looks like you’ve given up.

Känns som det är sjukt mycket i skolan just nu. Många uppgifter som är hur svåra som helst. Får bara mer och mer ont i huvudet desto mer jag tänker på det. Vilket jag är tvungen att göra nu i hmmm nästan en timme till. Sen är det helg, vilket känns helt underbart.
Efter skolan blir det nog lite stan och se om jag hittar något, efter det blir det förmodligen ikea med mammsen.
Ikväll blir det nog bara lugnt, är sjukt trött och har sovit nästan varje dag efter skolan så det känns skönt att få sova ut.
Imorgon däremot kan det nog bli lite fest, vi får se hur det blir med det dock.

När vi gick i ettan gjorde vi en hemsida i Dreamweaver, nu ska vi även göra en hemsida i Flash........ Herregud. Att göra hemsidor kan vara bland det värsta som finns, men det är väl bara att bita ihop. Håller på och skissar lite i ps nu. Får bli något enkelt.

Igår tittade jag på Debatt, ni vet med Janne Josefsson. Men ämnet som de pratade om var så intressant att jag satt och tittade på hela. Helt sjukt, haha.


hihihi


but with nothing to consider they forget my name.

11.36 ingen fredagsbilaga Elin Kling, 2009-01-29 11:58

Expressen har valt att dra in FREDAGs-bilagan då Magdalena Graaf som just nu vårdas för hjärnblödning var tänkt att pryda omslaget samt ett längre reportage inne i tidningen. Vet faktiskt inte om Expressen har dragit in en färdig bilaga innan. Men, i respekt för Magdalena och hennes familj valde dom att göra det denna gång. All heder.

Det blir ingen fredagsläsning i morgon. Fan :(
Men dock synd om Magdalena som inte kommer medverka i Lets Dance i morgon, hon är ju mest snygg och rätt bra på dans. Aja..

Puss.


Haha!

Igår hade vi nog den roligaste stunden vi haft på JB, hahaha. Nej men jävligt roligt var det.
Sara (våran lärare): Fredrik, har du något att säga till klassen kanske?
Fredrik: Jag är en mussla!
Samtidigt som han säger det kryper han ihop till en boll, hahaha!

Förövrigt så slutade jag 11 idag, sitter redan hemma i soffan och chillar framför Cityakuten. Väldigt skönt! Ska fixa lite käk nu tänkte jag.

Hörs!

but I need more than myself this time.

Idag fick jag vara med om en ny upplevelse, jävligt coolt om ni frågar mig. För första gången fick jag åka den här nya bussen, VL har ju införskaffat en massa nya bussar och självklart ingen ny till 511-linjen. Men idag, var det en ny buss alltså. Stoppknappen lyste sådär porrigt rött och om man inte ville ha sina lampor tända vid sin plats så lyste dom lite coolt blått. Längst fram var det en skylt som det stod vilken tid det var, hur många grader det var inne och även hur många grader det var ute. Sen stod det även SEATBELT, som rullade nästan hela tiden. Men den enda som jag såg hade bälte på sig var Korkskruven som satt framför mig med nytvättad hår, så söt.

Förövrigt så har jag inte skrivit på 2 dagar, har inte haft någon lust.
Nu ska jag snacka med mina klassmates.
Puss!

let those speakers blow your mind.

Har setat med matten nu sen jag kom hem, det vill säga runt 4. Kul va? Känns helt underbart (inge ironi alls). Nej men vi får väl se hur det går i morgon helt enkelt. Har haft telefonkontakt med min morbror hela tiden också, vi har väl ringt till varandra minst 5 ggr var, haha.
Antingen kommer det gå jättebra eller skitkasst, så får väl se helt enkelt vilket det blir.

Mamma tyckte synd om mig när hon kom hem för någon halvtimme sen och satt och trösta mig lite. Jag visade lite grejer jag ville ha ifrån H&Ms hemsida, hon sa att jag kunde beställa för att jag varit så duktig idag. Hon är bäst, min mamma. Att få lite nya saker in i garderoben är en fantastisk känsla. Det får mig alltid på bra humör. Så nu är en bikini, lite nya skor osv. beställt. Great!



