tequila for my friend it makes her flirty, trust me.

Va fan, nu har jag ångest.
Vill få ut något av den här kvällen och det finns fasen inget man kan göra när man liksom inte ens orkar stå på benen.

Konstaterat: Fan va kasst det är att vara sjuk!

Ska fan plugga nu. Jävla lördag alltså, skulle hellre vilja stå på ett dansgolv med väldigt mycket alkohol i kroppen och bara röja. Men nej, jag ligger i min soffa med flottigt hår, morgonrock och en illaluktande andedräkt, känns lockande va?


I'm sorry honey but I'm passing up, now look this way.

Klockan är inte ens halv 7 och det känns som klockan är 11 typ. Sjukt ju. Är trött och hungrig och mår kasst. Är helt säker på att jag har feber och det känns fasen inte bra det här. Jag får inte missa någonting i skolan nu...
Det känns även som söndag idag, det är lördag som tur är.

Jag vill träna.

Nej usch. Ska sova en stund.
Puss.

:(

Satan i gatan, tror jag håller på att bli sjuk, fuck..... Kan knappt svälja och har herrans ont i huvudet. Jag vill inte bli sjuk :o Nej gud, det vill jag verkligen inte. Är hungrig också och det är ju inte ovanligt, är inte sugen på något heller när jag inte kan svälja, eller jo det kan jag, men fan va ont det gör.

Läkaren ringde idag och berättade att mina prover var finfina, ja men det lät ju trevligt nu ska vi bara jobba på blodtrycket så är allt fint. Snart är jag back on tracks liksom.

Johan Palm har gjort sitt i Idol, det var bra att han åkte ut, ha ha ha. Han är ju kass.

Idag har jag befunnit mig inne hos farmor och farfar i princip hela dagen, åkte dock och tränade med Hanna och Annie, sen tillbaks till farmor och farfar. Farmor fyller ju 70 som sagt så det har varit öppet hus hela dagen. Det enda dom har tjatat om är att smaka den jäklarns osten, vafan? Sen när jag hade smakat på den och åkte och träna så åkte ju jag och Hanna tillbaks till dom och direkt var dom där och tjata om osten -.-

Nu ska jag sova.....


London, I think we got a problem.

Mina linser skaver så mycket att jag snart sliter ut dom med våld, plus att mina ögonlock åker ner en gång i sekunden är riktigt jobbigt. Jag vill liksom inte inse att jag faktiskt är trött och måste gå och lägga mig när jag i själva verket inte behöver. För visst är det sant, att man inte vill gå och lägga sig tidigt när man är ledig? Så känner jag i alla fall.

Nej vad fasen, ska tanka hem någon film och lägga mig i min nybäddade säng.

then it's good, it's so good 'till it goes bad.

Mitt mentorssamtal idag tog längre tid än vad det skulle ta, konstigt? Haha, jag kanske ska hålla igen truten på klagomål så kanske det tar kortare tid. Nej, men det var ett och annat jag var tvungen att klaga på, som Erik (min mentor) ska försöka få igenom, bra bra.
Efter samtalet åkte mamma och jag hem, mamma är sjuk så båda var hemma idag. Eller ja, jag har ju varit på introduktion, som gick bra. Ska träna redan i morgon om det går som planerat. Det var en maskin som jag fasen inte fick till alltså, hon sa hela tiden: nej nej nej! inte så, så här ska du göra och så gjorde jag som hon sa men det var ändå fel -.- Får fråga Hanna hur man gör, hon kanske kan den, annars får jag skita i den, jädrans skitmaskin.
Först satt hon mig på en cykel i 5 minuter, fattar inte varför jag inte fick springa på bandet i stället? Det är ju mycket skönare för att cykla var fan jobbigt, höll ju på och dö på dom 5 minuterna, sänkte till och med motståndet till 1 och hon hade sättit på typ 8 åt mig :o
Aja, det där ska nog gå bra.
Städade mitt rum när jag kom hem, bytte lakan och grejer, stolt, haha.


Pusss o hej!

Sandra!!

Jag ligger här i min säng, är trött men ändå skithungrig (jaja, jag vet, som vanligt) men i alla fall, vet du vad jag är sugen på nu?? En stor fet tallrik med Pasta Best House, fyfan, skulle killa störtskönt i kistan!

as your lies crumble down, a new life she has found.

Sitter här och myser och dricker glögg med min familj, för en gång skull är hela familjen samlad, just us liksom. Även om det är mest snack om jobb och min bror så njuter jag, kanske är det bara lugnet, jag vet inte. Har haft en stressig dag så det här känns utmärkt. Fick plus i kanten av min lärare idag, tacktack, hihi.

I morgon är det mentorssamtal och sen introduktion på gymmet som gäller. På fredag fyller min farmor 70 år, stort grattis till henne. Jonas fyller år i morgon, så grattis till honom också.

En sak till, nyss höll jag som vanligt på att snoka runt på allas bloggar och så kommer jag in på Stina Lee's blogg, jag.fick.kväljningar. Seriöst, jag tål inte sånt, kunde inte ens se mormors läkta hand efter operationen, fyfan.........

I guess that's what I get.

