always.

Har tatuerat mig för den som är nyfiken, det står always. Innebörden? När min mamma fick operera bort livmoder på grund av cystor och min morfar fick cancer så började jag inse att en dag kommer någon i min närhet att försvinna. Min tatuering står för min släkt som jag älskar högst.
Min mamma mår hur bra som helst och min morfar återhämtar sig as we speak. Jag är så tacksam! ♥

finns det en så finns det flera.

Måste säga att min party-lista på spotify är den bästa i hela världen. Men så tycker nog alla om sin musik, hihi.
En sjuk grej: Igår var jag så jääävla trött, typ aldrig varit så trött. När jag kom hem efter en runda på stan, la jag mig i soffan med en bok, somnade. Antar att klockan var typ halv 7. Vid 9 ringer Hanna och väcker mig (minns inte vad vi prata om), efter går jag direkt och lägger mig i sängen och somnar där med. Vaknar i panik klockan 6 i morse i panik. Nu har jag sovit i fatt alla timmar jag låg efter med, haha.
Började jobba 7 i morse slutade halv 1 typ. Om 10 minuter ska jag börja gå till nästa jobb och slutar 20.00 i kväll. Sen har jag bara 2 pass kvar sen har jag SEMESTER. 2 veckor, inte så mycket att hurra för kanske men vafan. Rhodos med grymma brudar!!!!
Klä på mig och sen gå till work, PUSS.

FREDAG.

Bytte precis Lugna Favoriter till Party-listan, börjar tagga till. Dock väntar 5 timmars jobb sent innan jag får hälla upp vinet, aj aj aj. Tidigare i veckan tyckte jag att det skulle bli skönt och ta det lugnt och jobba kväll hela den här helgen (bojkotta power meet). Hej och hå. Nu blir det vin både fredag och lördag. Men jag klagar inte, hihi.
Nej jag måste diska och hinna dammsuga innan jag åker till jobbet så jag lär ju göra det nu. PUSS

torsdag.

Lugna favoriter spelas i bakgrunden och American Pie 2 på mute, rätt underhållande trots att jag inte hör något.
Larmet ringde halv 5 i morse, sjukt jobbigt och ta sig upp och åka till jobbet en timme senare. Kommer drömma om skagenbaguetter i natt, det var en kund som skulle ha 60 stycken.. Och två kunder skulle ha 105 personers fat, alltså tillsammans. Vi hade det stressigt, så stressigt att till och med chefen fick rycka in och grilla och hacka sallad, lite roligt faktiskt.
Mamma hade sett mitt pass och sagt att jag VERKLIGEN var tvungen att fixa ett nytt trots att det inte går ut förrens nästa vår. Så pass har jag fixat idag, det nya blev inte så mycket bättre faktiskt. Herregud, går det att bli nöjd på en sån bild? Tog om bilden så många gånger att tanten blev irriterad, haha.
Jag vill sticka till Rhodos typ i morgon, men jag får vänta 2 veckor. Ojojoj, kommer bli oslagbart!
Jag börjar 16.00 i morgon, men jag ska ändå gå och lägga mig nu. Sliten krigare typ.
Thailand-10

listen up!

Det är såhär, att jag är dyngsugen på några dagar i Visby. De dagar jag kan är 16 - 20 Juli. Och tyvärr de endast jag kan. Ni som är sugna på Visby dom här dagarna (eller färre) ring mig! Jag är helt seriös.. Boende är troligtvis inga problem då jag har släkt som bor där. Men det tar vi när ni ringer!
HEJ

jag följer med dig hem i kväll för jag vill inte vara själv.

Sitter i mitt kök och väntar på att två sega brudar ska komma och hämta mig. Jag har stressat sönder= bad hair, bad make up, bad outfit. Men jag njuter, är lycklig att jag får dricka vin ikväll (inte så lycklig, okej?).
Har en känsla av att den gamla tackan till granne jag har inte tycker om mig. Varje gång jag röker på ballen så kastar hon igen dörren, okej nu är det så att det är ett litet förbud mot rökning i mitt område men ändå. Och så mycket röker jag inte heller (kanske tar 2 på ballen varje dag). Gubben på andra sidan sitter ju för fan med en pinne i käften 24/7. AJA. Värt ämne!
Nu är tjejerna på G i alla fall. Här om en kvart typ.
PUSS

hemma hos mor & far.

Yes... Sitter här och väntar på bättre tider, nej men ska strax åka hem. Var tvungen och sticka hit och lämna mina jobb-tröjor som behövs tvättas. Jobbar i morgon och behöver dom rena då. Vill inte jobba en hel dag med olja, gräddfil, majjo you name it över hela tröjan. Antar att det är omöjligt och få tag på en tvätttid hos mig också. Inte tid med det heller, hihi.

Neheeee, en bag in the box är inköpt och väntar på att få öppnas. Bäst jag sticker hem alltså.
PUSSPUSS

RSS 2.0