I'm just gonna take a minute and let it breeze.

Fan va irriterad jag blir, ja det blir jag nu. Jag önskar att det vore i morgon vi åker till Thailand men jag får gott vänta några dagar till på det. Seriöst, svälj stoltheten, sträck på ryggen och var inte så äckligt jävla idioitisk. Det är bara larvigt.

Den här dagen har varit hemsk, den slutade med akuten.. En av de värsta dagar jag har varit med om.

Går fan och lägger mig.
Gud gillar inte mig just nu.


well, I refuse.

Mmm..
Jag är sugen på en subway-macka, skulle sitta svinfint i kistan nu. Men det finns ingen möjlighet till det tyvärr, haha.

Har nyss tankat Sunes Sommar, finns ingen mer king film än den. Så nu kryper jag i säng med Sune.
Hörs!

top a di line.

Jag har nyss ätit mat, spillde bärnesås på nästa hela ena benet på mina mjukisar. DRYGT.
Ska in i duschen nu tänkte jag. Ikväll blir det bara mys med mysiga tjejer, jag gillar det.

Pappa sätter äntligen upp lampa i taket i mitt sovrum, var fan på tiden. Nu saknas i princip bara lamporna vid mitt sminkbord sen klarar jag mig ett tag tror jag.

Hörs när vi hörs

so I keep doin' my own thing.

Jag städar, alltså riktigt grundligt också, torkar bort varenda litet dammkorn som finns på denna våning. Det är duktigt. Men man måste ju, så med lite hög musik så går det som en dans. Ska bara svabba golven så är jag klar.
Vet inte vad det är med min mamma, hon är inne i en jävla pms-period som stör mig grymt. I söndags när hon och jag skulle till stan fick jag vända 3 gånger och till slut åka hem och lämna henne för hon skrek om att jag körde som en galning och att hon verkligen inte ville åka med mig. Arg som ett bi var jag. Det är bara en av alla gånger vi har bråkat den senaste veckan.

Nu ska jag höja musiken så hon inte får någon ro, mohahahaha.


HOLA

it's so cold.

Trots att jag var jävligt sugen på ännu en utgång så sa kroppen ifrån, jag orkade inte. Malin tjatade så jag fick tinnituss, men vad gör man. Haha.. Det är jag och chipspåsen ikväll. Välbehövligt!
Igår var illa, jag minns inte att jag gick hem, men själv gick jag i alla fall. Jag hade hicka vet jag, mobilen var död, jag måste vart skapligt borta eftersom jag gick hem innan stängning, det är inte likt mig liksom. Det var nog farligt med shottarna igår, Murre var farlig på det där. Om ni möter han i baren, tillåt han inte beställa åt er, en liten varning. Hahaa

Det syns på vimlet att jag var lost. Jag bjuder på det.





hahahaaaaaaaaaaa, så jävla sweet

if you got a problem, tell me now.

I keep doin' my own thing.

SWEET.
MAlin är 18 om en timme, vi är fulla o glada så nu kör vi! 


and then it goes back.

Min pappa är verkligen inne på att köra all in i morgon, julafton. Stjärna som han är. Han försöker få med mig och basta och grejer för han har ju tydligen jämt massa sprit på okänd plats i källaren. Han tycker vi kan smyga ner dit och basta och dricka oss riktigt fulla. Han är ingen jul-gillare.
Nej i morgon kör vi på utgång tycker jag. Först fira med släkten sen blir det förfest i stan och utgång. Jag gillar det starkt. Plus att jag har lyckats bytit min jobbtid på lördag, jag börjar inte förrns halv 3 nu och då har jag gott om tid att snosa på kudden.

Idag fick vi julklapp från chefen på jobbet också, 450 spänn presentkort och en fet chokladask. Det gillar vi.

Nej, om man ska ta och städa lite kanske, det är ju julafton i morgon som sagt.
Fixa naglarna kanske jag också ska göra. sweet!
c ya


haha
bella & jag på malin & niklas fest


söndag.

