onsdag.

Jag åkte till mitt ena jobb vid 9 och var där till 12, sen åkte jag hem till mammsen och åt lite mat sen tänkte jag vara lite smart och gå ut och sola tills jag skulle gå till mitt andra jobb. Det vill säga Ica, där man vill i alla fall se LITE anständig ut. Varför i helvete gick jag ut och sola innan för? Var fan dyngsvettig redan innan jag börja jobba. Vet ni vad jag var när jag sluta? Tänk er äckligaste svettigaste gubben gånger TRE och där har ni mig! Seriöst.......... Gick in i frysen typ 13 gånger, men där är det waaay to kallt. Aaaa ni fattar, man vet inte vad man ska ta sig till.
Varje år sen jag var väldigt liten har jag varit utomlands och vet ni vad jag alltid glömmer? Hur jävla varmt det är.
Minns första eller andra gången jag åkte till Alanya med Sandra: Vi hade precis hämtat vårt bagage och skulle gå UT till bussen som ska köra oss till hotellet, det var som att gå in i en vägg av värme. Vi höll på att dö.. Det kom fram någon snubbe som jobba där som skulle berätta var bussen stod, han såg på oss hur jävligt vi tyckte det var. Han ba: Är det varmt? Vi ba: JAAAA. Han ba: Men vad fan gör ni här då?? (På engelska alltså)
Det ska man fråga sig. Men helt ärligt, det är ju så sjuuukligt underbart samtidigt som man avlider. Trots ständiga svettpärlor i pannan så njuter man ju.
Anledningen att jag drar upp detta är för att vi håller på och kollar efter resor, vi bokar vilken dag som helst!!
Några gamla bilder, Alanya 08 var det tror jag:

what are words if you really don't mean them when you say them?

Jag har äntligen tagit mig i kragen och fixat bredband och då har jag bott här i 4 månader utan riktigt internet. Har kopplat in iphonen och snott internet därifrån men det går ju så otroligt segt, inget tålamod för sånt.
Förstår inte varför jag inte fixat bredbandet tidigare?! Har fiber och kopplar upp mig på nästan 100 mbit, går fort som satan.
När jag beställde bredbandet fick jag även hemtelefon på köpet, behöver bara betala för det jag ringer för. Haha, skapliga vuxenpoäng jag drog in där. Behöver bara fixa en telefon så är jag på g. Mitt hemnummer får ni fråga efter, höhö.
Idag solade jag en halvtimme, blev sjukt rastlös och orkade inte ligga kvar där så jag tog en tur med bilen till mormor och morfar och fikade lite. Sen åkte jag hem och tvätta, det håller jag på med fortfarande. Roligt!
Ska börja laga lite mat tänkte jag.
Pusssss!

sänker volymen, låter alla sjunga med, kan inte tänka, jag står bara här och ler.

Klockan är långt över 14.00 och jag försöker få min älskade vän (hoppas vi fortfarande är det efter det här) Malin att vakna. Jag spelar: Steve Angello & AN21 – Valodja väldigt högt, hihihi.
Jag har ångest att jag inte sitter ute i solen, får bli i morgon i stället. Är ledig måndag och tisdag kan man säga, bara några timmar jobb i morgon.
Idag är planen, inte fullt så underbar kanske: Städa lite, kolla upp tvätttid (måste tvätta antingen idag eller i morgon), panta burkar (hehe) och handla.. Måste även hem till mor och far och hämta alla mina grejer som jag lämnade där igår. Har sovit där hela helgen så hade med mig en del packning dit kan man säga.
Resten av veckan, det vill säga onsdag fram till söndag har jag mördarpass som väntar sen är jag ledig måndag och tisdag igen. Kul. Bara och bita ihop!

jag mår skitbra.... & om 1 timme börjar jag jobba.

Funderar....

  • Min rökkompis på andra sidan har inte setts till på över en vecka, har han slutat röka? är han ute och reser? är han sjuk? har han flyttat?
  • Varför ger man någon godkänt på uppkörningen om man INTE kan köra bil? SVARA MIG. Har tröttnat på folk som är millimetern från att köra på mig när han/hon inte kan titta när dom kör ut i en korsning/rondell. Idag hände det, jag stannade drog upp fingret och stod på tutan. Hela familjen Flinta såg lagom chockade ut. Lär er köra bil för fan.
Nej nu funderar jag mest på hur min bok fortsätter, har börjat på en ny. Laura- Flickan från havet var för övrigt ruskigt bra! Ett litet snedsprång - Denise Rudberg, läser jag nu. Än så länge riktigt bra och spännande, mord och grejer. Återkommer, den är nästan 500 sidor och jag har i princip aldrig tid och läsa förutom 15 minuter när jag har gått och lagt mig.

Kalla mig Alex Schulman 2.0

Dagen började med jobb några timmar. Lite kaos men det får det vara ibland. +++
Handlade lite sen åkte jag hem till mor och far och åt en macka. Tanken var att sola efter det och sen åka hem och göra absolut ingenting men så blev inte fallet. + (jag gillar inte när min dag inte blir som den var planerad, men om ni fortsätter läsa inser ni att det blev bra ändå)
Cicci ringde och fråga om jag ville med till IKEA och det ville jag, dit vill man åka jämt.. typ. +++++
Sen åkte vill till Chili och även en liten glutt på Media Markt. ++++
Drog med mig Cicci hem och gjorde hemmagjord pizza. ++++ (den hade fått 5+ om jag inte hade haft pizzan för länge i ugnen)
Sen åkte hon hem. ---

Min dag i plus (5 är max) och ett minus.
Nu ligger jag mest och fiser i soffan, måste duscha och sova men JAG VILL INTE, OK?

Du, jag slänger ner en nyckel ifrån fönstret i köket jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in

Jag håller på och städar lite. Börjar bli en vana att göra det typ öööh varje dag?
Igår jobbade jag till halv 7, var helt död efter det passet, att jobba några timmar med chefen gjorde väl allt. Man kan ju inte ligga på latsidan då liksom.
Åkte hem till min bror och la över en film på mitt usb. Han fick fria händer. Filmen var ruskigt bra, Limitless hette den. Rekommenderar jag verkligen!
Ska städa klart sen åka till hälla. Ska köpa lite blommor, något att ha på mig ikväll (intar Eskilstuna för fest) och en tvättkorg. Förstår inte hur jag har klarat mig utan en sån tills nu.
Nej Veronica Maggio gör mig sällskap, då går det nog lite fortare att städa.
Pusss :)
SÖTA

RSS 2.0