Fin lista.

- Det är julafton om 3 dagar och jag har inte köpt en enda julklapp än.
- Dessvärre har jag inga pengar heller och på fredag när man får lön jobbar jag till 18.
- Ska ju fixa maten till julafton, NÄR SKA JAG HA TID OCH RULLA KÖTTBULLAR OCH GÖRA JANSSONS NÄR JAG JOBBAR VARJE DAG? TILL OCH MED JULAFTON. Tidsoptimist?
- I've got nothing to wear on New Years Eve
- Inte på julafton heller men det är fan inte lika viktigt.
- Jobbar till 21.15 på nyårsafton och ska ta mig till Eskilstuna efter, ho ho ho.


+ Det är snart julafton.
+ Jag kommer få en FETT lön i januari.
+ Jag åker snart till THAILAND.
+ Mina vänner är så fina och smarta!
+ Sovmorgon till 7 i morgon!
+ När jag hämtade min bror efter en jobbfest förra helgen fick jag såklart skjutsa hem en och annan jobbarkompis till honom varav en av dem säger: Du måste väl vara storesyster i alla fall? DÅ BLEV JAG GLAD, men min bror blev arg, hihi (han är 4 år äldre).

det här med julen.

Det är snart Julafton, jag kommer fira den hemma hos mina föräldrar med släkten. Min släkt är väldigt liten, dessutom ska farmor och farfar iväg på kryssning över julafton så vi blir ännu färre. Jag har tagit på mig att styra upp maten och jag vet ärligt talat inte hur jag ska klara mig utan farmor. Men det ska nog fixa sig på något sätt. Haha!

Tidigare har jag aldrig brytt mig om maten på julbordet mer än att det ska stå framdukat och färdigt lagom till när jag ska äta. Mitt intresse för mat skjöt rakt upp i taket när jag var flyttade hemifrån och faktiskt var tvungen och laga all mat själv.

Skulle behöva gå och lägga mig, men jag har fått för mig att börja rensa garderoben nu (?)
Puss!

ljuvligt.


shake up the happiness.

Haha, det är sjukt vad bitter jag har varit på sista tiden. Mestadels för att jag både ska jobba julafton OCH nyårsafton (till 21.15). Jag sa själv att jag kunde jobba julafton, då trodde jag att de skulle vara snälla och låta mig vara ledig på nyårsafton. Så fel man kan ha.. Är ledig dagen efter så får helt enkelt dricka ifatt ;)
Nej men när jag slutade idag och vandrade hem till mor och far så fick jag bara upp en tanke att man ska vara nöjd med det man har, då log jag.
Jag tittar på tjejernas handboll, tvättar och städar. Vilken fest!

Oj..

Amanda Fondell när hon gör True colors, daaamn girl. Går att lyssna på idol-siten.
Annars är det mest min jul-playlist som går på högvarv, byter ibland och lyssnar på Gotye - Somebody that I used to know.
Nu blir det lite shopping med min finaste mamma.
Puss

RSS 2.0