don't think twice, baby.

Just nu: OS
OS är ganska givet alltså. Kollar ni? Det kan inte vara kul att åka längdskidor i det där vädret. "Det är rena rama lovika-vantarna som faller ifrån himlen."

Den här dagen har sett ut ungefär som många andra dagar; Praktik, gym och besök hos bror & Marika. Förstår inte hur dagarna kan vara så korta. Dom går så jävla fort, det är liksom redan torsdag i morgon?! Sjukt ju. Men också bra, längtar som ett as till fredag. Taggad som en igelkott.

2 dagar kvar på praktiken, tänkte köpa glass till klassen jag är i. Då lär dom gilla mig.
Idag var det en blyg tjej som viskade i mitt öra att hon önskade att jag var hennes mamma, lite läskigt kanske.

Nej, nu blir det ryggläge ett tag innan jag hoppar i säng i tid för en gång skull. Lite skämmigt att jag försov mig i morse, skyllde på bilen, haha.

Hörs!

I'm tripping on words, you got my head spinning.

Jag ska väl kasta ihop ett inlägg innan jag slänger mig i sängen.
Slutade halv 1 idag, somnade som vanligt i soffan. Vaknar av att mamma frågar om hon ska komma hem tidigare så vi kan åka till stan, hell yeah. Jag är luspank och kryper snart ur skinnet om inte lönen kommer snart.
I stan blev jag en tisha, 5 ringar och några trosor rikare. Hittade en apsnygg tisha också, men glömde helt bort att köpa den :o Lyckades bra där... Så får väl svänga förbi stan i morgon eller på torsdag och köpa den.

När jag kom hem från stan, åkte jag direkt till gymmet. Var tvärlat, orkade ingenting så jag drog hem, haha. Ska väl dit i morgon och ösa lite mer.

3 dagar kvar på praktiken. Sen är det lov och sen börjar kukskolan igen, längtar inte ett skit..

Nu ska jag titta några avsnitt av Glamourama sen är det nattinatti.
Godnatt!


just hanging by a moment.

När jag kom hem efter praktiken blev det ryggläge direkt i soffan, somnade ganska fort också. Sov i 4 timmar, vaknade klockan 7. Trodde klockan var 7 på morgonen och tänkte att jag skulle titta på Vakna med the voice en stund innan jag fixade i ordning mig. Gick upp och skulle kasta i mig frukost, slänger en blick på digitala klockan i köket som visar 19.14, häärligt. Haha, jag var typ i chock i en halvtimme innan jag fattade någonting.
Gick i alla fall och la mig i soffan igen och tittade på tv, somnade ännu en gång och vaknar klockan 9. Inte så nice då jag kommer få det grymt svårt att somna när jag ska gå och lägga mig. Det vill säga efter jag skrivit klart det här inlägget.

Har tittat på OS som vanligt, herregud blir helt galen alltså. Höll på att tugga av mig fingrarna alltså.. Helt inne i det.

Förövrigt så har jag inte haft en enda rast idag på praktiken.. Barnen tyckte det var way too cold ute så alla ville vara inne på rasterna och någon måste ju se efter dom också. Härligt... Skapligt slut i huvudet. Plus att ordinarie lärare var på kurs så jag hade klassen själv halva dagen.


Ja, tack!


there's a hole in my pocket.

Gymmet gick bra, över förväntan om man säger så. Sitter och funderar om jag ska dra dit imorgon också, jag slutar ju ändå halv 2 i morgon.

Har ganska nyss förlängt naglarna, har inte haft det på några veckor så har inte känt igen mig. Haha nej då! Men är så van vid att ha det så var tvungen att kirra det där.

Nej, nu ska jag försöka komma i säng. Innan 12 är målet i alla fall.
Godnatt då!


Jag levererar Joshua..


fan va lätt det är o va efterklok.

Jag ska alldeles strax sätta på mig träningskläderna och sticka till station och hämta linne som ska med. Jag var lite schyrre idag och väntade, annars hade jag åkt för en timma sen.

- Idag ska vi simma bröstsim och...
- HAHAHA
- Vad?
- Du sa bröst

Har gått i slowmotion hela dagen känns det som, är hur seg som helst. Har liksom inte vaknat än om man säger så. Ikväll blir det sova tidigt och ladda inför helgen. Inte för att jag har så mycket planerat mer än jobb och träffa mates, men ändå.


fy fa-an.

Ibland hatar man sig själv lite extra alltså.

there are many things that I would like to say to you, but I don't know how.