Lite för längesen jag skrev blogg tycker. Men jag har inte haft någon lust att ta upp datorn ifrån väskan hemma så.

Igår kom våran nya soffa hem. Så nu är det slagsmål varje gång familjen ska titta på tv, eftersom alla vill ha den bästa platsen, haha, töntigt.
Har precis kommit ifrån lunchen som smakade äckligt, jag hatar senap och det var senapssås -.-
Nu ska vi fortsätta med våran julkalender, är stressad som ett djur men det måste bli klart idag, i alla fall ett avsnitt. Jag behöver egentligen inte vara här idag men är det nu eftersom att vi måste göra julkalendern. Men i morgon och på fredag ska jag inte vara skolan, vilket är skönt. Ska dock hit mellan 9 och 10 i morgon och ha ett mentorssamtal, men det är inte detsamma som skolan så.

I morgon klockan 11.00 öppnar VILA på stan. Jag funderar om jag ska dit och kolla in vad som finns, men jag ska ju på introduktionen på gymmet så får se hur jag gör. Just det, ska ju köpa mina stövlar också.

Är väl inte så mycket mer som har hänt.. Eller jo idag var jag ute vid bilen före farfar, woho. Kanske andra gången det sker och därför värt att nämnas.


Jag & Hanna ifrån i lördags, precis när vi kommit till lokalen.

whats your story?

Seg.
Dö.
Trött.
Nej men gud, tror det var 5e gången jag gäspar på väldigt kort tid. Gick upp way too sent i morse, har inte ens borstat håret, sitter i en hängig toffs bara.
Jag och Sandra gick lite på stan på lunchen och jag har hittat mina skor!! Efter mycket om och men, shit det var verkligen ett moment när jag hittade dom, dom har ju liksom funnits där hela tiden :o Så jag har ju liksom köpt mina andra skor helt i onödigt, vilket är dumt, buhu.
Måste fixa vårat avsnitt i flash nu, kan ju gå bra, hehe.
Blir stan efter skolan, ska se om jag har råd till skorna, måste!
Hej.

so I stick to what God prefer.

Gårdagen var riktigt rolig, slutade dock lite tråkigt för rätt många av oss, haha. Men det är väl så det ska vara, eller?
Det är lite halvroligt att prata med folk som är för fulla för dom lyssnar inte alls på vad man säger, haha. Vaknade i alla fall upp med en Hanna bredvid mig som inte visste var hon var, ojoj, haha. Vi båda mådde väl inte toppen om man säger så. Jag åkte hem och la mig och sov och har försökt äta men det går inte men en kall cola slank ner så fint så.
Nu mår jag bättre i alla fall. Ska åka till Sandra och plugga med kärringen, jag vill inte det, hehe. Nej då, men det är inte så mycket vi ska göra så det kommer väl gå fint.

Igår lyckades mamma säga Ja när jag frågade om jag verkligen inte kunde få en Canada Goose-jacka. Snacka om paff jag blev, men nu har jag en i alla fall, en röd fick det bli. Hade verkligen beslutsångest om vilken jag skulle ta men jag tror jag har valt rätt i alla fall.

Känns faktiskt riktigt skönt att jag inte hade med mig kameran igår, för annars hade minst 10 stycken tjatat om att få ALLA bilder jag tog, haha så synd :D

Nej undra om man ska tummen ur röven och åka till Sandra? Ja det får väl bli så, ska ba fräscha upp mig lite, det luktar ju inte hallon om håret om man säger så.


hahaaa.

Okej, nu taggar vi till fest!!
Bara kööör!

can't read my can't read my pokerface
ppppppokerface! UH UH


Körd pappa.

-Asså Zara vet du hur mycket gifter och skit det är i det du äter?
-Men skitsamma, ska du ha det som är kvar eller?
-Ja..

situationen är så sjuk.

Jag ska nog börja varje dag med dåligt för då blir det bra till slut. Idag var morgonen kass, men den dagen har fasen bara blivit bättre och bättre, uh uh. Keep up the good work säger jag bara. Kan nämna en grej: Våran tillfälliga rektor kom in med sveriges största skål med godis i och sa: - Här får ni! HALLÅ, kan man få en bättre rektor? Dock kommer vi bara ha han fram till sommarlovet typ :( Hans är tråkig! Jim is the good shit!

Har setat och laddat hem alla Saw-filmerna, så vid 9 kommer en blondie och en brunett hit och kikar dom med mig. Jag var först lite tveksam om jag skulle våga, men alltså, jag har ju redan sett 1an och 2an så vafan. Jag får helt enkelt sitta bakom en kudde om det skulle bli för illa. Är dock redan rädd så det här kan bli som det blir, haha. Känns ju inte lättare att ha ett helt hus ensamt just nu.


irriterande.

Idag var jag nog med om mitt jobbigaste fyspass någonsin. Jag försökte få upp gylfen av ett par jeans som jag inte använt på riktigt länge, det var riktigt jobbigt. Alltså, det gick ju inte lättare att höra farfar tutandes utanför medans jag låg i sängen och kämpade med jeansen. Plus att zigge trodde jag var leksugen och börja hetsa som ett as och nysa mig i ansiktet bland annat. Ibland har jag lust att strypa honom. Allt detta ledde till ett uppsvullet finger -.-

Matt kommer glömma stänga vår proxy, i can feel it. Bilddagboken och msn fram tills sommarlovet, uh uh.


juicy secrets.

