min tattoo.



Den är fortfarande skitig på bilden, inte så bra bild heller.

mmm.

Jag går numera runt med en tatuering placerad på magen. Det ömmar och det känns skitkonstigt. Känns som jag har klistrad dit den själv och att den snart ska försvinna, konstigt va? I alla fall så gjorde det ont as hell, men nån mer ska jag nog göra, men det får vänta så länge. Alla säger att man vänjer sig vid smärtan, yeah right :o Gjorde som ondast i slutet när han skuggade och fyllde i. När han skrev Z gjorde det också riktigt ont, när han var vid höftbenet gjorde det också ont. Jag gjorde väl tatueringen på ett ställe där man har tunn hud.

I fredags var vi i stan på beachparty, roligt ju! Särkilt när man stod på dansgolvet och man kom i otakt, för golvet hoppade och ja ni förstår nog. Lite för mycket alkohol för vissa, hehe. Sen var det godnatt.
Igår åkte jag hem till Linn och kollade på massa Heja Björn avsnitt, haha.
Nu sitter jag här nyduschad och ska snart fixa mig och sedan åka till Sura. Jag måste åka mc, bara för mamma har bilen och redan är i Sura, pinsamt värre...

Aja, ska fixa mig nu. En till jobbig grej: Eftersom tatueringen sitter precis där byxor och sånt skaver så måste jag hela tiden tänka på vad jag ska ha på mig för kläder så att det inte skaver, kan alltså inte ha jeans till exempel. Inte än.
See ya lataH


En bild från våran lilla "fotodag".

I see.

En snabb blogg innan jag tar mitt irriterande nylle och går och duschar. Nej, jag är eller var kanske jag ska säga, skitarg. Vi har fixat nytt internet och grejer, som dom påstod skulle vara SÅÅå bra. Jo tjena, får internetkick hela tiden och jag har lust att slänga in skiten i närmsta vägg, får vänta med det, haha. Jag har ringt mer än 20 ggr till kundservice och jag placeras hela tiden i en kö och sedan läggs det av. Typ. Ställdes i en kö igen och dom sa att jag skulle få vänta 36 minuter, 36 MINUTER?! ni hör ju hur det låter! Japp, jag var oxtokig och satt där med telefonhelvetet och väntade. Om ni undrar varför jag ringde var det för att mamma har gett upp för längesen. Jag tog över, frivilligt! Så jävla irriterad på dom. Kom i alla fall fram och han frågade om det hade blivit några skador på sladdarna som är ikopplade, HALLÅ? Vad tror dom att vi gör med sladdarna? Tuggar på dom kanske? Nej vi har inga skador på våra sladdar. När jag höjde rösten så la dom på, jag var en millimeter ifrån att kliva ur skinnet.................... En slutsats på det hela: Jag var rosenrasande!

Okej, nu sitter jag här och internet har hållt sig, mja en liten stund i alla fall. Ska upp med tuppen i morgon igen så jag tänkte gå in och duscha, kika på någon film, läsa min bok och sedan sova. Att få sova en timme mer är mycket skillnad, men att sluta halv4-4 är mindre bra. Nej, jag ska inte klaga. Jag tjänar pengar. Får förövrigt lön i morgon, fast för 2 dagar, hahaha. Alltid något ;)
På fredag mina vänner, då händer det! (Kommer nämna det i varje blogg)

TjaRÅ

chic.

Göteborg hela helgen. Helt underbart!
I fredags drog vi dit. I väldigt låg hastighet så ramla vi fram. Väl där blir det grillning och sedan till Liseberg, jag skulle kunna bo på ett tivoli, seriöst! Finns inget roligare än karuseller, inget jag kan komma på nu i alla fall. När vi kom hem där ifrån satt vi ute och mös med vattenpipan, sen dog vi i sängen och vaknade vid 10 nästa dag. Duschade och drog till Liseberg igen. Efter vi varit där ett bra tag, drog vi hem till husvagnen igen och grillade och gjorde i ordning oss. Tog spårvagnen till avenyn, strosade runt där. Träffade trevliga män (haha, män?) När vi avslutade våran promenad med att gå till BioPalatset och se SATC, helt underbar film! Slår alla filmer jag sett, eftersom Sunes Sommar och SATC inte är i samma genre så ligger dem på delad första plats. GRYMT! Förövrigt var det nog den bästa premiären av en film jag varit på. Det delades ut priser och det var regn av grejer. Kan ni fatta? 400 tjejer (såg en kille), det var jubel så fort det hände något bra och alla grät när det hände något negativt. Ja, ni förstår nog inte..
I alla fall, så var Göteborg jättefint by night och sen tog vi spårvagnen tillbaka till campingen och satte oss ute igen med vattenpipan, den här gången med sällskap av 4 stycken norrmän (grr).
Idag vaknade vi tidigt för att åka hem. Sov den största delen av resan.

