tisdag.

I natt gick jag och la mig halv 5, vafan?! Jag är nästan uppe längre på vardagarna än på helgerna, helt sjukt ju. Så jag vaknade för en timme sen, tog en dusch och nu sitter jag här med blött hår. Jobb står på schemat, börjar om en timme så jag lär sätta fart om jag ska fixa håret också.

Hostar nästan sönder mina revben, helt galet. Måste springa förbi apoteket innan jag börjar och se om dom har någon mirakelkur. Annars blir det besöka en läkare snart, för jag börjar störa mig sjukt mycket på det här.

Bråttom var det.
Kommer hem halv 10 ikväll.
Puss

expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think & do your own thing.

Jag skulle ju börja mitt andra jobb idag, gick inge vidare då jag blev inringd till ica. Bra att ha sin mor som chef, då går det lätt att ändra tider och styra lite själv, höhö. Så jag börjar där nästa vecka i stället. Ica frågade om några fler tider så jobbar nästan hela veckan.

Haha, hände en rolig grej nyss. Det började pipa som satan här nyss, jag var helt bombsäker att det var en av mammas alla pulsklockor/träningsklockor som hon köper hela tiden som piper varje timme eller halvtimme. Det här pipandet höll på riktigt länge och det lät sjukt högt. Mamma och pappa ligger ju och sover så ingen av dom vaknade av det, dom sover rätt djupt. Jag väckte mamma och snäste åt henne att fixa det här och hon var ju mest lost och fattade ingenting. Vi letade, men hittade ingenting, av någon anledning öppnade jag fönstret och då blev tjutandet ännu högre. Det kom alltså utifrån. Då blev mamma säker på att det var skyliften som vi har använt oss av till att måla huset. Så mamma väcker pappa som klampar ut på gården. Det var inte skyliften konstaterade vi.
Igår rensade mamma vår källare på sånt vi inte hann med när vi flyttade och det var skapligt många påsar och säckar med skit. Nånstans därifrån kom pipandet, pappa började tappa tålamodet och gick loss bland allt skit. Jag stod mest och garvade och undrade när jag skulle få se första lampan tändas hos grannen, för tro mig det pep RIKTIGT högt.
Till slut hittade min far boven till pipandet, ett brandalarm. Varför nu det pep? Inte en aning. Roligt var det i alla fall.

Nu ska jag sova.
Puss!


I'll never stoop so low again.

Kom precis hem, har varit på bio med Cicci och Malin. Vi såg Vampyrer suger, haha.. Kan vara en av de stördaste filmen jag sett, sämsta också. Första halvtimmen låg jag nästan på golvet dubbelvikt, skrattade så mycket så jag grät. Men sen blev filmen bara sämre alltså. Inget jag rekommenderar tyvärr.

Borde väl sova snart, börjar mitt andra jobb i morgon. Inget jag är så taggad på, MEN jag ska inte klaga.

Nej, jag ska leta på lite arbetskläder nu sen försöka sova.
Godnatt!


I believe life's too short for compromises and bad fitting jeans.

Jag kan ha Sveriges sämsta immunförsvar, är förkyld som satan och det var inte många veckor sen jag var det sist. Det suger ju inte lite...

Var längesen jag var så bakis som jag var idag, helt sjukt. Kom hem runt 9 i morse och hann inte sova många timmar innan det var dags för jobb, smällar man får ta ibland. Det var kämpigt i början men sen rullade det på bra.

Slutade vid 7, har inte gjort mycket sen dess. Kört lite folk och tittat på film, höll på att somna innan vi ens satt på filmen. Skapligt trött nu alltså.

Sova var det ja.


Du är bra saknad här hemma... ♥


gaah.

Står och tvättar bort sminket när jag inser att jag fått Sveriges stopptecken i pannan. Årets jävla finne!
Hade Malin varit här hade hon hållt fast mig och klämt den jäveln, hon är helt galen i sånt här. Och jag är galen nu att jag har ett stopp-tecken i pannan. Jag skulle kunna ersätta alla stopp-skyltar i korsningarna eller varför inte det röda trafikljusen?

