there's no other superstar.

I fredags var det bio som gällde, den var mucho bra.
Lördagen började med stan och köpa sista delen till outfiten och lite annat. Sen börja jag och Malin o dricka, vi drog på förfest i någon timme sen till festen.

På söndagen ringde min telefon 08:00, herregud, ica ringde och fråga om jag kunde komma och jobba. Det tog emot att säga ja, men väl på jobbet gick det hyffsat. Trodde jag skulle dö ett tag men det gick rätt fort, men att jobba 9 timmar när man är bakis och endast sovit några timmar är väl inte det skönaste direkt.
När jag kom hem från jobbet, vände jag nästan i dörren, åkte direkt till Malin i stan.

Gick upp allt för sent i morse, vaknade inte av väckarklockan, Malin fick ruska liv i mig.

Hörs!


Vad säger ni om att gå ner till stranden och sola med en drink i handen? hehehehe

before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack.

Sitter just nu hos Malin och dricker. Har nyss fixat mig klart och nu taggar vi. Eller Malin är inte klar än så det är just nu jag som taggar här, haha. Ikväll firar vi Annie som fyllt 18, graattis! All in!

With Love!


your foolish pride.

Julpyntning och mycket nice mat blev det på ica ikväll. Lättförtjänta pengar ungefär. Tycker ni kan svänga förbi ica och kolla in den fina julpyntningen vi har gjort, ha ha.
En av mina "kollegor" berättade att det var en söt liten tant som hade kommit fram och frågat om vi hade syfilis. Hon menade såklart frukten, ni vet, physalis. Inge störd, hahaha.

Åkte hem till Malin en stund nu på kvällskvisten och snacka lite.
Blir stan i morgon och kolla om det finns nå man kan handla, sen blir det bio på kvällen.

Min dejt med John blund väntar, hej!

torsdag & ledig.

Om några minuter ska jag till ica, time for work. Var ett tag sen faktiskt, vi ska julpynta hela affären, det kan bli bra det här. Är på kasst humör men ska försöka dra upp mungiporna, ska vara glad över pengarna.

Återkommer när jag är hemma igen.
Puss.

fan va mean.

Tycker det är taskigt av pappa att beordra mig om att gå ut med hunden när det endast återstår några få minuter till paradise hotel, grrrr.....


it's like my iPod stuck on replay.

Ibland överträffar jag mig själv, som igår tog jag tag i träningen, eller okej jag tog iniativet och drog dit för första gången på väldigt länge. Och idag åkte jag dit igen, IGEN! Ni hörde rätt. Trots att mamma försökte övertala mig om att vi skulle åka och titta på bil så stod jag fast vid mitt beslut. Jag cyklade till och med till gymmet. När jag kommer dit säger hon som sitter bakom disken att det var ett tag sen hon såg mig, inte lite jag skämdes? Vad svarar man? Jag hackade fram ett litet: -Jo, jag har vilat lite, hehe.
Funderar starkt på att ändra min kost lite och träna lite mer. Kommer dock inte utesluta alkoholen, så långt går vi inte, haha.

Sitter i mitt vardagsrum med tända ljus, mysigt! Har även på min sköna reggaelista på spotify, massor med live-låtar, I like.

Nej, om man ska ta och gå lägga sig och läsa lite kanske. Snart så.

Bjuder på en skön låt.

Million Stylez - Top a di line

NICE

Fick nyss reda på att vi slutar klockan 3 idag, det har tydligen pratats mycket om det idag och det har jag missat. Jag är nog skapligt lost just nu.

exakt en månad kvar till julafton.

Vi har nyss tagit kort på varandra när vi sitter vid datorn, för vi ska se om vi sitter rätt. Kul, verkligen. Haha, vi har en sjukgymnast här som ska ha föreläsning i en timme eller något. Hon är helt konstig, blev typ arg för jag inte hittade filen vi skulle ha på AV:s hemsida.

Jag är väldigt sugen på att shoppa, så det får det bli i morgon. Skulle vilja åka till sthlm också, undra när man ska ha tid med det då.

Igår slutade jag vid lunch, orkade verkligen inte vara kvar. Jag åkte hem käkade lunch med mamma sen åkte jag faktiskt och tränade. Förvånande va, var säkert 4 månader sen om inte mer sen jag tränade sist, eller nej inte så mycket kanske. Jag kollade upp när mitt gymkort tar slut och det är på lördag, så jag måste fylla på det också. Ska försöka slimma till mig lite till thailand, haha, kommer nog gå sådär. Får satsa på beach 2010 i stället.

