Tjo.

Jag känner att jag börjar få en klump i magen, vet inte hur jag ska hinna med allt. Ikväll börjar jag jobba halv 8 med kassamöte och efter det är det inventering på hela butiken. Det kan ta hela natten, eller det är just det man inte vet. Och i morgon efter skolan åker jag och Sandra direkt till Eskilstuna, alltså måste jag ta med mig min packning till skolan. Så jag måste packa innan jag börjar jobba ikväll och jag har verkligen inte bestämt mig än vad jag ska ha på mig i morgon. Aja, jag får lösa det här på något sätt. Blir nog bra...

va ba' de!


underbara onsdag.

Idag tog jag en lång sovmorgon och sov till halv 10, då väckte Sandra mig typ, haha. Jag tog 11-bussen in till stan och jag och Sandra letade efter Valborgskläder. Men vi hittade inte ett skit. Så jag får helt enkelt ta något jag har hemma, tråkigt nog. När vi var klara så tog vi varsin ceasarsallad på Chantals, hur gott som helst.

I morgon tar vi bussen till E-tuna för att fira våran valborg där, som kommer bli väldigt roligt med grill och massa alkohol, haha. Jag längtar!

Nu måste jag sätta igång och göra våran presentation som vi ska ha i morgon, en redovisning om Michael Faraday om ni vet vem det är.

Puss!


you need to whisper, gently in my ears.

Det är sjukligt mycket i skolan just nu. Egentligen har jag bara mig själv att skylla som flyttar fram allt. Usch..
Nationella i engelska hade vi idag, writing-delen. Det gick inge bra alls, jag har tur om jag får G helt enkelt.

Ska alldeles strax sätta igång med en bokrecension som ska vara klar i morgon, hur kul som helst verkligen. Måste skriva ett tal till nationella i Svenska också som jag ska hålla för klassen. Även det hur kul som helst. Men om talet blir bra så kommer det nog bara vara roligt att hålla i det, men då måste det bli bra också...

I morgon ska jag på kassamöte och inventering på ica, det kan vara klart mitt i natten om vi har otur -.-

Puss.

Lycka är att ...

veta om att det är äcklig mat i skolan hela veckan!


you used to shine so bright but I watched all of it fade.

Jag tänkte tala om att jag älskar min vän Sandra och hon är det bästa som finns. Jag har haft en underbar helg och bott hos henne hela helgen, hihi. I fredags var Sara och Katja hemma hos "oss", vi lagade mat och åt den ute på ballen. Vi rökte även vattenpipa, otroligt mysigt.

På lördagen vaknade vi tidigt och gick upp och städade och började fixa med lite av käk och så. Sen kom Linus, Micke och Robin, vi åkte och handla mer mat och sedan började vi grilla och spela fotboll. Hur kul som helst! Senare kom Frippe och Lina också. Vi söp och hade kul. Rökte vattenpipa också.

Igår åkte jag hem tidigt och fixade mig sen åkte jag hem till mormor och morfar. Morfar fyllde 75 igår så det skulle firas, tårta, smörgåstårta, kakor, vin, kaffe och allt möjligt bjöds det på. Han va lycklig efter att ha vunnit 25 kronor på en lott av typ 10 som han fick av någon, haha.

Nej nu ska jag lyssna på redovisningar här i skolan!


fan va gott med vatten

everybody stand up, let me see your hands up.

Igår hade jag, Sandra, Sara och Katja det urmysigt här, hos Sandra alltså. Vi lagade mat och åt den såklart, rökte vattenpipa och pratade om allt.
Snart kommer Micke, Robin och Linus hit. Vi ska åka och handla grillmat och sen blir det grilla, dricka öl och skratta. För det gör man alltid med dom, haha.

Sandra står i duschen nu och så fort hon kommer ut ska jag med hoppa in.

Alltså vet ni hur varmt det är ute eller? Nej då tycker jag ni ska ta er ut och dra in luften i lungorna och njuta. Usch så härligt!

Nej nu blir det ut på ballen!
Puss.


titta så söt hon är :)

Puss.

Jag älskar livet! Jag älskar allt just nu, allt känns så jävla bra :)

Torsdag.

Det var ett par dagar sen. Har inte haft något att skriva och har inte gjort så himla mycket så.
Idag slutade vi 11.45 så efter skolan åkte jag och Sandra hem till mig, sen drog vi till grillen och åt mjukglass. Det var soft!

Den här helgen kommer bli really good! Jag längtar tills i morgon och tills på lördag, hihi.

Usch nä, nu är jag trött. Läkarbesöket igår tog kol på mig... Att gå dit var fjärde till var sjätte månad känns ju lite jobbigt, men jag är med på det. Dom är ju schyssta så.

