goose-bumps.

Jag är hemma, en fredag. Men jag har valt det själv så. Hade jag inte varit tvungen att stiga upp halv6-6 i morgon så skulle jag varit ganska packad vid det här laget. Jobb står på schemat i morgon också, det roliga är att jag inte klagar. Jag var och jobbade tidigare idag och det var inte ens jobbigt, det var skönt.

I morgon blir det nog någon form av fest-utgång-grej, vet inte hur det blir men nånting blir det. Det visar sig vad det blir...

På måndag har skolan studiedag och vem har fått ledigt? Mohahahaha.... Jag klagar inte i alla fall!

Nej nu är det Solsidan, haha!
Hörs!


vi chillar lite.




Idag blev jag hundvakt. Jag som egentligen försökte undvika det nu när jag är ensam hemma men farfar har ramlat och gjort illa knät och har svårt att gå. Så nu är jag hundvakt åt Zac, en damphund som skäller på allt och alla. Så bli inte rädda om ni möter mig nånstans med hunden.
Han ligger i fönstret och chillar och jag i soffan, soft.

Men nu ska jag upp och hoppa. Jobb står på schemat!

it takes two to whisper quietly.

Jag har absolut ingenting att göra och inte tänker jag gå ut heller, det vägrar jag. I det här vädret, nej du. Vägrar åka någonstans med bilen heller för det kommer förmodligen sluta med diket för min del.

Nej jag tänkte öppna min bok och läsa klart den. Läser en urspännande deckare. Intressant va?

I morgon håller jag tummarna för min beställning från nelly kommer, annars är den tvungen att komma på fredag. Måste ha det innan helgen, haha!

Just ja, innan jag går.
En kis på skolan jag praktiserar på hade med sig brunsås till utedagen i stället för oboy. Stackarn...

ps. jag har fått upp dörren nu.

don't wait too long.

Har ni märkt snöstormen som är ute? Förmodligen, för den går fan inte att missa. Det som inte fick hända, händer...
Jag är ensam hemma och det är bara liiiiiiiiiiite och skotta utomhus, jag vägrar gå och göra det. Men det värsta är att jag är inlåst i mitt eget hem. Låset har typ frysit eller något för jag får fan inte upp dörrjäveln. Som tur jag hade när jag kom hem från praktiken var att altandörrn var öppen. Irriterad blir jag!! Får inte upp dörren från insidan eller utsidan. Jobbigt.......
Det kommer väl sluta med att jag ringer farfar så får han komma hit och befria mig, haha!

Idag vettefasen vad som händer. Är jag duktig så skulle jag plugga, men det kommer inte bli av som vanligt.

måndag.

Sitter och tittar på paradise hotel, egentligen borde jag inte göra det med tanke på att jag missade jäkligt många avsnitt när vi var i thailand. Måste kolla på dom någon gång när jag har tid.

Ska väl gå och lägga mig strax tror jag. Är dödstrött så jag kommer slockna så fort jag lägger huvudet på kudden.
Går ju upp riktigt tidigt på morgonen nu för tiden på grund av praktiken så är ju trött hela tiden, lite småjobbigt.

Nej nu är det spännande på ph! Haha.
Första gången jag sover ensam i mitt hus inatt. Läskigt..
Godnatt.


dom hade mycket att säga, men vad var det dom sa?

Älskar nya ica reklamen, haha. Parodi på gina tricot.

Åh vad jag är trött.. Blev inte många timmar sömn, men jag har bara mig själv att skylla, haha.
Jag slutade 3 idag, när jag kom hem la jag mig i soffan och somnade direkt, vaknade för en liten stund sen. Skulle kunna gå och lägga mig och sova till morgondagen nu.

I morgon ska jag nog besöka stan, är lite stuffs som jag ska kolla upp om det är något att ha. Skulle egentligen gjort det idag men jag somnade ju, så det blev lite svårt.

Hörs!


tryggheten från gamla dagar men det finns ingen som kan få dom tillbaka.

Skruva den som beckham går på tv400, han är ju dödshet tränaren.. Damn.

Vid 2 åkte jag till sura, mormor bjöd på mycket god mat. Efter det somnade jag i soffan och vaknade vid 4, helt slut. Efter några koppar kaffe var jag på g igen. Åkte och handlade sen hem.

