you need to bring the beat back.

Jädrans vad trött jag är, ska övertala Sandra och Linn att vi ska sova 9 ikväll. Det kanske Kerstin också skulle uppskatta, med tanke på att vi ramlar in 2-3-4-5 på morgonen varje gång vi är där, haha. Förmodligen har vi väl väckt henne ett par gånger också och stackars Erik som trodde vi låg och sov när klockan var 5 nej, då skulle han ut och mjölka korna och där sitter vi och fnissar och är fulla. Nog om det, haha.

Jag skulle i alla fall kunna gå och lägga mig nu och sova till i morgon. Har i alla fått mig en timmes sömn nu på eftermiddagen, det lilla kändes fantastiskt. Jag är inte lika trött.
Jag är däremot taggad för morgondagen, shit vad gött det kommer bli. Längesen det var en stor lokalfest och now it is. Kommer komma fett me guys, haaaaahaaaa.

Föresten, köpte en jacka, 2 par örhängen och strumpbyxor idag när jag var i stan. Nice! Föresten var Annie med också.
Ännu en till föresten! Ni vet "Prinsen" som är Blondinbellas kompis kille, hon har ju inte publicerat något kort på honom eftersom han inte ville bli igenkänd eller vad det var, nu har hon ju börjat visat honom och jag trodde åtminstone han skulle vara LITE snygg, men nej. HAHA han var riktigt ful faktiskt.
Ska packa, chillidill!

Hola amigos!

Vaknade för 10 minuter sedan, är jävligt trött rent ut sagt. Jag skulle egentligen behöva sova ut, men jag vill till stan och så får det bli. Blev ju lite rikare idag, så nu ska det spenderas, om jag hittar något överhuvudtaget vill säga, haha.
Halv 10 tar i alla fall jag, Hanna o Josse tåget till stan. Låter bra det.
Ikväll någon gång åker jag, Sandra o Linn till St.Sundby för att spendera helgen där, fest i morgon och chill idag förmodligen. Men man vet liksom aldrig med oss.
Jag borde egentligen fixa mig nu, men jag är så seg på morgonen så jag kommer väl stressa sönder de sista minuterna innan jag åker. Måste ringa farfar också och se om han kan skjutsa mig då har jag lite längre tid på mig också.

Igår var jag och badade i e-tuna. Fyra småknattar, Hanna, Tove, Camilla, Carina och jag, haha. Vi blev trötta på dom där ungarna i slutet där, ingen orka med dom och lämna dom vidare till varandra hela tiden, haha.
Tove säger till Joel (3 år) bara för att han inte vågar hoppa ner i poolen utan att någon håller i honom: - Men jävla tönt! Då får du fan hoppa ner helt själv!
Hahahaha! Ni kanske inte förstod men skitsamma.

Blev bowling på kvällen igår :)

Puss i påsk.

too bad for you.

Kvällen igår var väl lite smått galen kan jag säga, sen kan jag fortsätta med att jag rent ut sagt suger på att tända en jävla brasa i kaminen till bastun ni vet så det är varmt.
Efter bastu och lite fylla drog vi in i värmen, haha, till det riktiga huset och åt kladdkaka och sen sov vi. Det var fint det.
Idag när vi satt och åt frukost kom Jehovas vittne hit och lämna någon broschyr, förmodligen samma som Hanna hade fått: Har vi svar på livets stora frågor? typ.
Nu ska jag väl gå in och duscha så jag blir lite fräsch.
Senare ska jag åka till Hanna och chilla.

Nu ska jag duscha, sen läsa Sofis mode och chilla med mig själv. Chill haha.
Tittade på lite sommarbilder från fester och sånt, haha, fan va kul det var.

is that what you call loud?

Huvudvärk, kom ganska plötsligt, kan det bero på kaffet, kan det bero på att min pappa lekte med min hund nyss att jag blev döv i öronen av allt skällande (från hunden såklart), kan det vara att jag har lyssnat på musik hela dagen från ett par rassliga högtalare? Hmm, det är frågan. I alla fall för att bota detta helvete så tar jag en tablett nu, "ba satt ni vät".

Ska nog gå ut och se hur det ser ut i bastun, om det är något jag måste plocka undan eller något. Så jag inte måste börja med det när de andra kommer.
Skulle inte förvåna mig om det är nå fel på vattenpipan också. Aja, chill.

chill.

Haha, min hund är ju så gott som döv så det är typ omöjligt att få honom att lyssna eller när man skäller på honom när han tillexempel har ätit upp min vaniljhjärtan (!!) som han gjorde för en vecka sen -.-
I alla fall så när man ska ge honom mat så säger man ju: Varsågod när han har setat och sett oskyldig och snäll ut. Eftersom min hund inte hör någonting som sagt så kan man ju i princip säga vad som helst för han tar det ändå som ett: "Varsågod". Det är alltid min pappa som ger honom mat och nu har han börjat sagt God Jul, hahaha. Innan kommer jag inte ihåg vad det var, eller har det varit God Jul hela tiden? Äh, lite kul är det i alla fall :D

let's begin.

Alldeles för längesen jag skrev blogg vilket jag själv tycker är väldigt ovanligt för att vara mig, 2 dagar sen liksom.
Men i alla fall, igår åkte jag till Lisa där Malin och Linn var. Vi gick och mötte Sandra vid Kulturkaos och gick in dit. Band som spelade osv. Efter vi varit där en stund drog vi till Malin och tittade på film, Just friends tror jag den hette, skitsnygg kille mhmm.

Riktigt kallt var det ute igår, har inte varit ute någonting idag så jag vet inte hur det är nu men det känns verkligen att vintern är på väg.
Jag ska städa mitt rum idag som har en tendens att bli stökigt 3 gånger i veckan minst -.- Med lite bra musik så ska det nog gå bra. 
Ikväll blir det bastu med lite tjejer, säkert lite vattenpipa också, låter bra det. 
 
Puss!

håll kvar, i den enkla sanningen du har.