Det var inte längesen jag klev upp. Ska göra mig i ordning lite snabbt sen ta mig in till stan med mor och handla lite julklappar. Jag är ett smartass som inte ens har börjat tänka på julklappar än och det är ganska exakt 4 dagar kvar till julafton.

Jag har fått schema för jobb den här julveckan vilket jag gillar starkt, men inte att jag har fått ett kassapass 08.00-14.00 dagen efter juldagen, då man ska köra all in och röja tills man stupar, kan jag det då? NEJ. Hora. Jag ska försöka gilla läget.

Nej nu måste jag fixa mig, det vill säga dra på mig en mössa och sen är jag klar.
Vi hörs!

bakis var det.

Jag har nyss kommit innanför dörren. Fryser, är hungrig och mår som ett jävla as. Vågar inte äta något för det kan finnas risk för att det kommer upp igen och sånt gillar vi inte. Men jag lär äta något snart annars kommer jag nog svimma och det gillar vi ju inte heller. Så äta ska jag göra. Fixa skjuts in till stan behöver jag också göra, packa mina saker, fixa mig och herregud.. Varför var jag tvungen och dricka så mycket igår? Cicci? Haha.. Man ska va sig själv-shottar-BIG LOVE.

Nej, mat var det. Eller en nap, det lät lockande. Eller nej, först blir det en dubbeltreo, varför har jag inte tänkt på det innan?

all the crazy shit I did tonight, those will be the best memories.

På med partymusiken igen, för nu ska vi tagga för fest. Ikväll firar vi två födelsedagar, Niklas och Malins.
Jag sitter fortfarande med gårdagens smink och är sådär extra snygg, eller inte. Igår lyckades jag ganska bra med att glömma hemmanyckeln hemma och inte gick det att väcka mina päron heller. Bra där!
När jag gick hem idag var det en granne som tyckte jag var otroligt snygg idag, trodde hon skämta.

Och snart kommer det plinga på dörren, för jag ska tydligen få en jävla ängel av min granne. Undra hur många gånger hon har tjatat om dom där änglarna och om nå jävla glass, fattar ingenting.

Nej, nu ska jag fan fräscha upp mig lite. Kan behövas en dusch också.
Hörs när vi hörs!

mohaha.

Jag kan nog ha den fetaste turen någonsin. Jag har sammanlagt ringt till kanske 5 ställen max och frågat om praktiken. Idag hade jag ett röstmeddelande på mobilen som talade om att jag var välkommen till Nibbleskolan på praktik i några veckor. SWEET!

HÄRLIGT.

Min tidsplan är paj!
Seriöst, jag suger på det här. Jag är inte färdigfixad än, men har i princip bara sminket kvar, får slänga på mig en mössa helt enkelt.
Har avbokat stan med mormor, känner att det kommer ta för lång tid med det. Så jag får kuta omkring på stan själv, present till malin och outfit till mig själv står på listan. Jag har bestämt mig för att det inte får ta längre än en timme för mig att göra det. Innan stan ska jag springa upp till skolan och hämta lite mappar till praktiken. Inte för jag har någon praktik men i förebyggande syfte, eller något.

Efter stan drar jag till Marika, måste ringa och förvarna henne att jag blir lite sen.
Så jag måste greja lite nu och sen sticka. En macka får jag ta i farten, har inte ätit något.

Hörs!

no time to think, my turn to go.

Jag får tuppjuck på reklamen på spotify, seriöst. Känner ilskan öka i kroppen varje gång den går igång.

Jag skulle till stan idag, men det var jag inte, haha. Jag är sämst på att planera såna saker. Jag tog med mig den illaluktande hunden och åkte till mormor som bjöd på god mat, fisk, en stor favorit. Kom hem för inte så längesen.