Känns inte helt fel med lön på onsdag.
Fick en Canon EOS 400D av mamma i torsdags, är hon inte helt underbar? oh yes she is.
Nu ska jag njuta av resten av helgen innan en ny jobbarvecka startar. På fredag är jag ledig, dagen med stort D, hahaha. Nej gud, då gäller det.
Puss på allt utom dig, haha.

en serie om en liten flicka..

"Okej, nu går jag..."


"..och sätter mig här"


".. men va fan, jag kom ju inte ens upp, HALLÅ"


"kom och hjälp mig sistaHH"

fab.

Dåligt. Det är väl ungefär så jag skulle kunna sammanfatta hur jag mår nu, inte bra och inte skit utan dåligt. Har ingen aning om varför. Om dagarna går jag upp tidigt as hell cyklar till helvetet och är där sen hem och sover till sent på kvällen, äter och går och lägger mig. Dom få timmarna jag är vaken och hemma skäller jag på allt och alla, utan anledning. Idag grinade jag åt alla program jag såg på tv, det vill säga 2 eftersom jag sov resten. Jävligt sensitive period just nu, ska ändras på. Vädret börjar bli bättre, sjukt varmt idag när jag cyklade hem. Bara slet av mig kläderna när jag kom hem.
I vlt idag står det ungefär 10 sidor om Benny Karlsson som knivhöggs för ungefär exakt ett år sen, fortfarande lika hemskt, usch.

På måndag börjar jag jobba dagtid, det vill säga 0700-1530, varför? Ingen aning. Jag gillar skift, i alla fall när man har förmiddag. Idag skrev jag på nya anställningspapper också eftersom jag har fått förlängt. Nu är jag skriven till 11/7 och my boss sa också att det förmodligen kommer bli förlängt igen. Herregud, jag tror jag tackar nej till det.
Idag sa jag nånting som jag egentligen inte skulle ha sagt, jag och min stora trut :( skadeglädje, typ.
Har ingen lunch till i morgon, pappa tycker jag är stor nog och fixa egen lunch, yes! Jag som knappt kan koka makaroner...

Well, see ya!

And I know, I go.

Att vakna av ett äckligt ljud ifrån väckarklockan när man endast sovit några få timmar för att sedan åka och jobba 8 timmar. Att sedan åka hem tro att man har gott om tid på sig, ligger för länge i soffan och får tokfixa sig för att hinna med halv5-tåget som inte går. Att se skjutsen åka iväg och som inte har någon mobiltelefon med sig. Att sedan skitförbannad ringa 10 000 signaler innan en seg pappa svarar och skrattar åt att inte tåget skulle gå. Att sedan åka hem och lägga sig i soffan och sova bort hela dagen. För att sedan vakna av att mamma försöker få mig på någolunda humör.
Yeah, this sucks.

I morgon ska jag vakna med en god inställning och sedan jobba 10 timmar, herregud. Nej upp med hakorna (hihi).
Nu blir det Matisyahu sen duscha och sova.
Later.

ha ha ha.

Torsdag, fredag och lördag blev det stan. Skitbra helg.
Jag = ÄLSKAR karuseller
Jag = FICK 4 st gratisbiljetter när vi var i stan, schalalalala.
Idag blev en slappdag i soffan, vaknade föresten upp hos sandra i morse först innan jag åkte hem. Ska snart sova för att sedan gå upp runt 5-taget. Jag HATAR mitt arbete. Förövrigt har jag fått 4 veckors förlängt. Herregud, jag kommer få mardrömmar efter de här veckorna. Jag går hellre i skolan, faktiskt :( Jobbar 10 timmar på tisdag, onsdag och torsdag, hallelujah! Bara för mig att börja vänja mig med skiten, har inte gjort det än....
I morgon ska jag in till stan och byta stav också, en ännu kortare.

På fredag blir det Götet och kommer hem på söndag. Lutar åt SATC på lördag där borta, inte så pjåkigt va?

SeeYA

hoe hoe hoe hoe.