Min skoldator vill inte som jag vill, för några dagar sen försvann ALLT på den datorn. Idag kom jag på att det var viktiga bilder till vårt projektarbete som hade försvunnit.. Jag började fippla med datorn och vips så hittade jag allt som hade gått förlorat, fan va bra jag är. Hade huggit av mig armen om vi hade fått tagit om dom bilderna. Sandra och Linn hade nog strypt mig också, haha!

Nej nu tänkte jag göra lite nytta, jag ska plugga! Shit, första gången på riktigt länge jag ska göra det hemma. Men det är bara några dagar kvar innan två stora arbeten ska vara inne, så jag är tvungen.

Hörs!


I thailand.
Haha, vi blev strandsatta.... eller nått. Vi skulle till en strand som vi aldrig varit på, vi hamna på något ställe som var helt öde. När vi skulle gå vidare var vi tvungna att gå i vattnet till en strand, vi trodde det var grunt och att man kunde gå normalt över. Icke sa nicke, helt plötsligt blir det tvärdjupt och är tvungna att simma och trycka ner alla våra saker i vattnet, det vill säga handduk, väskor (som innehöll allt! iPod, pengar, böcker osv.). Arga som bin var vi. Vi hittade till slut en restaurang som var helt tom där myror kröp överallt. Vi hittade också en kis som kunde ringa taxi åt oss, pissdyrt också blev det. Och sura blev dom att vi var så blöta. På hotellet garvade dom åt oss när vi kom tillbaks.
En gullig upplevelse får jag lov att säga.

jag behöver mat.

Så jag alldeles strax åka till mormor och få i mig föda. Det var hon som fråga och vad gör jag då? Tackar ja såklart, haha.
Då kan jag samtidigt hälsa på min lilla fyrbenta vän också, stackarn kommer rulla fram när han kommer hem därifrån, haha.

Nej jag lär röra på mig, måste klä på mig och sånt också.
Hörs!


jobbigt läge.

Det sköna är att jag från igår fick hela huset för mig själv för ett tag framöver.
Det jobbiga är att jag är sveriges sämsta kock och kan knappt koka makaroner.
Grejen är den att det börjar bli dags för käk och jag har ingen aning vad jag ska koka ihop för något. Shit..

jag gillade thai.


'cause everything is never as it seems.

Det känns väldigt konstigt att sitta i ett hus i Hallsta med massor av snö utomhus när vi senast igår låg på en ö mitt ute på havet. Galet.
Jag kom innanför dörren vid halv 3 inatt, tvärpigg med tanke på att klockan var vid 9 på morgonen för min del och det var vid den tiden vi gick upp där nere. Väckte mamma och började babbla på om resan, till slut vågade hon säga att hon faktiskt var tvungen att gå och lägga sig, haha. Jag var helt vimsig.

Det enda som jag hatade med resan det var myggen. Herregud det kliar överallt, har till o med två myggbett i ansiktet, haha. Jag tror jag var den mest utsatte av oss.

Jag vill gå till en restaurang och beställa: Thaifried rice with chicken.... Mmmm, levde på det där borta.
På hotellet vi bodde på var det i princip bara svenskar som bodde, till o med ägaren var svensk så i restaurangen fanns det bearnisesås, mohaha. En kis från Sverige hade tagit med hela resväskan med bea, hahah.

Jag får ångest så fort jag börjar tänka på det jag måste göra. USCH. Vill vara i thailand, det var MYCKET nice.
Bilder kommer väl upp någon gång.
hörs

thailand.. klockan ar runt halv 11 har just nu.

Jag sitter just nu i lobbyn och chillar.. Ar sjukligt bakis och det var riktigt illa tidigare idag, sa det blev inte manga timmars solning idag.
Igar drack vi for manga tequila och ramlade in pa hotellet vid nastan 6 taget.

Ikvall blir det lugnt, malin ar pa rummet och fixar filmen vi ska se. Blir lite rehab i nagon dag, vi far se om vi gar ut i morgon, haha.

Inte manga dagar kvar har i Pattaya, vi far tillbaks till Krabi som vi var ett par dagar i borjan..
Satan vad tom jag ar i huvudet, inget att beratta for tillfallet, haha.
Vi hors!

so long suckers!

Det här får bli mitt sista inlägg, för mer hinner jag inte. Vi åker om 2 timmar! THAILAND 2010, sweet!


there's a place I know if you're looking for a show, where they go hardcore and there's glitter on the floor.

