there's a fire starting in my heart.

Går på repeat hemma hos mig.
Sandra har tipsat mig, underbaaaaart.

get up and go.

Jag är så glad och jag vet inte varför, kanske för det är helg i morgon? Vem vet?
Hahaha, igår när jag hade dyngbråttom till jobbet höll jag på att backa över en fotgängare med cykel, eller är han en cyklist? Han gick ju med cykeln, då måste det bli "en fotgängare med cykel" eller hur?
Whatever
Jag höll i alla fall på att backa in i honom, det var ju mitt fel eftersom jag inte tittade ordentligt men jag var ju tvungen och att kolla in hunken som stod och vänta på bussen.
Grejen var att fotgängaren blev skitarg men jag börja asflabba där i bilen. Trodde han skulle rycka upp dörren och ge mig en höger men han gick ganska snabbt iväg. TUR!
Nej nu ska jag ta en rök, dricka vatten, borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Ska åka hemifrån 05.45 i morgon, inte mänskligt.
GODNATT

jag vet hur du ser ut i inga kläder.

Först och främst vill jag påminna allesammans om att det är fredag i morgon. Eftersom jag har ett normalt schema den här veckan så har jag ledigt både lördag OCH söndag. Vilket lyx! Och valborg i helgen också, brukar pricka in och jobba på alla såna här helger annars.
Åter till mannen jag stör mig på varje gång jag ser han. Idag frågade han mig om en lämplig löparrunda i hallsta. Förklarade skitkrångligt, hoppas han sprang vilse, hihihi. Om ni såg en förvirrad karl springandes idag var det nog han.
Tyckte det var lite intressant att han frågade mig när det finns så många andra han kunde fråga. Jag kanske ser lite atletisk ut? HAHA..
Förövrigt lagade jag godaste maten nu ikväll, tänker dock inte avslöja några recept eller något.
Malin Sivén, bilden är tillägnad dig. Haha!

ONSDAG.

Ni vet den där personen jag skrev om för några veckor sen, som jag verkligen inte tyckte om? Det är dags igen, eller det har redan startat. Idag och fram till fredag är jag tvungen att tas med denna människa. När jag kom till jobbet idag insåg jag att han hade gjort ett BIG mistake, jag blev arg som ett bi men det övergick ganska snabbt till ett hånskratt. Vid den tidpunkten längtade jag tills han kom dit så jag kunde ge honom en känga. MO HA HA. Där fick han så han teg ska ni veta. Dessvärre gjorde han hämnd, psykiskt. Vissa människor får en att känna sig så jävla liten, precis som att dom är smartare eller något. Han är en av dom.
Men jag tycker inte han bör vara stolt, det är pinsamt.
Hellre EQ än IQ!

tisdag.

Ligger i min soffa och funderar lite, på livet. Nyss betalat räkningar (jobbigt och se många tusenlappar försvinna från kontot). Pratat lite med min fina vän som fått jobb på H&M, vilken tjej va? Dock är jag lite bitter att hon inte kan följa med utomlands på grund av det. Nästan så jag funderar på att ringa hennes boss.
I lördags kom vänner från Eskilstuna för att festa lite här. Det var grymt.. Ska försöka få Sandra att lägga upp lite bilder på bloggen om det ens finns några som var normala på kameran? Haha, tror inte jag var seriös på en enda bild.
Nej, läsa nya Sofis mode och sen sova. Ska sätta mig tidigt i bilen i morgon - 06.45.
PUSS

all day, all night.