Den här dagen har varit sämst, från att jag vaknade i morse tills nu. Inte en bra dag alls.. Inte så att jag slagit i stortån i varje stol eller ramlat på varje isplätt, det är psykiskt. Usch fyfan.. Om vi säger såhär; jag var nära på att boka första bästa flyg till thailand ungefär. Men nu släpper vi det..

I morgon består dagen av praktik, som vanligt. Sedan gym och förhoppningsvis solning. Vi får se om det blir så.


Jag saknar min älskade vän.


we are the world.



Rysningar i hela kroppen. Massor av kända artister har ställt upp och gjort en ny version av We are the world - Michael Jackson & Lionel Richie för det som har hänt i Haiti.

come on and fly with me.

Kom nyss hem, har varit hos bror och Marika. Käkat och sådär..
Direkt efter praktiken åkte jag hem, tog en macka sen drog jag på mig träningskläderna och stack till gymmet. Fyfan, var helt jävla skakis efteråt. Tog i så jag höll på att skita på mig några gånger. Flåsade som en gris också, sprang i typ 20 minuter, höll på att hosta upp lungorna. Jag har en känsla av vad det kan bero på. Men trots det känner jag att jag är lite på gång. Ska försöka åka dit så fort jag har tid.

Ska gå och lägga mig snart, håller på och somnar. Det funkar inte att bara sova 5-6 timmar per natt, det är alldeles för lite för mig. Om man nästan håller på och somnar på dagarna så måste man kanske göra något åt det.

- Vet ni, igår tittade jag på 1½ män..
- Men hallå, det heter faktiskt 3½ män!


du har inte en aning.

Jag kom hem för en timme sen ungefär, gick till jobbet och titta hur jag ska jobba den här veckan sen hem och äta lite mellis för andra gången idag, haha. Äter ju det på praktiken med alla barnen också, sweet.
Håller på att klär på mig träningskläderna, tänkte ta mig till gymmet. Blir nog inge långvarigt, har fått lite uppdrag den här veckan. Barnvakt i princip varje dag, så det här kan ju bli intressant.

Nej nu sticker jag. Jobbigt att anstränga sig, buuu.
Just det, ska väl lägga upp Thailand del2 snart antar jag. Ska försöka få Malins bilder också, har inte ens sett dom.

sweet saturday.

Jag sitter hemma hos Malin och hänger lite. Vi vaknade rätt tidigt i morse och trodde klockan var typ 1 eller något, men den visades sig vara halv 9. För mycket vuxenpoäng om man går upp då så vi somnade om och vaknade för inte så längesen.

Vi är rätt döda, men Malin är nog värst. Hon gick all in igår och somnade alldeles för tidigt, haha. Gullan då.
Igår var några paradise-medlemmar på Silk. Kristoffer, Stefan, Annelie och Madde. Pallade inte tränga mig bland alla fjortisar för att försöka få ett kort med dom. Herregud.....

Snart kommer våran skjuts hem till Hallsta. Vi har bestämt att vi ska laga finmat ikväll, vi får se hur det går. Kommer förmodligen sluta med en pizza från Maistro.

Nej nu ska jag väl klä på mig.
Puss i ljumsken.


gulligt

fredag, uh uh.

Veeeeeerkligen inte tid med att sitta här. Men vafan!

Jag sitter i min nya jacka och skriver, måste se om jag ska behålla den eller inte. Kan inte avgöra det liksom.. Ska ju ha den och åka skidor i och jag måste kunna röra mig i den. Den är sjukligt varm i alla fall.

Det är den här fast i vit jag har köpt.. Passar till mina rosa-lila-byxor. Men jag vet fan inte... Får tänka på det några dagar innan jag bestämmer mig.

Nej nu ska jag fixa mig och börja kröka. Utgång på ingång (fyndigt).


fredag, uh uh.

Veeeeeerkligen inte tid med att sitta här. Men vafan!

Jag sitter i min nya jacka och skriver, måste se om jag ska behålla den eller inte. Kan inte avgöra det liksom.. Ska ju ha den och åka skidor i och jag måste kunna röra mig i den. Den är sjukligt varm i alla fall.

Det är den här fast i vit jag har köpt.. Passar till mina rosa-lila-byxor. Men jag vet fan inte... Får tänka på det några dagar innan jag bestämmer mig.

Nej nu ska jag fixa mig och börja kröka. Utgång på ingång (fyndigt).


inte för att skryta men.....


