one more thing.

Ni kan väl inte ha missat den här floppen?
Herregud, säger jag bara....


it's hard to say how i feel today.

Jag vet inte ens hur jag ska bete mig, jag vet ingenting känns det som. Just nu känner jag mig som ett stressat helvete. Jag vet inte varför, jag vet ingenting som sagt.
När jag kom hem från träningen såg jag att mamma hade köpt torsk, satan i gatan vad glad jag blev. Mamma åkte till sura och jag frågade pappa om han kunde laga mat medans jag duschade, det kunde han inte, för han var ju såååå upptagen. Fan va arg jag blev då. Rev typ hela köket och gjorde någon egen torsk-gratäng av nå slag. Satan i gatan vad gott det blev. När det låg i ugnen såg jag all disk jag hade gjort, FAN. Jag kastade in det i diskmaskinen, inte bokstavligen som tur var, men gjorde allt för att göra pappa arg som låg i sängen och vilade innan han skulle sätta igång med att arbeta på renoveringen som vi håller på med.

När mamma kom hem berättade jag hur duktig jag varit och hur dålig pappa hade varit. Hon var på min sida tack och lov.

Nu sitter jag och lyssnar på Gentleman och försöker lugna ner mig. Försöker även att hitta en outfit för morgondagen, går inge vidare.
Inget blir som jag vill den här dagen..... Verkligen inte.

Usch, jag skiter i idrotten i morgon, tänker fan inte va med och tacklas till döds med rugby, nej tvi vale. PLUS att det är på morgonen och UTE så det kommer vara kallt, blött (efter den isiga natten) och allmänt tråkigt.

För att fortsätta vara pissed off så kan jag tala om att jag hatar Alex Schulman. Okej, det är jävligt fel av mig att säga att jag hatar någon person som jag inte ens har träffat i hela mitt liv, vet inte hur han är som person OSV. Men det är inte grejen här. Det är liksom andra bullar. w/e

Jag hoppas ni har haft en bättre dag ♥

this song is not for you.

Spageddii och köttfärssås med ost till om man så ville, mums. Jag var nöjd, jag är mätt och jävligt belåten. Vi hade längre lunch så jag och Sandra gick upp på stan, hade inte förväntningar för att någon av oss skulle hitta något, men det blev lite basplagg för oss båda, jag köpte 2 par örhängen också.
Just nu sitter vi på fotografisk bild och har i princip ingenting att göra. Vi ska träna på att fota endast men det kan man ju redan så jag skiter i det, kanske gör jag det senare när jag har gjort allt som går på datorn. Eller köra turnering i nått spel på datorn (regler är till för att brytas), haha.

Blandade känslor, hahah. Antingen skrattar jag eller så sitter jag och stirrar i det tomma intet (lät coolt), nej men det är sant. Ska man skratta eller gråta? Det återstår att se.

HAHAHAHAHAHA, Anna Book har skrivit en bok som heter: Boken om Anna Book. Fyndigt!!



Han älskar mig, jag vet det.

the lovercall baby.

Jag har en sak som jag inte förstår, antingen har jag helt fel stil för att köpa kläder i normala affärer i höst? Eller så finns det bara fula kläder att köpa i höst? Eller så har jag något liknande av allt som finns att köpa i höst? (Det lät orimligast)
I alla fall så kom jag bara hem med 3 små kassar ifrån Stockholm, snacka om onödiga pengar att lägga ut för tåg och mat för bara det lilla (jag börjar tänka ekonomiskt).
Jag har gått på stan i västerås och i stockholm men har inte hittat något, skandal!

Därför besöker jag och mamma andra städer, förorter osv. Vi ska försöka i alla fall, haha.

Det där kändes inte bra, varför skulle jag dra på den låten? Gick inte att bryta mottot, så jag fortsätter att köra på Sandras tillsägning, tack hun.

Inte för att skryta men den här affischen som endast jag och Sandra har designat kommer att publiceras i alla högstadieskolor i hela Västerås (endast våran också), my god. I'm going to be famous fellows (lite att överdriva kanske men nästan).


laugh it all off in your face.