Snart läggdags fellows.
Stan med mamma idag. Köpte nyårsklänning, en randig tröja, mineralsmink och sen lite smågrejer. Känns riktigt skönt att ha köpt nyårsklänningen för nu behöver jag inte oroa mig för den nå mer. Måste dock köpa skor och ny bh som passar till den.

När vi kom hem blev det käk och sedan har jag städat mitt rum litegrann. Inte så där intensivt liksom, har mer plockat in alla kläder och skräp som har varit utspridda.
Nej om man ska ta och gå och lägga sig, skulle vara skönt och vara utvilad. Eller det kommer jag ju inte bli om jag går och lägger mig nu heller, om jag skulle vara utvilad och vakna pigg på morgonen skulle jag behöva gå och lägga mig innan 8 typ :o

uh uh.
Puss!


sandra äter bajs.

Idag låste Matt upp våran proxy så att bara våran klass kunde vara ute på bilddagboken och you tube, Huldran=Vip, eller nått. Haha, kan tänka mig att de andra klasserna skulle döda för att ha tillgång till det.
Vi har setat och skrivit manus på vårat avsnitt för julkalendern, kommer nog bli skitbra det här, vi håller tummarna i alla fall.

Idag ska jag gå på stan, har tittat ut kläder på vissa ställen så vi får se hur det blir med det. Har sett en klänning också och får fasen hålla tummarna för att den finns kvar och för att den kommer sitta bra. Ett par skor till den måste jag också ha, det är dock inte lika viktigt och bråttom med.

Snart helg ju! Skönt!


Puss..

I'm sure that you will go down.

Har precis gjort klart det hypotetiska projektet som ska vara klart på fredag, vilket jag tycker är bra att jag gjorde idag och inte i morgon. Nu ska jag bara opponera Ellinors bilder vilket inte kan ta lång tid alls med tanke på att det är 6 bilder och man inte behöver skriva så mycket om varje bild.
Jag ska se till att bli klar med alla uppgifter till på tisdag för i sånt fall är jag ledig tisdag, onsdag och nästan hela torsdagen förutom mentorssamtalet då. Det skulle inte förvåna mig om det är en hel drös med uppgifter som jag har glömt bort som jag kommer få på ett papper på måndag. Ska inte ropa hej än!

Blev inspirerad av Linn när jag såg att hon hade lyssnat på RHCP, det var längesen jag hörde dom och det var en bra tidpunkt att lyssna på dom nu faktiskt. Passade skitbra att sitta och lyssna på och plugga till, bara så att ni vet.

Det här med praktiken känns ju kört för mig, vart fan ska man praktisera?! Vara borta ifrån skolan i 7 veckor i rad nästa termin tackar jag verkligen inte nej till, hihihi.

Frågan är om du gjorde det där av någon speciell anledning eller om det ens var medvetet gjort? Hmm, jo det måste det varit..


to the music vibes.

Idag
Förmiddagen: Ergonomi
Eftermiddagen: Julkalendern

En okej dag alltså (inte helt okej, men okej), när skolan har slutat vet jag dock inte vad jag ska göra. Ska i alla fall titta på Gossip Girl som kom ut igår, men glömde bort det. Sandra sa att det var sååååå spännande och det kan ju bli intressant liksom.
Just nu skriver vi en tråkig rapport om ergonomin och allt på John Bauer, vilket är väldigt tråkigt. Men den ska vara klar om två veckor så det gör inget.
Fick reda på att jag inte alls ligger så bra till i idrotten, satan i gatan, dags att vara med kanske? Ofcourse. Nu blir det nöta idrott en gång i veckan, hehehe.

Nästa vecka är det studiebidrag och lön, uh uh.

Bilder ifrån fredags:

Sandra, den välkammade luggen och jag på väg till Mattis.


Sandra kör fjärilen, ser ni hur hon flaxar


Zandra & Tim

I crashed that piece of shit, and then stepped away.

Okej, nu är det såhär att Natulus eller vafan dom nu heter ringde till mig idag och berättade att de inte alls kunde ha min introduktion på torsdag och jag vill ju helst ha den tidigt på dagen så jag inte håller på och skämmer ut mig själv inför alla som redan kan gymma - på kvällen. Så det fick bli nästa torsdag. Det är nästan roligt detta, om det inte är JAG som flyttar fram all träning och sånt så är det gymmet själva, hahaha. Det är roligt, nu kan jag leva ett fettoliv i en vecka till, me liiiiiiike, uh uh.


En bild ifrån i fredags:

Okej, ni kanske tänker nu: "Jaha, det här var ju en intressant bild, hehe" Men i själva verket är den väldigt intressant. Kolla på Ankan som tror han är skitcool och gör en väldigt ovanlig pose, kolla in benet och armen som han har under armen som han pekar med.
Det jag vill komma fram till är: Kolla på Sandra, jag har tittat på kortet väldigt många gånger och har aldrig kommit underfund med vad hon gör, är det någon ny dans? vill hon inte vara med kort? eller väntar hon på att låten ska börja så hon kan hoppa fram och göra något cool dans till introt? vem vet vem vet. Jag tror inte ens att Sandra själv kan berätta eftersom vi förbrukade väldigt mycket alkohol denna kväll.

