ordning och reda, lådvin på fredag.

Fyfan vad jag mår kasst. Har feber, sweet. Inte så högt som tur är. Har fått tandvärk också, skulle inte förvåna mig om jag har hål i en tand, gör svinont i alla fall. Fan vad jag klagar, men jag gillar det.

Hallå! Det är studentkryssning om mindre än en vecka, ruuuuligt. & vafan är det för snack om att INTE dricka innan man åker? Jävla chickens! Mmmmmm, det är va ni är.

Nej men om man ska kasta sig i sängen kanske.
Titta på nya gg.
Natti!

tisdag.

Jag var sjuk senast förra veckan och nu är jag det igen. Det suger. Är inte hemma dock, i skolan. Men det lutar starkt åt att gå hem efter den här lektionen. Kan inte andas knappt, hör ingenting heller.

Försov mig i morse, skulle omöjligt hinna med tåget och jag är ju bäst på att komma i tid. Dåligt med pengar som jag har ringde jag farfar och fråga om han kunde skjutsa mig till skolan. Javisst kunde han det! Han är lite lost:
-Jaha, har du pratat med honom?
-Nej nej, jag har inget kaffe med mig

Haha!

Nu är det rast, kuta till bankomaten nu.
Later.

lovely.

Någon har smittat ner mig med en djävulsk förkylning, täppt i näsan, i öronen och snart i halsen. Malin? Är du den skyldige? Jag har hört hur du har snorat på sistone! Vi låg ju och andades breve varandra inatt.


if dignity was money, you could maybe buy a soda.

Jag är sur, jag bad mamma köpa EN grej till mig när hon var i affären, EN enda liten grej. Riskakor, var snuskigt sugen på det idag. Nu när jag skulle gå och hämta dom, så har hon köpt fel jävla sort. Skitäckliga var dom här. Hur svårt kan det vara?
Tur att jag inte har pms idag :)

Man är ju ledig på fredag, schysst! Har varit ledig varje fredag hela hösten, nu har det startat en ny kurs så nu slutar jag 4 varje fredag, gulligt.

Har börjat digga tjejer som har sidecuts, fan va snyggt!


malin & jag från i lördags.
vi firade adams 20 årsdag, det var grymt!


wazzzzzzup

Sov hos Malin inatt, det var tungt att gå upp och låta henne sova kvar. Hon bor 30 meter från busshållsplatsen, från att jag gick utanför porten hann jag missa 3 bussar så jag fick vänta typ 10 minuter på nästa. Jobbigt läge.

Nu ska vi tydligen göra en varsin reklamfilm, sug. Jag kan inte ens. Hungrig är jag också.

Fortfarande sliten från i lördags, den där tequilan alltså....

Later!


bakis.

Är sliten som ett as, galet igår!
Återkommer när jag mår bättre...

freeeeeedag.

Drog mig upp ur sängen idag, även fast jag inte kunde sova så var det jävligt skönt att bara ligga där. Tog en kopp kaffe och satt mig vid köksbordet och läste vlt. Totalt ointressant. Skulle precis börja fixa mig när jag får ett mess om att psykologin är inställd (enda lektionen idag), YES tänkte jag. Det lät nästan för bra för att vara sant.

Så nu sitter jag här, funderar vad jag ska göra. Hoppa in i duschen kanske vore en bra idé, men jag funderar på att kanske dra en promenad eller något. Ska inte in till stan förrns vid 3 så jag hinner väl tror jag.
ÄSCH, det visar sig om jag kommer iväg. Kom på att jag måste ladda min iPod om jag ska gå nånstans så det kanske skiter sig. Städa kanske? Nej, fyfan..


lite småskönt med thailand

it's not about makin' the hits, it's about makin' the classic.

Matisyahu är typ mannen i mitt liv eller något.

Kanske ska sova snart? Börjar inte förrns 1 i morgon så jag har en grym sovmorgon.