Gulasch lät snuskigt så det blev Gränden. Jag är fortfarande mätt även fast det var en timme sen vi åt. Det blev fläskfilé för mig medans Sandra tog saláD.
Nu ska vi skriva om ett skolminne på svenskan, kan bli roligt faktiskt. Både jag och Sandra har valt cabarén så det blir väl rätt många skratt nu under tiden vi ska skriva. Första gången på år som jag ser fram emot att skriva en uppsats. Annars har jag försökt undvikt det så mycket som det går.

Vi håller på att renoverar hemma och pappa har nyss tagit bort vårat gamla parkettgolv och herregud vilken hemsk syn som var under, haha. Typ grön plastmatta, mhmm.

Idag blir det förmodligen stan med mamma och titta efter ny soffa och andra saker till vardagsrummet. Kanske åka till ikea och köpa de saker hon lämnade där igår, haha, störd.

Jag ska sälja mitt piano, ett Yamaha, köpte det för 15 000 kr men kommer självklart inte sälja det för det priset. Intresserad? Hör av dig till mig. Säljer det inte till vem som helst.

Lyssnar på Dave Stewarts hesa stämma, I like.


Vilken skönhet


Jag skulle.


I don't like to hear I'm wrong when I'm right.

Kan säga såhär att jag nyss har ångrat mig med en grej som jag även nyss gjorde, wtf. Jag har sättit på mig lösnaglar, ni vet. Tror ni jag hade någon tanke på att jag använder min dator 24/7 i skolan? Nej självklart inte, så nu sitter jag här och försöker skriva och träna lite. För det är en väldans skillnad att ha såna här lösnaglar och att göra nagelförlängning på en salong. Jag skriver fel hela tiden och det går jättesakta och det blir ovärt om jag ska ta bort dom nu på en gång, med tanke på att det sliter så fasans mycket på naglarna att rycka av dom, även onödig smärta (Alla barnen tittar på tv utom Märta för hon hade nagelsmärta, hahaha).

Jag ska väl pallra mig i säng snart, kommer förmodligen inte kunna sova så det blir några sömntabletter, min bok och efter det kommer jag sova som en stock mina vänner.

När vi var i stockholm såg vi med överraskande ögon Dave Stewart, my god. Jag var helt fast, ville inte gå därifrån så vi stod där riktigt länge, videofilmade och gick tillbaka dit när vi hade varit inne på Souk. Sedan spelade han I'm yours för oss, jag lovar den var endast till oss (vi behöver inte nämna att det stod ett fult par och gullade 10 cm framför honom), tro mig.

En bild från gårdagen.

it's time to make you sweat.

Nu blir det dusch, anisktsmask, Hål i väggen, Coyote Ugly och sedan sova.

Lovar att skriva lite mer utförligare bloggar hädanefter

Ching!


familjelyckan är polerad.

Jag har inte känt någon sug efter att skriva långa inlägg på ett tag, som kanske ni har märkt. Har inte varit hemma på jättelänge känns det som, nu är det enda gången jag är hemma och sitter lugnt i soffan utan att jag ska börja stressa och sticka härifrån. Sov i och för sig hemma inatt men i alla fall. Mamma väckte mig typ halv 11 i morse och sa att jag skulle gå upp för vi skulle åka till hälla. Kvinnan är tokig. Jag vägrade att gå upp så jag sov till 12 då kom hon in igen och nästan drog upp mig, för jag var ju verkligen tvungen att följa med som ni kanske märker. Värt och åka dit, vi kom hem med en påse från h&m, jag köpte ny ögonbrynsfärg (den här gången ska det bli bra) och lite annat smink.
Jag var helt tom på energi så jag låg och sov i bilen när mamma gick in på ikea, sen kom hon ut tomhänt och hysterisk för att de hade ändrat kassa-systemet och hon hade inte fattat någonting så hon hade lämnat grejerna och gått. HAHA, fan va roligt, jag höll på att kissa på mig av skratt. Jag har varit där innan och det är inte alls svårt.