Kom hem för en liten stund sen.
Ska slutföra min packning nu tänkte jag, är helt stolt över mig själv att jag inte har med mig så mycket. Mamma sa igår: Ska du bara ha med dig det där? Haha, då kan ni tänka er.

Jag är taggad inför resan. Galet!


mohaha...

Mamma sprang nyss upp i 300 flåsandes och skrek: Hur mycket har du handlat för egentligen?!
Jag lånade mammas VISA i stan idag, hahahahaha. Det är farligt att ge ut såna kort till mig.

Äsch! Gott nytt år fifan.

I’m addicted to the the thrill.

Idag blev det stan, jag växlade in lite mer pengar för jag bestämde mig för att inte ta med mig så mycket kläder så kan jag handla mer där borta. Har redan en beställning på 5 klockor, herregud. Haha..
I stan kunde jag inte hålla fingrarna borta, jag köpte en ny resväska, haha! Så fult och glida omkring med den där. Men behövde jag ens en? Nej, det som är grejen. Men den är väldigt praktisk, den ser väldigt liten ut men det får plats jättemycket. Lite smidigare än mina andra stora väskor. Föresten, fan va dyrt det är med resväskor, trodde hon skämta när hon kastade ur sig vad den kostade.

Dom senaste 4-5 gångerna jag vart utomlands har jag vart borta i en vecka och alltid haft minst 25 kilo packning (dvs övervikt JÄMT), den här gången ska jag vara borta i 2 veckor och jag kommer inte komma över 20 kilos-gränsen. Ska fan hålla det också.

Håller på och tankar 5 säsonger av family guy och Simpsons-filmen, så jag klarar av resan, mohaha. Dock har jag hört lite rykten om att alla på planet får en varsin skärm och massor av filmer att välja mellan, så jag får nog inte tråkigt ändå.

Nej nu ska jag fortsätta med packning och allt som hör till.
Hörs!


irriterad jag blir.

Ja.... När jag vaknade för ca 40 minuter sen så var bilen borta, HEJA. Jag som planerade stan och allt möjligt idag. Jag får inte åka med min bil för det är något fel på någonting (fråga mig inte vad). Jag ringde mamma i panik och fråga var i hellskotta hon var och hon berättade att dom snart är på väg hem. Jag ska ju ändå duscha och fixa mig så förhoppningsvis är dom hemma innan jag ens hoppat in i duschen. Annars blir det andra bullar... Då snor jag pappas jobbarbil som man ABSOLUT inte får åka med utanför arbetstid.

Jag dunkar musik och taggar till morgondagen, fast jag är jävligt nervös också, det måste jag fan erkänna. Brukar inte vara det, men nu är det liksom thailand. Det är 10 timmar dit och det är långt, typ. Skulle inte förvåna mig om jag äter något som får min mage att vända sig så att jag blir sittandes på den minsta toan som finns med en äcklig diarré.

Nej nu ska jag springa ner i duschen och samtidigt kasta in en ny tvätt i tvättmaskin.

now I'm that chick and you're just a clown.

Fan va stressigt det kommer vara fram till klockan 7 på söndag. Jag är en dålig planerare men har nu planerat upp de här två dagarna som återstår ganska bra. Måste hinna med en del grejer så det är lika bra. I morgon ska jag upp relativt tidigt och åka till stan, handla grejer till resan.

Appropå det, min tvätt lär vara klar nu, var ett tag sen jag kastade in det. Har liksom glömt det där, haha. Drygt.
Ner i källaren, hörs!


Thailand på söndag, uh uh.

Sitter och kollar på Harry Potter, haha. Jag tycker inte ens om dom där filmerna, men den går ju på tv och det verkar inte vara så mycket bra på de andra kanalerna.
Ska snart gå igenom vad jag behöver packa ner till thailand. Eftersom vi inte bara ska vara på ett ställe hela tiden så kan det vara rätt skönt att inte ha så stor väska som man måste bära omkring på. Så för en gång skull tänkte jag verkligen tänka igenom vad jag verkligen behöver ha med mig och ingen jävla övervikt.

Runt 7-taget på söndag styr vi bilen mot Arlanda. Shit.. Jag tror det är lite resfeber jag börjar känna av.

Chilla framför tvn ett tag till, sen blir det tvätt och packning.
Hörs!

RSS 2.0