Jag älskar den!

that's not my name.

Jag ursäktar för det förra inlägget. Men jag var så arg och besviken igår så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Då blev det att allt skit kom upp, dock var inlägget inte så illa som jag kommer ihåg det.
Tankade hem Sex and the city säsong 1 igår, inte hela men typ halva. Nu är jag fast i det också. Låg och tittade till halv 2 inatt och det kanske var därför jag försov mig en aning i morse och fick ta tåget i stället för bussen som jag brukar göra. Tänkte kolla lite nu, men jag har inga hörlurar. Suck.. Ska se om Sandra eller någon annan har.

Det är första gången på vääääldigt länge som det nästan är helt tomt i vårat klassrum. De enda som sitter kvar är jag, Sandra och Jessika. Vi sitter i olika hörn av klassrummet också, haha. Nej men vi är indelade i tråkiga grupper och självklart får man inte vara med dem man leker med annars, hehe.

Har nyss startat en ny kurs, Naturkunskap. Kursen kommer att pågå inte så många veckor eftersom vi går på praktik snart. Vilket är skönt, mycket! Snart är det sommarlov, hihi.

Nu gick Jessika också. Bara jag och Sandra kvar, vilka nördar.......

it's a difficulty and i'm biting on my tongue.

Det är sjukt hur trött jag är på livet. Eller nej inte livet, mer på vardagen. Orkar ingenting och är noll motiverad när det gäller skolan. Jag pallar inte att vi går från kvart i 9 till 4 varje jävla dag utan att det händer någonting. Jag är pank och hatar staten/regeringen eller vem fan man ska vara arg på, att det bara är 1050 kr som man får i månaden som studiebidrag. Dock sa Hanna igår att det skulle höjas med 120 kr. WOHO, eller inte. Inte särkilt mycket att hänga i julgranen liksom. Okej, jag vet att man bara kan skaffa ett extrajobb, men jävlar vad motiverad man blir när man får ett nej hela jävla tiden. Det tär verkligen på en.....
När jag sen för en gångs skull är jävligt motiverad för att räkna matte, som typ är det enda jag är bra på i skolan (knappt det heller), bestämmer tid med en släkting som är rena rama geniet på matte, åker till stället vi ska träffas på, sitter där i typ 2 timmar och när han slutligen inte kommer åker jag hem besviken och inte mycket klokare än vad jag var innan. Hallelujah, det kommer gå bra på matteprovet på tisdag.

Seriöst, jag orkar inte... Behöver ett lov, ett jobb, lite underhållning.

Allt det lär nog dröja. Jag älskar livet!

buuu.

Jag är besviken på dig. Du gör alltid som du vill och det stör både mig och flera så sjukt mycket...

Sverige är världsmästare i bandy, grattis. De blev det i Västerås vilket, de lär känna sig hedrade. Coolt.

Nej gud.. Jag är inte på humör nu. Vi säger så då, hejdå.

Hejhej.

Hanna hälsar!

som att allting redan var bestämt, som att jorden går runt solen.

Det är sjukt vad trött jag är. Ska nog gå och lägga mig snart, fan va skönt. Har lagt in min nya header och jag är lite nja, den är ju lite cp där i ett hörn och jag stör mig starkt på det, aja. Glömde att spara en psd-fil så jag måste göra om hela skiten om jag väljer det.

Jag är helt nerkärad i älgkött. Det är liksom min nya passion här i livet. Fy fan, skulle kunna leva på endast det. Tur att min far skjöt en älg i vintras så vi har hela frysen full, tack och lov.
Tittade ni på Lets Dance idag? Alltså, the BIG reason till att man ens tittar på det är ju för att Blondinbella är med. Hon är fan dålig, bena är stela som två lyckstolpar och det är ju klart att hon åker ut. Men jag trodde fasen att det var många som rösta på henne, så pass många läsare som hon har varje vecka liksom. Sorry Bella, men jag tror att dina fans har svikit dig.... Mohahaha.