I morgon ska jag hinna med en del, jag är jävligt duktig som planerar in för mycket under dagen.
Först skolan, sen hem till Marika för lite snack och fika, sen stan med mormor (som går saktare än en myra), sen hem och börja fixa för krök & krogen.

Ska städa lite här hemma nu.
Hörs!


hehe

here I am.

Åkte till skolan vid 10, kom hem halv 12. Det blev alltså inge långvarigt. Dåligt utav mig, men orkade verkligen inte. Vuxenpoäng att jag ens åkte dit, snackade lite praktik. Ännu mer vuxenpoäng att jag satt mig ner och ringde praktikplatser när jag kom hem. Dock tror jag inte att någon kommer ringa tillbaks och tala om att jag är välkommen.
Åh nej, jag måste till skolan i morgon, trots att jag är ledig -.-

Trysil är bokat och förmodligen kommer jag inte kunna följa med. Skulle kunna lägga mig ner och tjura, har varit hur taggad som helst och sen väljer dom vecka 4, mitt i praktiken! Pappskallar... Jag ska till sälen, trysil eller någonstans och åka i vinter om jag så ska åka själv. Haha, inte riktigt kanske.

Nej, undra om man ska åka till stan och köpa lite julklappar för en gång skull, köpa present till Malin och outfit till helgen.
Har fortfarande beslutsångest om jag ska ut i morgon eller inte, men det lutar fasen åt att gå ut.
Aja, vi får se.
Puss.

this wind is blowin' my mind.

Okej, jag bjussar på min Lugna Favoriter-lista: Lugna favoriter. Bara för jag är så snäll liksom. Den är verkligen inte klar än, det tog mig typ max en kvart att göra den. Så ni vet.

and we've been so far down, we can still touch the sky.

Jag har blivit allt för lat på sistone, jag tar bilen till skolan betalar bensin och parkering med pengar jag inte har. Eller jo, jag har dom ju, men inge nödvändigt då jag kan åka tåg och buss helt gratis liksom.

Idag tog jag en fin sovmorgon och fick ogiltig frånvaro, men tror jag ska snacka med min mentor i morgon och komma på en fin ursäkt till varför jag inte befann mig på lektionen på förmiddagen.
I morgon har vi pyssel i skolan, skönt och slippa massa kukuppgifter, men nej vi som har språk vi ska ju tydligen ha det i morgon. Hur värt är det då?

Jag kommer aldrig kunna sova inatt, jag somna framför tvn när jag kom hem och vaknade vid 9, lyckat.
I morgon har jag bestämt att köpa present till Malin och kolla efter något jag kan ha på mig om jag inte kör på något jag har i garderoben, vi får se.

På torsdag är det Maskinen på Pluto, jag har beslutsångest... I morgon ska jag ha bestämt mig. Men grejen är den, på fredag ska jag vara färdigfixad och på topp för fest redan klockan 3. Det är tidigt, men vafan. Vi kör ändå? Eller? Jag måste sova på saken.


fan va qute asså, från i lördags hos andré

I've been down this road before.

En ny playlist på spotify: Lugna favoriter, mycket bra när man är seg och inte har någon ork att lyssna på partymusik.

Det här låter jävligt weird men jag tror jag fortfarande är bakis från i lördags, helvete vad kroppen är mör. Hade aldrig pallat en tredagars, när jag kom in i klassrummet i morse stank det alkohol som fan och alla hade påsar under ögonen ner till knäskålarna. Mohahaha.. Min mentor fråga om jag också hade vart med i natt för han tyckte jag såg jävligt sliten ut, taskigt tycker jag. När jag berättade att jag faktiskt varit en snäll flicka och somnat i tid blev han lite småpaff och lite röd om kinderna, haha. Det borde bevisa att jag fortfarande är sliten alltså..

Ikväll ska jag inte missa PH, gör jag det ska jag slänga mig i snön. Lovar att hålla det!

Nej nu ska jag föna håret och klä på mig.