Jag, Mallan & Cicci är Veckans Bild! på Silk!

man kommer ingen vart som bollen i en pingismatch.

Jag sitter och gäspar och försöker hålla ögonen öppna för att inte somna. Börjar bli rätt jobbigt, så jag ska väl kasta mig i säng alldeles strax.
Dagen har varit rätt nice faktiskt. Utedag, bad & brottningsmatcher i snön är väl ungefär vad jag har sysslat med. Ett tag efter jag kom hem åkte jag med Malin och Annie till gymmet och fick röra på mig lite. Det var bra jobbigt, haha. Men vi pratade nog mestadels av tiden så hade kunnat varit jobbigare.
Ska försöka åka dit i morgon efter praktiken också, om jag inte är för lat för det.

Igår beställde jag en jacka från D.brand och jag håller alla mina tummar att den kommer i morgon, men jag tvivlar fasen på det. Svårt och beställa jackor, inte en jävla aning hur den kommer sitta och har inte ens sett den i verkligheten. Jag med min sköna otur kommer väl vara tvungen att skicka tillbaks den. Sweet.

Neeeee, vad gör vi med livet? Den som lever får se helt enkelt.
Peace

halfway between wrong and right.

Jag sitter och rullar tummarna typ, är rastlös som ett as. Funderar på om jag ska slå på 2012, den är ju rätt lång så. Bra är den också.. Fast i och för sig har jag börjat titta på Prinsessa så jag ska väl titta klart på den först.

Idag blev jag skapligt krossad när det rusar runt 10 småknottar i 7 årsåldern och mosar ner mig i en snöhög och inte fasen gav dom sig när jag sa till dom. Trodde jag skulle dö där ett tag.

Nej om jag ska ta en dusch kanske..
btw grattis brotha till jobbet.


bild stulen från sandraaa


.


herrejösses.

Efter lååång tid av ångest, mycket snack utan handling så kommer jag äntligen ta tag i det. Den här veckan SKA jag återvända till gymmet efter en föööör lång vila. Nu jävlar tar vi tag i det här, Beach 2010! Jag säger inte att jag kommer lyckas med mitt lovande om att vara där flera dagar i veckan fram tills sommaren. Men ett försök skadar aldrig, haha.... So come on let's go.

never an honest word.

Efter att totalt vänt på dygnet den här helgen så gick det inge vidare bra att sova igår kväll. Det tog mig riktigt lång tid i alla fall. Riktigt jobbigt får jag lov att säga, har varit dödstrött hela dagen så när jag kom hem somnade jag i soffan. Så nu kommer jag inte heller kunna sova inatt, lyckat.

Igår tittade jag på Sherlock Holmes innan jag gick och la mig, riktigt bra film. Rekomenderar!

Jag gillar att det har kommit upp lite snack om en resa till alperna. Det visar sig om det blir av..

Later!


en gång i tiden, var ett tag sen nu.

Igår dök en efterlängtad vän upp i mitt hus, jag låg helt död i soffan. Efter lite farande fram och tillbaks så drog vi fram alkoholen till slut. Kvällen blev klockren, krök hos både johan och adam. Vi hamnade i sängen någon gång på morgonen med en skål med cheez doodles, som förövrigt tog slut efter 2 sek.

Nu ska jag slå på Sherlock Holmes och försöka mig på det här med att sova efter det.
Ställer väckarklockan på 06:30, härligt!

I love ice cream.

Vem är Zara Andersson i Hallstahammar?
Svar: 118100 tror att Zara Andersson är en tjej i tonåren. Hon älskar att sola, bada och äta glass. Massor av glass.

HAHAHA, masssssor av glass.

skål mina vänner.



Det var längesen jag var så bakis som jag varit idag. Känner det fortfarande.... Men det är bara gilla läget, på't igen bara! In i dimman bara.

visst är det hemskt men samtidigt härligt?

Jag sitter och gäspar, funderar om jag ska sova någon timme innan man börjar stressa inför kvällen. Jag är taggad som ett as, det kommer nog bli hur bra som helst det här. Vi firar att Malin har fyllt 18 och sen kör vi en utgång på det, jag gillar det stort. Grattis sötnos! I efterskott dock..

Jag vill färga håret nu Linn! Haha.. Vet inte var hon håller hus den där kisen. Ska höra efter.

Later dudes..

let us take a look around.

Man har suttit för mycket i kassan när man till och med kan sträckkodens alla siffror på 6 pack ägg, jo det är sant. 7392798013571, för den sträckkoden funkar fan aldrig. Det var dock en vecka sen jag jobbade, men ändå.