Jag är trött som ett djur, mina linser skaver och mina ögon vill bara stängas igen. Vilket är riktigt skönt om man ska sova, som jag inte ska göra nu. Eller hade inte planerat att göra det men jag kommer väl förmodligen göra det snart tror jag. Överväger om jag ska titta på sex and the city filmen eller sova. Ska nog titta lite på filmen och sen resten i morgon eller något. Den är ju trots allt mer än 2 timmar lång.

I alla fall så kom jag hem ifrån bion för ja.. snart en timma sen ser jag nu. Helena skjutsade hem mig, schyrre. 
Vi såg Step Brothers, hahaha, rekomenderar! Riktigt rolig, fick ont i magen ett par gånger och det är väl så det ska vara, haha.

I like to move it move it, madagaskar 2 går på bio snart, uh uh.

Governör Andy ska man inte lyssna på när man är trött, värsta insomningsrösten och svänget. Rekomenderas inte hurrni!

Puss i ljumsken.

rock n' roll baby.

Sitter i min säng och har nyss kikat på lite svensson svensson-avsnitt, fjärde säsongen har ju faktiskt kommit ut. Höhö, i'm a big fan.
Ska snart gå och duscha och sen börja fixa mig inför kvällen. Som består av fint käk och bio. Step Brothers it is. Chill huh. Frågan är vad jag ska ha på mig, hm. Det visar sig.
Alltså, vi har lov nu! Känns för gött!

Igår blev det lite ändrade planer, Linn var trött så jag och Sandra våldgästa Lisas place i stället. Vilket var grymt längesen :o I alla fall så kändes det inte som det var så längesen vi umgicks, för allt kändes som vanligt och det var hur mysigt som helst.

Jag vann ju på bowlingen igår, exakt som planerat :) Haha eller inte. Lotta vann väl rätt stort tror jag, till och med över Johan (hette han så?) som är "aktiv bowlingspelare" (coolaste uttrycket på länge).

Jag är festsugen, fest på lovet? vem styr? Jag är på! Chill. Poppar musik och är taggad ju :o

Chill out guys!

Hola senoritas!

Sitter hemma hos Sandra och poppar musik. Vi ska och bowla, typ hur många som helst, jag, sandra, lotta, björn och sen typ 15 st till. Så det blir fullt hus, haha. Kul. Just nu är det väl halvt förfest här. Känns som det var månader sen jag festade. Inte för att det kommer bli fest idag, men det var längesen jag drack.
Ser fram emot Halloween, st.sundby och fest! uh uh, chill haha

Vinnaren på bowlingen vinner 150 kr, vi vet väl redan nu vem som kommer vinna? Mmm just det. Jag såklart, who else? Sen behöver vi ju inte nämna att Björn har gått i bowling. Men jag har ju spelat basket och det är väl same shit different names, haha.

Efter bowlingen käkar vi god mat med hela tjocka släkten och sen våldgästar vi linns place, chill.
Aja, chill out people!

I can lie and hide and fool your heart, if I was a man.

Igår slutade vi strax innan 12. Jag skyndade i mig maten och tog kvart över 12 tåget till hallsta. Gick till frissan på en gång och fick det gjort. Jag har numera lugg och mitt hår känns jävligt kort, vilket är surt men det var slitet och det behövdes.
Efter jag varit hos frisören mötte jag upp Hanna och gick och åt. Sedan åkte vi hem till mig och fixade till hennes blogg: http://hannaahlstrom.blogg.se/ . Den blev riktigt snygg tycker jag.
Hanna sov hos mig och i morse vaknade vi av väckarklockan vid 7 ungefär. Hanna åkte till skolan och jag åkte till läkaren. Tog prover, dom tog hur mycket blod som helst. 4 eller 5 såna där burkar, skitmycket ju :o Blev en aning snurrig i huvet och nu gör det ont, faktiskt.
Ikväll blir det mys med Sandra och Linn.

Tänkte titta på någon film nu och sen börja städa. Mitt rum är stökigt och riktigt skitigt -.-

Btw, chill out bros

what is life when you can´t take twos, both the good shit and the blues.

Spenderade 2 timmar av denna dag i friidrottshallen i Västerås, där rekryteringsmässan var. Lämnade mitt cv till några som verkade vettiga men tvivlar på att jag kommer få något svar på det. Haha, det är roligt att gå och kolla sen står det typ 10-15 personer runt några killar som berättar om deras företag och allt sånt där sen ser man brevid sitter det en kille helt ensam och inte en enda själ är intresserad av hans företag, eller inte hans men ja ni förstår.
När jag kom hem därifrån var mormor och morfar här, de satt och kollade på 2an och man fick verkligen inte byta kanal för det var ju sååå intressant, suck.

Har pluggat endel idag också, jag ger mig själv beröm för det. Inte ofta jag öppnar något dokument som har med skolan att göra på fritiden. Gör det bara när jag verkligen måste, haha.

I morgon ska jag vara hos frissan klockan 1, äntligen. Var ju flera månader sen jag färgade håret, det har gått alldeles för lång tid sen senast nu. I och för sig är det bra att håret har fått vilat. Funderar också på om jag ska klippa luggen eller om jag ska spara ut luggen till det övriga hårets längd, aja. Jag bestämmer mig nog när jag är där.

Mamma och jag går här och surar på varann, hon tror hon har rätt fast det faktiskt är JAG som har rätt den här gången. Åh, blir tokig...
Funderar om jag ska ladda hem någon film, hmm.. Kanske, nej jag ska nog snart gå och lägga mig, läsa ut min bok. Inte många sidor kvar nu.

En bild Sandra tog på fotografisk bild.


now if your dude ain't acting right you tell that dude he got to go.