Nu ska i alla fall jag plugga, det kan bli intressant, har faktiskt inte gjort det sen ettan. Eller jo har räknat matte en dag kom jag på.
w/e.
Puss :)

fuck you.

Igår fick jag sluta lite tidigare, men egentligen fick jag inte det för jag skulle tydligen ha ett samtal med min lärare innan jag fick gå, hade jag det? Nej, hade inte en tanke på det, så idag ramlade in en hel novell från läraren som berättade att jag ABSOLUT inte fick gå innan det samtalet och nu gjorde jag det och det var ju sååå tråkigt, hehehe.
Jag hade tänkt att jag skulle slutföra några uppgifter hemma igår, det gjorde jag inte heller eftersom jag somnade under mitt sköna duntäcke och sov alldeles för många timmar.
Anledningen till att jag la mig under täcket var att jag frös så mycket eftersom jag fick stå och vänta på tågstation i hallsta i 30 minuter innan pappa ringer och frågar vart jag var, eeehh. Han skulle komma och hämta mig vid tågstation men han stod vid bussterminalen och väntade. Män alltså...

På torsdag ska jag på introduktion på gymmet, kan ju bli intressant. I alla fall på tiden.
Gu va trött jag är. och det är inge vidare god mat idag, usch o fy.
Förövrigt känns allt dåligt, kommer ingenstans. dö.

Kiss.

hej, tjo och klackarna i taket nu visar vi helt naket hur modiga vi är.

Trött och huvudvärk, det gamla vanliga på måndagar. Det tog verkligen emot i morse när klockan ringde, men för att impa lite pappsen så gick jag upp bara efter 20 minuters snooze. Han är ledig och senast han var ledig blev han tokig. Haha, för jag är så morgontrött.
Men roligast var nog i morse när pappas telefon ringde, han satt i matsalsrummet och läste tidningen och mobilen låg i sovrummet, han börja springa dit och först sprang han in i tvn och skrek: aaajjj och sen råkade han trampa på gardinen på något konstigt vänster och rev hela gardinstången och hela skitet och då skrek han: jääääävlar i helvete!
Haha och jag stod i köket och skratta, hade jag varit hans sits hade jag strypt mig, seriöst.

Maten idag var något kött, tzatsiki och rostade potatisar. Mums det låter. Lunch om en timme och våran projekt och företagande-lärare ger oss nya uppgifter hela tiden och det här är den kortaste kursen som vi har mest saker att göra i, låter inte så nice va.

Aja, vi lär ju slutföra vårat projekt nu, ching!



hell yeah!!


Hey there, sugar baby.

Vaknade upp bredvid Hanna idag, klockan halv 1 steg vi upp, vi hade sovit i nästan 14 timmar. Igår var vi så trötta att vi slocknade redan vid 11, haha. På en lördag liksom, haha.
Nu är Hanna inne i duschen och efter hon har fixat sig ska vi åka hem till mig för att promenera i mina trakter, haha. Pensionärer.

Har väl inte så mycket mer att skriva, så jag uppdaterar ikväll :)
Ciao!


Svaret är:

Ja!
Och sen älskar han när jag ger han mat eftersom jag tycker han ser ut att svälta på dom få deciliterna som han får så jag slänger alltid i lite extra i skålen, fast bara när pappa inte ser för annars blir det: blablabortskämdhundblablablahistorienomhundenblablablaäppelskruttblabla. Aja, hajjar ni?


Frågan är:

Följer Zigge bara efter mig hela tiden bara för jag har något gott i handen hela tiden?


ps. Zigge är en hund.

I'm not much into health food, I am into champagne.

Vaknade av min väckarklocka 08.40 idag, mhm, det är sant faktiskt. Var fortfarande full också, haha. Men i alla fall så skulle jag och Hanna och träna, men hon hade olyckligtvis sovit över, stängt av klockan och bara sovit vidare medans jag ringt och smsat hela tiden. Aj aj aj, men eftersom jag fortfarande var full som sagt så var det nog ändå tur att det inte blev någon träning för min del, hade säkert hänt någon olycka, haha.

Sitter och dricker en drickyoghurt för jag kan inte komma på vad jag ska äta för frukost, hm. Jag köpte mannagrynsgröt för några dagar sen och funderar på det faktiskt.

Idag ska jag umgås med Hanna, chilla, promenera lite och vara pensionärer och jag är bakis. Det är väl så det ska vara, haha.

Btw, shit, har inte tittat på bilderna på min kamera än. Det bådar inte gott.....

när priset går upp kommer själen gå ner.

