bingo.

Fick jobba en timme längre idag, det tog emot eftersom jag bestämt med Sandra att möta henne och cykla nånstans och sola och bada. Var bara att bita ihop, vi åkte till skantzö och bada lite, har aldrig varit ett fan av det stället men när jag tänkte efter så finns det ju en kiosk där, så vafan, haha.

Nyss ringde mäklaren att vi är tvungna att ha en visning till, klockan 3 imorgon drar den igång. Fint, nu fick mamma panic, herregud..

Ica ringde när jag låg och solade, de hade bestämt att jag ska börja 6 (!!) den här veckan och prova om det är bättre än att börja 8 eller vad tusan det var. Det betyder att jag måste ställa klockan på 04:20, how nice? Ba bita ihop!

Shit, nu måste jag ju städa mitt rum, jisses.

hej på ett tag!

he's doing it for the peeps... peace!

Idag har jag hunnit med mycket faktiskt. Jag gick upp halv7, åt frukost och fixade mig, sen tog jag cykeln till ica och jobbade. Blev lite ändringar i schemat och sådär. När jag kom hem efter en otroligt varm cykeltur hem la jag mig i solstolen och solade, sen tog jag en powerwalk runt skantzen typ. Blev sugen på beachvolley när Sanne frågade, men orken tog emot så jag blev hemma, vill bara lägga mig och sova. Så det blir sova tidigt ikväll.

Igårkväll tittade jag på de 2 allra sista avsnitten av sex and the city-serien. Herregud vad sorgligt det var, kunde inte stoppa tårarna, de bara sprutade, haha. Även fast man vet hur allt slutar, haha.

Blir jobb hela veckan förutom lördag och söndag, sköönt. Men skulle inte förvåna mig om jag kommer få ett pass i helgen också.

Nej nu ska jag slänga mig i soffan.
later!


haha peace
slänger upp en bild på sanne&anna, har typ bara 10 bilder på datorn och alla är på sanne och anna nästan, hahah

jag kanske är lite retarded, jag vet inte?

Men jag läste i alla fall nyss att Jimmy Choo ska släppa en kollektion för H&M, 14e November släpps den, spännande!

godnatt.

Det var inte längesen jag anlände till mitt hem. Har gått på stan med Madde i princip hela kvällen så mina fötter höll på att avliva där på slutet. Vi såg Promoe, det var drag, fast det var trist att typ 5 tjockisar förstörde hela skiten och börja bråka så alla vände sig mot dom och helt plötsligt när man tittar upp på scenen var hela Promoe borta och det var slut, haha.
Jag var med om en nära-döden-upplevelse, åkte en karusell som fan fick mig att skrika sönder min röst. Madde satt framför mig så hon garva bara åt mina fula miner jag gjorde, jag trodde jag skulle dö. Men det var coolt att se hela Västerås upp o ner, haha. Vi satt även i vasa och åt langos med ett fyllo som ramla på mina solbrillor så nu har mitt andra par för denna sommar gått sönder, fint!

Tidigare idag var jag och bada med Sanne och Anna, mycket trevligt. Där var vi typ hela dagen egentligen, lagom med folk där också.
Igår satt vi på Skantzö och titta på fotboll och förkröka litegranna. Sen drog vi hem till någon på förfest (glömt namnet på personen), sen tog vi tåget in till stan och gled omkring. Var på pitchers och drack lite, osv.


på väg till tåget, höhö

& Anna


put your drink down.



Jag tycker att vi ska lyssna på den här låten, njuta av den underbara solen utomhus, dricka lite alkohol så det spritter lite i kroppen och sen ba njuter vi av livet. Okej?

älskade sol.

Har legat och stekt i princip hela dagen, mycket skönt.
På kvällen drog jag och mamma in Hälla och köpte en ny solsäng, mycket skön den också. Ska ligga i den hela dagen i morgon tänkte jag. Jag köpte lite nya sololjor och sånt som behövs, har typ sjuttio stycken olika kokosoljor nu, men jag måste testa alla för att avgöra vilken som är bäst, svårt att se det på bara förpackningar om man säger så.

Har inte så mycket och skriva...
Fick lön idag, katching! Har ju i princip sparat hela förra lönen också så nu har jag pengar på kortet, fint de! Ska spara mycket så jag har mycket att spendera i turkey, lovely turkeyy, hihi.

Ska kila!
Puss


söt

sunshowers.

