Jag levererar bilder från helgen...

Bmb på fredagen och John Dahlbäck/Pluto på lördagen. Jag är nöjd!









& till sist två bilder som man egentligen inte ska visa:


Haha... Herregud!

hola amigos.

Är största nörden någonsin och provar alla appar som finns, haha. Vissa är så jävla onödiga men så jävla roliga, haha. Har typ spelat alla spel som finns också, sjukt kul.

Det här är ju roligast just nu


Mår som en påse nötter just nu och har gjort det hela dagen, men ska fan korka upp nu igen. Smällar man får ta ibland. Skål vänner!


hahah..


Kanske att det blev lite för mycket av det goda igår?

never too soon.

Fick äntligen min iPhone 4 idag, herregud vad jag har längtat. Men jag kan inte använda den än, det är tydligen något med simkortet som måste fixas. Fattade inte riktigt men lär ju vara igång i morgon tycker jag.

Sitter och taggar till John Dahlbäck, riktigt skön snubbe det där. Som det ser ut nu blir det hans spelning på lördag.

Idag fyller min pappa år, så vi har firat med lite vin ikväll. Kommer väl hit lite gäster på fredag antar jag.

Nej, nu ska jag slå på en film och försöka somna kanske..


vad lider jag av?

there's no shame in being crazy.

Jag tycker det är sjukt hur vissa människor fungerar, utan någon respekt alls. Herregud!

Nej, nu en promenad i mina easytone, har jobbat med dom men har inte märkt någon större skillnad så får se om en promenad blir bättre.

Sen kommer min älskling.
Puss!

Ett sånt där klaga-inlägg.

Jag halvligger i sängen, här har jag legat sen 6 och innan det sov jag en timme i soffan. Vilket liv på en fredag tänker ni...
Men jag har mina anledningar. För det första så har jag jobbat konstant riktigt jävla länge, tills jag beslutade mig för en tripp till Visby för att andas. Tror ni jag gjorde det? Även om jag inte gjorde något jobbigt så var det sjukt påfrestande psykiskt, av många anledningar som är för privata att ta upp här. Så utvilad är jag inte! Dagen efter jag kom hem, alltså igår började jag 6 och jobbade full dag till 4 och samma idag.
När jag gick hem idag var jag riktigt snabb och hinna tänka: Fan va skönt med helg. Tills jag insåg att jag skulle jobba i morgon också, klockan 7.00

Jag har nog aldrig varit så här sliten, och då räknar jag inte med alla mina bakisdagar för sånt är självförvållat. Jag har ont nästan exakt överallt..

Man kan säga att jag har haft fullt upp enda sen jag kom hem från Alanya, för vill ni veta något som jag skäms nått så fruktansvärt över? Jag har inte ens tvättat sen jag kom hem därifrån, jag har köpt nya underkläder många gånger under tiden. Jag.har.inte.tid. Helt sjukt! Köpt nya kläder väldigt ofta också, så jag har inte varit i behov av kläderna som ligger i tvätthögen och som ständigt växer.
Bara för det ska jag gå ner i källaren och slänga in en tvätt!

Hörs då!

Jag är hemma..

Kom hem för en timme sen kanske och jag ligger redan nerbäddad i sängen, varför? Självklart är mitt schema fullt veckan ut i form av jobb. Jag börjar 6 i morgon, 6 på fredag och 7 på lördag. Ibland undrar jag om någon vill jävlas med mig för att han/hon vet att jag absolut inte är en morgonmänniska. Men vad gör man inte för pengarna? När man vet att man har jobbat mycket så är känslan fantastisk när man öppnar lönespecen någon dag innan lön. Nästa vecka!

Jag ska börja kriga efter en lägenhet/sommarstuga (något form av boende) på Gotland. Det var kanske det första jag sa när jag kom hem att vi måste fixa det. Mamma hurrade och pappa sa ALDRIG. Vi får se... Det måste gå!

Sova nu.. Väckarklockan står på 04.45, woho.


Hey.

Snart sova, är sjukt stolt att jag varit nykter den här helgen. Riktigt lugnt, nästan för lugnt.. Jobbade idag, det blev lite kaos där ett tag och fick jobba över men det löste sig till slut.

Sticker till Visby i morgon bitti. Bra skönt och komma bort ett par dagar..  
Får se om jag kommer ha något internet, min mor har ju lyckats slarva bort vårat mobila bredband (sur dotter, ja).

Borde sova nu, inte många timmar kvar tills jag ska upp. Sen ska jag leva på god mat och vin ett par dagar. Mmmmmmmm...
PUSSS


min favvokille
han tittar förmodligen på comhem-reklamen.. ni vet den med katten hahaha


Det här med valet...