I know what I did wasn't clever.

Jag har tappat alla mina naglar, alltså förlängningen ni vet. Så nu är mina naglar helt fucked up. Tror inte dom mår bra av att hela tiden ha förlängning hela tiden, så tror att jag ska låta dom vila lite nu.

I morse när jag vaknade var jag verkligen not okey, ringde mamma och bad henne komma upp med ett stort glas vatten, en treo och en hink. Sweet huh? Jag vågade inte ens röra mig för jag visste att det skulle komma upp på en gång.
Har nu lyckats tagit mig till soffan och det var inte lätt kan jag tala om. Ont i hela kroppen, huvudvärk och spyfärdig, i looove it. Okej, nu börjar jag frysa som en idiot också, trots att jag har morgonrock och en filt över mig.

Ikväll är det klassfest, en fet jävel. Men jag är tveksam, kommer jag palla en tredagars? Det var knappt att jag pallade en tvådagars men sen var det all in, hällde i mig allt. Diskuterar med Sandra nu hur det blir.

Måste få i mig något, en fet meny från donken skulle jag inte tacka nej till. Men så bra ska vi inte ha det.
Mat och sen en nap på det. Bilder kommer väl sen.
Puss.


Skål då!

Jag är fortfarande bakis, men det är såna smällar man får ta, på't igen ba!


all in.

Fredag, älskade fredag....
Jag är sjukligt sugen på att korka upp men får vänta 10 minuter, om inte mindre. Ska klä på mig sen drar jag till Malin och börjar kröka.
Vi ses i dimman!
HEY


ZuperZara ska ut på äventyr

HAHAHAHAHA
hur gammal är den? 5 år?


that you only meant well? well, of course you did.

Sitter här och är arg på mig själv. Har missat paradise, så jag måste vänta ett tag på att det ska komma ut på webben, för inte har avsnittet kommit ut än? Nej, det tror jag inte, så jag väntar en stund.

-Vet du vad dom kallar dig? Mälarbocken
hahaha...

Jag har huvudvärk och är hungrig, klockan är liksom snart 10. Inte bra att äta så sent, inte för jag bryr mig särkilt mycket men ändå.

Idag fick jag helg vilket jag tackar för, en fet sovmorgon är vad jag ska ta i morgon, sen vet jag inte vad jag hittar på. Träna för en gång skull? Eller typ, ut och gå eller något. Jag har blivit allt för slö nu när man fått körkort. Att ta bilen till ica eller coop som ligger ett stenkast bort är inte direkt nice kanske, haha.

Nej nu blir det käk, HÖRS

drop the beat.

Jag är jävligt taggad för en fet partykväll, någon som ska med ut i morgon? Höhö.
Nej men taggad är jag men jag får väl vänta in fredagen helt enkelt, för då röstar vi på fest.

Idag fick jag reda på att det tråkigaste ämnet på hela veckan är inställt, hell yeah! Jag slutar 12 i morgon och det tackar jag grymt mycket för. Min vecka som började dåligt har börjat gå uppåt och jag gillar det.

Nu tänkte jag bränna några skivor till bilen, höhö.
Hörs!

mina päron är bäst.

Igår överraskade dom med en bil, ojdå. Inge glad jag blev, hihi. Tack tack!

tisdag.

I morse vaknade jag inte av alla mina väckarklockor utan vaknade av att Sandra ringde och väckte mig strax innan 9 och fråga när jag kom till skolan. Jag började stressa upp och efter 10 minuter ringde hon igen och berättade att jag inte behövde stressa mer, både hon och jag hade missat sovmorgonen till 10.40. Synd om Sandra som hade åkt till skolan helt i onödan, jag var i alla fall hemma så jag kunde ju chilla ett tag innan jag åkte.

Nu har vi nyss redovisat om det stora mötet i Köpenhamn om klimatfrågan. Ett grupparbete på 30 minuter, haha.

