I wanna keep it, though I eat it.

Okej, nu har jag hämtat ut pengar och köpt påfyllning till mig och Sandra. Sitter hemma hos Sandra alldeles ensam, Emil ville inte ge mig sällskap för han skulle till en kompis och bada i deras pool. Så jag har duschat, ätt frukost och nu ska jag föna håret tänkte jag. Micke kommer med min laddare som jag har hemma hos Lotta också, för jag har väldigt dåligt med batteri i min kamera. Sandra lär vara klar med sin runda snart, just ja, jag måste göra pasta tills hon kommer hem också. Bara det inte blir misslyckat. Är ju ingen höjdare med matlagning. Tror jag har med mig allt, kommer blir kaos om jag glömmer något. Nej då, så illa ska det nog inte bli.
Sandra hade stått och tittat på mig och skrattat i morse för hon tyckte jag sov sött. Tvivlar på det, kanske fult men inte sött, haha.

Snart kommer Lotta och hämtar våran packning, vi ska se om vi får plats med allt i bilen och så där. Det ska vi nog få.

JAG ÄR MEST TAGGAD, pirrar i hela mig... hihihihhi.
Linus och dom är redan där och det är redan röj där uppe, damn :D
Aja, ha det bra här hemma gott folk.
Krams!

NU KÖR VI!


I don't give a hoot about what you think.

Vaknade i morse av en ringande telefon, hade tänkt sova lite längre än vad jag brukar (har gått upp 9 nu i typ 2 veckor) men nej, inte idag inte. I och för sig är det skönt att vara uppe tidigt, då hinner man med mycket. I morgon måste jag gå upp tidigt, vet inte om jag går upp nå tidigare men jag måste packa till yran. Kommer förmodligen inte hinna med det i morgonkväll, åker hem till sandra dessutom och sover i morgon så det ska bli lättast sen på torsdag då vi åker direkt efter sandra har slutat sitt väldigt påfrestande jobb (jag lider med dig).
Idag solade jag någon timme, sedan åkte jag och sandra och hämtade ut våra biljetter till yran, wosh, inte så pjåkigt va? Sedan for vi till Ica och köpte varsin sommarsallad och smaska i oss och sedan drog vi vidare till stan. Jag köpte skor, en väska, solglasögon och en t-shirt. Skorna behövde jag inte ens, jag tyckte bara om dom sådär vid första ögonkastet.
Jag ska byta till min gamla telefon under helgen, vågar inte riskera något med min nya (värd information?! anteckna det).

Nu på kvällskvisten kom marika och pratade lite och åt med oss. Berättade om deras vända i Sala, haha okej ni var värst.
Nu ska jag tänka och skriva upp alla mina outfits för helgen, måste det eftersom jag inte kan plocka med mig massa onödigt som jag brukar göra i vanliga fall :(

Mustasch - Double Nature
Hell to the yeah! Jag är taggad!

Trodde aldrig jag skulle uttrycka mig så här men jag har snart tröttnat.

Godnatt kamrater.

Vaknade 09,05 i morse, slog upp ögonen och skrek rätt ut, som vanligt när jag försover mig, vet inte varför jag gör det men det blir som en chock liksom. I alla fall så skulle jag vara hos tandläkaren 09,20. So typical me, försova sig när det väl är någonting viktigt. Kastade mig upp ur sängen och väckte mamma som skjutsade mig till tandläkaren. Helt tomt i vänterummet, satt där helt själv och sov (hade inte vaknat riktigt än). Efter att fått vänta 10 minuter över min tid kommer det en tråkig tant med fötterna hasandes efter golvet (hatar när folk inte kan lyfta på fötterna), som tur var, var hon bara min riktiga tandläkares assistent eller något liknande, hade en kille, eller man kanske man ska säga. Gillar inte kvinnliga tandläkare, tyvärr. Eller har bara haft tjuriga tanter så jag vet inte hur det är att ha någon yngre. Min lilla titt in där tog exakt 4 minuter, kollade på klockan hela tiden faktiskt. Ska tillbaks nästa fredag för att laga en tand, å herregud..

När jag kom hem la jag mig ute och solade, men har blivit lite antisolning nu på sistone och tycker att det är för varmt att ligga för länge så jag måste sysselsätta mig med något. Zigge var ute och stekte han med så jag gav han mitt gosedjur jag vann i Sala så lekte han och jag med det. Förövrigt har han börjat höra lite mer nu, efter att vi konstaterade att han hade inflamation i öronen, vi bytte vetrinär, den andra var kass, hon sa att han började bli gammal och att hörseln började försvinna bara. Men icke då. Så hon åker vi inte till nå mer, kan hon glömma.