I lördags efter massor med jobb åkte jag direkt in till stan och träffade en efterlängtad vän, Madde. Herregud vad hon har varit saknad. Ett år i usa liksom.. Men hon hade haft det kanon så det är lugnt. Jag bjöd henne på lite middag, vi satt och snackade i år, eller det var mest jag som hade tusen frågor om allt, haha. Inte lätt alltid. 3 elever dog när hon var där :o

Jag jobbade igår, det är väldigt mycket och göra hela tiden när man har jourtelefonen. Kassan ringer och vill ha hjälp, det ringer folk och frågar ovärda frågor osv. Man springer hela tiden. Men det är kul, det ska vara så, då går tiden fort också.

Har ledigt den här veckan, jag ska sola, haha. Jag prickade in med en ledig vecka precis när solen är framme, man är väl duktig.
I helgen är det vattendraget, eller cityfestivalen eller vad tusan det heter i år. Rix Fm festivalen är det ju också, vilken dag har jag ingen koll på men det visar sig väl.

Jag var i stan med mammsen idag, men först åkte vi förbi ica och hämta mitt paket, en klänning och ett par skor, båda satt som ett smäck. I stan köpte jag en klänning, en blus, underkläder och lite behövliga saker.

Nej nu ska jag ta en springtur, var ett tag sen.

Lyssna på den här!


& orginalet!

there's nothing that a hundred men or more could ever do.

Jag har jobbat, att jobba på ica innan någon stor dag eller högtid, tradition eller vad fasen som helst så är det inte så kul, faktiskt. Det är många som ska handla om man säger så. Som Björn skrev på facebook från mobilen, samtidigt som han stod i kön på ica: "Är det något särskilt i helgen? Köar på ica i hallstahammar" (något i den stilen). Mycket kul, haha.
Man hann liksom aldrig andas i mellan allt idag, det var kaos.

Jag har beställt lite grejer från nelly, får se om det passar. Fick hem ett paket från h&m för några dagar sen också, fina grejer, en bikini bland annat, satt som ett smäck, haha.

Nej om man ska ta och fortsätta titta på sex and the city resten av kvällen.
I morgon blir det en lugn midsommar, Sandra tjatar om att jag ska till sundby/holm (jag vet inte vilket). Men jag kan tyvärr inte, ska upp tidigt och jobba. Jag har redan konstaterat att om jag festa dagen innan jobb så funkar jag inte, helt enkelt.

Puss!

onsdag.

Jag sitter och dunkar musik, allt är klart för visning, vi väntar bara på att mäklarna anländer och det är om typ en halvtimme, sen kan vi dra. Vi ska ha picnic någonstans, haha. Så jävla fult. Alla är nervösa, det är förståligt. Pappa tycker vi ska sälja det här för mycket pengar och sen bo i husvagnen ett tag, han menar på att vi skulle bli rika då.


Den här låten spelades ofta i fredags, men fan, man blir ju glad av den och på fetaste festhumöret! Rekomenderas starkt.

Måste snart klä på mig, sitter i värsta trashkläderna, kan ju inte se ut så här när mäklarna med värsta kostymerna kommer hit, no no.

Idag åkte jag och mamma till Åsby och handla lite blommor efter jag jobbat klart. jag köpte en jättefin blomma till farmor och farfar, farmor började gråta och farfar tjoade, precis som det ska vara, hihi. Älskar dom!

Nej nu ska jag klä mig, vi hörs!
puss.

you're a ... rockstar and everybody wants you.



Väldigt underhållande låt, har fått den på hjärnan och haft det hela dagen.
Jag vaknade upp vid 11 någon gång, gick upp och tittade på sex and the city som jag har gjort de senaste dagarna också. Köpte alla säsonger i söndags, herregud, det är nog det bästa som finns. Är helt besatt. Ska snart gå och lägga mig och börja titta på de sista avsnitten på säsong 3, hihihi.

I morgon har vi visning på vårat hus, sedan har vi en till visning nästa vecka. En av familjerna som kommer i morgon åker 45 mil för att bara titta på huset :o Lite väl kanske, haha.

Det känns verkligen inte som vi har sommarlov, måste vara vädret (?) Men idag var det dock rätt varmt.
Mötte upp min vän Sandra vid ica, gick in där och snacka lite sen drog vi till um, där var det nog för första gången på väääldigt länge inte en enda människa, annars är det helt packat med folk som måste akut in, hahah.

Nej nu ska jag tvätta på mitt äckliga smink.
Puss.

this is not a good day.

Fan! Vad jag hatar den här dagen, jag vill ha en tidmaskin som kan hoppa mig till igår och sen bara hoppa över den här dagen, för helvete vilken kass dag.