Snackat lite resor idag, Köpenhamn snart? Båstad och Visby i sommar? Det visar sig va.
Studentkryssning om typ 11-12 dagar i alla fall, jag klagar inte!

Family guy och sängen nu.
Nassi


torsdag.

Jag försöker plugga, det går inte. Min inspiration ligger på botten, har inte en aning vad jag ska skriva det är liksom tomt i huvudet. Har försökt googlat lite, hittar nada. Ska skriva en artikel, vore inte vara så jävla svårt. Ska ta tag i det här nu! En kopp kaffe ska nog kunna lösa detta.

Det är ju lön idag, fan va niiiiiiice! Har noll koll vad jag får in på kontot men det ska vi nog snabbt kunna kolla upp, dock ligger min bankgrej nere i köket och jag orkar inte hämta den nu.

Nu prioriterar jag plugget! Inga bortförklaringar.
Later!

face it, we are all fuck up's.

Jag har åkt på magsjuka, seriöst, så jävla äckligt! Jag spyr inte längre men igår var det fan illa, trodde jag spydde upp inälvor och hela kroppen typ. Så fort jag rörde mig så var det kört liksom. Det enda jag fick i mig igår var ett halvt glas med vatten. Stört ju. Trodde jag skulle dö där ett tag.
Idag vaknade jag upp och mådde relativt bra, har fått i mig lite blåbärssoppa och vatten, vågar inte trycka i mig nå mer.

Har faktiskt pluggat lite idag också, eller nyss i typ 10 minuter. Skrev klart två uppgifter eftersom betygen sätts på fredag i den kursen om jag inte minns helt fel :o Det är bra att vara ute i god tid har jag hört.
Jag och Sandra har massor att göra på projektarbetet, men inte kan vi göra så mycket nu när jag ligger här och mår som ett as. Surt som fan.

Håller på och tankar hem en film nu, som jag tänkte slå på.
Ska försöka ta mig ner i duschen om jag orkar. Helt slut är jag och jävligt snuskig.

Later!


if you can dream it, you can do it.

Ett inlägg kanske skulle sitta fint.

Den här dagen har varit riktigt nice. För det första så kollade vi på en bra film i skolan, Children of men, man måste vara smart om man ska förstå den. Haha.. Sen pratade vi om studenten en del.
Efter skolan åkte jag och Sandra runt lite här och var, lunchade på ikea bland annat.

Ikväll har jag, tro det eller ej lagat mat! Helt otroligt.. Det var inte korv och mos heller, jag följde liksom recept. Mexikansk kycklingpaj, smakade loooovely!
Efter maten åkte jag hem till Marika som var ensam, eftersom min bror jobbar borta större delen av veckan. Stackare..

I morgon har jag sovmorgon till 1, kan inte riktigt sova så länge dock. Dagen blir nog soft..

Ska väl kasta mig i sängen snart.
Natti.


I'll never be the same.

Tog en fet jävla sovmorgon idag, kändes som jag behövde det. Gick upp vid 2 ungefär, hittade pappa helt lost i soffan. Stackarn har blivit sjuk, igen..

Har nyss duschat, så nu sitter jag och fryser som en tok. Ska väl börja fixa mig strax tror jag. Ikväll blir det en utgång, jag ska vara nykter. Jag ska göra ett fett försök till att vara det i alla fall.

Vi har börjat planera studenten jag och mina föräldrar.. Mamma snackar om att jag ska få åka i en hyrd cool bil med chaufför hem alldeles jävla lonely. Neeeeeru, tror jag inte. Då åker jag hellre i min bil i baksätet hem, haha!
Har lyckats övertala pappa att vara lika dyng som mig i alla fall, haha..
Och jag ska väl börja med inbjudningskorten snart antar jag.

Nej, nu drar jag igång lite murre och börjar fixa mig!
Later...

En till, alanya 08.
Sista dagen: Vi dricker vatten idag! Några timmar innan bussen gick till flygplatsen var vi jävligt dragna..


you had a good girl, but didn't know how to treat her.