Sova var det för x antal timmar, hehehe just ja.
Hörs!

det som att låtsas som det regnar i en hagelstorm.

Jag har hicka, inte nice nånstans ska ni veta.
Det var inte längesen jag kom hem, har setat med lite folk och druckit lite och umgåtts. Helt okej! Kvällen tog slut för fort tyckte jag bara.. Hemma tidigt! Strongt gjort tycker jag.

Jag är såååå sugen på Thailand just nu, om två månader ungefär sitter jag på ett flyg till Krabi, OM jag längtar! Kommer bli awesome. Förra gången (eller första gången) jag var i thailand såg det ut såhär:














Jag har masssssor mer.. Men så kul ska vi inte ha, haha.

Sova nu.. Shopping med en bra vän väntar i morgon, love it! Puss & Godnatt :)


är det så här det känns och vara lycklig? det är inga problem.

När jag slutade jobba hade jag min bror och hans familj är. Det var längesen jag träffa dom, så länge att jag har missat att Noel kan gå själv. Han är grym.

Känner mig inte helt hundra. I torsdags gick jag, Krille och Sam all in på krogen. Vi blev fulla som satan i alla fall och efter den kvällen mår jag fortfarande kasst. Igår blev jag övertalad för ännu en till utgång, jag kom aldrig igång. Mådde riktigt dåligt. I morse när jag vakna var det illa också, förstår inte..

Ikväll blir det lugnt, pallar inte mer än så.

Hörs!


like the desert needs the rain.

Jobbade till stängning idag, är fortfarande helt slut. Lång dag och mycket folk, plus en djävulsk huvudvärk..

Innan jag började jobba hämtade jag mat från Rise & Noodle till mig och mamma, grymt gott.

Det är drygt när man beställer kläder och allt inte kommer i samma paket. Typ som idag fick jag hem en kjol i ett litet paket som var lika stort som ett vykort. Värt.. Kommer ett till om några veckor med EN skjorta, också värt.

In till stan i morgon och luncha med Sandra och snacka ikapp. Har även en del Turkiska lira och Thailändska baht som jag ska komma ihåg och ta med mig och växla in. Tänkte först skita i och växla in det men har räknat ut att det är en del så i have to.

Nej sova kanske.. Grymt trött!


allting har förändrats men du finns kvar.

Händer inte mycket hemma hos mig just nu.. Mamma och pappa fixar med huset och jag går mest runt och gäspar och klagar. Sjukt trött och sliten, trots att jag inte drack en droppe igår.

Jag funderar på att sticka till spåret och gå eller springa några km, så man blir lite piggare.

I morgon väntar jobb.
Puss!

if you're sexy and you know it, clap your hands.

Håller verkligen på att somna sittandes, men det vore ju inte så skönt.. Så jag tänkte bara slänga in några meningar och sen sova. Ville trotsa och stanna uppe några timmar extra idag då jag inte ska jobba i morgon, men jag pallar inte många minuter till. Går man upp 6 ett par dagar så är man helt slut sen när man väl får andas lite. Har slocknat i soffan efter jag slutat varje dag och sovit minst 3 timmar och ändå kunnat sova på kvällen sen, då är man trött.

Var in till stan idag, köpte ny plattång. Är även i behov av en ny kompakt kamera, då min gick totalt sönder i Alanya efter typ andra dagen (så har inte många bilder därifrån), men fick Sveriges beslutsångest mellan två stycken så jag kunde inte bestämma mig.
Håller även på och kollar på iphone, är grymt sugen. Men har ingen aning vilket abonnemang eller vad jag ska ha för något, svårt ju. Jag har noll koll, vet inte om det är värt och köpa iphone 4 eller om det "räcker" med iphone 3gs........ Grrrr, vi får se.