Jag säger bara det: Prata inte med mig, kan finnas stora risker att jag kommer sparka er i skrevet eller skrika. Bara en varning......


Förövrigt så kan jag länka till vårat hus, det här är värt tårar, fan.
http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3LGJLK62I6BE4UKP

Bye.

Ska snart åka och jobba, jag börjar 11 och min skjuts står här utanför om några minuter. Egentligen borde jag klä på mig, men jag orkar inte. Jag orkar ingenting. När klockan ringde i morse ville jag bara sova vidare, fick jag det? Nej..
Suck. Ett lååångt jobbpass på ica väntar. Men ikväll vankas det fest, så jag har ju något att se fram emot i alla fall.
Igår var jag och Sandra på bio, Baksmällan. Seriöst! Roligaste komedin jag sett någonsing, hahahaha. Skrattade oavbrutet.

-Sug min kuk!
-Nej, tack!

ibland överträffar man sig själv.

Fyfan, kom nyss in efter ett håååårt träningspass och klockan är snart 11, how sick!? Det droppade nästan svett om mig när jag var klar, herregud. Strax innan 10 fick jag för mig att jag var sugen på att träna, min första tanke var att det var försent. Sedan kom jag på att jag är ledig i morgon, så why not?

Seriöst, jag vill snart slita av mig kläderna, och det ska jag. Mina fingrar bara springer över tangentbordet för jag vill bli klar med detta inlägg.

En till sak, jag ville så gärna rösta igår, fick jag det? NEJ. Fyfan.. Jag tycker om politik, det är fint. Satt och tittade på valvakan hela kvällen igår, jag och pappa kom in i många livliga disskutioner. Eftersom mamma själv satt och tog emot röster kunde hon inte medverka, men eftersom hon är STARK sosse så skulle det blivit liv i huset kan jag lova.

Nej nu: DUSCH!

w/e.

Jag har jobbat, det var inte längesen jag kom hem. Det var en dålig dag för jobb kan jag säga, usch.. Dessutom var det knappt nå kunder så man gick bara där och plocka skräp typ.

I morgon är vi lediga vilket känns f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-t, kort och gott. Jag och mamma ska in till stan, hon har tagit ledigt, så jag ska väl kolla efter nå avslutningskläder tror jag. Mitt bankomatkort har gått av (6), hihihi.

Idag utklassade vi alla i brännbollen, hur bra som helst.
Kändes tungt att lämna in datorn idag, kommer kännas jobbigt nu framöver, haha. Nej men det är sant, orkar inte sitta vid stationära då den är så bökig och håller på att härjar hela tiden.

Nej nu ska jag tvätta bort sminket, hatar när det blir kladdigt och äckligt.
tjing!

träningsvärk.

När jag var ute och sprang tidigare och var liksom uppe i värsta flåset och det kändes som jag skulle kunnat springa flera mil, eller nått. I alla fall då ser jag en pappa med sin son och dom ställer sig mitt i vägen och jag ser hur munnen rör sig men jag hörde inget eftersom jag hade iPoden i öronen, jag tar ur plupparna och jag skriker: VAA? (eftersom man typ är döv efter att lyssnat i iPoden), han frågar om jag kan ta kort på han och hans son framför slussen, -eeeh, ja de kan jag väl, svarar jag.
Och hela min springtur var i botten, sur var jag. Kom liksom aldrig upp i flås efter det där eftersom jag hade mjölksyra i benen.

Det är väl bara jag som har börjat med "beach 09" typ en vecka innan själva "beach 09", hahaha. Bättre sent än aldrig, eller nå.

I morgon är det sovmorgon till klockan 11, fint! Är dessutom taggad inför brännbollen i morgon, uh uh!


skönaste klassen

söndag.

Ett 7 timmars pass har nyss passerat och ärligt talat hade jag kunnat jobba ett pass till, jag lider liksom inte. Men det var ganska dåligt med folk idag.

Ska snart städa mitt rum, mäklaren ska ju hit i morgon så det är väl bäst. Vårat hus kommer ut till försäljning senast onsdag om det blir som planerat. Nervöst :o

I morgon ska vi lämna våra datorer sen ska vi till djäkneberget för brännboll och ha roligt med klassen, på tisdag är vi lediga hela dagen och på onsdag är det avslutning, great!  Har inte köpt avslutningskläder men jag ska väl göra det, på tisdag eller nått.

Idag på ica kom det in en gubbe, han hade en drickaback och eftersom jag inte ser den i kassan sa han: -och så har jag en drickizzbackizz
När han sedan skulle betala med kort sa han: -och jag vill ha det på summizz

Hahaha!

helt solo liksom.