Åh nej... Kom just och tänka på den otroligt stora klädhög som just nu ligger placerad i min säng -.- Suck!!

Föresten:
-I have poisoned your tea
-Darling, I know! I switched the cups
-So did I

Haha, kan vara Sveriges just nu skönaste reklam!


glassigt.

Idag. Gränden. Fläskfilé. Kan. Inte. Sluta. Tänka. På. Det.

take a sip of dancin' juice.

Klockan är över 11 och jag sitter här och gäspar i köket.
Mamma och jag var till hälla idag och kikade lite, umgicks osv. När vi kom hem så ser vi pappas bil och båda blev tvärchockade, han kom hem en dag tidigare den här veckan vilket både jag och självklart mamma uppskattade. Man saknar ju han i veckorna.

Mamma och jag har färgat håret på varandra. Jag ångrar det nu, jag skulle ha gått till en frisör som jag tänkte först men njaa.. Mitt hår är väl en blandning av vit snö och nerkissat snö, sött va? Hehe...

Jag ska väl gå och lägga mig, men jag har inte haft tid till det än eftersom jag setat och hållt på med min nya bloggdesign. Fastnade liksom.

Men nu blir det läggdags!

Puss..

Puss.

Här kommer lite bilder i från i lördags:

Jag och någon, ingen aning vad han heter.

Sandra, Linnéa och jag.

Sandra hihihi

Jag och festfixarna.

Jag.

Annie, Linnéa och Hanna. De gillar mat.

Lisa och Linnéa.


Korten är i ooordning, så ni vet.

and you thought he was cute before, look at that Peacoat.

Ligger i min säng och chillar, dagen har verkligen gått hur fort som helst. I alla fall sen jag kom hem ifrån skolan, där tiden alltid går sakta, hehe.
Har inte tvättat bort mitt smink än som jag borde ha gjort för längesen, känns verkligen att det är helt äckligt.

Har nyss tankat nya 90210 och ska väl titta på det när jag ska sova. Det är ju så spännande.

Tittade ni på Top model idag föresten? Även där är det spännande, idag åkte det ut en som man verkligen inte trodde :o Blev lite chockad där.


Här har ni mina nya brills. Man ser inte helt hur dom ser ut, men det är som diamanter på sidan, även lite rosa.
Jag trivs i alla fall. Skönt det.

Natti!

Hej.

Våran lärare sa just att vi ska börja med oförberedda prov, hallelujah moment! Nej men seriöst... Vi har nästan aldrig prov och när vi har det är det matte, så det här uppskattas inte. Kanske är man bortskämd på john bauer men nej gud.

Idag använder jag mina nya brillor i skolan, ska börja använda glasögon nu varje dag i skolan. Eftersom jag ser mycket bättre i dom än linser plus att det är mycket skönare.

Jag har verkligen inte något att skriva om mer än att jag är skittrött och kommer förmodligen skippa träningen idag för att vila lite. Har ju ändå tränat ganska mycket nu.

I helgen blir det en myshelg. Ska inte dricka i alla fall, det är spikat, haha.
Puss.


En bild ifrån lördags, Lisa och jag.

thief.

Kass uppdatering, men det har faktiskt varit helg och jag har inte haft det minsta sug på att ens sitta vid datorn.
I fredags blev det Lets Dance hemma och sova relativt tidigt.
I lördags blev det fest, Sandra och Max var festfixarna. Det blev riktigt lyckat, dock tråkigheter som hände och efter också. Var dödstrött när jag kom hem och somna på en gång med smink och allt, jag som nästan aldrig slarvar med det. Vaknade av att jag var helt svart runt ögonen och kinderna. Mamma tyckte jag var ful, hehe.

Idag blir det träning och jag är faktiskt rätt taggad, men frågan är om jag bara ska springa eller om jag ska gå igenom maskinerna. Ska tänka lite på det där.
Vi slutar snart, vilket är riktigt skönt. Åker nog och tränar på en gång så jag får det gjort.