Förövrigt så längtar jag tills peace and love och turkiet, som kommer bli great.

Puss!

Mika - om håret under armarna och bikinilinjen

Jag har alltid undrat hur de klarar sig i robinson utan att raka sig under armarna och här fick vi svaret. Fan va fusk alltså, det jag menar är ju att det hade varit roligare om de hade hår under armarna, haha.

Har fått ganska många frågor hur vi gjorde med bikinlinjen och hår under armhålorna under Robinson... 

för min del är svaret IPL behandling på Clinic Devine. Dyrt så det gör ont, men det är värt varenda korvöre! Tänk att få slippa fixa bikinilinjen resten av livet...., eller för alla killar som inte förstår att det är manligt med hår på bröstet och håller på med vax och rakning och annat tjafs... varför inte ta bort skiten för alltid! plättlätt!


the sun is shining man he's super cool.

Sitter och tittar på Gossip Girl nu och är helt slut. Jobbade idag också, var upp vid halv 8 i morse vilket inte var fullt så skönt. Tiden gick sakta också eftersom det var dåligt med folk och för att tiden ska gå fortare i kassan så måste det ju vara mycket folk så man inte hinner kolla på klockan hela tiden.
När jag slutade kom Marika och hämtade mig sen åkte vi hem till oss och grillade. Jag älskar grillad mat!

Ikväll blir det bara lugnt här hemma och sen upp tidigt i morgon också.

Igår efter jag slutat jobbat åkte jag hem till Sandra där Robin, Micke och även Emil är värd att nämna, haha. Vi kikade på Robinson och kommenterade allt som hände på tvn, haha.

Imorgon börjar "the new", det här ska bli på allvar och inge fusk!

Puss.

Jag och Sandra undrar vad vi ska göra ikväll och vi har inte kommit fram till någonting, just nu lutar det åt att festa men jag vet inte än. Jag har ju dåligt med pengar så. Men nu ser jag att Ica har ringt mig så jag kanske får jobba. Så det låter ju bra, höhö.

Japp, jag ringde Ica nyss och jag ska jobba i morgon 11.00-18.00. Det låter ju bra det!

Nej nu är jag confused.
LateR!


Matthew Williamson for H&M.

Jag har nyss tittat igenom Matthew Williamson's kollektion för h&m.. Jag hittade tre saker som jag skulle kunna tänka mig att köpa, en grej lite mer än de andra. Jag är ute efter en jacka till våren, inte för varm och inte för kall. Nu har han designat en skitsnygg skinnjacka, den är någon slags brun färg och lite kortare i ärmarna än vanliga skinnjackor. Väldigt snygga detaljer också. Så ska jag titta om den kommer säljas i Västerås, men nej då kommer den inte ens kunnas köpa i SVERIGE, det var ju trevligt :) Verkar knappt som något kommer komma ens till Västerås alls vad jag kan se. Det kanske bara är nu men eftersom alla kläder kommer ut om en vecka så lär ju det var bestämt.
Vad tokigt det kan bli..


Där ser ni jackan, där är även västen som är väldigt snygg. Hittade ingen bra bild på en finfin kavaj som också är snygg.
Bilden är snodd från google så det är inte jag som har gjort kollaget.

2deLU.

Idag åt jag och Sandra fläskfilé på Gränden, vi båda slickade rent tallrikarna och gick därifrån med 20 centimeter tjockare runt magen, herregud vad gott det var. Vi var och drog i reakläder men när jag kom och tänka på mitt snart tomma konto så ångrade jag mig och hängde tillbaks allt. Jobbigt läge..

Jag har beslutat mig för att strunta i att beställa skorna, det kändes hårt att skriva det, men jag måste helt enkelt. Om inte min mamma är suupersnäll och betalar dom åt mig, men då kommer jag bara få dåligt samvete. Får tänka lite.

Idag cyklade jag ner till Sporthallen och solade. Fick ordentligt med färg på magen den här gången och väldigt mycket röd färg i ansiktet, haha.

Nej nu ska jag titta klart på Hjälp! jag är med i en japansk show, eller vad det heter, hahaha.

Puss

any monkey looking like a saviour.

Jahapp.
Här sitter jag hungrig och har precis fyllt min mage med en liten pastill som smakade salmiak som jag snodde av Julia. Men jag och Sandra ska till gränden för att fylla våra magar ännu mer med ja, jag vet inte vad jag ska välja ännu. Det visar sig, förmodligen blir det fläskfilé, men har jag verkligen råd med det? Jag vet inte. Ska beställa ett par skor ifrån Nelly när jag kommer hem, skulle ha gjort det nyss, men känner att mamma måste ha en del i det här också.