Efter en halvdag ute på gräsmattan åkte jag och mamma till Erikslund och Hälla, mamma var ute efter nya möbler till altanen men det var slut överallt, i alla fall dom hon ville ha. Jag köpte hårfärg så mamma har hållt på att dra upp slingor i mitt hår nästan hela kvällen känns det som, ni som känner mig vet ju hur tjockt hår jag har :(

Oj, vad jag jiddrar om massa skit, ska ta mitt vita huve (hade i färgen lite toooo long) och sova snart tror jag, puss på er.


Solnedgång på gotland, lite dålig kvalité, har inte ändrat formatet.

I know.

Galen kväll igår, helt jävla stört, men på det positiva sättet såklart. Skumpartyt var galnast, nej det var det inte alls det. När vi badade i en damm det var nog galnast. Haha, sjuka grejer man kan hitta på alltså. Vi kom hem till slut och somnade också till slut. Vaknade av att det var 50 grader i rummet vi sov i. Herregud.. Vi drog oss ett tag och sedan åkte vi och badade någonstans där det var dryga ungar. Usch för skrikande dryga barn. Åt lite gott och sedan åkte vi hem till Hallsta igen. Grymt bakis... Eller ja, inte längre men är bra trött så det blir nog sängen för mig snart.
I morgon ska vi förmodligen hämta ut våra biljetter till Storsjöyran, fatta känslan att bara få biljetten i handen, wosh. Jag vet att ni är avundsjuka.
Har rätt mycket att göra den här veckan, förberedelser osv.
Mina vänner..... det kommer bli R to the Ö to the J!

Sandra har ett mer utförligt blogginlägg om våran tripp i Sala, ksandra.blogg.se
läst och njut

Lite pix från Sala.
Ni kan aldrig gissa vem killen är.

 Mest lost bild..
 Ännu mer lost bild haha..



Puss

she's laughing when there ain't no joke.

Zara är nu hemma i byn. Efter 10 dagars semester på Gotland, känns riktigt gött att vara hemma. Jag ångrade mig tyvärr att jag åkte dit. Fick sällskap i några dagar i alla fall, det var gulligt av er.
Halv 1 i natt kom vi hem, kastade mig i säng nästan på en gång och var helt död. Shoppat har jag gjort, rätt så mycket faktiskt, fick ju lön igår så jag sprang på stan och stressade runt innan vi skulle på båten. Efter några dagar på Gotland mötte jag en av delägarna till DBrand, coolt :o Han hjälpte mig och provade jeans och självklart köpte jag ett par DBrand, lite snäll var jag, men jeansen satt som ett smäck och passar mig utmärkt. Han var cool också, han berättade att dom säljer jeans till Jeansbutiken i stan och att han absolut inte tyckte om dom som äger butiken, haha.
Har nyligen duschat och ska snart föna håret och börja fixa mig, sticker till Sala och blir där över natten, jag ska ha roligt! Jo fi fan vad vi ska ha roligt. Jag, Sandra, Micke, Matte och Linus. Var det fler? iiih.. kanske aja.
Jag vet inte ännu vad jag ska ha på mig, jag vill ha jeans men det är ju 30 grader i bara skuggan så jag tror jag avstår haha. Inviger nog något av mina nya plagg.
Jag köpte ny tobak till min vattenpipa på Gotland också, vattenmelon. Har redan provat om det var gott och det smakade utmärkt.
Jag är taggad till 1000, fiiiiiiiifan. Ikväll blir det fest och skumparty också förhoppningsvis :D
Puss på er!
& nästa helg är det Storsjöyran! SCHALALALALALALAaaaaaaaaa


So long suckers.

Om ungefär 9 timmar bär det av till Nynäshamn där jag ska ta färjan över till Gotland. Farmor och Farfar är snälla och skjutsar mig till Nynäshamn så jag slipper allt krångel med tåg och buss dit. Det känns rätt bra att komma iväg, är rätt trött på Hallsta. En ganska impulsiv grej, men det känns bra. Har stressat hela dagen, är fortfarande det med tanke på att jag inte vet om jag kommer få med mig allt på båten. Har 2 stora väskor plus handbagage, herregud Zara hur länge ska du vara borta egentligen? Inte så länge i alla fall, blir nog max 2 veckor. Jag ser fram emot fint väder och shopping, nu när jag är rik och så, hihi, jag känner mig rik i alla fall, haha. Måste köpa en ny bok, det är nog det första jag ska göra när jag kommer på båten. Undra om man kan lämna in bagage innan man går på båten, hmm... Ska kolla upp det.