Förmiddagen bestod av studieteknik, med lego. Haha, ja det är sant. Vi blev indelade i grupper och körde tävlingar med lego. Vilket jag tycker inte har något alls med studieteknik att göra. Aja, det var kul tidsfördriv i alla fall.
Jag åkte hem efter lunchen, lasagne stod på matschemat, satt fint i kistan.
På tåget hem satt jag först helt lugnt och skönt vid ett bord med fyra stolar ni vet. Helt tom var vagnen och det var inte många som var på tåget överhuvudtaget. 15 minuter innan tåget går hör jag på långt håll en hel klass komma, det hördes på lång väg. Självklart skulle dom sätta sig i vagnen jag sitter i. Jag höll på att få tuppspel, dom var så dryga att jag höll på att gå ur skinnet. Efter tag ser jag min gamla lärare också. Samtidigt kommer jag på att det är kulturveckan och att de har vart på kulturvandring. Shit. Dom skrek och alla satt med mobilerna uppe varav 7 stycken spelade musik.
Jag som hade det så lugnt och skönt innan dom kom. Kan tänka mig att dom gick i 7an eller 8an.

Jag fick en pratstund med min gamla lärare, Gabrielle var det föresten. Min svenska och hemkunskaplärare på högstadiet. Jag frågade om vi var lika dryga när vi gick där och hon svarade ja. Shit, nu skäms jag. Men så illa var vi nog inte, hihi.

Nu ska jag sticka på rekryteringsmässan.
Puss!

inga ord kan bli förstora, vad har jag att förlora.

Ska försöka hinna skriva ett inlägg innan datorn lägger av. KOllade nyss på nya Gossip girl avsnittet. Nu får man vänta en vecka till innan nästa kommer ut vilket är jävligt tråkigt.
Spillde nyss vatten på datorn, bra, spill lite cola och lite annat så funkar den säkert bättre än vad den redan gör, haha.
Idag blev det ingen träning för våran del. Jag och mamma åkte till stan en snabbis i stället, köpte nya träningsskor och sen kollade vi på en sån där säck som man slår på, skitbra att ha ju om man tillexempel har varit ute och sprungit och sen visar man sin ilska på den där säcken och efter det lär det kännas finemang.

Shit nu blinkar det här, måste verkligen skriva klart det här.
Ska försöka sova nu i alla fall, har fått nya sömntabletter som tydligen ska vara bra, receptbelagda och allting :o blir nästan rädd för mig själv. Aja, Puss på er! Godnatt :)

and when that you fall, make sure that you call so I can see it.

Lust att strypa dig, vilket jag kommer göra snart, GRR

Snacka om migrän jag hade när jag kom hem idag. Låg och var spyfärdig i soffan i flera timmar. Inte förrns nu som jag mår lite bättre. Nu kan jag inte riktigt bestämma mig om jag behöver duscha håret eller inte, vi får se.
Sitter i min säng och myser, har tänt lite ljus och lyssnar på great music. Snart läggdags och det är nog inte bara jag som tycker att man inte hinner med någonting när man kommit hem från skolan och sen är det helt plötsligt läggdags :o Sjukt. Skulle vara mycket bättre om man bara behövde sova typ 4 timmar och sen vara pigg. Men icke, jag behöver minst 8 timmar för att jag ska vara lite pigg. Vilket är väldigt tråkigt eftersom jag måste gå och lägga mig riktigt tidigt varje kväll.
Idag på Svenskan var jag och Sandra riktigt flitiga och jobbade i nästan tre timmar i sträck, förutom mina några minuter framför bubble shooter, men nästan. Vi hoppade liksom över rasten vilket är väldigt ovanligt när det gäller oss. En eloge? (a)
Egentligen var det väl för att varken Sandra eller jag var på Svenskan förra veckan och idag visade sig att vi lågt sjukligt mycket efter, men det var vi i och för sig inte ensamma om.

Jag måste säga att min musiksmak just nu är väldigt tjejig, haha. Kolla liksom.
Pink, Pussycat Dolls, Britney Spears, Veronica Maggio, The Sounds, Paramore, Katy Perry, Avril Lavigne och Miss Li.
Ehm? Det kanske märks att jag dragit över alla killar över en kant och hatar alla? Well, yes.

pretty cute.

I helgen har jag tittat ifatt på alla Gossip Girl-avsnitt. Så nu är jag helt fast igen.
Igår när jag och pappa övningskörde gick det väl rätt bra, i början gick det väl rätt kasst, åkte typ i mitten av vägen och pappa hade panik, haha. Men alltså,det är ju skitsvårt att se hur nära kanten man är. Sen har jag svårt för att hålla koll på bilarna bakom mig och när jag väl ser en bil bakom så blir jag tvärstressad och börjar åka fortare än jag får.

High school musical 3 har premiär på bio på onsdag, haha. De två första filmerna är ju kanonbra, någon som tycker som jag och är sugen på lite biomys? Haha.

Jag är hungrig och det är pyttipanna till mat idag. Skulle gå och köpa en toast men det var ingen som ville följa med mig så nu sitter jag och är hungrig fortfarande. Lunch om en dryg timme, jag klarar mig väl. Vi kommer säkert inte få någon frukt heller eftersom våran lärare är så seg att ta de bästa frukterna så hon kommer med några ruttna päron när vi börjar igen efter rasten. Jaja..

Haha, Nate. Inge söt i alla fall.


this life is like a game sometimes.

Vaknade inatt klockan 3 halv 4 någon gång och fick för mig att jag hade försovit mig, knepigt va? Hade en konstig dröm också och vaknade i panik i morse. Gick upp vid halv 11 någon gång och åt frukost med pappa. Vi bestämde att vi skulle ut och övningsköra idag. Kan bli intressant och se hur det kommer gå, var ju ett bra tag sen, sen sist.
Har ni hört att Katrin har fått sparken ifrån Tv4? Sjukt ju. Nej usch, det var dumt gjort utav dom.