Nej, nu blev det mycket.
Sova. Godnatt.


de va fint väääder.

Nu ska jag städa min våning, packa ur resväskan (nej jag har inte gjort det än) och börja rensa min garderob lite, det är kaos där inne.

Jag saknar Alanya, jag vet att Cassandra gör det också för det var det enda hon snacka om hela kvällen när vi besökte Sjökrogen igår, haha. Inte heeela kvällen men sjukt mycket och jag kan inte mer än hålla med henne.


the smell of wine and cheap perfume.

Jag har ont i hela kroppen. Just nu ångrar jag att jag tränade igår, träningsvärken är insane! Haha, helt sjukt.

Jag jobbade egentligen 7-13 i morgon men lyckades byta till mig ett 2 timmar längre pass, börja tidigare och sluta senare. Ibland lyckas jag bra känner jag. Men vafan klagar jag för, cash is king!

Jobbig dag förövrigt också om man bortser från träningvärk och tidig morgon. Men jag lever och tur är väl det.

Snart sova..
Hörs!

Ibland blir jag fan stolt över mig själv!

Jag har sprungit 6 km och sprungit upp och ner 1½ gång i soptippsbacken (mördarbacken) och sen när jag kom hem körde jag boxning med mamma för skojs skull. Jag är heeeeelt mör i kroppen. Överträffa mig själv litegrann faktiskt.. Behövde det här tror jag.

Nu: En skön dusch.
Sen blir det Karate Kid.

I morgon upp klockan 6, bara och kriga på.

I guess I don't know my own strength.

Jag äter varma mackor, en av de få "maträtter" jag kan laga. Skulle lätt kunna leva på det, inga problem!

Tänkte slänga mig i soffan en stund, men kan sätta en tia på att jag kommer somna. Kan någon berätta hur man lägger sig och vilar i soffan framför tvn utan att somna? Det går inte!
Det vore bra om jag inte sov någonting nu på dagen så jag kan somna ikväll i stället. Ska ju upp klockan 6 i morgon också och det var fan inte kul i morse ska ni veta. Fick för mig att jag började 6, vaknade 5 i och fick panik! Sprang upp som en dåre, klädde på mig och skulle precis springa till jobbet när jag kommer på att det är 7 jag börjar. Arg som ett bi var jag. Gick och la mig igen, vilket inte var en bra idé. Vaknar 06.35 igen och får stressa i stället.
Vid halv 7 brukade vi gå och lägga oss i Alanya så det här var ju en pina att försöka somna vid 12 och gå upp då.

Egentligen borde jag ta en promenad eller något i stället för att vila, men jag har noll krafter i kroppen. Vila en timme eller två och SEN ska jag ut och gå. Ska försöka i alla fall, promenera till solariet kan jag väl åtminstone göra. Blev inte ett dugg brun föresten, eller det är klart jag fick lite färg. Men har typ ångest, vi solade nästan ingenting.

Aja.. Vila var det!
Hörs!

I could really use a wish right now.

Några klick på musen och 5 minuter senare hade jag plötsligt beställt ett paket från h&m, ops. Sånt där kan gå fort..

Jag är inte återställd efter resan och det kommer säkert dröja innan jag är det också. Hinner liksom inte återhämta mig, börjar 7 i morgonbitti. Inte många timmars sömn kommer jag få, så jag har bunkrat upp med några redbull, cola och så frukosten såklart; yoggi drickyoghurt. Inte för att jag skulle hinna äta någon frukost men vem kan äta ett stort mål klockan 6-halv7 på morgonen?

Jag har storhandlat idag på ikea, mamma kunde inte förstå hur jag ska få plats med allt i min lilla toalett (som förövrigt är HELT klar nu). Jag vet knappt själv, men det visar sig. Tänkte plocka upp allt och montera lite nu.

Hörs då!


Alanya 10 - Första kvällen

RSS 2.0