Vet inte vad vi gör på lektionen nu, sweet. Orkar inte fråga heller.
Hej då


söt chej

sweet.

Fyfan vilken jävla kukdag jag har haft än så länge. Missade halv9 tåget, 9-bussen OCH halv10 tåget. Det slutade med att jag fick gå i det "fina" vädret till mammas jobb och hämta bilen. Kom till skolan lite mer än en timme för sent, inte så mycket kanske men om man har nästan 40 % frånvaro så kanske det inte är så bra. Hade typ inga mynt till parkeringen heller så nu har jag bara betalt till halv 2 vilket suger. Men det lutar just nu åt att åka hem då. Det känns gött att jag har en förstående mentor.

Återkommer om min dag blir bättre.
Later..

and you thought he was cute before, look at that peacoat.

Jag funderar starkt på att ta bilen till skolan i morgon, eller är jag bra lat då, bra onödigt också för den delen. Men gud vad skönt det skulle vara alltså. Sen gymmet efter skolan, det är ett alternativ, men ska jag.. Vi får se.

Det här albumet får ni inte missa: Soja – Born In Babylon . Väldigt sweet! För er som har spotify alltså.

Nej gud vad jobbigt, måste ut i bilen och hämta min iPod. Aja..

Nu blir det 90210 sen ska jag försöka ta tag i min dejt med John Blund.


Cassandra & Jag, bild från igår.

you and me could write a bad romance.

Igår blev det förfest hos Cassandra och hennes pojkvän med lite folk. Det var mucho trevligt. Vi tog en taxi till tabban och sen blev det Rock&K baren sista halvtimmen eller vad klockan var. Jag hade grymt kul.

I morse vaknade jag av en mobil som härja sönder, vet inte vad som hände riktigt.
Mamma kom och hämta mig hos Malin, vi åkte och titta på bilar. Hittade ingen som var nice, dryyyygt. Vill ha en biljävel nu.

Är sliten som ett as, var pigg när jag vaknade men nu mår jag fan inte bra alltså. Kommer slockna tidigt ikväll, jag känner det.


don't wanna hear your sad songs.

Idag kom jag hem från Malin vid halv1-taget. Vi åkte hem till henne igår kväll och att pricka parkeringsrutan var inte min grej, jag slickade bilen bredvid, jävlar, haha. Malin stod och asgarva medans jag hade panik.

Igår var jag på ikea också, Sandra följde med mig. Jag köpte kuddar till soffan, lampor och lite grejer som behövdes. Har dock inte fått upp det än, men tänkte göra det nu. Först måste jag nog städa lite.

Vad som händer ikväll har jag ingen aning om, vad händer? Idol, krogen, bio, film? Ingen aning, vi får se.

Smell ya later!


you're losing control a bit and it's really distasteful.

Igår var det teoriprov och idag var det uppkörning, helvete vad nervös jag varit. Helt sjukt, igår innan teorin var jag spyfärdig och trodde inte det kunde bli värre, men idag var det fan värst. Det var tur att jag inte åt något innan för då hade det förmodligen kommit upp (ledsen för känsliga läsare men lite får ni fan tåla). Jag klarade det i alla fall, det är huvudsaken. Sen att jag bröt mot massor av trafikregler är ju en annan femma, haha.
Mamma och jag åkte o tittade på bil nästan direkt efteråt, men nja, man ska inte ta första bästa man stöter på så vi väntar och ser vad som kommer upp.

I morgon har jag ett prov sen slutar jag, sweet. Men måste plugga inför det här provet, pallar inte göra omprov, skulle inte förvåna mig om jag får göra det. Har skjutit fram det här provet mer än en månad och det börjar bli lite väl lång tid kanske, haha.

Nej nu ska jag göra nytta (yeah right, hehehe)

& folk har mage att säga att han är ful!

damn!


foto: rebecca simonsson

snart där.

Har nyss plockat undan all skit från lördagen, äckligt. Ska dammsuga av lite också, sen torka golven men det pallar jag inte göra idag.
Idag åkte jag senare till skolan, eftersom jag gjorde teoriprovet och vet ni vad? Jag klara det, så-jävla-skönt! Det var drygt att datorerna var typ paj och allt var försenat så jag kom in nästan en timme för sent i salen. Men var ändå klar före alla andra.

Ska snart ta mig neråt och tvätta bort sminket och sen gå och lägga mig. Men det dröjer nog, som vanligt. Plus att jag somnade och sov nästan 4 timmar tidigare, typiskt.


love

yeah, I like that.