Okej, det var ett tag sen. Ursäktar mig för det :D haha
Ehm, i onsdags blev det vattenpipa med sandraa ihhiihhi. I torsdags blev det mälarfestivalen (lite eget), då även alkohol var inblandat, taha. Igår blev det samma grej, jävlar va roligt vi har. Idag fick jag gå upp med tuppen och åka och jobba. Kul att komma dit när det är kolsvart överallt och endast ett äckel som jobbar. Fick fråga han var man tände där för han såg ut att uppskatta att jobba i mörkret (?) Aja, han drog efter några timmar och jag gick till fikarummet och sov haha. Det som man ska göra på en timma gjorde jag på 5 timmar, hihi. Jobbade över en halvtimme, hahhahahaa. Nu sitter jag hos sandra och ska snart in i duschen, HUNGRIG. Vill ha det jag såg på bussen inatt :( FAN, vart har du tagit vägen? Kommer nog aldrig få se dig igen..... Du var det lilla extra i mitt liv.

Nu ska jag fortsätta deppa i duschen, seee you later aliiiiiigator, in a while crocodile ;) IBLAND FÅR JAG TILL DET ALLT

kom då.

Att jobba eftermiddag är nog det värsta man kan göra. Man har ingen fritid typ.. Börjar 14.00 och slutar 23.00, liksom? nej.. Aja, igår natt blev det nattbad med Sandra, Richard, Simon och Ante. Riktigt varmt, sen duschade vi i killarnas omklädningsrum, busigt om jag får säga det själv :o Ikväll kom Simon, Richard och Ante hit och rökte vattenpipa med mig. Trevligt trevligt. Nu sitter jag och börjar blir riktigt trött så jag ska väl kasta mig i säng, tänkte gå upp tidigt i morgon. Jobbar sista eftermiddagspasset i morgon, SKÖNT. Sen är jag ledig torsdag och fredag och jobbar nån dag i helgen i stället.
På torsdag är det studenten och på fredag är det rixfm festival. Mer vet jag inte, än.

Sverige vann idag, 2-0 HÄRLIGT! synd bara att jag fick sitta och lyssna på matchen på radio -.- på jobbet också..... nu kan skiten ta slut tycker jag. Förmodligen blir det förlängt också, då är jag död.

Sovdags, nightynight!

när man tittar på dig är det bara all you.

Började med att jag åkte hem till Linn igår alltså. Började dricka lite, åkte sen till qwarn, där det sög. Så vi hoppade in i Kims baklucka och satt därbak 4 st, vi var 9 st o hela bilen, rätt trångt, rätt guppigt, rätt vingligt, rätt kul ;)
Åkte till någon fest på Tidö, tjejerna välkomnade oss med öppna armar, HAHA. Som vanligt. Såg ut som dom var på bal, defenitivt inte vi, men whatever.
Efter festen åkte vi till donken i stan. Jag och Linn var de enda som var på bra humör -.-
Efter att ha träffat Madde och Frida skjutsade vi hem alla och åkte hem. Jag somnade halft sittande på min säng och vaknade vid 5 av att jag fortfarande hade skorna på mig, hade lite svårt att öppna mina ögon osv, härligt va? haha

Nu har jag legat ute rätt länge och stekt, Marika och Ken kom och sällskapade, vi fikade och så.
Snart blir det cabaré och efter det blir det förmodligen grillning och sånt gott :)

Pusssss later.

yeye

Händelserik dag, verkligen.
Gick upp strax efter 7 skulle börja jobba klockan 8. Mådde riktigt dåligt från gårdagen så jag kom runt en halvtimme för sent. Var inte tvungen att komma 8, får ju bestämma mina tider själv på helger så. Jag var där i 3 timmar, jobbade kanske en halvtimme, vi var 4 stycken där så vi gick bara runt och flummade.
Efter jobbet åkte jag hem och bytte om, trodde att vi skulle åka till sanda rätt snart men det dröjde. När väl Linn, Max och Richard kom hit och skulle hämta mig krockade vi på vägen härifrån. Jävla fartdåre! Bra irriterad min pappa blev när han hörde att killen vi krockade med körde för fort.

Till slut åkte vi och hämtade Simon och stack till båten och körde med den till sanda och chillade där. Åkte och åt och sen åkte vi hem. Nu sitter jag här. Trött, sliten och ja gud vet vad. Ska nog sova snart. Steka i morgon, självfallet.

Ska ta en macka och sen städa mitt rum. Rätt längesen jag är hemma på en fredagkväll.
Puss och Godnatt.....

go to hell bitch.