Jag sitter helt i min ensamhet och ska precis slå på sex and the city-filmen, typ den bästa filmen som någonsin gjorts. Jag och Sandra var ju till o med på premiären i Göteborg, slå det liksom. De delade ut goodiebags and stuffs.
Mamma och pappa jobbar på kolbäcksrocken eller något sånt, mamma kom nyss hit med godis (så var det med de godisförbudet liksom), hon åkte direkt. Hon berättade att det var 15 stycken som hade kommit och var betalande, kul?

Jag börjar frukta mörkret, det blir väl mörkt runt 10 kanske (?). Jag hade kunnat sysselsatt mig med något ikväll men jag känner verkligen ingen ork, plus att jag ska upp relativt tidigt i morgon och jobba på icis.
När mina filmer tar slut kanske jag kan tömma datorn för på måndag ska ju dom in och uppgraderas och sånt. Shit, tänk att vi slutar 2an nu, om ett år är det vi som skriker: fyfan vad vi är braaaaa. Coolt ju!

Nej nu är det satc som gäller!
Puss o hej!


what up?

soft.

Jag har svinont i huvudet efter en insident i morse. På något sätt råkade jag hoppa in i min betongvägg när jag skulle hoppa ner i min säng efter att stängt av min väckarklocka (som står på tvn), herregud. Det tog tvärstopp och det snurra i hela huvet, trodde jag skulle bli hjärndöd och förlora alla sinnen. Typ.


Balmain vs. Gina Tricot.


sånt här är så tråkigt att se

det här är ingen jävla arbetsplats där man kan komma och gå som man vill.

Ligger i sängen och väntar på sex and the city, dock är det typ trekvart kvar, haha. Hade inget för mig så jag gick och la mig.
Idag var vi på en onödig lektion i skolan, fick reda på att jag fick VG på två medieämnen vilket jag blev förvånad över, trodde knappt att jag var godkänd liksom. Så självklart blev jag nöjd.

Nu ikväll var jag och Sandra på årets cabaré, den var helt klart bra. Höjdpunkterna var när Linnea sjöng och när tre killar kom in nakna med sverigeflaggor framför pillen där nere, höhö.

I morgon har jag tagit lite sovmorgon, åker dit till halv 11 för en liten redovisning, sen blir det klassråd och sen är skiten över. Alla lektioner alltså. Det känns så bra så. Vi håller på att spekulerar i klassen vad vi ska hitta på att göra på avslutningen, så det visar sig. Fest blir det i alla fall.

Nej för tusan, nu blire slut.
Tjo!

all the things I'd do to you.

2½ timma satt vi på en föreläsning om säkerhet, vad vi gör om folk snattar, är otrevliga osv. GRYM föreläsare, han var hur bra som helst och förklarade allt hur bra som helst. Eftersom jag satt längst fram blev jag hela tiden "exemplet", typ: "Om någon kommer till din kassa och sätter en pistol mot dig, vad gör du då?!" Jag fick lära mig mycket i alla fall och det var huvudsaken.

I morgon blir det skola, hur tråkigt som helst, men det är bara betygssamtal så det är chill. Efter skolan blir det lite shopping, ska titta efter lite avslutningskläder, det ska tydligen bli fint väder då så det låter ju fint. Dock ska jag jobba 3 timmar då så jag kommer bli lite late.

Jag har fått ett preliminärt schema för sommaren och den ser fin ut. Än så länge i alla fall.

Nu ska jag fixa med min hy, sen blir det sex and the city, läsa bok och sen sova.
Great!

don't worry, be happy.

Dålig dag, dålig dag igår också. Fan, jag orkar inte med mig, lilla minsta och tigern är framme typ.
Har tappat bort min laddare, har två stycken, den ena är hos sandra och den andra är heeelt borta. En hundring på att typ Ken har snott den med till Falun eller nå... Dessutom börjar mobilhelvetet att dryga, efter att den kom under soffan som välte på festen i lördags så är den inte sig själv :( min älskling.

Ska snart åka till icis, en till kurs står på schemat. Jag funderar om jag måste ha arbetskläder på mig, det tror jag inte. Men man ska aldrig vara säker på det. Nej nu blev jag hungrig. Måste få i mig något innan jag åker. Ska möta upp Julia innan, den jäkeln klarade teorin i måndags och hon vägrar säga när hon har uppkörning, mean girl.