Jag är hungrig, funderar starkt på att äta upp resterna från pizzan jag och sandra tröck i oss tidigare idag. Skulle killa störtskönt i kistan ungefär.

Gårdagen var klockren. Min våning är inte så fin just nu, men jag orkar verkligen inte städa än. Det tar vi sen, eller om det är någon villig som vill komma och städa så får ni gärna göra det.

Är fortfarande svart om händerna från handskarna jag hade på mig igår, ändå har jag tvättat händerna typ 5 gånger.. minst. Sjukt!

lite bilder kanske, har en del på min digitalkamera också, men dom kan jag inte lägga in än, suck!


mindre gulligt kanske, haha!

wait right here.

Den här dagen har faktiskt varit riktigt bra.
Jag inledde dagen med en långpromenad med hunden, sen dusch och frukost. Satt med teorin någon timme, sen har jag städat undan lite o dammsugit lite.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli fem i halv 6 så jag kan gå till stationen och möta Malin. Riktigt längesen vi sågs och det är väl på tiden nu kanske, haha.


Bilden är tagen ungefär precis nu.

världens kallaste värld, jag snackar inte om vädret.

Den här dagen har gått fort, kanske för att jag somnade vid 3 och vaknade runt halv 8, haha. Men det är nog bland det skönaste som finns att gå och lägga sig och sova på eftermiddagen.
Jag tog bussen till Hallsta halv 1, tror hela särklassen var med på bussen, dem var överallt i alla fall. Gapade sönder, en satt bakom mig och precis när vi börjar åka ifrån station skriker han: HEEEJDÅÅÅ VÄSTERÅÅS!!!!
Jag har typ fortfarande tinituss/tinnitus/tinnituss (eller hur fan det stavas).

Nu är Marika och Kenn här med lille Noel, han sover, inte så ovanligt, haha.

I morgon är jag ledig vilket jag hurrar högt för, otroligt skönt måste jag säga.

C'YA


det värsta som kan hända är väl det som redan händer.

När jag kom hem från skolan satt jag mig direkt och plugga teori, sen vet jag inte vad som hände men jag vaknade i alla fall halv 8. Helt sjukt, var nog väldigt trött helt enkelt.
Pappa frågade om jag ville följa med och handla, så vi tog en promenad till ica. Jag hämtade ut mitt paket från h&m, första gången det inte var nå kläder, haha. Beställde lite saker från Home ni vet? Helt okej!

Resten av tiden som återstår innan läggdags ska jag plugga teori. Fint surru!

I morgon slutar jag 12 sen har jag helg, skööööööönt.

bra dag.

Morgonen var ju riktigt jävlig alltså. Det började med att jag vaknade 08:27, mitt tåg går halv. Så det var ganska enkelt att bestämma sig för att ta bussen som går klockan 9 i stället. 08:58 klev jag utanför huset och började gå, snabbt som fan, jag insåg ganska snabbt att jag inte skulle hinna om jag inte sprang. Så jag började kuta igenom hela Hallstas centrum och när jag är utanför Coop ser jag hur bussen åker iväg. Hade stor lust och skrika den värsta svordom jag vet och kuta fram till bussen och strypa busschauffören (för det var ju självklart inte mitt fel att jag missade den). Så jag ringde farfar och fråga om han kunde skjutsa mig till skolan och det kunde han. Men det tog sin tid innan han fattade vad jag yrade om eftersom jag var både arg och flåsade som en gris (den bra kondisen jag har).
Buuuuuuuuu, för den här dagen.
Funderar starkt på att bara skita i spanskan som jag har på eftermiddagen och åka hem o lägga mig under täcket tills jag känner mig lite positiv igen. Men jag måste på spanskan, vet inte hur många såna lektioner jag har missat så jag måste gå. Annars kommer min mentor ta ett snack med mig, tror dock att det är på god väg att han gör det snart.

Blir nog tröstshopping på lunchen nu.
Hörs...


jag vet inte...

Nej, jag vet inte varför men just nu känns det som att allt suger hästdase.

GODNATT

unity.

Ett inlägg till folket kanske.. Inte riktigt folket men ja, ni vet.
Nu har jag och Sandra kommit på en nice idé för utklädnad till på lördag. Först var vi helt inne på en sak men när den här idén kom upp och lite hjälp av klasskompisar så kommer det här nog bli bra. Mohaha!