Vi slutar alldeles strax. Skönt att sluta tidigt.

Ska till Sporthallen för att sola idag med, mitt solkort går ut på söndag så jag är så illa tvungen, egentligen inte, men jag vill inte bara kasta pengarna i sjön liksom.

Det har varit en soft lektion idag, vi är klara med arbetet och nästa vecka väntar en redovisning, kul :)

Jag bjuder på en fin bild som är taget av Ellinor:

Snygg :)

Du vet att du lever i 2009 när:

1. Varje gång du går på fest kan du dagen efter se bilder på dig på facebook.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på flera år.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4.Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.

Detta skrattade jag åt nyss, hahaha.

them baggy sweat pants and the Reeboks with the straps.

Nu sitter jag här med nyfärgat hår, jag har nyss tvättat ur färgen och jag ser som vanligt ut som en ficklampa när jag precis har färgat det, men jag orkar inte bry mig, ärligt talat. Kanske att jag köper silverschampo eller så skiter jag i det med.

Skolan idag var tråkig. Fick reda på en chockande nyhet om en kille i klassen, vi hade dock våra aningar, men alla klassens ögon var lika stora som fotbollar. Jag vågade inte ens titta på Sandra för då skulle jag dött om jag inte hade fått skratta, som när tanten på sporthallen la av en rejäl brakare så det ekade i omklädningsrummet, då var det ILLA.

Tittar på Fråga olle, bitterfittan är där på besök, hon är ju så kul.

Jag har träningsvärk efter gymmet på feel good, härligt, i love it. Träningsvärk är underbart i låga mängder eller vad man ska säga.

Aja, hörs!
Puss!


snart sex and the city.

Säg inte att jag håller på att bli sjuk då blir jag ledsen.. Har väldigt ont i halsen och det här får inte bryta ut till något värre, inte nu när det är så mycket i skolan.

Idag kom pappa och hämta mig efter skolan, hans första dag på sitt gamla jobb. Han var lycklig, haha. Men i alla fall, när jag kom hem bokade jag direkt tid för solning och drog ner till sporthallen vid 6 och solade. Sen cyklade jag till Konsum och köpte blommor till Lotta som fyller år idag. Sen cyklade jag hem till henne och där bjöds det på god tårta, bullar, kakor, kaffe, saft och ja ni vet sånt som hör till födelsedagar :)

Hahah, tönten färjan-håkan ska vara med på wipeout, det måste man ju se. Såg reklamen nyss vettu.

I morgon har jag sovmorgon till 10 och då är det gym på feelgood som gäller. Jag är taggad, faktiskt.

En kvart till sex and the city, det är fint det.
Hörs!

godnattis.

Sisådär minuterna innan jag slår ihop ögonlocken klickade jag mig in på konserthusterrassens hemsida och konstaterade att jag faktiskt längtar efter skolan. Jag ser fram emot köttbullarna med gräddsås på tisdag, den bakade potatisen med röra på onsdag, pannkakorna på torsdag och scnitzeln på fredag. Detta kan nog bli en bra vecka!
Plus att det finns massor att se fram emot. Kanske kan det bli en tripp till gran canaria eller nått vecka 21, SKÖNT!
Sen har vi ju hela sommarlovet också. Dock blir det väldigt mycket jobb men den lediga tiden.
Vi får självklart inte glömma Turkiet som vi avslutar sommarlovet med precis som förra sommaren. Jag lever på det fortfarande, hihi ♥


Frässhhhhh, ehe

"Fan va gott det skulle vara med en varm öl och en cigg"
citat by: hmm.. Ja vem var det nu då?

with nothing to consider, they forgot your name.

Jag sitter ute i solen just nu med min laptop i knät. Jag håller på att skriva på min rapport om praktiken, otrooooligt tråkigt men jag måste så det är bara att bita ihop. Jag har legat i solen i nästan två timmar och lite har solen tagit kan jag faktiskt se just nu. Har nästan legat i bikini, så varmt var det inte. Jag frös ibland så..

I övermorgon börjar skolan, CAN'T WAIT! Nej men sluta, jag orkar inte. Det har varit så skönt nu under de här 7 veckorna ifrån skolan, men det har gått väldigt fort.

I fredags var det krogen som gällde och herregud, jag såg nu att jag och Cicci är med på en bild, kul att man inte kommer ihåg den :)

OTROOLIGT söta!

ser ni mig? fan va ful, hahahahah

Ser ni min utväxt och Ciccis bruna hår? THAT'S US


Långfredag.

Det var ett tag sen, haha.

Jag sitter just nu i min säng och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Var nyss hos Sandra och hämta lite alkohol, men hon var inte hemma, haha. Hon befinner sig i Göteborg den fuskisen.
Hanna anländer snart och vi ska väl fixa oss lite och sen bär det av till Max och lite andra folk. Cicci som har träning kommer lite senare.