Puss.

give it to me.

Idag blev det stan två gånger, vilket var längesen. Alltså att jag gick på stan. Känns det som i alla fall, eller det var längesen jag spenderade pengar, haha. På lunchen köpte jag ett bälte. Efter skolan köpte jag ett par skor, en herrklocka (me like), en topp, en bh och lite annat. Jag är väldigt nöjd, dessvärre är jag nästan pank... Jag som tänkte köpa en topp till i morgon bara, men det blev lite mer, buhu.

Sandra bjöd hem mig till henne för en myskväll, men jag orkar verkligen inte. Har tittat på Lets Dance och bara tagit det lugnt, nu är jag sjukt trött och skulle kunna somna när som helst vilket är lite kasst, haha. Men jag ska nog träna i morgonbitti så.

I morgonkväll är det paaaarty. Jag är taggad som ett as och det här kommer bli riktigt grymt, aight?!

PUSS

he said: hey sister, it's really really nice to meet ya.

Jag har skrivtorka......

Men mina tankar hela morgonen har gått: Träna .. Träna inte .. Träna .. Träna inte ...
Jag vet helt enkelt inte, men jag orkar inte. Så om jag ska träna måste jag alltså tvinga mig dit vilket kan bli svårt. Men jag tror det kommer bli träning, kanske inte så hårt. Ska nog sola också, måste ju få lite färg till på lördag då det kommej bli jädde jolit.

Köpte en topp igår som jag gillade skarpt, men jag vill ha en kjol som jag har till den. Men det går ju inte, dem matchar ju inte. Så jag vet inte hur jag ska lösa det här...

Våran nya lärare: - Ni får 40 minuter för den här uppgiften!
Våra gamla vanliga lärare: - Ni får till nästa vecka med den här uppgiften.



Bild från Nyår, Joanna och jag.


låt sommaren komma.

Hela Mars kommer Huldran att praktisera, veckan innan har vi sportlov och veckan efter alla de fem veckor vi praktiserar har vi påsklov. Helt perfekt, 7 veckor i från skolan hurrar jag för. Men veckan efter påsklovet skulle jag vilja ta ledigt och åka utomlands, hmm.. Det vill säga 6e April någonting.. Skulle ju vara ännu perfektare och vara borta 8 veckor, fatta ett varmt land då!
Ska övertala någon som vill och har pengar, hihih. På något sätt måste det väl gå.

Föresten, ingen har väl missat att tanka nya 90210-avsnittet som kom idag? Nej, bra :)


walking that walk, talk that slick talk.

Jag och min bror har aldrig haft någon ordentlig konversation om någonting och om det vore så att vi ringde till varandra så säger vi typ bara Hej och Hejdå till varandra och inge mer. Men idag ringde han till mig och vi hade typ ett 50 minuter långt samtal. Eftersom han inte har något internet i Falun så blev jag den utsatte för att fixa det åt honom. Hallå? Jag är 17 och går på gymnasiet, jag jobbar inte på någon nördigt it-företag. Haha, nej men det fixade sig i alla fall. Kände mig lite hedrad faktiskt. Nu har han 100 mbit, kul kille :)

Jag har varit riktigt trött idag, kroppen har bara velat lägga sig och sovit och ögonen har inte heller hängt med ordentligt. Så när jag kom hem så slocknade jag i någon timme, mamma hade ställt väckarklocka åt mig så jag inte skulle sova mer än så. Vilket var bra.

Våran nya medie-lärare kan ta sig också :) Okej, jag var tjatig och dryg, men nej, hon var värst....

we have to take our clothes off.

Det blir ett snabbt litet inlägg nu innan jag ska förbereda allt för morgondagen, kläder, idrottskläder och sånt ni vet.
I alla fall så har jag hunnit med rätt mycket idag, dock har det verkligen tagit på mina krafter. Känner mig helt uppspelt och stressad för ingenting.