Helgen har varit riktigt bra faktiskt. Fredag bestod av fest i västerås, igår åkte vi till storstaden och på kvällen åkte vi till en ännu större stad, alla vet nog vilken jag pratar om jo Kolbäck förstås, haha. Det var fest hos nån kis i alla fall. Rolig kväll.

Ser fram emot skolan i morgon (L)


kolla ögonen, HAHA om man zoomar är dom öppna typ 3 mm och står kvart i 7

kul.

Idag: Vaknade bakis, upp fort stressa till tåget som vi missade, hittade inte mycket i sthlm (tell you later)
Igår: Party
Ikväll: PARTY, vi ba kör

oh oh.

ALLA BORDE HA EN VÄN SOM MAX


skitdag.

Väldigt konstig dag idag. Den har varit dålig, hela dagen, hela jävla dagen.
Jag ska muntra upp mig.
Hej.

gäsp.

Kurr kurr, haha. Magen kurrar som fasen, snart kommer alla andra höra också om jag inte äter mina bananer eller äpple snart. Jag ska även gå och köpa en kaffe snart så jag vaknar till liv.
Vi har kanske ingen lektion i eftermiddag så det känns ju rätt skönt, i alla fall för stunden med tanke på att dom kan hitta en lärare till oss helt plötsligt. Det är irriterande så nu har vi skickat ett mejl till våran mentor, haha. Sånt är kul.

Igår var jag och Sandra i stan, väldigt rolig dag må jag säga. Vi hade planerat att shoppa hur mycket som helst, men Sandra hittade en bh och trosor och jag hittade ett bälte, örhängen och ett par armband. Haha så det blir Stockholm på lördag i stället. Åka till Stockholm bakis, hmm.. det visar sig hur det kommer att gå, haha. Fint de.
Har inga kläder att ha på mig ikväll -.- Känns mindre kul.


let's get drunk and freaky fly.

Vaknade pigg, glad och kry. Jag bara kände att dagen skulle bli bra, än så länge har den varit skitbra i alla fall. Även om klockan inte ens är 10 än, men min lilla sötnos kommer snart till skolan, missade bussen.
Snart ska vi till entreprenörerna och presentera våra reklambyråer, en av våra reklambyråer har redan varit där. Sedan kommer dem till oss och presenterar deras företag och deras "uppfinning" så att säga, om jag inte är helt ute och cyklar? Men jag tror att de skulle komma i alla fall.

Nu ska jag läsa igenom det jag ska säga, fan jag hatar att prata inför folk. Särkilt folk som man inte har snackat en enda gång med. Den enda jag känner där är Olle och han kommer skämma ut mig, jag känner det på mig, I can feeeel it. Måste mejla och säga att han ej ska göra det.

Idag blir det shopping, hell to the yeah. Jag är taggad, hihih.
Och i morgon! Var é festen ungdomar?

Helvete.

Jag har sovit enda tills nu. Huvudvärken började redan i morse och utvecklade sig sedan till migrän, försökte få tag på någon som kunde hämta mig från station men ingen kände medlidande så jag pinade mig hem på cykeln. Nästan grät för jag mådde så jävla illa. Kasta mig direkt ner i soffan och försökte somna till slut gick det. Pappa kom hem och fråga hur det var med mig och fixade tabletter och dylikt som jag proppade i mig. Den har fortfarande inte försvunnit så jag ska gå och lägga mig nu. Jag orkar ingenting.

Jag ville ha den, hela min kropp skrek: KÖP DEN. Men min smarta hjärna övertog och sa: Nej det är nog ingen idé. Jag vill inte se vem som kommer få den i stället för mig, den kan ta sig. Fan, nu grinar jag nästan, igen.

Jag är hungrig som ett djur eftersom jag inte har ätit något sedan 12. Men jag ska gå och lägga mig och äta en stor frukost i morgon i stället. Det är vid den här tiden som man absolut inte får äta, det är då det leder till övervikt eftersom kroppen inte "bryter ner" maten ordentligt när man ska sova.

Det skulle jag behöva nu (inte mat). Men när man inte får det blir det tröst-shopping, i morgon.


save me.