Idag var det god mat i skolan, en god soppa med nybakat bröd mmmhm, det var helt varmt så att smöret smälte, gott! På lunchrasten hann vi springa upp på stan också, jag köpte Drinking Ludo, haha, en kul grej till förfesterna.

Snart är den här dagen slut och jag längtar att få komma hem och chilla lite. Senare ska jag träffa Hanna, visar sig vad vi hittar på.

Nej nu ska jag springa och dricka lite vatten.
Hörs!

I love that you hate it.

Det är redan söndag, helgen har gått hur fort som helst, lite jobbigt.
Jag skrev i förra inlägget att jag skulle gå och duscha, då var klockan halv 9 ungefär. Jag har fortfarande inte duschat, haha.. Har setat på soffkanten på väg att gå hur länge som helst men har liksom aldrig kommit iväg. Nu är det försent att duscha, eftersom jag måste föna håret innan jag ska gå och lägga mig. Så jag får ställa klockan mycket tidigare så jag hinner göra det i morgonbitti i stället. Jobbigt..

I morgon kommer en efterlängtad vän tillbaks till Hallsta, i alla fall för en natt och det är bara för hon saknar den här byn hur mycket som helst. Och självklart för hon saknar mig också, mohaha. Jag håller på och funderar vad vi ska sysselsätta oss med, tänkte först visa henne runt lite, det var ju trots allt längesen hon var här och har missat alla de nya kulturella sakerna.

YES, första gäspningen, snart blir det läggdags.

you say you're a rockstar but you can't even sing.

Fan va såna här traditioner ska dra ut på tiden. Har liksom inte hunnit med någonting den här dagen förutom farsdag-firande alltså. Jag vet inte om jag gillar morsdag och farsdag, kan tycka att det bara är onödigt, faktiskt.

Jag tänkte i alla fall ta en dusch nu och sen lägga mig i sängen och plugga teori, kul kväll, hehe.

Shit, det känns som det är lov snart. Men det är ett tag kvar, haha, var ju nyss höstlov... Åh det är ju mer än en månad kvar till jullovet, SWEET.


buuuuuuuuuuu.

Enligt Bonniers trafikskola-spel som jag fått låna av körskolan så har jag inte ens börjat med teorin, typ. Helt seriöst, har fan setat med det där "spelet" i flera timmar sammanlagt, hur mycket tid ska man behöva lägga ner egentligen? Stor suck för körkort! Men vafan, hur många gånger i livet behöver man göra det? En gång om man sköter sig. Men ni som går på John Bauer vet mycket väl att det inte är mycket plugg och kanske 2 prov per år så jag är inte direkt van att lägga ner masssssor med timmar åt att plugga till prov. Men vafan.. Ska fan klara teorin på första så nu kniper jag igen truten och håller minen.

Kom nyss hem från farsdag-firande hos farfar, nu blir det farsdag-firande hos morfar.
HÖRS



let it out so it can breathe.

Jag är helt svag.
Kvällen blir troligtvis lugn, jag tror jag behöver det.


Cicci, Linda, Johanna & Jag
Bild från Silk igår

Just nu dunkar jag musik, tittade nyss på klockan och insåg att jag är tvungen att kirra ihop en outfit och kleta på lite spackel i ansiktet. Påsarna under ögonen är huuuuge och de ska väck nu, ett försök i alla fall.
Ha en bra kväll vänner.

puss.

Jag sitter och hänger i min soffa, en plats jag förmodligen kommer befinna mig ofta på. Sitter och gäspar, sjukligt sliten är jag och trött. Har dragit för gardinerna, orkar inte med att det ska vara så ljust, jobbigt ju.

Väntar på mat gör jag också, orkar inte göra något själv så jag väntar på att mor och far ska komma hem så dom kan ge mig föda. Tänker inte förflytta mig på väldigt länge, är fastklistrad här nu.

Vill att min tv ska bli inkopplad, den står bara där och tittar på mig, sluta stirra!
Just ja, har ju två böcker att plöja igenom, teorin att plugga och en film som jag håller på att tankar hem. Vad blir det? Film, plugg eller bokläsning.. Först film sen plugg och sist bokläsning, tror det kan bli så.

Jag ba svamlar. Vi hörs senare när jag är piggare!


all I wanna say is that, they don't really care about us.