Sitter just nu och dricker lite kaffe med pappa framför tvn.
Pratade med mamma för en stund sen och hon frågade vilken parfym jag önskade att få med mig hem. Den jag ville ha fanns inte, förmodligen för den är så ny. Den som luktade så gott :( Aja, i panik bestämde jag mig för Armani - Diamonds. Den luktar ju också gött så jag är nöjd. Hon hade köpt en jädrans massa godis sa hon. Bra där! När hela vår familj bantar liksom, haha.
Aja, tjingeling!

Dagens måste:

Jag måste lära mig att prata tydligare och saktare när jag svarar i telefonen.
Fick nyss säga mitt namn 3 gånger för att nån kis inte kunde höra vad jag sa. Men egentligen är det ju lite min grej att svara: aarezara? när jag svarar. Men okej, jag ska försöka.

so close you can almost taste it.

Ligger i soffan och myser med min nya morgonrock, urskönt. Lyssnar även på musik, ragga och house is the shit.
Mamma har åkt på kryssning och pappa är och jagar, det vill säga att jag är själv hemma iallafall hela dagen, vilken kan vara riktigt skönt att få egen tid såhär ibland. Ska nog ta en promenad med Zigge snart.
Gick upp vid 11 i morse, sov hur bra som helst inatt och det kan ha varit lite därför att jag fick en ny säng igår, mmhm.

Är en aning off i från bloggen, eller datorn överhuvudtaget. Har mest tänkt på mig själv, som man måste göra ibland.

Ta hand om er!

you act like this, like you just don't care at all.

Vaknade av igensvullna ögon. Såg förjävlig ut även om farmor sa till mig att det inte var så illa som jag tyckte. Hon är söt. Blev hemma ifrån skolan idag, klarade inte av att se mig såhär. Jag har varit inne hos farmor och farfar hela morgonen, de bjöd på frukost och vi satt och pratade bara om allt mellan himmel och jord. Lånade Arn-filmen och gick in till mig, ska snart sätta på den och se om den är bra.
Farfar har nyss varit och handlat och kom in hit med munkar, turkiska peppar och cola. Han kan han, min farfar.

Det är bara skit på tv nu, tv-shop, spel som man ska ringa in och svara rätt osv. Bara skit som sagt.


cash is king.

Idag slutade jag som sagt vid lunch. Kändes skönt att få slippa medialektionen med Jakob, det är inte han som är problemet det är bara det att allt är tråkigt på dom lektionerna. Synd.
Åt ute med Sandra, säger som henne själv att det var vi värda efter all träning. Hon gjorde mig sällskap ett tag på stan, tills hon gick på lektionen.
När hon gått dit hitta jag en väldans mycket kläder, I'M BACK! Jag hittar kläder i mängder, herregud! Nu skulle det sitta fint med några tusenlappar, mina vänner: Cash is King! Hittade massor av skor som jag dock inte provade, ska nog göra det i morgon eftersom vi slutar tidigt då. Hade inga bra kläder på mig så jag kunde prova skor. Men i alla fall så kom jag hem med två kassar, i den ena låg det en helt vanlig kjol, inga konstigheter där liksom. I den andra påsen låg det en pälsväst, me like! Sandra gör det dock inte och tycker det är fult, men hon får tåla att jag går runt med den, haha :D

Köpte Sofis Mode och ska snart sätta igång med matlagningen och läsa den samtidigt, låter som en jävligt bra idé. För jag är både sugen på mode och mat, M&M, haha.

w/e
Mat nu, hörs sen!


Jag har all rätt i världen att hata dig.

Mitt msn lever sitt egna lilla liv märker jag, kan inte logga in i alla fall. Men den har väl tagit en liten paus antar jag.
I morgon slutar jag efter idrotten och käkar med Sandra sen går jag och tröstshoppar lite och väntar på att pappa ska sluta och komma och hämta mig.
Idag tränade jag för 4e dagen i rad vilket är riktigt bra gjort av mig tycker jag. I morgon blir det ingen hård träning utan en lugn promenad med Zigge. Jag har sagt till pappa att jag ska laga mat till oss i morgon eftersom mamma ska jobba när Robert Wells spelar i parken så blir bara jag och pappa själva och då kan försöka mig på det där med matlagning. Igår stekte jag två stycken ägg för första gången i mitt liv och det gick väl rätt bra för att vara första gången kan jag tala om, dom fastna väl lite och så men det hör väl till att misslyckas lite i början?
Jag har i alla fall inte riktigt bestämt vad jag ska laga för mat men det visar sig väl.
Mamma har fått gratisbiljetter till Robert Wells men varken jag eller pappa ville gå, jag ville inte gå för att det är väl inte min grej, hade jag spelat piano fortfarande så hade jag faktiskt gått och kikat. Pappa ville inte gå för att enda sedan Robert Wells försvarade Tito (ni vet han som våldtagit småflickor, eller vad han nu har gjort) i rätten så har Robert sjunkit i pappas ögon. Haha, lite töntigt men han var hård och jag såg ilskan i ögonen när han berättade om sitt lilla hat.

Idag på träningen var det riktigt kul, jag och Sandra drygade som fasen. Slutspurten är väl inte riktigt min grej som vanligt, jag har rätt sega reflexer och reagerar 10 minuter för sent när alla redan ligger ner och gör situps. Vi liksom springer eller gör höga knän fort som fan och sen skriker våran ledare: NEEEER!!! och då ska alla ner och göra situps. Aja, jag tror ni hajar. Jag hinner inte med i alla fall, några gånger kan jag dock få till det.
Förut en gång skrek hon typ: 1!! när vi skulle ner och göra situps (kommer inte ihåg vilket nummer som var på vilket) och sen skrek hon: 2!! när man skulle göra upphopp och: 3!! när man skulle göra armhävningar. Jag var helt inne i mig själv och visste inte då heller vilket nummer som var på vilket så när alla började göra upphopp så la jag mig ner och gjorde situps, hehe. Tanterna tittade ner på mig som jag var dum i huvet.
Hoppas ni förstod min lilla berättelse.

Avslutar med att jag är riktigt tacksam som har Sandra, hon är bäst. Finns där i alla lägen, tack älskling.