Igår var jag på stan, köpte sandpapper (i stället för att raka, det heter inte sandpapper kommer bara inte på vad det heter), en skjorta, en oversize t-shirt med lite längre ärmar, underkläder, vantar och strumpbyxor. Vantarna är såna här som har en lång tråd fastsydd på sig som man har i ärmarna så man slipper hålla i vantarna eller lägga i från sig dom när man är någonstans och som då leder till att man ofta glömmer dom överallt. Tro mig, jag vet hur det är. Så nu känner jag mig som en 6åring som kommer med hängande tumvantar ur jackärmarna, i vilket fall som helst så är det nog en av de bästa uppfinningar som finns.

Idag slutar vi en timme tidigare på grund av lärarmöte, bara att tacka och ta emot. Undra vad jag ska göra idag, hjälpa mamma och riva tapeter? Njae, får se. I alla fall så blir jag själv hemma hela kvällen och det ser jag fram emot. Ligga framför tvn och titta på Top Model utan att någon ska klaga, har nog aldrig kunnat tittat på ett helt Top Model-avsnitt utan att någon ska säga någonting.

Nu ser jag fram emot shoppingen i morgon. Katching!
Jag tycker verkligen synd om er, jag lider med er. Det händer rätt mycket just nu känner jag.
Är jag deppig eller är det bara huvudvärken som stör? Inte fan är jag deppig i alla fall.

Bild från pappas kalas.

This is ma brotha from da same motha

he had tattoos up and down his arm.

Idag var jag (& tre till) på stadshuset med min och Sandras affisch. Sandra var sjukis och kunde då inte följa med. Det är fyra stycken affischer som stadshuset väljer imellan. Vi får reda på i morgon vilken de kommer att välja, nervöst? ja.
Idag på matten gjorde jag i princip ingenting, jag börjar tappa allt, fokuserar på helt fel saker osv. Måste bli ändring på, matteprov om två veckor och det ska jag ha bra på. För jag vet att jag klarar av det om jag verkligen lägger ner tid.
Såg snyggaste kisen när jag åkte hem idag, wosh =o
Idag var det ingen vidare mat i skolan så jag och Ellinor gick till donken (jag vet, ändring var det) men i alla fall när jag satt där och skulle precis ta bort min gurka ifrån min cheeseburgare säger Ellinor: - Förut var det alltid Madde som tog bort dina gurkor, hur klarar du dig nu?
Alltså, jag saknar Madde. Så kom hem nu, nu har du varit i Las Vegas tillräckligt.

Det är såhär det ska va, kom hem? :(
Maddes kommentar på den här bilden skrattar jag åt fortfarande, hahahaaaa.
Pusss ni är klockrena!

haaaaaahah

Idag var jag och min sötnos ute och gick. Jag försökte få lite bra bilder på han men nej, han är typ skygg eller något.
Ska försöka komma i säng snart så jag får någon sömn för en gångs skull.
No more försovningar! Ska försöka hålla det. Kan bli svårt men fan jag ska klara det.

Idag blev det lite födelsedagsfika för pappa, bara jag,mamma och pappa. Han fick lite kläder av mig och mamma. Mamma hade även köpt med sig en smörgåstårta som dom mumsade i sig, till mig hade hon köpt ett vaniljhjärta, är hon inte för göllig? Hon känner mä.

Kollar ni på Outsiders? HAHA. Jag håller seriöst på att dö när jag tittar. Det handlar om nudister. Nudistlopp osv.
Små snoppar som studsar, WTF hahaha nu är jag omogen men HAHAHA

ps. jag tycker synd om min bror


Självutlösare is the shit.

högt, lågt, överallt.

Det är grymt kallt här hemma, jag vet inte om det är jag som är trött eller om det verkligen är kallt här hemma. För jag brukar nästan aldrig frysa, jag har nog rätt bra blodcirkulation. Hade min gamla idrottslärare hört det hade han sagt något helt annat, känns väldigt skönt att vi inte längre har honom i idrott.
Snart börjar Navy Cis men förmodligen har jag nog redan sett avsnittet, skulle i alla fall inte förvåna mig.