Tidigare idag var jag och mamma och shoppade på apoteket, haha. Alltså det är sjukligt hur mycket saker man skulle kunna köpa där som skulle vara bra.

Just det, försov mig i morse, min mobil la av i natt och jag vaknade klockan 10 (!!!!!!), jag skulle egentligen gå upp 7 typ. Lyckat liksom, jag hade även 2 väckarklockor men dom slog jag väl av i sömnen eller nå för jag minns inte att jag stängt av dom :s

Aja, nu måste jag äta nå.
dö.

Jag vet inte om Cicci minns detta. Men när jag hör den här låten tänker jag på hennes gamla hus i lustigkulla, i källaren hade dom en sång där fisk som sjunger och den sjöng just den här låten, haha.

no, don't bother.

I morse gick jag upp vid 10 ungefär och tog en dusch, fick efter det ett sms av farmor där det stod: DU! Kom in till oss och ät pannkakor, du har inget val.
Jag fixade till mig och gick in till farmor och åt, tvingade i mig två trots att jag bara orkade en, puh.

Åkte till en helt ovärd lektion i skolan. I morgon ska vi bara gå på en föreläsning, också en ovärd lektion -.- På torsdag är det bara betygssamtal på medielektionen, också en ovärd lektion.. Suck! På fredag är det dock viktigt att jag går. På måndag lämnas datorerna in, så de två dagarna är det bara aktiviteter, helt ovärt. Herregud, varför kan man inte bara sluta efter alla kurser är klara?

Ska alldeles strax åka till ICA för en kurs. Ingen träning idag -.- Jag är väldigt på topp med träningen, allt sånt är kul. Igår efter jag sprungit så spelade jag och mamma fotboll, efter ett tag tvingade vi med pappa också. Herregud vad vi skrattade allihopa. Kändes som jag var 10 år, haha.

Nej, jag lär förbereda mig nu, gå på toa o sånt ni vet. Sen skjutsar papi mig till Icis!
Pussi

well, I'm tired.

Jag sitter just nu på altanen med laptopen i knät, i väntan på att våran mäklare ska komma med förmodligen en fotograf bredvid sig om det inte är han själv som ska fota (?), ingen vet. Vi kommer höra en stor helikopter över våran gård snart också då de även ska ta flygfoto över vårat hus, familjen har bestämt att vi ska skriva ut det och rama in det, för det här plejset kommer vara ett minne för livet. Förmodligen har vi även hittat vårat hus, på samhället, jag trodde aldrig vi skulle flytta dit, trodde vi bara skulle färdas uppåt, men nej. Allt detta kommer gå vägen om vi får det vi har begärt för vårat hus och gård, men om inte så kommer vi bo kvar här. Får en klump i magen, jag älskar ju det här stället. Jag har bott här i hela mitt liv som snart är 18 år, herregud. Pappa har bott här sen han föddes, och han fyller 50 i år, han är ledsen ska ni veta. Men man måste inse sanningen ibland.

I fredags jobbade jag, sen kom Sandra hem till mig och vi mös. På lördagen gick vi upp skapligt och begav oss ut och solade, det blev inte mycket solande, fasen vad man är ovan och man orkar knappt då. Vi mumsade i oss melon och jordgubbar och jag drack kaffe medans Sandra drack cola. Max ringde och fråga om vi var festsugna, hell yeah (!), vi drog på fest utanför västerås granne med en kääääääänd hockeyspelare, eller ja, det var hans sommarstuga där. Richard provlåg hans hängmatta, coolt va?
Jag kom hem med en trasig mobil, ett stort blåmärke på armen, trasiga solbrillor och sovandes, haha. Så jävla sliten och trött så jag somnade så fort jag kom innanför dörren.
På söndagen väntades det jobb. Efter det solade jag max en timme och sen har jag hållt på och hjälpt till här hemma, klippt gräset, städat alla altaner, (det vill säga 3).

Stannade hemma från skolan idag, lät otroligt lockande när jag hörde att Sandra skulle vara det. Har solat någon timme och har även dammsugit och torkat golven.

Nu kommer mäklaren... NERVÖS är bara förnamnet.

Hej på ett tag...


vänner

tired.

Dagen har varit grymt hård, jag underskattar nog mig själv lite. Kan berätta allt i morgon!
Har nyss tittat på robinson-finalen, herregud, det skulle vara Anna som skulle sitta där i stället för Elleonor, biatch. Whatever, måste sova. Är dödstrött efter en hel dag med aktiviteter, har även varit grymt sliten från gårdagen då det blev fest och skoj.

Men mer om helgen i morgon!
Kisses


RSS 2.0