Ni vet när man kan känna en doft som man tycker man känner igen och kommer sedan på att det är så en person man kände förut eller någon man känner nu luktar, eller något när man hör en låt som får en att tänka på just en person eller ett fint eller tråkigt minne, plats eller vad man nu kan göra. Men jag tror ni fattar grejen, eller? I alla fall så hände det mig i morse, fyfan det högg i hela mig när den där doften kom, jag kände doften i 15 minuter, det vill säga hela tågresan in till stan. Det var inte kul, det fick mig att tänka på en tid som jag inte vill bli påmind om.

Men i morgon mina damer och herrar, då far några 2or och några 3or till Stockholm på fotomässa, oj oj oj. Det kan ju vara något liksom. Men att gå på mässan i 6 timmar kan ju vara överdrivet, eller 5 timmar om man räknar bort en timmes lunch.

I morgon är det fest, vilket jag ser fram emot mot, jävligt mycket. Lika taggad som en igelkott, hajjar ni? :D

Puss fellows!


HIHI.

Bli medlemmar HÄR!

Skitbra sida, hoho


but dreams just aren’t enough.

När jag läser svarta bloggar med vit text blir mina ögon fett sepe och jag ser helt konstigt, det dröjer kanske 30 sekunder eller nästan en minut tills det blir bra igen, är det bara mina ögon som är invalida eller blir era så också? Det är skitsnyggt med svarta bloggar, men jag tror fasen det var därför jag böt bort min svarta för att mina ögon fick ryck varje gång jag läste den, haha.

Sitter hos Hanna nu, Sulan ligger i Toves soffa och sover och jag väntar på att Hanna ska komma hem. Jag tror jag ska plugga lite, nu när jag inte har så mycket för mig liksom.
Fan va läskigt, hahahaha, några fåglar skrämde livet ur mig nyss, jag tror dom håller på och leker på taket och låter som fan, haha.

Varför bor inte jag i Stockholm?

Chill out.

you're oh so charming, but I can't do it

Det finns en blyg tjej i min klass. Hon är med i min grupp och man behöver inte ens prata med henne för om man skulle säga någonting så svarar hon inte, JO om det inte finns någon annan vid bordet, alltså om det är bara hon och jag som sitter kvar vid bordet så kan det komma ett pip till svar om det är något jag frågar.  Väldigt irriterande. Undra om hon är lika tyst hemma? Förmodligen, eller så är hon en helt annan person, som typ skriker och hetsar sönder hemma. Haha, rolig tanke.

Idag försov jag mig en aning, som många andra dagar. Halv 8 vaknade jag och klockan 8 går bussen. Jag tog tåget i stället, faktiskt väldigt skönt.

Jag har hittat en jättetjusig klänning som jag överväger att beställa. Om jag inte kommer hitta någon nyårsklänning denna vecka, så beställer jag den här klänningen. För även om den inte kommer sitta bra så kan man ju bara skicka tillbaks den och då kommer jag få en väldans problem till att hitta en ny klänning men det tar jag då, haha. Vill dock inte visa klänningen, än.

Förmodligen blir det stan idag, eller så tar vi det på lördag, ska höra med Hanna vad hon tycker.


Den här kisen skulle jag inte tacka nej till :)

all my single ladies throw your hands in the air.

Äntligen. Vet inte om det var fel på publishme eller om det var mitt internet som var ute och cyklade, men det tog fan 10 minuter och komma in på Nytt inlägg.

Dagens låt: Nickelback - Gotta be somebody
Dagens frisyr: Lugg & en boll på huvudet
Dagens smink: Basen på huden, mascara, eyeliner, ögonbrynspenna
Dagens klädsel: Ljusa Tigerjeans, blå skjorta, svarta stövlar
Dagens händelse: Det har varit dött idag ska ni veta, haha
Dagens planer: Sova
Dagens vill ha: Lårhöga stövlar som alla andra dagar :(
Dagens dricka: Kolsyrat vatten
Dagens köp: Inte ett skit (keep up the good work)
Dagens kärlek: Mandariner
Dagens humör: Trött & Glad

Japp, det var den det. Ska nog börja göra den där grejen någon gång i veckan, bara för skojs skull.
I alla fall så började jag 12.45 idag, tog en lång sovmorgon vill säga. Haha, nej men jag orkade inte med idrotten idag så jag gick drog mig upp vid 9 och skrev ett mejl till min idrottslärare att jag inte skulle komma. Hon har ej svarat, undra om hon är sur? Haha, vem vet.

De tre timmarna som jag närvarade i skolan gick jädrans fort faktiskt. När det var 4 minuter kvar till bussen skulle gå så gick jag ifrån skolan, småsprang lite och hann med. Annars brukar jag inte stressa till tåg eller buss för det är så drygt men den här gången orkade jag inte stanna i stan en timme.

Puss!

I can care less what you think.

Orka att jag råkade ta bort inlägget jag skrev för 30 minuter sen -.-

Fan för att jag fick migrän idag och inte kunde träna och fan för att jag sov 3 timmar när jag kom hem och inte kommer kunna sova ikväll/inatt.

OCH en fråga mina kära läsare: Tror NI att JAG blev sur när mamma (som förövrigt bantar) åt upp min negerboll som pappa hade köpt till mig som en present för jag fick bättre resultat på matteprovet än vad jag trodde jag skulle få? Nej jag bara undrar liksom, hehe.