OCH nej fasen också, fotografisk bild i morgon och jag har inte gjort klart uppgiften... Får se hur jag gör med det.

Okej, Sandra sa att det var lugnt, den behövdes inte vara klar i morgon.

Puss.

Jag saknar den här kisen

yeye.

Idag var det flygande jakob till mat. Det blev nästan helt slut på min tallrik, några kycklingbitar blev kvar.
På lunchen gick vi lite på stan och det är verkligen svårt att hålla fingarna i styr, jag vill handla hela tiden. Något allvarligt problem måste jag ha. Haha.
Nu har vi Svenska och vi ska nog skriva klart våra CV & personliga brev, men jag är ju så gott som klar så jag kommer nog inte ha så himla mycket att göra den här lektionen. Kanske finslipa lite på det personliga brevet.
Skolan har blockat vissa hemsidor, bland annat bilddagboken, youtube etc. Känns ju mindre kul, haha.
Trodde det var ett skämt när dom sa det först.

Idag håller Sandra på att tjata att jag ska med på bodypumpen men jag står kvar med min åsikt när det gäller det och det vill säga att det är tråkigt och jag inte tycker om det alls. Inget går upp emot kickboxningen.

I morse försov jag mig föresten, men jag hann riktigt bra. Vaknade 07.55 och 08.15 måste jag åka hemifrån.

Julia idag: - Alltså, jag tar jämt sallad utan att äta upp det
Sandra: - Men varför tar du det då?
Julia: - För att det ser så nyttigt ut
Inte alla hemma? ;)


den är giftig och den smittar ner dig.

HALLÅ
Varför har ingen sagt nåt?!
Det är ju för fasen Masjävlar på teve, tidernas roligaste film ju!

SEE YA

so nasty.

Jag är trött och har träningsvärk. Jag ska nog sova tidigt ikväll, skulle vilja sova 10 timmar så får se hur det blir med det.
Jag tänkte städa mitt rum nu, eftersom mamma och pappa håller på och rensar och ska renovera om vardagsrummet och matsalsrummet så tänkte jag också vara duktig och städa mitt rum som återigen är stökigt. Det är liksom bara kläderna som gör att det blir stökigt för jag har ju inte så mycket andra grejer att stöka till med. Eller jo det är väl dammigt och så också men det var ju inte längesen jag dammsög men jag gör nog det nu igen. Jag tappar så mycket hår så det ligger blonda långa hårstrån överallt, inte så fräscht kanske men det är när jag fönar och plattar håret som det blir så.

Just för tillfället sitter jag och lyssnar på massor med gammal musik, typ Daddy Yankee, Don Omar osv. Massa minnen som dyker upp.

Idag var det som sagt kalas för mi padre som fyller år i morgon. Bara de första 10 minutrarna var roliga, sen sög det. Så jag satt och skrev klart mitt CV i stället, nu är det i alla fall klart och det känns rätt skönt.

Nu blir det "poppa" gammal musik och städa.
Ciao Bella!


Låt mig presentera helgen för er.