You want some?

it's all you need to wear.

Blev hemma ifrån skolan idag. Huvudvärk och allmänt trött så det var otroligt skönt att bara få vara hemma idag. Har städat lite här hemma, även mitt rum har jag städat ganska ordentligt. Var ute och sprang ett tag nu för några timmar sen. Har bakat lite, som jag nu tyckte var ganska onödigt eftersom jag håller på att komma i form.
Sitter och tittar på Färjan nu i brist på annat kul på tvn. Tycker det är ett helt onödigt program men ja i alla fall.

Har en riktig träningsvärk ska jag tala om, det är ifrån i lördags då jag träna kickboxning. Har det fortfarande och kommer nog ha det ett tag till.
I morgon ska jag till skolan, på kvällen ska jag träna kickboxning och det ser jag fram emot.

Lägger in roligaste reklamen just nu, jag skrattar så fort jag tänker på den:


stuck on a roller coaster, can't get off this ride.

En slö Zara, legat i soffan hela dagen skulle gå upp och göra gröt. Hon hör ett svagt ringande i sitt rum och försöker att springa dit även om det inte går så fort, eftersom träningsvärken från gårdagen it's killin' her. Hon hittade i alla fall telefonen i tid och svarar glatt när hon ser att det är Sandra. Hon kom med det tråkiga beskedet att hon ville träna, o herregud. Just nu finns det ingen ork till att träna, men jag lovar hon kommer känna sig stolt efteråt när hon genomfört ett pass i styrketräning med boll, även kallat pilates.

Vet inte varför jag skrev i det perspektivet, men det var väl så tankarna gick antar jag.
Har tittat på tv hela dagen förutom typ 2 timmar då jag sov i stället. Mina planer med att gå ut och gå var som bortblåsta. Jag ska träna snart så jag får ta igen det då.
Skulle övningsköra också, men det var också som bortblåst. Pappa hade glömt det också, så det var väl nästan tur för jag hade inte orkat. Vi ska övningsköra i morgon i stället.

Nej nu ska jag fräscha upp mig lite, pilla in nya linser och sånt kraffs.
Tjing-e-ling!

headache.

Känner att jag är jävligt svag psykiskt just nu. Har varit inne i en sån här period länge nu och jag orkar inte mer. Jag kan bryta ihop när som helst eller bara övergå till en äckligt tjurig Zara och nu har jag fan tröttnat på det här. Jag uppskattar eran hjälp, S & L, ni är guldvärda. Jag ska ta mig ur det här nu, jag lovar.

Att få reda på att man är på gränsen till för högt blodtryck var ju inte heller så kul. Varva ner, ta lugna promenader och ha stunder för dig själv, var goda råd jag fick.

Ska snart gå och lägga mig och läsa, har läst 300 sidor och har 300 sidor kvar, puuh. Men det börjar arta sig, boken är skitbra. Att älska som en porrstjärna heter den. Är det ett bra slut så rekomenderar jag den för än så länge är den bra.

I morgon kommer jag förmodligen vakna tidigt och då tänkte jag käka lite frukost och sen ta med Zigge ut på en promenad. Efter det ska övningsköra med pappa, det ser jag fram emot. Var ett tag sen och jag vill komma igång med allt det där nu.

Love you guys.

please.

Slutkrigat för dagen. Helvete vad jag är trött. Måste hoppa in i duschen, har ännu inte gjort det, lite äckligt kanske. Men det är sessy. Fifan, va jobbigt det var idag. Kötta som fan så det spruta svett åt alla håll, OKEJ, en aning överdrivet och en aning äckligt.
Kan inte bestämma mig om jag ska följa med mamma till stan eller inte. Hon ska kolla efter en soffa. Eftersom ingen orkar vänta på den andra. Ska även lämna lite prover på färger som vi lånade på nån soffaffär. Om jag ska med lär jag skynda mig eftersom jag ska duscha och greja. Så jag vet inte. Pappa tycker jag ska följa med så att det blir rätt, han litar inte riktigt på mamma, haha.
Hungrig är jag också, så jag ska kolla om det finns kvar nå fisk.

Nej, nu ska jag med till stan och mamma sa åt mig att öka, så vi hörs!
Ikväll blir det "my own spa", ansiktsmask och allt sånt. Gött :)

it just feels so good.

Sitter här med min familj och försöker komma på vad vi ska äta för middag. Jag vill ha fisk, mamma vill ha tacos och pappa är neutral. Förmodligen kommer det inte bli något utav det. För jag åt tacos till lunch idag och vi äter fisk alldeles för ofta tycker mamma. Så, nå förslag vad man kan göra såhär en fredagkväll? Inte värsta middagen alltså.

Efter maten åker jag till Sandra och spenderar fredagskvällen där, för att sedan åka hem och sova tidigt. Träning i morgon och jag är taggad. Kötta alla tanter, haha. Nej, men förmodligen kommer nog bara jag, Sandra och Linn vara de enda ungdomarna där eftersom dagens ungdom är rätt morgontrötta (nej vadå?). Farfar håller ju med mig om att vi ska "puckla" på tanterna lite extra eftersom inte han får göra det, hahaha.

Starkt gjort av mig att stanna kvar i skolan enda tills vi slutade, stolt över mig själv, haha.

Diesel firar 30 års jubileum och med det firar dom med att ge ut ett par jeans, som även bara kostar 300 kr, wosh.. Modellen kommer bara upp i några upplagor och jag tvivlar stort på att de kommer komma in i Västerås, jag är körd. Jag ska sälja hälften av alla mina jeans och är då på jakt efter ett eller flera par nya så det här skulle ju liksom passat perfekt för mig. Egentligen.

Mannen är den nya kvinnan
Smink för män, avklädda män.
Sex säljer
Och.. eh..
Jag menar
Bimbon blev förbytt med himbon
You know!