Haha, jag tänkte först publicera de här 3 styckena ovanför men när jag såg att allt var deprimerande och tråkigt så kommer jag skriva något roligt, vad nu det kommer bli. eeehm..
Igår när det blåste så mycket så flashade jag hela magen och nära på båda boobsen för det kom en sån där undervind (nerefrån alltså) och jag hade fullt i händerna så tjohoo nu har hela västerås sett nästan hela min överdel utan kläder, haha. Smällar man får ta liksom.

Puss o hej.


Tragiskt.



Vi får i alla fall hålla tummarna att han hittas.

No he can't read my poker face.

Har ni hört Lady Gagas nya låt? Poker face heter den, Hanna o Tove tipsade om den för ett tag sedan och när jag hörde den då tyckte jag mest att den påminde om Just dance och bara var helt vanlig. Men alltså, har ni hört den?! Den är nya tagga-till-fest-låten enligt mig i alla fall. Man gungar med, skitskön, haha!

Sitter och skriver en avfärd. Den ska vara på 500-600 ord och jag vet ännu inte vad jag ska skriva om, den ska vara klar nästa vecka så jag har väl egentligen god tid på mig. Men jag blir stressad och det är inte bra.

Idag lunchade jag och Sandra på Gränden, väldigt mysigt måste jag säga. Godare mat också, kallops lockade inte så värst. Snart blir det väl våran matschema en vecka, då kommer det bli bra mat. Tror jag i alla fall, haha.

Nej nu ska jag skriva lite tror jag, vill inte ha massor att göra på resursdagarna då jag föredrar att hellre vara ledig då, hihi.

Har ni sett Hanna, Lisa och Malin i tidningen idag? Det är ett kort ifrån deras teater, det är någon mer tjej med som jag inte minns namnet på. Söta är dom i alla fall, haha.
Ikväll åker jag hem till Hanna och myser :)

Puss


I honestly believed in you.

Nyss hemkommen efter en heldags fars dag firande. Vaknade först upp med Hanna vid halv 1 tiden, ovanligt sent för att vara mig, även Hanna också tror jag.
Var först hos mormor och morfar och fick mat och efterrätt och sånt, sedan åkte vi hem till farmor och farfar som bjöd på fika, proppmätt är bara förnamnet, haha.

Ni vet när man säger typ "fyfan jag höll på att krypa ur skinnet", kan ni tänka er en bild av någon som kryper ur skinnet? Haha, fan va fult och äckligt :o

Jag och Hanna tittade på Wanted igår med mamma. Den var faktiskt jättebra! Rekomenderar verkligen, lite overklig kanske, men det är ju film. Till filmen åt vi faktiskt rätt mycket nyttigt enda tills mamma tog fram lakrits-burkarna, haha.

Det är redan söndag, kan ni förstå? Usch, jag orkar verkligen inte skolan i morgon. Men det är faktiskt inte många veckor kvar tills det är jullov, vilket jag längtar efter riktigt mycket.


he’s got money, but he’s way off track.

Sitter och tittar på I en annan del av Köping, pappa fick säsong 2 av mig i fars dag present. En tidig present, haha jag kunde inte hålla mig till i morgon. Kenn och Marika är också här, så vi sitter och fikar lite.
Var i stan tidigare idag, provade lite klänningar till jul och så. Hittade tyvärr ingen, eller jo det fanns ju rätt många men ingen som passade på mig. Funderar på att beställa någon klänning på nätet men får se.

Det blev en mysig kväll igår hemma hos Lisa, vi åt pizza och snackade i timmar, var ju ett tag sedan vi alla var samlade liksom.

Ikväll blir det mys med Hanna, chill. Jag är dödstrött, haha.

Puss o hej!

trött, minst sagt.

Idag innan jag åker hem med tåget måste jag springa förbi Pressbyrån och köpa både Expressen och Aftonbladet med tillhörande bilagor, viktigt!! Jag kommer säkert glömma det men jag måste.

Ikväll blir det middag med lite tjejer. Gött gött! Hinner bara hem och duscha sen ska jag iväg igen, kommer frysa röven av mig för jag måste cykla dit. Pappa ska bort och han kommer förmodligen ha bilen, om jag har otur alltså och det har jag ju väldigt ofta.
Jag är väldigt trött idag, försov mig till 5 i 8 och jag skulle med bussen klockan 8, hann jag? Eh nej verkligen inte. Tog tåget i stället, kom lite sent till matteprovet. Provet gick inge bra, nu väntar jag bara på resultatet, väldigt nervös inför det. Får verkligen inte ha ig.

Nästa fredag kommer vi åka till Stockholm på fotomässa, uh uh! Hela dagen tror jag.

Läste i Nöjesbladet att det blir en ny film Sex and the city, är det inte great? Dock börjar dom spela in den nästa sommar så den kanske kommer om 1 år? Om inte mer, den kommer bli bra i alla fall, det vet man ju.

Nu går vi igenom flash, så jag uppdaterar väl när jag är hemkommen ifrån Linn eller Lisa, där vi kommer att befinna oss. Puss o hej!


söt

where can you run to escape from yourself?