Ja, så här blev helgen: På fredagen skulle det egentligen bli fest, många var taggade och även jag in the first place. När det blev ett och annat strul så struntade jag och Sandra i fest och drog en myskväll med utekäk, film och godis. Vi somnade till en kass film och vaknade vid 9 och gick upp och fixade oss, vi skulle till boda borg kärare läsare. Så här skrev Sandra om lördagen:
"På lördagen steg vi upp runt nio och började fixa allt inför dagen. Klockan halv elva hämtade vi upp alla och började färden mot köping där Jonas och Linus stod och väntade. Vi satt sju stycken i bilen på grund av ett och ett annat problem. Men när vi kom till arboga mötte vi upp Micke och fortsatte resan mot Karlskoga. När vi var framme vid dagens mål, bodaborg delade vi in oss i våra lag. Det var jag, Micke, Linus och Linn mot Jonas, Lina, Zara och Alice! I fyra timmar sprang vi runt, fram och tillbaka i olika celler och samlade stämplar. Det var jätteroligt och man var taggad hela tiden. När timmarna gått så kan jag berätta att dom flesta för trötta och sega. Jag sov hela bilresan hem då jag hoppade in i duschen för att göra i ordning mig. Jag, Lina och Zara skulle ut och äta, tror vi satt där tills klockan närmade sig elva. Vi promenerade hem till mig och satt i soffan ett bra tag och bara pratade. Kvällen slutade med att Lina åkte hem och jag och Zara somnade i soffan till 2 fast 2 furious!" (Vi hade kollat på filmen 2 ggr, haha, eftersom vi somnade och vaknade i soffan mitt i natten)
Vi hade grymt roligt där borta och jag är fortfarande helt öm i kroppen efter lördagen. Blåmärken på knäna osv.
Idag vaknade jag av att Lotta, Björn och Emil kom in och skrek: haaaaallå. Sandra hade redan gått upp och var pigg som vanligt, haha. Vi åt frukost och sen åkte jag hem, eftersom min pappa fyller år i morgon så var jag tvungen och åka hem och hjälpa till för kalaset som blir idag i stället. Har dock inte hjälpt till någonting för jag har träningsvärk och är allmänt trött. Åt upp nästan alla Ballerina-kakor så nu är mina päron sura på mig. Jag måste duscha och fixa till mig, dom kommer om en timme och här sitter jag i flottigt hår och ica-kassar under ögonen, så det ska va!

Ikväll hade jag tänkt att träna, men när Sandra sa att det bara var Yoga så blev jag mindre sugen. En springtur kanske kan vara något i stället. På torsdag får man pengar och det känns bra för då har jag och Sandra planerat in shopping, jag själv ska nog inte shoppa så mycket men Sandra sa att hon behövde lite hjälp så klart jag ställer upp ;)

Nej nu ska jag ta mig i kragen och gå in i duschen så man är lite fräsch när släktingarna kommer.
Kiss n' Hugs.

"Stay Cool!" hahah

rätt gött va?

Vi är hemma från vårat äventyr, ska duscha och snygga till mä litä sen ska vi iväg igen. Tell you later! Kiss.

Hello.

Jag håller på med designen på bloggen. Därför det ser ut som det gör.

.

Gillar inte ni också gratis korv? Anyway, we love it.


when you're sure you've had enough of this life, well hang on.

Läste igenom alla mina bloggar jag skrivit och läste att det var lite too much about you. Jag skäms för att jag varit så dum under den här tiden, men nu är det helt over.
Har nyss vart och hämtat kaffe i cafeterian, behöver det verkligen varje morgon så jag vaknar vid liv någon gång. Har ännu inte gjort det.
Våran nya engelskalärare är faktiskt bra, I like. Vi har setat nu i snart 2 timmar och väntat på att få göra våra redovisningar, men hon säger att vi ska vänta hela tiden men vi har inte ens börjat med något nytt så vi kan inte arbeta med något. Sånt gillar vi.

Vad händer ikväll fellows? Fest? I'm in/on!

Pusssssssssssssssssssssssssssss

låt mig.

- Öh ursäkta? Jag tror det var någon tant där uppe som kastade saker på er :o
Haha jo tack.
Fan va kasst, när man har största chansen att hitta saker på rea hittar man fasen inte ett skit. Jo ett par ugg-stövlar och en bok på 600 sidor, så nu ska jag fan inte klaga på att jag inte har någon bok att läsa. Men, det är nu jag kan klaga på att Västerås är fan ingen shopping-stad. Åt skogen med det och in med Sthlm i stället. Det skulle vara grejer det, eller vad säger ni? Ska vi flytta till Sthlm i stället? Efter skolan kanske.

Jag som skulle gå och lägga mig 22.00 idag, för att orka gå upp tidigare än vanligt och duscha och greja. Klockan är snart halv 11 och jag har fortfarande inte gått och lagt mig och jag tänkte även läsa lite i min bok som jag köpte idag. Får nog skippa det och lägga mig under täcket nu. Godnatt!
Min magkänsla är läskig, den har nog rätt.