Sitter hemma hos Madde med hennes mac som jag förstår ungefär en bråkdel av, haha. Det är inte lätt alla gånger, vit är den också och skitsnygg. Jag åkte hit med halv5 tåget, vi ska snart bege oss ner på stan och inhandla kvällens mat osv. Jag är så himla hungrig nu så jag kommer säkert äta nånting så jag blir mätt sen när vi väl ska äta, grilla till och med. Men det är alltid gott så det kommer nog gå ner, haha. 

Jobbade som vanligt idag. Börjar senare i morgon eftersom jag förmodligen kommer vara rätt död om jag endast får sova några timmar innan jag ska upp. Så jag jobbar in timmarna jag missar på fredag i stället. Det är ju röd dag så jag kommer få "fett med cash", mer än vanligt i alla fall, haha. 

Förövrigt är det första gången jag är i Maddes lägenhet och den är jättesöt. Sött rosa rum har hon också :)
Madde berättade om avslutningen som var idag som inte jag var på. Jakob och någon kvinnlig lärare hade sjungt I'm yours, HAHA fyfan vilken härlig lärare, i mellanåt i alla fall.
De hade fått god mat också -.- medans jag har ätit någon värmd i micron mat liksom. Jobblivet är inget för mig, inte det här jobbet i alla fall..

Nej men undra om man ska avrunda lite här, ha en gö-bra kväll alla för det ska jag ha ;) PUSSS
Maddes söta hund förövrigt, (tror jag?!)


another.

Låt denna vägg jag byggt upp mot dig förbli så, tack. Hata är att ta i, men det är på god väg.

Jag mår så himla bra i erat sällskap. Allt som jag brydde så mycket om förut är som bortblåst och det känns så JÄVLA skönt.
Skön dag. Förutom jobbet så klart men det börjar bli till en vana och går rätt fort. Åkte hem och böt om och åkte till Linn och sedan till båtbryggan, mötte Richard, Ante och Davve. Färgade hår och lite sånt kul.
Nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa min nya bok.
I morgon ska jag jobba och sedan hem och duscha och fixa mig sen dra till town och fira min avslutning som jag inte ska gå på. Haha, det kommer bli kul. Vi får göra det kul om inte annat.

Jag önskar jag kunde berätta allt om mitt liv för dig, men jag vet att du finns där.

Later.

disrespect.

Termometern visar 25,1 grader i skuggan och jag sitter inne. Orkar inte värme just nu, är halft sjuk så jag måste pigga upp mig. Ska kolla med mamma om hon vill åka till stan och göra mig glad.
Igår blev våran nya altan klar, den är jättemysig tycker jag. Vi invigde den nya grillen också, som vi förövrigt fick av farmor och farfar, jävligt generösa är dem. Måste bara lära mig den så att jag kan den till sommaren.
Kom hem från jobbet för ca 45 minuter sen. Gick ovanligt fort idag, antagligen för att det är nu man börjar känna några där. Jag lyssnar på rix fm 8 timmar om dagen så är det något ni missat på radion kan jag lätt repetera det. De spelar Jason Mraz - I'm yours, EMD - Jennie let me love you och Charlotte Perelli - Hero varje timma. Bra drygt i alla fall.

I fredags när vi var i köping köpte jag kol och tobak till min vattenpipa, nice till sommaren.
Har tankat Natasha Bedingfields nya album, inget att hurra för i alla fall.
Dagens lunch blev mammas URGODA tonfisksallad och nu sitter jag och äter tomater, vilken koständring! Vi fortsätter såhär va?
Nej nu ska jag ringa mor min och se vad hon har för planer för dagen.
Later.

ojoj.

Snorar, ont i lederna, trött som ett as och huvudet är lika tung som en bil. Blev inget jobb för mig idag. kunde knappt andas när klockan ringde i morse vid 7-taget. Herregud.. Gick upp halv 5 i fredags och igår sen jobbat 8 timmar. Förstår inte hur jag kommer klara jobblivet när det börjar komma. Tack gode gud för att jag går i skolan i 2 år till.
Jag ska vara nöjd, men nej. Självklart klagar jag som vanligt. Jag får ju pengar, hallå vakna Zara. Nej jag ska skärpa mig..

20 dagar kvar till Göteborg, 26 dagar kvar till tatuering och 36 dagar kvar till Öland :)

Gick ut i solen och la mig och skulle steka nyss. Min kropp sa ifrån och ville in.
Så jag ska pina mig ut nu och sola ryggen, har hört att man ska göra det också :o

Puss.

Lite pics från igår vid qwarn.
Kan tala om att vi precis kommer ifrån sanda och vi orkade inte åka till Hallsta för att fixa oss.

RSS 2.0