Jag måste köpa kanelisar när jag åker hem idag, mormor och morfar kommer på fika hemma hos oss. Jag ska köpa en riktig tårta ska ni veta. Nej, inte kanelisar i alla fall, kan ju bli lite tråkigt. Jag ska gå någonstans och köpa något gott, såg att dom hade lussebullisar på Pressbyrån, lutar åt det faktiskt, hihi.

Vi slutar 11.45 idag, "wooooahhhhh knulla alla brudar knulla alla brudar!!" Haha, lite yranminnen.


while the angels sang a whiskey lullaby.

Sitter i skolan nu, är trött som ett djur men även hur glad som helst. Vet inte varför, men allt känns riktigt bra just nu. Längesen jag hade den här känslan så det känns extra bra det här, hihi.
Mitt hår är helt flygigt, haha, nej men igår när jag duschade hade jag i extra mycket balsam och jag brukar inte ens använde balsam överhuvudtaget, så det blev överlent och det liksom flyger i luften när jag går. Nu har jag i och för sig uppsatt men min lugg är ofixad haha, den är skitful verkligen, även fast jag drar bak den så flyger den tillbaka lika fort, haha. Hann inte fixa håret och jag går alltid upp för sent så jag drog upp allt i en toffs (tofs?).
Sov hos Hanna inatt och hon börjar inte förens halv 11 eller vad det var så hon kunde lugnt sova några timmar extra medans jag, Tove och Camilla fick gå upp tidigt. Fast jag väckte Hanna när vi skulle äta frukost (6) det fick hon allt ta, haha.
Trodde jag var sent ute och fick gå med raska steg till bussen, men det var lugnt.
Såg Camp Rock igår, haha. Typ som High school musical, riktigt hårda filmer det där.

Puss!

hahaa

Hela familjen är hemma, haha. Detta är väldigt ovanligt, mitt på dagen liksom. Pappa ligger och sover, mamma äter mat och jag sitter vi datorn. Pappa jobbade 16 timmar igår och typ 14 timmar dagen innan så han tog lite ledigt idag. Dom var tvungna att jobba över, så det var inget han valde själv. Nog om det!!

Jag är hemma på grund av lite huvudvärk, haha. Nej men idrotten lät inge vidare så jag blev hemma hela dagen i stället.
Tänkte ta en liten motionsrunda snart, promenera eller springa, det är frågan. Ska försöka få med mig pappa, men det tvivlar jag på. Men jag ska tvinga honom att sätta upp våran boxarsäck som vi köpte igår. Haha nu jävlar hurrni.

Jag glömde att tanka GG igår så jag gör det nu, spännande! Ska även tanka någon film som jag och Hanna ska se ikväll. Någon rolig bestämde hon, haha.

Satan i gatan vad varmt vi har det hemma, ska öppna alla fönster och se om det är någon som märker något! PUSS

uh uh.

Idag började min dag 08.45 som vanligt, tog bussen klockan 8 ifrån Terminalen och var i skolan först av alla! Första gången, uh uh. Matteprov på fredag, uh uh. Mindre roligt kanske, haha. Men jag kan nog det mesta i matten så det kommer gå alla tiders, håller tummarna på det i alla fall.

Jag tog ledigt från skolan hela eftermiddagen och sa att jag skulle på intervjun tidigt men den var ju 16.00 och då hade jag ju slutat. Men jag var sugen på något nytt till garderoben så jag köpte en söt vit tröja och en vanlig typ mörkturkos tröja. Linn gjorde mig sällskap.

Gud vad nervös jag var inför intervjun, mitt hjärta var nära på att ploppa ut. Men som tur var gjorde det inte det, men jädrans vad det bankade om det. Det gick bra i alla fall. Kändes fasen gött att höra att man hade blivit uttagen när det var 283 st sökande och endast 25 gick vidare för intervju. Nu håller jag tummarna att jag får jobbet, men det gör inte mig något om jag inte får det.

Mamma och jag åkte till Ikea efteråt, köpte en jäkla massa hem. Prydnadsgrejer och sånt ni vet. Köpte en pälsmatta till mitt rum, mmm ska stå och mysa på den på mornarna när det är så kallt om fötterna ni vet. Haha.

Gjorde en skämmig grej idag när jag satt på tågstation och väntade på pappa. Det satt en tjej breve mig och ganska nära också och ändå fanns det plats överallt. Sen sa hon: - Kan du prata!? Rätt argt också liksom. Jag ba: VA?! och skriker nästan och så vänder jag mig till henne och ser att hon pratar i headset, jag ba: Hehe och nästan springer därifrån.


but dreams aren't just not enough.

Ellinor sa innan lunch: Nej fasen jag tror jag har glömt min matkort. Jag skrattade men hon hittade de sen.
När vi sen skulle gå till lunchen kom jag på att mitt matkort låg hemma i min stora plånbok, synden straffar sig själv, eller? Bra drygt, min lunch blev en grönt äpple och en ramlösa. När jag var på pressbyrån och skulle handla det rev jag ner några chokladbitar, jävlar sa jag och i kassan står en snygg kille. När jag kommer fram till kassan och ska betala säger han: Du vet att man måste betala för allt man tappar? Jag står där helt paff och röd som en tomat och svarar: Hehe, skojar du? Då skrattar han och säger: Ja det är väl klart. Haha, jag var helt ställd.
I allafall så köpte jag den där halsduken. Jävlar vad skön den var.