Ligger i sängen, nyss tittat på nya 90210 avsnittet. Tänkte slå på nya glamourama avsnittet också sen sova. Skulle jag gjort för 2 timmar sen, men icke.

Har jobbat ikväll, det gick relativt fort. Eller sista kvarten var ju jääkligt seg, men annars så.
Hade ju studiedag, skönt att ha det den jobbigaste dagen på veckan. I alla fall spanskan är seg som faeen.

I morgon har vi "framtidsdag", kuuuuul. Jag och sandra har blivit seriösa nu, så vi ska gå trots att det inte är så kul. Alltså, hade det varit för ett halvår sen hade vi verkligen inte ens visat oss där. Men fasen, ska väl försöka fjäska nu sista månaderna som är kvar i skolan. Fast ni kan ju glömma att vi dyker upp 9 när vi börjar.. Glöm det.
Tänkte springa ner i källaren (i skolan) och hämta studentmössan i morgon också. Dom har ju legat där ett tag nu tydligen.

Först Glamourama & sen natti!


hallaaaa!
Alanya 08:
Vad gör man om man blir bjuden på en hel tequila-flaska? Man stannar kvar tills den är slut! Haha...

damnnnnnnn..

Malin har klarat det här bra.......
Nu blir det fjortonhundra armhävningar och tretusen situps. I morgon ska jag upp snortidigt och springa, promenera eller så blir det gym. PITT. Jules i cougar town var på TRE spinningpass för att hon åt en bulle, undra hur många spinningpass jag behöver gå på för alla bullar jag har petat i mig?

ta vad du vill, ja ta vad du vill.

Det har gått bra hela dagen fram tills nu, F U säger jag. Can only blame myself. Mördade på gymmet idag (inte riktigt kanske), ingen hård fysisk aktivitet får göras så jag fick hålla mig till att promenera. Gjorde några sit-ups sen gav jag mig.
I morgon ska bli en bra dag, promise.

Jag antar att ingen har en aning om vad jag snackar om och så får det förbli.
Nu ska jag städa, fattar inte hur jag kan få det så stökigt på så få dagar.
Later!

måndag.

Jag sitter och tittar på sjunde himlen, kom hem för inte så längesen. Det var ganska onödig dag i skolan känner jag. Skolan bjöd på frukost sen prata vi lite om vad som händer i skolan framöver och sen var det slut. Jahapp.. Jag och Sandra gick och åt lunch/frukost på Vivaldi sen for jag hemåt. Hittade en magsjuk mamma i soffan, not that nice kanske. Har flytt upp till mig och här kommer jag befinna mig så fort jag är hemma. Att bli magsjuk är nog det sista jag vill just nu. Magsjuk är typ att vara bakis på heltid fast värre. Nej fyfan..

Jag tänkte sticka till gymmet och svettas lite. Kan ju vara trevligt.
Vi får se om jag kommer iväg helt enkelt!
Hörs så länge...

just too bad for you.

Jag sitter och är totally yrslig. Brukar kallas bakis, ni vet. Har ätit en räkmacka idag, supermåltid.
Jag måste sticka till ica och handla lite inför mitt nya liv som börjar i morgon. Ska fasen ge det ett försök på riktigt nu. Passar bra att jag ska vara nykter nästa helg också. Kroppen pallar inte och verkligen inte ekonomin, haha. Har inte vågat mig in på internetbanken för att se hur mycket jag har än. Som tur är har jag ett nödkonto, om det verkligen krisar.

I morgon har jag första lektionen på väääääldigt länge. Jag klagar redan, haha.

Nej måste fan till ica nu.
Hörs!

löööördag.



Vimmel från gårdagen, haha... Herregud!
Igår var jag skapligt dräggig alltså, men vad gör det om 100 år? Vi korkar upp igen tycker jag. Skål vänner!

you promised me heaven then but put me through hell.

Varför är jag alltid segast i Sverige och stressar som ett as? Inte en aning.
Har i alla fall riktig jävla brådis nu, ska till stan och hämta upp Malin och sen fara på förfest. Vart vi tar vägen sen vet man aldrig. Alla är oense om vart vi ska, så vi får väl singla slant om vad det blir, haha.

