HEJ

Det är måndag och jag längtar redan till helgen, den kommer bli BRA. Restaurangfestivalen på fredag och fira Joanna 20 barrree (!!!!) på lördag.
Ska sova snart, hej hej.

Laura - Flickan från havet.

Börjat läst Carolina Gynnings första roman, en thriller, hennes tidigare böcker är ju självbiografier så detta ska bli intressant. Har läst några kapitel och jag tycker fan den är läskig, kalla mig mes men jag ligger och tittar på ytterdörren många gånger innan jag somnar efter att ha läst lite. Jag återkommer när jag läst klart den, kommer nog ta ett tag, har fan aldrig tid med någonting.

skål, hihihihi

Dricker rosé (chefen bjöd) och väntar på att få åka hemifrån. Har försökt övertala Malin att följa med ut, men hon är svår.
Nej, nu drar jag.
HA EN FIN KVÄLL ALLA FINA

onsdag.

TJA
Precis tittat klart på sista Greys, undra när det kommer ut nya avsnitt? Mest spännande ju. Lite sur är jag, börjar ta slut på avsnitt av alla mina favvo-serier. Sommaruppehåll kanske? Fan.
Funderar lite, hur kommer det sig att jag alltid går och lägger mig så sent? Ingen förklaring på det. Spelar ingen roll om jag börjar 6 eller 12, jag går i alla fall och lägger mig så sent som jag bara kan.
I morgon börjar till exempel 7 och ja vad är klockan nu? Alldeles för mycket!
Jag ger en eloge till er alla som kan gå och lägga sig innan 00.00, för det är nog något jag förmodligen aldrig kommer lyckas med.
Idag firade jag min fina lön på bästa sätt, en hamburgertallrik!
Var otrevlig mot en kund idag, har fortfarande dåligt samvete för det. Vet inte vad jag tänkte med riktigt, jag var jättestressad och hade hundra saker i huvudet och så kommer hon som inte har alla paddlar i vattnet och frågar dummaste frågorna. Förlåt!
Precis innan jag gick hem från jobbet så kommer en arbetskollega fram till mig och ger mig jättefin kritik. Sånt älskar man ju!
Nej nu ska jag sova, försöka i alla fall. Tillbaks till underbara jobbet i morgon!
Innan jag stack hemifrån i lördags

fredaggg.

Saker jag stör mig på idag:
-Folk som kör 5 km/h MINDRE än vad man måste (BLIR GALEN).
-Folk som INTE kan köra bil.
-Kan skriva massor med saker kunderna gör när jag jobbar.
-Hungrig men orkar fan inte laga någon mat.
-Min idiot-granne, nej han har inte skrikit på mig igen eller något igen. Han bara ÄR. (AAH)
För 2 dagar sen fick jag min första parkeringsböter, hade glömt lägga upp parkeringstillståndet man är tvungen och ha här hos mig. Vakterna är här typ 1 gång i månaden och jag lyckades pricka in rätt dag, irriterande?
I förrgår var det en gubbe som fråga om han fick stöta på mig.
Idag var det en gubbe som fråga om jag ville följa med och spela minigolf med honom i morgon.
EUW! Med tanke på att dom var närmare 65 år båda två.
Haha... förstår ingenting.
Aja.
PUSS

söööndag.

Hey fellows!
Gårdagen startade med ett par timmars jobb innan jag tog mig till Eskilstuna för fest med skönaste människorna. Vi hamnade på Harrys och avslutade med efterfest hos Sandra och Robin.
Jag ligger och funderar hur en människa kan få i sig så mycket alkohol som jag fick i mig igår. Herregud.. Jag var inte kaxig när jag vaknade i morse kan jag säga. Haha, var längesen jag var så bakis som jag var idag.
Trodde att hemmagjorda räkmackor skulle bota min bakfylla, det gjorde den inte.
Jag behövde kärlek så Malin kom hit och skeda med mig tills jag somnade in lite fint.
Bjuder på den här fina bilden, inte mina finaste moments om man säger så:
Jag är ledig i morgon, ni anar inte hur nöjd jag är. Behöver egentligen en vecka för att återhämta mig efter gårdagen.
Nej nu kastar jag in handduken. Ska bädda ner mig och titta på serier och sen sova.
Hörs

hej och hå.

Jag håller på och lagar mat, ganska oslagbart om man bortser från Sandras gourmet-middag hon skulle göra hemma ikväll. Jag fixar lax, potatis och romsås. En av de godaste rätter jag vet i alla fall, hihi.
Jag ska försöka hinna dammsuga av lite här hemma, ligger långa hårstrån överallt hö hö.
Måste titta till maten, jag återkommer!

helvete.

Känner mig som Katrin Zytomierska.
Har sprungit 6 km idag, 6 km mer än vad jag brukar springa. Ville dö, vill fortfarande dö, har VERKLIGEN inte återhämtat mig än. FYFAN.
Ska sova nu. Hej.

Vill bara säga en sak..

Rekommenderar er att skaffa Spotify Premium, så jäääävla skönt och slippa reklamen. Nu sitter man nästan och väntar på att den störande reklamen ska komma men den kommer aldrig, asbra!

hej och hå.

Precis deklarerat, inte alls i sista minuten :)
Sitter och funderar om jag ska åka en snabbis till affären och köpa lite gottit och lite red bull. Men orkar jag? Vet inte ens vad jag är sugen på heller.
Ångest som fan... Dessutom jävligt ledsen, igår när jag skulle åka hemifrån stod min granne och gapa på mig från balkongen. Jävla äckelgubbe. Funderar var jag har hamnat faktiskt.. Har haft STORA tankar på att flytta hem igen efter det. Jag är en tönt som blir upprörd över någon som har allvarliga fel i huvudet men tänk om han står där med ett basebollträ när jag kommer hem någon kväll? Haha, snacka om nojig!
Nej nu ska jag dammsuga (verkligen det man vill göra när man är bakis) sen kaaaanske affären.
PUSSSSSS

RSS 2.0