Ungefär det här har jag gjort idag:
Varit i skolan - som vanligt
Varit på um
Tränat
Lagat mat - lika stolt varje gång
Tvättat
Städat
Tittat på Top Model

Mja, ungefär någonting sånt. Nu sitter jag med en kopp te som jag snart ska svepa i mig och sen gå från datorn.
Puss.

chill.

Vi slutar egentligen 15.45 idag, men våran lärare överraskade oss riktigt roligt idag med att vi fick sluta strax efter 2, är det inte förträffligt? Hahaha. Och kvar sitter jag och några till. Känns underbart att sitta kvar.
Men vi ska ha egen lektion i morgon på idrotten så det var tvunget att planeras, eftersom alla är sist med det så gör vi det dagen innan, haha. Vi gjorde det så enkelt som möjligt.

Idag blir det löpa på bandet med min nya gympolare Sandra. Har dissat mamma då hon bara är jobbig, eller kommer förmodligen bli tvungen att gymma med henne ofta eftersom hon har bil, höhö.

puss.

whatever you say.

Min uppgift i Projekt och Företagande gick hur fort som helst. Ska bara redovisa den så är jag helt klar. Vilket är riktigt skönt. Jag och Sandra redovisade även vårat projekt i morse. Vi har nog lite egen humor, för ingen skrattade hörde bara från något hörn: hehe. Så ja, skitsamma, haha.

Blir lite utemat idag, är inte pigg på att äta korv idag.

Ikväll blir det träning, jag är taggad, hihi. Blir nog sola också.

Puss..

inte bakis = lycka.

Ligger och snörvlar och har mig i soffan. Har precis tittat klart på alla avsnitt som finns ute nu för 90210 ni vet. Hur bra som helst verkligen, undra när nästa avsnitt kommer ut.

Igårkväll var jätterolig. Vi började förfesta hemma hos Danni och begav oss till Borgby några timmar senare. Dunkade lite i familjen ahlströms bil, haha. Hur kul som helst ju. Shakade ass med Linnea mestadels av kvällen, haha. Tjejen var drunk medans en annan drack mycket men inte ens kände av det förrns jag var hemma. Haha. Cicci trampa på glas stackarn, blev omplåstrad och tejpad runt hela foten typ, haha.

Ikväll blir det nog bara chill hemma. Är nästan sjuk så det kanske är bäst så det inte blir ännu värre, riskerade rätt mycket av det igår så det får bli helgens höjdpunkt så att säga.

Puss.

san fransiscooo.

Jag är krasslig, väldigt krasslig. Därför blir det tidig hemgång för mig ikväll. Fest ni vet!
oohooo
Puss. ha det göötttttttt

cowboy, take me away.

Satt vid datorn ett tag och skulle precis stänga av och gå och lägga mig när jag insåg att jag inte skrivit någon blogg, som egentligen var anledningen till att jag öppnade datorn och startade den..

I alla fall!
Jag gick hem idag, vilket inte händer allt för ofta här i livet. Meeen, har man en mamma som inte har någon bil så kan det bli svårt. Vill ju inte terrorisera farfar 20 gånger om dagen.. Även fast han erbjuder sig att skjutsa oftast. Han tackar liksom aldrig nej, även fast han har druckit ett halft glas likör :( Jag lovar att skjutsa mycket på min gamle farfar när jag får körkort, det lovar jag dig farfar om du läser det här. Vilket jag tvivlar på att du gör, därför vet du inte om att jag har lovat, hihihi, då behöver man liksom inte hålla det lika bra.

Farfar skjutsade mig till Sandra i alla fall, kan tala om att det inte går att gå i snö i 9 cm klackar, utifall ni får idén alltså. Jag fick glida fram till porten, haha.
Hos Sandra bjöds det på gottigheter, mockarutor, kanelbullar, tårta osv. Herregud, var proppmätt av allt, när tårtan kom fram tänkte jag först inte ta men vafan, den såg RIKTIGT smaskig ut, då är man ju bara tvungen.