Det luktar sweeet här uppe, jag älskar när det är städat och fint (varför är det då alltid stökigt?).

Nej, jag korkar fasen upp nu. Ha en skön kväll!

yeah, people make mistakes, but I just think your ass is fake.

Jag sitter och taggar med sjukt bra musik. Ikväll kör vi på all in tycker jag.

Jag har ångest att jag inte tränat på 2 veckor.. Men jag och Malin har en deal nu, tvärförändring i kosten. Vi får se om vi pallar det, det visar sig. Haha. På måndag börjar vi.

Jag har tackat nej till jobb ikväll, så nu ska fan den här kvällen bli värd att förlora pengar för. Haha!
Jag har gjort naglar så nu känner man sig handikappad igen, nej då. Men det är grymt jobbigt att smsa..

Har uppdaterat musiken på iPoden så nu ska jag ut och gå en sväng. Sen ska jag städa min våning, herregud vad jobbigt.

Hörs då!

puss.

Jag ligger i soffan och funderar lite... Gym eller baka negerbollar? (och snackante, det heter negerbollar och har alltid gjort)  Men precis i skrivandes stund kom det upp en ny grej som det blir i stället:
Pappa: Du får en hundring om du tvättar Zigge
Jag: 500 och vi har en deal!
Pappa: 200
Jag: 500
Pappa: 200 och jag pumpar dina däck på bilen och fyller på spolarvätska
Jag: Det måste du göra i alla fall, 500!
Pappa: Okej då, då ska han fan lukta hallon i röven.

Cash is king!
Efteråt blir det negerbollar. Vem sa något om beach 2010? Vi börjar på måndag!

tisdag.

Jag har sovit i princip hela dagen, helt galet. Gick från sängen till soffan. Min hund vad jättekissnödig och jag somnade, hur schysst är det liksom..

Åkte till stan med mor och far. Men det var mest jag och pappsen som trava omkring, han skulle ha nya kläder, klassfest på lördag tydligen. Tror han blev nöjd med kläderna, dock tvingade jag i princip på han dom. Hon som jobbade i affären stod och garvade åt oss. Lite småkul..
Jag hitta en tisha och ett linne åt mig själv också.

I morgon ska jag upp tidigt, så frågan är vad fan jag gör uppe egentligen?
Måste i alla fall se nya Gossip Girl innan jag somnar.
Hörs!

Thailand del 2.


Sugen...

Promenad typ 6 på morgonen, jetlaggade.

Krabi - Ao Nang

Railey Beach


Same here.

Förfest in our apartment - Pattaya.

Same..

Same..

På väg till Bangkok

Bangkok flygplats

Same..



Monkey Beach


Snorkla lite va




Ser lite småsvettigt ut gumman...


På Chicken Island.



Chicken Island, igen..

sista dagen...


can't blame you.

Jag sitter och tittar på Svenska hollywoodfruar, shit. Garvar så jag dör, Maria Montazami och Anna Anka är mina idoler alltså, haha.

Jag skulle till skolan idag och jo jag var där... i mindre än 10 minuter. Haha. Helt sjukt. Letade efter min mentor som inte fanns där och sen blev det lunch på stan med Sandra och Ellinor och lite shopping på det.
Min mentor ringde ett tag efter och frågade om han kunde komma till min praktikplats på onsdag, han hade noll koll att jag inte har någon praktik längre, haha. Men vi bokade i alla fall in ett möte på onsdag. Jag slipper gå till skolan i morgon och vi skulle prata om jag behövde göra det på torsdag och fredag. Min mentor är bäst. Han skojade till och med att han var någon annan när han ringde, HAHA. Höll på att garva ihjäl mig.

Förövrigt så har jag ett skitstort hål i röven på mina jeans och har gått runt med dom nästan hela eftermiddagen. Ruuuuligt.