Självklart är det Socialdemokraterna ni ska rösta på, inget snack... Jag har vuxit upp med det kan man säga då min mor varit politiker vääldigt länge här i Hallstahammars kommun. Så då vet ni också VEM ni ska rösta på till kommunfullmäktige? Ann Andersson såklart.

Jag skulle kunna skriva en lååång lista till varför ni ska rösta på dem. Men jag tycker jag bara behöver skriva en grej, Reinfeldt har gjort bort sig så hårt genom att tala om att dom snart ska börja samarbete med Sverigedemokraterna. Vilket jävla misstag. Kör hårt.


onsdag.

Jag älskar att ha saker att se fram emot. Kan vara det bästa alltså.. Resan till Thailand till exempel, ett bra tag kvar men satan i gatan vad jag längtar.
Och på söndag far jag ut på äventyr, haha. Awesome!

Ska snart in till stan och köpa en ny kompakt kamera. Har varit utan sen Alanya och börjar känna mig sjukt handikappad.

Igår skulle jag köpt en iPhone, men det är tydligen slut i hela stan och dom får inte in några nya förrns om en månad och det står 80 stycken på kö. Insane ju....

Ska sticka nu. Hörs då!
Puss...


måndag.

Sliten är jag, så in i norden alltså.
Igår var en sån där dag då det sista man vill göra är att jobba, vad fick jag göra? Jo, jobba såklart.. Jag hade sveriges värsta baksmälla och så ringer jobbet, dock behövde jag inte börja förrns vid 4, men ändå!
Jag kom upp ur sängen vid halv12-12, städa hela huset. Bland det jävligaste jag gjort nästan.

Idag gick jag upp vid 7 för jobb igen... I morgon är jag ledig, skönt. Jag behöver det.

Jag funderar starkt på att ta en promenad för att typ samla energi eller något. Men det ser ju ut att börja regna när som helst så jag kanske skippar det. Det visar sig.

Hörs!


naken

It's my birthday!

Dåligt med sömn på nätterna börjar bli en vana för min del, riktigt kasst alltså. Igår kom jag hem runt halv 1 och försökte gå och lägga mig direkt då jag skulle upp vid halv6-6 för jobb. Tror ni det gick? Inte en chans. Jag fick väl sova 3 timmar inatt ungefär. Hade jag kunnat hade jag alltså gått och lagt mig nu, men det finns inte ens på kartan. Om 3 timmar kommer mina fina vänner hit och kalasar, några kommer dock tidigare och hjälper mig. Guld värt! 

Nog för att jag är riktigt bra på att klaga så är jag ändå riktigt jävla happy! Ikväll festar vi till det lite och jag är så taggad som man bara kan bli alltså!
Nära och kära, vi ses i dimman! ;)


inga problem.

Jag fyller år i morgon, känns verkligen inte som det. Bara ett år kvar!!

I morse när jag vaknade åkte jag direkt till Marika och hälsade på, Noel var på vrålbra humör. Älskar den där killen, min idol helt klart.
Sen åkte jag hem och började städa. Har tagit mig hela dagen och jag är fortfarande inte klar, anledningen? Haha, tar nog för många pauser. Har fyllt mitt kylskåp med godsaker från systemet och det är nästan att jag vill korka upp ikväll. Men jag ska upp 6 i morgon bitti så det är verkligen inte ett alternativ, jobb står på schemat.

Nej nu ska jag göra det sista, sen sticka till stan och hänga en stund.
Puss!

it's a pity.

Hostar och hostar och hostar... Börjar fan bli trött på det här. Har hällt i mig hostmedicin, men inte fan hjälper det.
Vaknade 9 i morse av att jag nästan hostade (otippat) upp lungorna. Gick upp och tog en kopp te och slockna sen i soffan och vaknade igen runt 12. Ringde min frisör och skulle boka tid men fick komma dit direkt. Äntligen är det gjort.. Efter några timmar blev det stan med mamma. Tror jag har hittat outfit till lördagens festligheter, hihi.

Väckarklockan står på 04.30, hur nice? Ser verkligen fram emot det, jaaa gud ja sen jobba 10 timmar. Jag kommer vara skapligt död i morgon när jag slutar. Och jajajaja, ni som jobbar så varje dag, good for you!

Nej, hälla i sig lite hostmedicin och sen sova? Vore något faktiskt.. Ska bara hinna göra lite saker först.
Föresten, köpte Blondinbellas bok idag. Läsa lite ur den så jag blir lite trött.

Godnatt!

RSS 2.0