Måste sova, men jag ska gå igenom min packning en sista gång innan jag går och lägger mig. Måste upp riktigt tidigt i morgon. Ojoj..

I'm out!

mr.man.

Vaknade upp i en skön säng inatt och när jag tittade upp stod två fån och kollade på mig, hejhej. Haha. Vi käkade frukost o sånt. Efter ett tag åkte dom hem och jag duschade och gick in till min farmor som lagade pannkakor åt mig. Satt fint i kistan kan jag tala om. Min farfar är rolig han, man skrattar så fort man ser han, helt borta är han, haha. Låg och halvsov i deras soffa och tittade på tv, sen gick jag in till mig och Marika kom och sällskapade. Hon åkte hem för en stund sen.
Jag kanske tar mitt pick och pack och åker till Gotland på onsdag, vem vet. Haha, nej men jag är bra sugen, kan bli så faktiskt. För jag har redan tröttnat på att sova ensam fast jag inte ens har gjort det än :(

Har min bok att läsa ut, är helt inne i den och det går knappt att sluta läsa när man väl har börjat. 3 kapitel kvar sen måste jag köpa en ny bok :(

Ska äta någonting nu, nej det är ju inte bra.. Men jag är hungrig, jag måste.
Föresten, är det någon som är sugen på URF? I sånt fall; tell me!

Peace Z

sluta leta efter toppen för du står på den.

Igår var det då avskedsmiddag för Madde som stod på schemat. Jag som vanligt försenad kommer nästan halvspringandes dit, sorry guys. Men i alla fall så gick vi runt lite och det var först bestämt att vi skulle ta med oss mat och sätta oss ute någonstans. Jag övertalade mina små vänner så vi gick till Bredbar och åt i stället. Ni vet dom där mysiga soffor med tak? Haha, ja där vid skrapan. I alla fall så var det tokmysigt, det blev fika på samma ställe efteråt. Sedan gick vi vidare upp på stan och provade kläder tills dom stängde. Jag och Madde gick på bio sedan, Jiddra inte med Zohan, haha, helt sjuk film. Men den var även sjukt rolig, haha.
Efter bio och lite prat följde jag med Madde till sin buss och mamma kom och hämtade mig. Jag åkte hem till Simon där även Gurra och David var. Blev film och lite sånt. Sen runt 4 fick jag skjuts på moppe hem, hahaha.
Idag ska jag hjälpa till och städa lite innan alla drar och det blir nästan tomt i huset. Zigge flyttar in till grannarna så det blir skönt. Nu kom papps hem så nu ska jag gå och snacka lite skit, kolla på feta människor som gör bort sig på youtube, ja ni vet hur min pappa är.


Lite roligt.

Idag fick jag ett brev på posten. Jag blev väldigt glad eftersom jag inte ofta får brev. Jag var inte lika glad när jag läste vad som stod. 28 Juli, tandläkartid. Herregud... Hur är det med godiset Zara?

Storshopping på Ica Maxi idag, herrejesus. Nudlar i 2 veckor? Haha, nej inte så illa. Nu vet jag hur man sätter på grillen, hur man tvättar och hur man sätter på diskmaskinen, en fördel liksom.
Köpte 3 par skor också, svängde förbi Skopunkten. Men måste byta ett par.

Mamma har köpt snyggaste mobilen, hon sa att vi kunde byta ibland. Bra, haha för jag älskar den.

Igår åkte mamma och hämtade ett paket på Ica åt mig, mina nya chinos låg där i. Eftersom mina andra inte sitter som jag vill så köpte jag ett par nya och dom är grymt mycket skönare, nästan som mjukisar, så sköna!

Kiss.

you wish.

Solen är framme och det känns GÖBRA. Fast jag tror att solen endast stannar idag, såg det på vädret. Eller i morgon såg det också ut att bli fint. Så jag passar på och ligger ute och pressar! Är bara inne nu och ska äta lite frukost eftersom jag inte har gjort det än. Ta nya krafter och sen gå ut och lägga sig igen. Jag älskar det! Förutom pigmentfläckarna som jag har fått, några stycken, nej dom kan man slippa.
Sandra är sjuk, puffsan. Se till att bli frisk till i morgon då det är avskedsmiddag för Madde. Fast hon kommer ju hit till hallsta också, ger oss lite sällskap.
Jag vill Gotland, jag vill det nu.. Men jag kommer nog få det bättre här, eller?

z.