Later....

go hard or go home.

Jag har försovit mig, vad förvånad jag blir, hehe. Skulle varit i skolan klockan 9 och ja ni ser ju vad klockan är nu. Jag lyckas ganska bra. Jag vaknade av att ett blombud dampade på ringklockan. Dock var blommorna inte till mig, oväntat? Haha.



På med lite musik så ska jag börja fixa mig lite. Har liksom två timmar på mig nu, alla lärare har lunch till 1 så vad ska jag dit och göra?
Frukost och sen fixidon.
Puss!

tell me now, 'cause I don't know.

Sitter och hänger i min soffa helt jävla lonely. Eller Zigge ligger och snarkar nedanför mig och är inte mycket till sällskap precis. Han begär hela tiden att jag ska ge honom mat och gå ut med honom och gör jag inte det så går han och sover någonstans. Idag sket han ner hela Hallsta plus att han ska stanna och kissa vid varenda jävla snöhög han ser och som vi alla redan vet så är det jävligt mycket snö ute!!

Jag tittar på Wallander och ska väl strax gå ner och duscha. I morgon är det första skoldagen på 3 månader och det är inte ens en riktig skoldag. Jag har ingen praktik för den här veckan så jag får helt enkelt vara i skolan. Vet inte vad jag kommer syssla med men det blir nog nice.

Mor och far är på väg hem, dom har varit borta sen i fredags. Ett grattis ska vi väl slänga iväg till mammsen som åkte Vasaloppet idag. 9 mil är fasen en bit. Satt och tittade på henne när hon gick i mål på webbtv, HAHA. Skapligt lost hon va.

Nej nu blir det en shower!
Puss.

gölligt!

sometimes everything seems awkward and large.

Igår drack vi tequila och blev uppraggade av 30 plusare på bmb. Idag är vi inte så kaxiga kan jag tala om.... Vi ligger i min soffa och ska precis slå på en skräckis följt av Äntligen midsommar. Kan fasen inte bli bättre, om vi räknar bort en störd fylla på krogen alltså. Men ni fattar...
Förövrigt så kan jag konstatera att karlar i kostym är riktigt sessy.

Have a nice night!
Tänkte gosa ner mig i chipspåsen nu.
Puss.

100 dagar kvar...

Jag och Malin sitter i min soffa och tittar på Vänner. Jag har hunnit jobbat några timmar idag medans Malin har fått sovit riktigt skönt i min säng. Fuskigt! Jobbet ringde mig vid halv 9 i morse och frågade om jag kunde komma. Jag är kåt på cash så det var bara att pallra sig upp. När jag kom hem låg fortfarande bruden och sov, ännu mer fuskigt! Jag tänkte sova någon timme men kunde jag det? Svar nej. Jag är helt uppe i varv, är taggad som en igelkott till ikväll och är hungrig som en utsvulten oxe. Så föda måste vi kirra, en dusch måste jag också hinna med. Sen är allt i full gång. Vi är tidsoptimister båda två så vi kommer snart bli jävligt stressade båda två när vi inser hur lite tid vi har på oss... Shit, snart blir det panik.

Har beslutsångest om vad jag ska dricka ikväll, väldigt intressant att veta va? Sprit, vin eller cider... ?

Förövrigt så har jag på mig sveriges skönaste trosor, vill aldrig ta av mig dom.

Nu vakna Malin till liv så det är bäst att göra något. Vi hörs!

got a better solution for you.

Jag tittar på DH som jag antar att väldigt många andra gör också, eller det är slut nu. Efter det börjar Cougar town som jag tror kommer vara riktigt bra.

Idag blev det stan med Malin och Malin, en liten snabbis och sen avslutade vi det med mat på Gränden. Alltid lika gott. I stan hittade jag ett ribbat linne och ett par high heels från Bianco.

Igår blev det en bra film med tjejerna, Case 39. Riktigt bra film!

Nej nu blir det Cougar town!
I morgon väntar gym och jobb.
Puss!

RSS 2.0