Btw, har ni sett detta? :

sandra har precis skickat dig en puff.
Den nya msn döper om det berömda "VIBB" till "puff", nog de roligaste jag hört, hahahahahahaha

Anyway, have a nice evening!


it's a shame.

Det tog verkligen emot när klockan ringde i morse, för sent ringde den också för den delen. Jag vaknade inte när den ringde de första gångerna. Skulle kunna åka hem för jag orkar verkligen inte vara kvar. Har setat och tittat på ett 2½män avsnitt för jag visste inte vad jag skulle göra. Tittar förmodligen på ett till avsnitt snart.
Tacos till lunch idag, heeelt okej.
Vad gör man ikväll då? Inge partaj i alla fall. Får se vad som händer helt enkelt.

Vet inte vad jag ska göra med min design, men det får nog vara såhär ett tag.

Vårat skolfoto, haha. Vi kom hem ifrån Turkiet dagen innan :(

Hola!

Håller på med designen på bloggen, lite krångel dock.

Så ni vet liksom.

Förövrigt har jag och mamma vart i stan idag och kollat efter en soffa. Vi fastnade för en men den kommer inte in förrns 1a November och det är ju lite tråkigt och ha ett vardagsrum utan soffa.
I alla fall när jag kom hem så satt jag mig direkt vid datorn och skulle lägga in min header och allt, tror ni det funka? Nej, i helvete heller. Fan va irriterande. Så jag får fråga nån nörd i morgon om det är någon som kan hjälpa mig. Jag lyckas ju inte få till det själv och nu har jag tappat tålamodet (rätt kort sådant), det är säkert bara något litet men i alla fall.

Nu är klockan 10 helt plötsligt. Så blev det med den duschen, får ta det i morgon bitti helt enkelt. Stress stress, högt blodtryck högt blodtryck.... Jag måste varva ner.

wait n' see.

Bad bad bad me.. Jag jobbar inte på lektionen, gjorde inte det på förra den här lektionen heller. Suck.. Jag ska bättra mig, jag ska!
I stället för att jobba så sitter jag och försöker komma på en ny header till bloggen. Ska ändra färger och allt men det är sjukt mycket jobb, men jag ska ta tag i det någon gång, snart i allafall.

Jag är sjukt hungrig och sjukt sugen på en toast ifrån cafeterian, har jag några pengar? Nej. Det är kört och föresten, jag vill ha fisk till lunch idag, men jag börjar undra. Kokoscurrysås till? Låter lite wierd faktiskt. Men ska se hur den ser ut först innan jag snackar.

Svårt att komma upp i morse, men sån tur som jag har så fick jag skjuts på grund av regnet. Hade ändå inte kunnat cykla eftersom cykeln stod vid station, skönt. Så jag kom före Sandra till station, hähä, händer inte ofta kan jag tala om.

Lunch nu! woooah

Dagens Tabbe:

På dagens idrottslektion tänkte jag inte alls på att jag hade med mig vita shorts som är pretty much genomskinliga, i alla fall så lät jag alla skåda mina fina prickiga trosor. Sexigt om ni frågar mig!

that's what you get when you let your heart win.

Jahapp, då sitter man här och fikar med familjen, mormor och morfar. Ätit lite glass och nu har jag tröttnat på allt kackel så jag sitter brevid och lyssnar med ena örat, det är bara jobbprat. Bla bla bla.
Idag var det som sagt gym som stod på schemat på idrotten. Det är såhär idrotten ska vara, soft var det, drog runt där sprang lite på band, jobba armar och ben och jag har redan träningsvärk. Herregud. Men han som var instruktör hade pretty nice body, uhu. Han trodde jag kunde orka typ 30 kilo med benen, är han tokig? Haha, dom där vikterna rörde sig inte en millimeter.
Lunchen var svingod, min tallrik var tom på några minuter, ja förutom lite mindre goda grejer som låg på sidan. Jambalaya, men jag skulle mer säga Paella om man bortser från musslorna.
Medieproduktionen gick fort idag, det var skönt. Vi hade något att pilla med hela lektionen så det kändes great. Ännu bättre känns det när jag vet att jag bara går till 11.45 i morgon. Har lite saker jag måste uträtta sen ska jag hem och överraska päronen med lite städning. Har redan gjort det 1 gång den här veckan. Blir så stökigt och skitigt när man renoverar och jag trivs inte med det.

Vad ska man sysselsätta sig med resten av kvällen då? Hmm, det återstår att se. Antingen 2½ män eller en springtur, we'll see. Nej vet ni vad jag gör? Jag drömmer mig bort, till Turkiet allra helst!
"My friend's got a boyfriend and she hates that dick,
She tells me every day.
He wants more dinero just to stay at home.
Well, my friend, you gotta say:

"I won't pay, I won't pay ya', no waaaay"


ih.


Det här är min fisk, min absolut första grej jag gör i Illustrator. Rätt stolt.
Dålig kvalle på bilden.


just talk yourself up and tear yourself down.

Det var på håret att jag ens orkade ta mig igenom träningen. Fyfan, varje gång jag böjde mig eller något kändes det som jag skulle spy. Har inte ätit någonting på hela dagen förutom 2 tallrikar gröt, så jag var helt tom på energi kan man säga. Flimrade för ögonen och jag mådde dåligt. Usch, gick nästan över på slutet så det var skönt.
Fick i mig en stor portion fisk när jag kom hem, den satt fint.

Åh, Sandra påminde mig nyss om att vi har idrott i morgon -.- Men vi har gym på FeelGood så det lär ju bli kul.

Såg ni på I ditt ansikte igår? Haha, Magnus Betnér vilken stjärna. Rekomenderar att ni ska titta på det nästa vecka. Kanon.


so sick of hearing your words.