I morgon drar Sandra på sin krogendebut och jag får inte följa med, vilket är sorgligt :'(
Jag får festa i alla fall, hallelujah moment liksom. In i dimman ba'!


Otroligt söt bild ifrån nyår, haha. Jag, Josse och Simon (tror jag :o)

cry me a river, love is wicked.

Sitter i skolan och har en väldigt underlig uppgift, kan jag tycka. Våran nya lärare har sagt att vi ska göra om bilder på henne i Photoshop, Illustrator och powerpoint. Haha, okej? Det är 2 bilder vi har att välja mellan och den ena är en partybild där hon faktiskt ser lite rund under fötterna ut, den andra är en bild när hon är tvärseriös. Jag gillar na'.

Idag är jag taggad för träning, men det blir det inte idag. Får träna i morgon i stället. För ikväll ska jag hem till Sandra på tårtkalas, hihi. Mysigt.

Aja.
Hörs sen!


hihiih.

Jag har gått och lagt mig, inte helt bekvämt än eftersom jag ligger i jeans, under täcket. Konstigt va? Hehe jo, jag har nyss tittat på två avsnitt av 90210 och ska nu titta på ett till, det får bli det sista för kvällen för sen mååååste jag verkligen sova. Herregud skolan börjar i morgon, det känns inte som det. Men jag orkar, slutar 12 i morgon och sen en lång dag sen är det ju helg. Jag orkar! Just ja, åter till jeansen! Måste töjja ut dom lite till i morgon, drar av mig dom efter det här avsnittet. Jag kommer ju inte har någon mor som kan hjälpa mig att knäppa dom i morgon, so sad.

Skicka nyss mess till Sandra, hon är 18, can't believe it!!!! Nu lät jag som en 3åring eller nå, men vafan. Det här är huge för oss 91or, vi är ju årets flammor!

Hahahaha, fan börjar nog bli lite trött......

enjoy.

Var i stan idag, hämtade en grej som jag inte kan skriva här i bloggen förrns i morgon. Jonas var med, mest som skjuts, haha. Nej men det var trevligt, vi käkade också.
När jag kom frågade mamma om jag ville träna, självklart ville jag det. Blev inge vidare glad när jag såg att det var slut på batteri på min iPod och blev ännu mindre motiverad när jag insåg att vi inte har någon bil och vi var tvungna att gå, hallelujah!
Nej, men min far har ju börjat jobba i Falun och befinner sig där på vardagarna, så då har jag och mamma ingen bil. Vi ska antingen köpa en ful eller laga den ännu fulare bilen som står på tomten orörd. Vi får se..

Jag har inte gått och lagt mig innan 4 på en vecka vilket inte är så bra, har kämpat och verkligen försökt sova tidigare men inget vidare resultat har skett. Idag träna jag, inte så hårt som jag ville. Men jag var på dåligt humör och det var mycket folk. Men i alla fall, om man tränar blir man ju tröttare och nu är jag ganska trött. Så det lutar att gå och lägga sig nu och kolla på 90210 och sen sova.

Jag lagade mat idag, väldigt stolt.

Förövrigt så fyller min underbara vän Sandra 18 år i morgon, tidigast och först av alla TYP! Meeen jag lever, kommer bli lite ensamt i sommar när de flesta har fyllt utom jag, men vafan. Får väl skaffa mig något intresse som jag får sysselsätta mig med... Haha, nej men ett STORT grattis till dig hihi ♥

hit me.

Det var svårt och somna inatt. Störde mig på minsta lilla ljus, nu när min tv har börjat fungerat så lyser det ju grönt ljus typ överallt. Sen jag hörde att grönt ljus kan vara anledningen till att man inte kan sova så tror jag att det är därför hela tiden. Så jag gick upp och letade efter min ögongrej som man har när man sover ni vet, haha. Då somnade jag fint ska ni veta.

Vad händer idag då?

Aja, chill out!

jag vet vad jag måste göra, ändå sitter jag kvar här.