I know what you're doin'.

Shit, om jag ser känsliga killar gråta - gråter jag med. Kollade på Vänner först och grinade när Ross inte fick Rachel, tittade därefter på One Tree Hill, ett gammalt avsnitt och såg Lucas grina då grät jag också.
Snart slår datorn av och jag orkar inte springa och hämta laddaren just nu. 
I morgon är det fredag och ja den här veckan har gått fort precis som den förra. Helgen är efterlängtad.
Nu sitter jag med mina päron och dricker kaffe och kollar på AFV, hahaha. Det går verkligen inte att hålla sig för skratt, herrejösses.

Var jag ute och sprang idag när jag kom hem? Nej. Är jag stolt över mig själv för det? Nej. Haha, shit.
Snart ska jag gå och klä på mig och ringa Sandra. Jag måste ringa ett viktigt samtal angående lördag. Sen ska jag höra om hon ska med mig och mamma till stan, oh oh.

Puss o hej så länge!


hallaaa

Jag har kommit på att jag bloggar rätt mycket nu för tiden, eller har jag fel? Ye ye.
Min och Sandras affisch är vidare till final, COOLT va? Nu är det stadshuset som väljer om vilken av de fyra som är i final som kommer vinna. Den som vinner kommer få sin affisch uppsatt typ överallt eftersom det handlar om gymnasiemässan, john bauer har fått den stora äran att tillverka den i år. Shit, jag vet att alla andra medie-linjer på andra skolor är avundsjuka. Kanske att jag kastar upp affischen här, ska prata med den andra tillverkaren.

Idag höll jag seriöst på att ramla omkull när jag kasta mig upp ur sängen och skulle precis springa iväg (försovning -.-), benen kunde inte veckla ut sig och fick gå som en gammal tant till toaletten. Allt detta på grund av träningsvärk, herregud. MEN träningsvärk är bland det skönaste som finns så jag ska inte klaga. Kanske ska ta det lugnare nästa gång jag kliver upp ur sängen bara.
Eftersom jag försov mig fick jag också cykla som en idiot till stationen och sen hörde jag att klockorna började ringa när jag var långt bort så jag fick snabba på lite extra, well thats me.

Dagens fulaste: Jag flagnar på händerna.

ey dude, you're way over the line

Jag kan börja såhär att jag har tappat min plattång i golvet så man får halft hålla I plattorna när man plattar (ont? ja), onödigt och tappa den? ja, har jag råd med en ny? nej. Mamma får punga ut pengar för en ny om en vecka eller så.
Sen har jag glömt och nämna (eller har jag gjort det? minns inte) att Madde mejlade mig och Sandra för ett tag sedan, shit vi blev helt till oss. Hon skrev att hon hade det göbra och en massa roligt. Girl, you're cool! Men det är ju bara 9 månader kvar sen kommer du hem. Nemas problemas, ett blink och sen är du hemma liksom. Om jag skulle bli med barn nu skulle det pluppa ut lagom tills du kom hem, låter väl bra? Vad önskar du att se när du kommer hem? Inte en nyfödd unge hoppas jag.

Ska snart fixa kläder till morgondagen, måste ligga framme. Kort dag i morgon, vi går endast till 11.45 så om det är några obekväma kläder som jag inte tycker om att använda på långa dagar så är det läge nu.

Jag och mamma har varit hos mormor och morfar nu på kvällen. Min morfar tycker han har blivit så tjock så han frågade mig om jag ville flytta ihop med honom för då skulle han bli smal, haha, märks att min morfar inte känner mig. Ni som känner mig vet väl vad jag syftar på. MEN killar och tjejer, damer och herrar, kvinnor och män: Jag håller på och ändrar på det! I'm workin' on it!

Snart blir det godnatt hörrni! Bästa som finns är att sova länge och vakna pigg, så för en gång skull ska jag försöka med det.