Har satt på min Lugna favoriter - lista och njuter lite. Försöker i alla fall, min huvudvärk och trötthet övervinner det mesta just nu. Inte ens cola light har hjälpt mig, då är det fan illa. Känner mig fortfarande lite lullig, haha. Riktigt kul kväll igår! Först var vi hos mig - vinmys på ballen. Sen slängde jag ur mig att jag ville dra nånstans och vips så hamna vi på Sky bar, första gången jag var där. Fint och värsta mysstället ju! Dock var det lite sådär att åka hissen upp till 24e våningen och att sitta vid ett bord precis vid fönstret. Ska tala om att stället hade panoramafönster, så det var en jävla tur att jag hade druckit några glas vin innan vi kom dit. Varför det var tur? Jag har en rejäl höjdrädsla.
Nej men sen blev det efterfest ute i skogen nånstans, haha. Blev full som satan efter ett par öl med alldeles för hög alkoholhalt, uj uj.
I morse vakna jag av att telefonen ringde, men jag var som förlamad, kroppen ville inte gå upp och svara. Efter att jag varit vaken några minuter inser jag att jag ligger uppe på mitt överkast, har fortfarande jeans och alla kläder på mig, sminket är självklart på plats och jag har inte haft en tanke på att ta av mig linserna. Jag garvade lite lätt när jag även ser att jag har tagit min lilla fårpäls till täcke-ni vet sån där jätteliten vit sak.
Snart kommer Malin hit, hon ska bli min chaufför för dagen. Känns inte som jag kan köra än på några timmar.
Ska försöka få henne och sola också, vi får se.
Den här kvällen kommer nog bli grym, herrejösses!
TJABBA

nattsudd.

Ligger i min säng, helt död. Ska sova inom 1 minut! Var hemma strax efter 22.00 nu ikväll, jobbade stängning.
Har räknat ut att jag kommer jobba 12 dagar innan jag blir ledig två dagar. Förmodligen kommer jag vara typ levande död på fredag, men jag har en grym helg att se fram emot. Får finbesök på lördagen, hihi.
Kolla på kissie-pissie och fundera hur hennes kropp går ihop. Ser fan sjukt ut. Helt förvriden, haha.

vill bara säga en sak:

Jag måste säga att nu när jag har flyttat hemifrån så uppskattar jag mina föräldrar mycket mer. Sista tiden när jag bodde hemma gick min mor och far mig på nerverna. Nu vill jag nästa börja grina när jag ser någon av dom för jag är så glad.
Min mamma & pappa är bäst! Love you ♥

torsdag.

Jag håller på och laga mat. Lite sent, men har gjort lite ärenden så har inte hunnit hem förrens nu. Eller jag var hem en sväng efter jobbet och byggde ihop lite hyllor och grejer från ikea. Var nämligen där igår, inte så mycket folk som jag trodde det skulle vara faktiskt.
I morgon måste jag åka hemifrån strax innan 6, kommer dö.
Det finns en person som jag träffar ungefär 4 hela dagar på en månad. Den här personen och jag klickar inte för fem öre, men ändå måste vi samarbeta. Jag respekterar honom, men det är inte så mycket mer än så. Så fort han öppnar sin käft så vill jag strypa honom. Till och med när jag ser honom så mår jag illa.
Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra, jag har verkligen försökt och släppa allt och acceptera att vi inte klickar men det går inte. Han går mig på nerverna....
Det låter jävligt fjantigt men jag får panik!

be careful what you wish for, baby blue.

Kommer hem dödstrött efter en LÅÅNG dag, bestämmer mig för att ta en nap när jag är hemma redan i bilen. Kommer hem och inser att jag inte alls flyttat till västerås lugnaste del, grannen ovanför mig dammsuger och har högst volymen på högtalarna och dunkar typ 2007 sommarhits. Underbart! Sitter och fnissar nu för jag har dragit på högsta volym på mina högtalare. Jag är dock lite coolare och spelar 2011 vårhits. Haha!
Undra om man vågar ta sig till IKEA, mamma är astaggad. Jag hatar att trängas bland folk...
Förövrigt så fortsätter min mördarvecka... Torsdag i morgon, sen är det bara några dagar till sen är det söndag. Mördarpass nästa vecka också. UJ UJ UJ
Coca Cola Light <3

you got pennies but no pounds.

Okej, lite bilder:
Frustrerande.... Min mor fick nog.
Var barnvakt igår. Vi tog en prommis runt skantzsjön, men vände efter att jag plumsa i en meters djup vattenpöl. Man kan ju tro att det är jag som är 1,5 år.

breaking up with God.