Jag är rastlös. Har sovit i princip hela dagen, känner mig krasslig. Som om jag håller på att bli sjuk och det får jag verkligen inte bli. Det är ju skola på torsdag, Sandra fyller år och jag har lite saker att göra tills dess, hihi. Fest i helgen, oh ja.
I morgon ska jag först till stan, sen förmodligen träffa Malin, var år och dagar sen vi träffades och gjorde något så det är väl på tiden.

Skulle ha träffat Cicci idag också, men det får vi ta någon annan dag helt enkelt.

Har laddat hem Over her dead body, får se om den är bra sen. Kollar när jag går och lägger mig. Tänkte gå och lägga mig tidigt för en gångs skull. Har blivit lite sent på sistone.

Jag vill ha förändring, antingen är jag lat eller så är jag bara rädd.
Puss.


Te quiero


I'll never forget.

Sitter i min säng och lyssnar på Matisyahu, har nyss kikat på Fullt Hus 2. Haha, så jävla skön, men det blev några tårar där i slutet. Ikväll blir det lugnt här hemma, orkar inte göra någonting. Eller jo, jag ska städa mitt rum för en gång skull tänkte jag och den här gången ska jag göra det tills det är klart.

Igår åkte jag hem till Hanna och åt riktigt god mat och sedan blev det film med Tove och Angelica också. Hanna var själv hemma men vi kom inte på något att göra, så vi åkte hem till mig och chilla, åt stora knäckebröd-mackor och titta på film igen, haha.

Idag fick jag hem mitt paket med nya skor och mössa. Sött, lite sent dock. Haha..


Nyår 08/09.

Här kommer två hetsiga filmer ifrån nyår, hahha, enjoy! :D


 



say: No way!

Om drygt en kvart är klockan 23.00, jag känner att kroppen inte är på topp, men jag är inte alls trött, men jag skulle nog lätt kunna somna om jag slog ihop ögonen. Jag har inte ätit någon riktig mat idag. En macka till frukost och en baguette med skagen, inte mer. Druckit har jag gjort desto mer, 2 coca-burkar, minst 4 glas mjölk och typ en liter vatten, inte illa alltså..

Jag har fortfarande inte städat klart mitt rum som jag påbörjade för några dagar sen, jag har verkligen ingen ork. Idag tog jag bort all smutstvätt som har legat på golvet too long och skulle precis börja damma och greja när kroppen tog emot. Så nu blir det ännu en coca-burk, lite Stimorol och 2 filmer. Har tankat: Forgetting Sarah Marshall och Madagascar 2. Komedier is the shit ni vet..

Ha en bra kväll!


everybody seems so strange to me.

Ska snart åka till mormor och morfar och fika, snacka lite skit och så där. Jag har egentligen ingen lust men jag har heller inte tackat för julklappen jag fick, så om jag inte skulle följa med så skulle det bli sånt liv och det orkar jag inte med just nu.
Jag uppskattar väldigt mycket att jag inte är bakis idag, jag och Sandra gjorde nästan glädjehopp för att vi inte var det, haha. Men det är faktiskt inte ofta sånt här händer. Dock mådde jag inge vidare vid 8 i morse, väckte till och med Lotta och Björn för jag lät lite för mycket på toan, om ni förstår vad jag menar, haha. Drack lite vatten, tog en ipren och gick och la mig igen, vaknade sedan klockan 1 och mådde prima skinka, hihi.

Sitter och lyssnar på Wiseman - Slightly Stoopid och dricker lite kaffe, försöker pigga upp mig lite.

Pappa sitter och tittar på en film där dom är i djungel, dödar djur och skit... Får ont i hälsenorna som fasen -.-

Jag filmade rätt mycket igår och jag ska se om jag kan lägga ut filmerna på youtube, så lägger jag upp dom här sen, haha. Rätt skojiga och klockrena kan jag tycka. Men det var skitkul igår, klart att det ska hända något men det gör det jämt. Bästa nyår för min del hittills!

2deLu!

RSS 2.0