Idag var jag ledig i från skolan och gött var väl det. Men jag var ändå uppe rätt tidigt eftersom jag skulle till frisörn, var där strax efter 10 och kom hem vid 2, det vill säga nästan 4 timmar. Helt sjukt vad tjockt hår jag har och fan vad man får lida för det ibland. Eftersom jag använt massa skit i mitt hår som blondspray, toningsschampo osv så blev det en fet kemisk reaktion och det hände ingenting med mitt hår. Jag satt med färgen i huvudet i mer en timme och det hade knappt hänt någonting, tragiskt men sant. Fick sitta med värme och vi provade massor, men det var svårt. Jag är nöjd ändå, trots allt. Skönaste som finns är att få håret tvättat av någon annan, skulle kunna somna i den där stolen.

När jag kom hem började jag pyssla lite här hemma, ställde böcker i hyllorna, filmer och ja ni vet sånt. Jag har en tv men den är inte ikopplad och koppla in en sån kan ju jag, hehe...

Idag på posten kom Elsas mode, SWEET! Igår köpte jag Carolina Gynnings bok Ego Woman också, mycket bra läsning fram över alltså. Vet inte vilken jag ska börja med än.. Svårt.


hahahaaha

ps. det här kommer inte bli en bebisblogg

brorson.



stenhård.

spotlights don't you justice baby.

Den här dagen har varit mucho bra. Eller dagen började med en försovning, men jag hann till bussen, var till och med i tid. Är nog ganska bra på att fixa mig snabbt ändå, i morse vaknade jag fem över halv 9 och jag skulle åka med bussen som gick 9, skönt att bo nära faktiskt.

Jag och Sandra fixade lite på vårt projekt och kom fram till en bra nice idé. Kommer snart att kontakta lite vänner om detta, för ni ska delta, mohaha.
Min vän och jag åt lunch på stan eftersom jag mitt smartass glömde matkortet hemma, inte första gången heller. Men lunchen blev fan kul, var längesen jag garvade så mycket, haha! Gött mos.
Jag kom hem vid halv 2, ringde farmor och sa att jag skulle komma över och fålla upp gardiner, hon tyckte inte att jag skulle behöva gå mer i slasket utomhus så hon kom hit med allt jag behövde, vilken gölleplutt va. Dock är jag ingen höjdare på att fålla gardiner så det tog nästan 2 timmar för 2 par och inte fan blev det rakt heller, hahaha....

Åkte till Elgiganten och några butiker i västerås. Kom hem med en dammsugare till mig, högtalare till iPoden, en klocka, fodral till iPoden och lite annat smått och gott. Börjar bli lite mer hemtrevligt här uppe med lite grejer på väggarna och sånt, det artar sig och jag trivs bara mer och mer.

Kiss

tell me how come.

Är fortfarande vaken, inte bra det. Men jag är inte trött heller så det känns meningslöst att gå och lägga sig och stirra upp i taket.

Är sjukligt sugen på att handla upp alla pengar jag har, men det vore ju tråkigt om dom tog slut, haha.
Idag kirrade jag några vuxenpoäng genom att gå till banken och fixa internetbank, så nu kan jag betala mina egna räkningar, hehe, kanske inte riktigt än va. Men det är ju bra och ha en sån så ser jag mina sparkonton och lite sånt också. Kanske inte så bra med tanke på att jag kan föra över pengar därifrån när som helst....

Var aldrig hos farmor idag, skulle inte ha hunnit med det riktigt, så jag får se om jag hinner det i morgon. Jo, men det ska jag nog hinna, ska ju inte vara i skolan längre än 12 så det blir nog bra.

Nej, men vi hörs i morgon!
Btw, fan vad snö det är ute! Ett fint vitt täcke ligger där ute, häääääärligt.


Gentleman - Send a Prayer

oh superman, where are you now?

Sitter i sängen och tittar på när min far jobbar med min våning, höhö. Han håller på och socklar i vardagsrummet, äntligen blir det någon ordning här uppe. Min toalett och garderob är dock inte klar, inte speciellt brådis med någon utav dom, men om någon vecka eller två är nog dom också klara.

Den här dagen har varit rätt bra kan jag erkänna, har liksom hunnit med ganska mycket.
För det första ska jag ha lite credd för att jag stannade kvar på spanskan som jag först var helt inne på att skippa, kanon! Dock gick jag en och en halvtimme tidigare men det behöver man inte nämna.
Åkte hem och åt lite, sen tog jag en promenad till um och kirrade nya p-piller, eftersom de jag hade innan sög. Sen gick jag hem och böt jacka, det var ju snorkallt. Sen ett stopp vid apoteket och ett stopp vid min frisör, bokade tid och satt där och snacka lite.
Sen hem och såg att min bror, Marika och lilla Noel var hos oss, toppen!