Sitter just nu och käkar gröt, sisådär en 20 minuter innan jag ska åka och träna. Har egentligen varit hemma nästan hela dagen och legat och sovit, men fan jag ska iväg. Har nog fallit för trenden när det gäller gröten, känns som alla äter det. I alla fall så är det ju nyttigt. Måste cykla till träningen -.- Mamma och pappa ska iväg på nån föreläsning med Leif GW Persson, hehe. Låter väldigt intressant hörrni.
Usch nu började jag må illa och få ont i hälsenorna, pappa berätta om en lärling på hans jobb som hade halft sågat av fingret, helvete. 5 stygn blev det.
Nej jag måste snart gå och fixa i ordning mig inför träningen. Känner just nu att jag egentligen skulle kunna gå och sova några timmar till, men nääe kommer ångra mig då, för jag har längtat efter kickboxningen. Den här gången ska vi mosa tills blodet rinner, utan handskar, så att ni vet :)

Vårat vardagsrum är klart, skönt!

Btw, matteprovet gick väl inte så jävla bra, usch. Ska försöka och inte tänka på det, blir depprimerad.

R.I.P :((

skum och dum och helt omöjlig.

Okej, matteprov i morgon och jag känner för första gången i mitt liv ej förberedd inför det. Matte är annars min starka sida men just nu känns det inte bra. Mamma lär komma hem snart så hon får ta tag i det här då. Snillet själv liksom, pappa är ju kass.
Har tittat på några 2½ män avsnitt, haha.

Det var en gång 2 stycket muffins som var inne i en ugn, då sa den ena:
- Jävlar va varmt det är!
Då skrek den andre:
- HOLY CRAP! EN TALANDE MUFFINS!!

Hahahahah, fortfarande lika rolig :)

Känslokalla idiot och jag önskar jag aldrig träffat dig.
Nej jag ska göra mig i ordning för morgondagen, plugga och sen sova.
Puss!

don't make me hit you with my pocketbook.

Sitter och tittar på 2½ män som jag köpte igår, haha. Shit, dom där tre alltså.
Var som sagt i sthlm idag, köpte 6 par trosor, det var det enda. Uj uj, inte bra. Hittar inte kläder någonstans och det är verkligen inte roligt. På vägen hem svängde vi förbi Hummelsta och köpte godis, alltså jag tänker inte tala om för hur mycket vi köpte godis för, pinsamt ju.

Nu ikväll gjorde mamma fisk och gud vad jag njöt när jag åt den.

"Nu vet man att man fan inte vill åka upp till fjälls igen, uh ja" HAHA, Ensam mamma söker.

Skrivtorka, hörs imorrn eller nå.

I don't want you tonight.

Idag när jag och mamma var i västerås köpte jag senaste säsongen av 2½ män, andra säsongen av Svensson Svensson och en till film, den där filmen som jag aldrig kommer på vad den heter .... hm.. JUST DET Never Back Down, ska tydligen vara bra. Jag har aldrig någon ork att ladda hem filmer o sånt så jag tänkte skitsamma och köpte dom.
Ikväll har jag tittat på två avsnitt Svensson Svensson, Extra Extra och Sing a long. Jag var bara tvungen att titta på Sing a long, jag hade dock inte gjort det om inte mamma hade tyckt om det. Alex Schulman, behöver jag ens säga nå mer om det? Han var pinsam, thats it. Läste nyss att han sagt i radio att Josefin Crafoord är sämst på isen, Stjärnor på is eller vad det i heter hon är ju med där. Vilken påhopp vill jag påstå! Nej usch. Plus att han var i samma lag som Sandra Dahlberg i Sing a long som han förövrigt hade satt på utelistan i Aftonbladet, hur går detta ihop?
Dra mig baklänges, det här fick mig att skratta, Alex Schulman är polisanmäld, ha ha ha ha. Tack och lov!

I morgon ska jag väl upp vid 8-9 snåret någonting. I look forward to.
Två coola grejer: Jag har lika jeans som Linda Rosing och jag har en lika cykel som Ebba von Sydow. Wosh!
Vet ni vad jag sitter och dricker en lördagkväll? Jo en drickyoghurt ;)


to the middle of nowhere.

Igår var vi taggade, ja gud vad vi var taggade. Jag var det i alla fall, jävligt mycket faktiskt. Vi skulle till Västerås på fest, vi kom till västerås tog bussen ut till Hässlö och fick gå i nästan 50 minuter (den sträckan ska egentligen ta 10 minuter att gå) tills vi var framme. När vi kom dit hade polisen varit där och alla hade låst sina dörrar och alla stod nästan överallt. Det var kaos, en kille blev skallad där, en tjej ramla över en grill där (som förövrigt var skitkul, HAHA), några skrek att alla tjejer var fjortisar där (fast i själva verket var det dom som var de enda fjortisarna på stället). Herregud vilket ställe, haha.
Läste idag i vlt att det var två st som blev tagna för misshandel igår i Hässlö, lät intressant.
Nu sitter jag här och lyssnar på Pink och ska snart till stan med mamma. Vi får se vad vi kommer hem med den här gången.
Puss :)

äh vi kör de igen!

hej här kommer segertåget uh uh uh



bjussar på bilden :D

I hope you hang yourself with your h&m scarf.

Vad ska man ha på sig ikväll då? Jag är faktiskt rätt taggad. Men frågan är vad man ska ta på sig, thats the big question.
Vi slutar om en timme och då blir det enda runda på stan innan vi åker hem, just för att kolla efter något att ta på sig ikväll. Jag tvivlar stort på att jag kommer hitta något, men det visar sig då. Jag har inga förväntningar alls, det är bra. I och för sig har jag en skjorta som jag inte har använt än, hm.. Nej den passar ju inte där, vad tänkte jag med?

Uppdaterar senare. See ya!

you're so gay and you don't even like guys.

Det blir fest ikväll. Inte något röj för min/våran del eftersom vi måste gå upp 7 i morgon. Det vill säga ännu tidigare än vad jag brukar gå upp på mornarna. Eftersom jag försover mig varje dag, men jag hinner med tåget oftast och det är huvudsaken, haha. Går upp en kvart innan jag ska åka och kastar på mig kläderna ungefär.
I morgon ska jag alltså gå upp nästan en timme tidigare än jag brukar så jag är tvungen att be pappa väcka mig eller rättare sagt dra upp mig. Wish me luck!