This is me right now:
Jag kommer ha på mig dessa hela dagen..
Gårdagen var rätt sjuk. Malin och jag var nog på alla ställen man kan vara på. Pluto (Hoffmaestro & 250 kr fattigare på ett inträde=Värt? Ja, om vi fick se nånting. Det var stopp vid toaletterna!!!), Cirkus, Bill o Bob, Å, vi gick även förbi tabban, Silk (I KNOW! alla behövde legga utom vi, vakten skratta till och med åt oss!!)
Okej, det var inte alla ställen men ni fattar vinken.
Tanken var att hinna med två efterfester, vi drog på den ena-inte så mycket folk. När vi skulle till den andra så drog vi hem i stället och sov. Underbart.
Kan ju säga såhär, igår när jag var på väg hem från mamma och pappa (ca 21.15), kör på e18 så ringer jag Malin hon säger att hon ska ut och frågar om jag ska med. Jag säger nej.
När jag kommer hem tänker jag: "Ska jobbar flera helger framöver, så jag ska fan ut" - öppnar en flaska vin och ringer Malin som garvar åt mig.
Duschade och fixade mig på en halvtimme - rekord.
Nu ska jag städa här hemma sen åka till Hallsta för att tvätta lite.
PUSSSSSSS
Grannarna får nog ryck på mig nu. Showtek på rätt hög volym kan vara störande för vissa.

kommer vara dödstrött på jobbet i morgon på grund av comhem. DÖ!

First of all: Hatar comhem! Måste ringa och skälla på dom i morgon.. Är kanske mest sur för jag inte får se Big Brother 22.00. Måste alltså vänta tills efter 12 ikväll för att se det på nätet.
Är också lite sur att jag har kassa tider torsdag och fredag på jobbet.
Förövrigt är jag på rätt kasst humör :) Haha... märks att jag snart ska ha mens.
PUSS

måndag.

Ska alldeles strax borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Tog mig lite ledigt idag och det får jag sota för i morgon, jobba dubbelt alltså. Tänkte vara där till 7 i morgon bitti, vi får se om jag håller det.
Idag trotsade jag min huvudvärk och drog ner på stan för lite shopping. Sen kom mamma förbi, vi tog med mina köksstolar till JYSK. Lämnade tillbaks skiten, hatar JYSK mer än allt! Ska aldrig i mitt liv köpa något mer där :) 
Vi tog oss till Media Markt för att handla lite, fick med mig en mikro, en brödrost och ett strykjärn, alltså prylar som jag har varit i behov av väääldigt länge. Fick även med mig ett spel till Wii, hihi.
Har haft ont i huvudet hela dagen idag plus gårdagen och har inte förstått varför treo inte fungerar tills mamma sa att det berodde på mina liljor. Japp, blommorna doftar alltså för mycket för stackars mig. Dom som är så fina.
Eftersom jag är en av de som får migrän väldigt ofta så är jag lite känsligare för såna starka dofter tydligen. Fick jag lära mig något nytt idag. Liljorna står nu på balkongen, jag tittar lite på dom ibland.
Nu blir det ett avsnitt greys sen sova. Just det, borsta gaddarna först.
& vet ni, i morgon har jobbet bjudit med mig på teater. Glada hudik nånting, ni vet dom som är handikappade? Aaa, jag tror det kan blir grymt i alla fall.
PUSS

me right now.

Inflyttningsfikat gick bra förutom en tråkig incident.
Nu är jag helt själv, tänkte laga lite mat, får se vad det blir för gottis. Värsta good mood idag! Allt känns bra.
Malin kommer väl om ett tag också.
Puss!

heaven doesn't seems far away anymore.

Jobbade stängning på jobbet, åkte förbi mor och far lite snabbt sen åkte jag hem och åt mat.
Nu sitter jag och chillar lite i soffan, har kikat lite big brother. Tänkte gå och lägga mig strax, är helt död.
Behöver egentligen ta tag i berget med disk i köket, men jag gör det i morgon när jag vaknar i stället.
I morgon kommer släkten hit på inflyttningsfika så jag lär göra lite fint här hemma.
Nej, sova då.
Puss hej leverpastej!

RSS 2.0