I morgon ska jag och min sistah from anatha mista till skolan och jobba på vårat projekt, just nu ligger vi inte så bra till. Allt rasa ju när en ful organisation inte ville samarbeta, nu får vi liksom börja om från scratch, nästan..

Ska titta på kläder till morgondagen, sweet. Hörs!


keep on walkin'.

Sitter i min säng, har nyss fönat håret. Det måste nog vara det tråkigaste som finns, att föna håret, usch vad jobbigt och tråkigt det är.
Igår när jag läste det där häftet till provet idag gjorde jag det helt i onödan och ovetandes. Vi behövde inte göra provet idag, vi är tvungna och göra det på resursdagarna om två veckor, kuk. På ett sätt ville man ju ha det gjort samtidigt som det var skönt att det blev framflyttat igen.

Nej om man ska lägga sig och titta på Family Guy? Lät som en bra idé..

I morgon ska jag ta en tripp till um och sen till farmor och fålla upp gardiner, hon kanske läser det här? Vet inte, om du gör det farmor så vet du nu att jag kommer till dig i morgon någon gång och lånar ditt strykjärn och lite mer prylar förmodligen. Min mor har kastat vårt strykjärn, sweet..

Måste komma ihåg och boka tid hos frisören i morgon också. Har inte blekt håret på länge, det är dags känner jag och klippning känns bra också.

Nej vi hörs!

do you get a little kick out of being small-minded?

Jag har inte tränat idag, som jag skrev att jag skulle försöka hålla igår, bad me.
Men egentligen skulle jag inte ha en chans att hinna det eftersom jag har haft fullt upp med mitt täcke hela dagen, mohaha. Nej men så fort allt är klart här hemma och jag är klar med körkortet så blir det fan hårdträning fram till sommaren. Inte riktigt så intensivt men ska nog tänka lite på beach 2010, med tanke på att jag helt sket i beach 09, haha. Aja, w/e.

När vi kom hem från ikea blev jag så ivrig att hänga upp gardiner överallt, men dom behöver både fållas upp och strykas. DRYGT! Får göra det när jag kommer hem från skolan i morgon. SHIT! Jag har fan prov i morgon, får läsa igenom det när jag går och lägger mig helt enkelt.

Köpte gardiner som sagt, nytt täcke, påslakan och såna söta saker, en hylla och lite mer. Jag gick loss ganska ordentligt.

Nej nu måste jag fixa i ordning allt, älskar att gå och lägga mig i en säng med nytt påslakan och sånt.
smell ya later

your foolish pride.

Har beställt Sofi Fahrmans bok Elsas mode. Om en vecka ungefär kommer den, kan inte vänta.

Har legat i min säng nästan exakt hela dagen. Jag lyckades ganska bra med att sova till halv3, gick upp och åt frukost då sen gick jag till sängen igen för att värma mig, det var ju så kallt uppe.

Snart kommer mamma hem, antingen ska vi möblera i ordning mitt vardagsrum eller så ska vi till ikea. Ska vi till ikea måste jag hoppa in i duschen nu. Ska nog springa och ringa henne nu så jag vet exakt vad det blir. 

I morgon är det skola igen... Inte många skoldagar tills helg igen dock. 2 real skoldagar och en halvdag med Sandra, helt okej!

vi söker nytt hopp någon annanstans, men överallt är likadant.

Vänner, idag är jag djup och allmänt känslig; för lite sömn, slut i kroppen, huvudet och ingen mat i magen.
Helgen har i och för sig gått fort, men det är tungt att gå upp 6 tre dagar i rad, på en helg dessutom. När jag är van vid att gå upp vid halv 8 på vardager och väldigt många timmar senare på helger, haha.
Körningen i helgen har gått bra, min körlärare tycker jag är färdig för uppkörning i alla fall så nu får jag fokusera på teorin, det är skönt. Snuskigt nervös inför teorin, inte så värst pirri för uppkörningen faktiskt.

Funderar starkt på gym i morgon, var längesen och nu när jag börjar få lite mer tid över så passar det ju faktiskt bra. Ska se om jag håller det. Är grymt sugen på att göra av med några tusenlappar på kläder också.
Har fortfarande ångest från onsdagens utgång, gjorde av med alldeles för mycket pengar på alkohol. Så det kanske var bra att det inte blev någon krogenrunda i helgen.

Nej, om man ska ta och plocka lite här hemma. Sakerna tar ju aldrig slut.......


Madde & jag på Pluto i onsdags


RSS 2.0