I torsdags fick vi träffa våran efterlängtade Madelen, träffade även fler klasskamrater, alla är på så bra humör jämt, det är fint de. Fredagen spenderades på powermeet då vi träffade klasskamraterna ännu en gång till, men inte Madde. Efter en jobbig kö in till bussen och en trång bussresa till hallsta så var vi hemma, ja vad var klockan halv 4 kanske? Whatever..
Igår, det vill säga lördag så skulle Richard ha 20 års fest, han fyller år idag. Fy tusan vad roligt det var, innan vi åkte var jag aningens otaggad men när jag kom dit var jag på topp ska ni veta. Ante var dyng när vi kom dit och inom en timme hade han spytt och däckat så han åkte hem, haha. Vilken stjärna. Linns pApa kom och hämtade mig och Linn, dom släppte av mig hos Sandra, lägg märke till att Sandra var kvar där borta. Somnade helt utmattad i sängen, vaknade av att David ringde och skrek att jag skulle gå och öppna åt Sandra, haha. Shit hade 10 sms och missade samtal, hade sovit rätt djupt, hade mobilen i handen vid örat också. Eftersom jag fortfarande var rund under fötterna tänkte jag inte på att det skulle var fler folk nere vid porten så där kom jag kastandes ner i underkläderna, härligt, haha.
Vi gick upp och sov och vaknade av en skrikande Matte (han pratar rätt högt i telefonen).
Ikväll? Vad händer?

Puss.

yeah, sure.

Idag var den sista arbetsdagen och det känns GÖTT! Under min lilla tid på jobbet har jag fått en annan syn på arbetslivet, i och för sig så visste jag inte så mycket men den är jobbig och det tar tid innan man får sina pengar. Inte ett dugg slappt någonstans. Dålig hy har jag också fått när jag har jobbat, eftersom att det är sådan disig luft där inne, det går inte ens att andas normalt, rena friheten att få frisk luft. Nu längtar jag till den 25e, kommer ha fett med cash.

Idag ska vi till västerås och våldgästa power meet, haha. Det kommer bli fint. Vet dock inte vad jag ska ha på mig än. Antar att jag inte kan ha shorts eller visa mina ben i alla fall, med tanke på alla fina myggbett jag lyckats rivit sönder, herregud :( Ser ut som jag har svinkoppor eller något sådant :o Usch o fy..

Nu väntas optikertid, kolla om jag har fått sämre syn än vad jag redan har, som jag har fått..

Nej nu måste jag duscha och fixa i ordning allt.
Är inte en blogg till för att man ska framföra sina egna åsikter osv? Tydligen inte enligt en av mina läsare, läs inte min blogg om du inte tycker om vad jag skriver, ingen som tvingar dig precis :)

hey.

do it.

Det funkar inte att komma och nedvärdera och sedan 2 sekunder senare försöka få det bra, när det inte ens var bra innan liksom. Nej fuck you bitch.
Skitirriterad för att internet inte fungerar som det ska och loggas ut och in hela tiden, sitter här och håller på att kliver ur skinnet, så kommer det där, för 1 sekund så trodde jag att det skulle komma någonting bra ur din käft, men vad fel man kan ha. Du och din STORA trut.
Jag har börjat räknat ner nu, 3 dagar kvar på jobbet sen är det frid och fröjd, går nog hem någon/några timmar tidigare på fredag (lite ska man väl få unna sig?). Torsdag blir det power meet eller ja fredag med i och för sig. Men på torsdag ska vi leka med Madde där och herregud vad längesen det var bruden! Sen ska vi inte glömma att du ska komma och visit us in hallstahammar och spendera en natt breve mig innan du åker :( Oh my. Vi kommer att sakna våran älskade vän när hon åker till Las Vegas och är där i ett år. Det lutar att åka och hälsa på också, oh shit :o LAS VEGAS, kommer leva i extas under hela resan.
Söndag=ÖÖÖÖÖÖLAND, SCHALALALALAAAA (troligtvis)

Aja, skriver i morgon skulle jag tro :) Puss mina vänner!

RSS 2.0