Igår var jag hem till  familjen Ahlström och snackade lite. Var ju ett tag sen.

Idag har det varit vårstädning här hemma, dock inte av mitt rum, haha. Det ser ut som en knarkarkvart som vanligt. Det har varit gap och skrik på mig för att jag inte hjälper till, som vanligt...

Nej nu ska jag tagga till lite. Puss!

onsdag.

Känns som jag festade långt in på morgonkvisten igår. Men nej, jag sov hela kvällen igår och gick och la mig halv 11 och vaknade klockan 10 idag. Jag hade lite feber igår och jag kunde knappt svälja, trodde jag skulle vara sjuk i flera veckor men jag mår bättre idag. Halsen är väl paj och kroppen lite sliten, men jag mår bra, surrrruu.

Igår steg jag upp halv 7, det kändes lite halvskönt faktiskt. Jag sov hos Malin och hon fick sova hur länge hon ville. Men jag hade lovat ica att jobba så det var bara för mig att kliva upp. Vandrade iväg strax innan 8. Slutade klockan 4 och då drog jag hem och började sova, haha.

Idag ska jag förmodligen in till stan med mammsen och mormor, de undra om jag var sugen och de kanske vill skämma bort mig lite? Så jag tackar inte nej. Sen om det tar en halvtimme för mormor att gå från H&M till Bikbok är väl en annan sak.

Nej nu måste jag duscha, har ingen aning när dom kommer och pick me up.

puss


Sunday.

Jag sitter i soffan och ska snart sätta på robinson, eftersom jag missade det igår.
Vi grillade igår, hur mysigt? Mycket. Men vi är väl inga grillmästare om man säger så, haha. Nej men det blev fint till slut. Vi var ett gäng tjejer hemma hos Malin. Vi drack, dansade och pratade hur mycket som helst. Jätteroligt. Sen drog vi till Mimmis som hade nattöppet, mackorrrrrrr, hihi. Efter det blev det hemgång, kom innanför dörren efter 3 någon gång.

Nej nu blir det robinson.
Puss.

eeee whazzup doc?

Nu sitter vi och krökar, det är fint de! Jag, Sandra, Micke och Linus, höhöhö

Hörs i morgon!
PUSS.


nattuggla.

Även fast jag veeerkligen måste så sitter jag uppe. Herregud, jag börjar 7 i morgon och då måste jag vara uppe 6. Men det är min sista dag på ica i morgon som praktikant förstås, hi hi. Tänkte sluta lite tidigare än 4, det är ju trots allt min sista dag.

Visste ni att Linda Rosing har ADHD? Om inte, nu vet ni.
Nej men, mamma är chef över Lindas ex's (som är pappa till Melissa) flickvän, så hon skvallrar om Linda till mamma som skvallrar till mig, haha.

Puss.


Jag sover inte än..

Nejnej, jag är alltid tvungen att gå igenom hela internet för att kunna sova gott, nej inte alltid men om datorn är på och jag ska sova så blir det lätt så.

Vet ni vad jag har gjort i alla 5 veckor jag har praktiserat? Jo jag har hållt koll på vad Konserthuset bjuder på för mat, om det är något gott grämer jag mig över att jag får värma en jävla gårdagens maträtt i en micro på ica. Sen om det är något äckligt som till exempel lappskojs så blir jag lycklig för jag har spagedddii och köttfärre i min lilla matlåda. Igår var det Moussaka, satan det hade jag velat ha.. I morgon är det kallops, haha, nu skrattar jag. Fan va äckligt.

Elin Kling ska bli H&M:s nästa gästdesigner, WHATA FUCK?! Vad har jag missat liksom.... My god! Kollektionen kommer bli great i alla fall. Skulle jag vara en guy hade jag dejtat Elin Kling no matter what. Hade jag varit lebb hade jag också försökt få över henne på andra sidan.

Puss och godnatt!


you’re mean, but i’m a man.

Jag skar mig riktigt djupt idag på ica, det var inte att leka med, det forsade blod, jag höll på att svimma, svettades och nej gud vad jobbigt det var. Kan knappt använde fingret nu, gör ont hela tiden. Tyck synd om mig.

Slutade 5 idag, åkte hem till Sandra då och planerade fredagen, den kommer bli toppen, höhö. Jag bjöd på pizza också, den satt fint i kistan i alla fall.

Har nyss tittat på sex and the city, oh så bra det är. På fredag kommer ett nytt avsnitt av Samantha who ut, hallelujah.

Kämpigt, kämpigt.
Nu är det sleepy-time, bye!


RSS 2.0