Idag är det bärnesås, fläskkarré och klyftpotatis till lunch. Annars skulle jag typ verkligen längta efter bärnesåsen men idag är jag faktiskt inte sugen på det. Konstigt.

I morse fick jag skjuts av min farfar till tåget eftersom det duggade en aning. Man vill ju inte cykla då precis.
Helgen:
Fredag: Västerås
Lördag: Borlänge
Söndag: Stockholm

Jo jo, det gäller att resa så mycket som möjligt under en helg, haha.

That's it!

Det var droppen!
Alex Schulman himself ska vara med i Sing a long, som förövrigt är min mammas favoritprogram. Ska jag låta stackarn sitta och titta på en kille som kommer göra bort sig totalt? Aldrig! Han verkar inte gilla mig heller den där Alex eftersom han verkar förfölja mig den jäveln.

I vilket fall som helst så är det läggdags nu och jag har inga påslakan i min säng eller lakan eller några örngott, suck...

you're so sad maybe you should buy a happy meal.

Okej, jag mår lite bättre. Det var ärligt talat svårt att vara borta från bloggen en hel dag. Därför får ni tåla om jag lägger in några jobbiga, deppiga och otroligt tråkiga meningar i bloggarna. Därför kan jag börja med att hacka på Alex Schulman lite extra och då tänker säkert ni: Som om hon inte gjort det tillräckligt? No no! Titta här:
"Jag gungar här på stolen och säger "nej nej nej" för mig själv. Jag tog en bild på min krognota i mitt förra blogginlägg och tänkte inte på att mitt kortnummer fanns med på bilden. Sen tog jag ett möte. När jag kom tillbaka hade det handlats saker på mitt kort för flera tusen kronor. "
Vilken människa skulle INTE tänka på detta? Han är ett tydligt exempel, verkligen. Jag är nästan hälften så gammal som honom och JAG, Zara Andersson som förövrigt är BLOND fattar att man INTE ska göra detta fenomen. Herregud säger jag bara. Börjar jag övertyga er om att han är fullständigt dum i huvet?

Jag har i alla fall varit i Köping idag med mamma, var in på Skinngubben och provade en jacka, sen svängde vi in på Big Inn och köpte underkläder och en tröja till moí. Även ett paraply och hårsnoddar.

Idag när jag städade mitt rum så orkade jag inte sätta dit nya påslakan och sånt på direkten så jag tänkte göra det innan jag går och lägger mig i stället. Så jag la kuddarna och täckena i en enda stor hög i sängen (rätt högt blev det). När mamma och jag kommer hem ser vi Zigge ligga längst upp på toppen, hahah. Vilken stjärna (utan hjärna). Söt är han i alla fall.

På lördag drar vi till Borlänge och på söndag ska jag till Stockholm. I morgon? Vart ska vi då? Haha, nej men vad händer i morgon, fest ällä? ;)


it's a long shot and I say why not?

Tillbaka till Alex Schulman, så här skrev han i sin blogg igår eftermiddag:
"För övrigt: Är det inte fascinerade att Blondinbella - en kvinna som är så ointressant, platt och obildad - kan ha så många läsare i sin blogg. Är inte det ett mysterium?"

ÅH, blir tokig på människan.
Förövrigt håller jag med han lite när det gäller husdjurs-grejen, kanske inte helt fullt ut men lite i alla fall. Men han tror attt han vet så mycket om alla. Han säger på tok för mycket om saker som han inte vet någonting om. Usch..

Nog om det.
Jag tar en paus från bloggen tills jag kommer med något positivt. Klockan är bara 09.15 and I'm in a bad mood.

ching!

orka.

Ännu en kass dag, vad är det här? Jag är inne i något skit och det känns inte som jag kommer ur det. Jag har frågat mig frågan hela dagen hur jag ska komma ur det här och jag har inte kommit på ett smack.
Shit, jag orkar inte. Hade mentorssamtal idag, det ska egentligen ta typ en kvart, det tog närmare en timme för mig. Jag satt och var negativ under hela samtalet och min mentor kunde inte få mig på rätt spår liksom. Fan va komplicerad jag är.

Hade sett fram emot att åka till stan idag, men mamma skulle tapetsera så det blev inget sånt idag så förmodligen blir det i morgon i stället.

Jävla skitväder dessutom, kanske är vädret som spökar? Vem vet.

Det är ju lite kul med anonyma kommentarer, och du JA JAG ÄR FULLT MEDVETEN OM HUR SPAGHETTI STAVAS.


lyckan finns där.

Har nyss skrivit klart min idrottsuppgift som jag fick i stället för att vara med på idrotten. Fick även en timmes sovmorgon så det kändes gött även om det inte märktes så mycket. Jag gick upp alldeles för sent som vanligt och hann inte fixa håret, fick bli någon blandning av: nyvaken-nybadad-look. Lät intressant va? Som en förklaring av den är att det är risigt och oborstat. Sov med fuktigt hår och då blir det såhär, har en sovvirvel i bakhuvudet också, som gräddet på moset liksom.

Bag in da box och thailändska pojkar! Var e boxen?
Haha, har min mediaspelare på shuffle och då kom den, vill inte byta för liksom, vad är då meningen med shuffle?

Idag är det kyckling som står på menyn och jag är redan hungrig, fast jag för inte så länge sedan tröck i mig en macka från pressbyrån och en mandarin. Mums, har ett päron och en mandarin till i väskan och jag kan knappt bärga mig.

Jag är på bättre humör idag än gårdagen. Thank god!
Igår var det inte min dag för något.

Det känns som jag nästan hade gått och väntat, jag blev inte förvånad. Så det måste ju vara det enda rimliga?
Jag skulle vara mer försiktig om jag vore du.. men nu är det ju inte så.



min farfar hihi

RSS 2.0