Ska snart åka och köpa hårfärg och grejer, har fått för mig att färga håret hemma. Var ett tag sen jag gjorde det, vågar inte riktigt göra det, så det blir alltid frisörn. Men nu blir det andra bullar, har tvingat Linn att göra det. Bara och gilla läget Linne.

Just nu är jag DJ åt Marika, hon är våran personal cleaner med en engelsk touch sådär. Haha nej, det är av goda skäl. Jag ska väl hjälpa na lite tänkte jag. Eller jag städar nog min våning i alla fall.


jag gillar dig

I guess I'll go.

Jag förstår inte hur vissa är duktiga att plugga. Överallt ser jag hur folk pluggar, herregud. Jag får ångest av det. Det känns som jag har massor att göra och inte fan har jag tagit tag i det heller. Det suger, blir sur på mig själv. Igår planerade jag att jag skulle plugga i alla fall några timmar idag. Inte fasen har jag gjort det inte. Jag har inte haft en tanke på det förrns nu. Och nu har jag ju inte tid, eller har jag det? Jag kan ju i alla fall börja litegrann.
Det visar sig om jag gör det. Så jävla dålig självdisciplin.

the same tricks, that once fooled me.

Jag sitter och hänger lite i min soffa och dricker blåbärssoppa, gott. Har startat min skoldator som har legat och dammat allt för länge. Det är sant, det var till och med damm på den.
Jag ska alldeles strax fixa mig lite och sen fara iväg till stan. Får se om jag orkar gå på stan, men det ska jag nog göra.

Later!


put some black clothes on and meet me outside.

Jag börjar bli för rastlös nu alltså.. Jag har varit hemma hur länge som helst, i morgon blir det praktik. Även om det kanske känns lite onödigt att åka dit en dag, plus att jag slutar halv 2, inte många timmar precis. Men borde väl kanske visa att jag lever också.

Jag ska till um alldeles strax men först alltid en dusch inte lukta usch. Efter jag varit där drar jag nog in till stan och våldgästar en vän. Behöver gå på stan också, om jag orkar det. Är ju inte den piggaste än.

Har fått sveriges nysattack, så jag avslutar här.
C ya!

världens kallaste värld, jag snackar inte om vädret.

Jag är totalt tvärtäppt i näsan och har munnen ständigt öppen, sessy!

Har konstaterat att nysa är riktigt skönt, det kittlar sådär fint i näsan liksom. Fast det är drygt när det känns som man ska nysa men nysningen kommer aldrig.

Av någon anledning sitter jag vid bordet på en obekväm stol och här har jag setat ett par timmar, jävligt oskönt om jag får säga det själv men är för lat att flytta mig och datorn till soffan. Då är man fan lat alltså. Hunden ligger och smygfiser under bordet också, inte det minsta nice. Jag gillar läget helt enkelt.

Ska väl gå och lägga mig alldeles strax tänkte jag. Eller jag ska nog lägga mig och läsa lite. Har precis börjat läst en thriller, jävligt scary är den också.

Nej nu kastar jag in handduken.

your foolish pride's what keeps me from giving you more.

Alltså, det är tvärlock för mina öron, jag hör typ ingenting. Snorar som ett as gör jag också... Som tur är har jag ingen feber längre. Måste vara tvärfrisk på fredag, är taggad som ett as. Men blir nog hemma en dag till och sen går jag till praktiken på fredag.

Igår åkte jag till J för att kolla på ph-finalen. Men tyckte inte finalen var speciellt spännande. Dom som egentligen skulle vunnit hade ju åkt ut redan. Andreas och Catja skulle ha vunnit och sen skulle Cimon och Greta kommit tvåa.

Åh, jag vill åka till sälen. Är sjukt sugen...
Och inte fick jag följa med när mamma ska dit och åka vasaloppet heller. Så får kirra det här på egen hand. Haha.

Nej nu ska jag göra något vettigt.

thailandbilder, del1.





















it's a pity.

Jag tror jag är sjuk, i alla fall är jag på god väg att bli det. Det suger ju. Jag som tänkte sätta igång med träningen typ idag. Har sovit typ hela dagen. Fryser som fa-an också. Vi får helt enkelt se om det blir praktik för min del i morgon.

Om ett tag är det ph, tagga!

Åh, vad sur jag blir på dig.............


vimmel från i lördags.





RSS 2.0