Snart lunch, men det är ingen höjdare så vi får se hur vi gör.
Puss och hej.


ja tack

it's gettin' late but I don't mind.

Jag sitter och kirrar musik, ska snart ner och duscha. Ska försöka hinna innan One tree hill börjar, men tvivlar starkt på att jag gör det, haha.

Igår var det tänkt att vi skulle på bio, men vi missade den, lite smålyckat kanske. Så vi gör ett nytt försök ikväll, haha.

Nej gud, jag måste in i duschen nu.
Hörs!


let the music play.

Vi kom hem från Eskilstuna för inte så länge sen. Eller det var nog längesen, bara det att vi har segat sen dess. Jag mådde inte toppen, tog två treo och vila medans Malin gjorde naglar.
Jag hittade en del i alla fall, en paljettkavaj, paljettshorts, en klänning och lite småprylar. De andra små söta flickorna hittade också litegrann.

Jag har ont i hela kroppen, ont i leder och de ni vet. Tror det är för svinsprutan igår, men palla va klen. Ikväll blir det fest om vi får bestämma, så därför försöker vi kirra det tycker jag.

Men nu blir det mat, see ya later alligator!

onsdag.

Jag bävar inför sprutan i morgon, klockan 10 sitter jag i stolen och får en nål i armen. Usch, jag som egentligen bestämde mig för att inte ta den, men men.
Är också svinarg på mig själv att jag missade paradise hotel idag, så jag måste titta på webben. Hungrig är jag också trots att jag åt för bara några timmar sen.


Har städat hela övervåningen, dock har jag inte dammsugit så det måste jag göra någon gång den här veckan i alla fall. För idag orkar jag verkligen inte.

I morgon blir det myskväll hos Cicci och på fredag blir det Eskilstuna för lite shopping vilket jag ser fram emot. För i västerås hittar man ingenting, så vi håller tummarna för större utbud i E-tuna.

Hörs!


look inside your tiny mind, then look a bit harder.

Vi måste nog göra en av de tråkigaste uppgifterna man kan just nu. Vi ska göra en film om mänskliga rättigheter, vi ska vara klara nästa vecka i princip och min grupp har inte ens börjat, toppen. Men kan inte påstå att jag ens engagerat mig så det får bli som det blir helt enkelt. Vi ska snart till frälsningsarmén, hehe.

Men först är det rast om 10 min, en toast i cafét kanske? Sounds good.

I morse tog det verkligen emot att gå upp, jag var nästan helt inne på att stanna hemma när jag började tänka på frånvaron och drog mig upp ur sängen och stressfixade mig på 10 minuter. Måste vara snabbast hittills tror jag.

Varför måste alla resor till sthlm och allt sånt ligga på fredagar när jag är ledig? Saco-mässan kan väl vara i morgon tycker jag, så slipper jag spanskan. Men jag tänker inte följa med på fredag, är jag ledig så är jag.

Nu ska jag räkna minuterna kvar till toasten, hörs!


bild från förfesten innan maskeraden

måndag.

Ett snabbt inlägg innan jag verkligen måste sova. Blir arg på mig själv att jag inte kan bättre.
Efter skolan tog jag bussen hem, ångrade mig ganska snabbt att jag lämnat stan och tog bilen tillbaks och mötte upp Malin. Jag köpte småsaker, silverschampo, smycken, underkläder osv. Vi drog en snabbis till hälla shopping också.

När jag kom hem satte jag mig och förlängde mina naglar, det tog sin lilla tid. Inte lite pilligt det är.

Idag hade vi sista religionslektionen, mycket skönt och vara ledig på måndageftermiddagar. Kul att jag bara har 5 lektioner i veckan nu, haha. Vi firade i alla fall sista lektionen med bullar och julmust, vi gillar det. Har dock inte lämnat in en enda uppgift i religionen så jag lär fixa det där.

Nej nu ropar John Blund...


RSS 2.0