Nu sitter jag på svenskan och bara fördriver tiden. Jag måste egentligen plugga en massa eftersom vi följer ett schema med uppgifter, man måste ha gjort alla. Jag har inte gjort alla, hehe. Jag stannar kvar i skolan, så tråkigt är det inte. Faktiskt.

Jag var nära på att se en krock idag, det var liksom på håret att dom åkte in i varandra. Den ena bilen blev tvärtokig! Ni skulle sett, oj oj. Jag stod med öppen mun och bara tittade, haha.

Ny favvis: Hoffmaestro & Chraa - Seize the day

Chill out.

åka hem eller stanna?

Ett nytt inlägg efter mindre än 30 minuter, det är ju bra, haha. Ska väl ta igen allt från helgen eftersom jag inte bloggade någonting då.
Men i alla fall så ska jag köpa en halsduk på lunchrasten, har kollat ut den på nätet och den måste verkligen finnas för den verkar tvärmysig. Dock vit och kan bli rätt skitig, men det ska väl lösa sig. Eller en päls-halsduk. Det är frågan, får prova de två och sen avgöra utifrån det.

I morgon ska jag på arbetsintervju, min första dessutom. Inge nervös jag är!? Avslöjar dock inte vart, haha. Lite mesigt, men cash is king och bara jag får det så är jag nöjd.

Om 10 minuter är det toast som gäller och om 2 timmar är det Korvstroganoff och ris med Julia och Ellinor.

En ganska full kille ~19 står utanför klubben med en inte lika full tjej ~18. De pratar en stund, och det framgår att tjejen är engelsktalande. Plötsligt rapar killen.
Kille: Oh, excuse me, I usually rape when I'm drunk.

HAHAHAHA

I'm done, so done.

Nu sitter jag här, efter en veckas lov och klagar igen. Det känns helt som vanligt och det där lovet känns som en myra i rymden, alltså skulle den varit mycket längre. Men snart är det ju jullov, det är inte många veckor kvar tror jag. Vad kan det vara 6-7 veckor kvar? Nej jag har ingen aning faktiskt.
I alla fall, så är Sandra sjuk idag så jag fick inviga den nya bussen själv, eller inte helt själv dock. Jag, Elin och Kitty var väl de första som egentligen hoppade på bussen sen droppade in lite fler folk, Nattis m.m.
Det kändes gött att för en gång skull komma i tid till skolan. Jag var den andra personen här idag, vilket är första gången på hela året som det händer.

Håller på med Projekt och Företagande nu. ska snart in på nå samtal med lärarn om hur jag ligger till i ämnet. Jag väntar mig inget bra, haha. Jag som skulle börja med att fokusera och känna mig motiverad inför varje uppgift. Haha, åt pipsvängen med det.

Måste in och kolla vad det blir för käk idag, korvstroganoff med ris, låter fasen gött.

Har lagt in alla bilder från helgen nu och slänger in lite pics här nere. Titta och njut vänner!


En bild på "familjen" innan vi gick in och badade, de 2 andra småttingarna var lite blyga i början och vågade inte ta kort med oss andra.

Hola! Lina, jag unt Johanna, fräsigt!!

Lina, Sandra unt Linn. Dimmiga kort på grund av discodimman, hahaha.

Jag och Lina dampade på toan, haha, fulla o glada!

Shake it!

Kroppsstrumpan she is!

Kroppsstrumpan gör det igen, oj oj oj.


what you think about that?

Kom hem från st.sundby för ja inte så längesen. När jag kom hem var mamma överlycklig att jag kommit hem, undra om hon hade saknat mig extra mycket den här helgen än vanligtvis? För när jag gick in i mitt rum står en stor jäkla resväska och ett stativ. Som en välkommen-hem present sa mamma. Båda grejerna har jag tjatat om länge nu. För min gamla resväska gör ont som fan när man drar den efter sig. Handtaget är liksom kasst. Men den här är urskönt, haha.

Är slitet som ett djur, både jag och Lina somna i bilen hem. Tror faktiskt inte Sandra gjorde det, hon sa att hon skulle spara på sömnen till natten så hon orkar upp i morgon, bra sagt från en blondie, haha. I morgon börjar bussen gå och det känns ju bra att för en gångs skull komma i tid till skolan. Farmor tycker också det, hon är helt inne i den här bussgrejen och ringer till vl och frågar massa. Aja.

På eftermiddagen idag träffades st.sundby-pojkarna och så jag, Sandra o Lina och käka pizza. Alla var riktigt slitna och låg nästan och sov på borden, men det är väl trevligt :) Nej men det var totalbra igår kväll. Tog 222 bilder :) Haha, riktigt snygga också! Kan slänga in några senare om inte det så gör jag det i morgon.

Nej nu ska jag och mamma åka och handla, hur jag nu ska orka det. Min kropp skriker efter min sköna säng. Men får vänta nån timme till på det. Tidig kväll blir det!

Take care people!

RSS 2.0