Ching ;>

"I'm drunk and you're still ugly"

Idag har jag rensat en massa här hemma, hjälpt mamma lite. Medans pappa var ute och lekte med motorcykeln, lat? Eh ja. Till helgen börjas det renoveras här hemma, det vill säga att jag vill vara hemma så lite som möjligt eftersom jag kommer sättas i arbete av mamma och pappa då, det vill jag såklart inte. Så hela dagen och förmodligen hela kvällen på lördag är sysselsatt, fredag är fortfarande ett frågetecken, söndag också. Men på fredag blir det antingen fest eller mys, det återstår att se.
I morgon är det dagen med stort D, haha.

Haha, idag var jag tvungen att köpa ett bälte på lunchen för jag höll på att tappa byxorna dock inte för att jag har gått ner i vikt (önsketänkande va?).

Vad ska jag göra nu då?
Nyss ätit i alla fall, det blev nån röra med lax i och till det potatis, mums. Eftersom jag nyss ätit kan jag inte gå ut och springa som jag skrev igår att jag skulle göra. Så jag ska nog skriva klart mitt nya CV eftersom mitt gamla är pretty kasst. Måste ju lämna det till min förhoppningsvis blivande praktikplats, avslöjar inget här förrns det är helt klart.

Maybe I come up with something later!

in a year they'll be gone cause you are an ass.

Städa börjar faktiskt bli min vana, jag älskar att se mitt rum rent, städat och fint. Har även tvättat lite och snart ska jag sussa sött. Nu är jag faktiskt trött och jag kommer förmodligen somna rätt bra. Igår var det värre, min tv fungerade inte heller så jag gick och la mig i soffan och sov där och vaknade med en ond nacke, försovning också. Kom en timme försent. Förra veckan var det så också och ja jag ska skärpa mig.

Undra vad jag ska sysselsätta mig med i morgon, i mitt rum kan jag inte göra något i alla fall, jo kanske dammsuga, haha.
Nej men jag ska nog försöka ta en springtur och få igång konditionen, herregud det är ju nästan pinsamt.

Jag har ingen vidare bok heller och läsa. Känns som jag har läst alla bra som ens existerar -.- Irriterande.

Jag måste köpa nytt smink och nya ansiktskrämer, åh drygt. Varför kan jag inte behöva köpa nya kläder? Så mycket roligare att handla än det.

Puss & Godnatt!


Visst fasen har jag fått några fräknar :o Eller är jag helt ute och cyklar?

dirty secrets.

Fy fasen alltså, vilken hårdträning det blev idag. Jag är så tung i armarna att jag knappt kan skriva, darrar i hela kroppen. Snacka om att man har kass kondition och klena muskler. När mamma kom och hämtade mig snackade vi lite om att vi kanske ska bli vegitarianer, alltså jag skulle nog lätt kunna bli det, men att äta fisk och ägg. Fisk -mmmm, så jädrans gott. Sen när vi kom hem berättade vi om vårat förslag till pappa och han sa: - Nej, men jag skulle kunna bli en etisk vegitarian. Jag undrade såklart vad det var och han svarade mig: -Alltså, jag vet inte, läste bara att någon gubbe var det och det lät intressant.
Han har inte alla indianer i kanoten.

Nu blir det någon special-torsk som mamma har kokat ihop, kan bli intressant men det ser riktigt gott ut i alla fall.
I morgon har vi lacrosse på idrotten, alltså, jag hatar idrott även fast vi inte ens haft någon idrottslektion än -.-

Nej jag måste duscha innan jag äter, CHING!

One more thing: I just lööövee Katrin Schulman & her blog. My god, you make me laugh every day girl.


if you ain't got no money take your broke ass home.

Det blev ikea, jag köpte lite ny förvaring och lite annat till mitt rum. Fixar upp grejerna i morgon efter jag tränat tror jag. Ska försöka få pappa att fixa med mina hyllor som har legat rätt länge nu. Haha, när vi var på väg ut från ikea hände en rolig grej, haaaahaha. Kan fortfarande inte sluta skratta och det är synd att händelsen inte går att återskapa i ord för det var så jävla roligt, haha.
Det känns som det är söndag idag eftersom vi var lediga idag. Känns som den här veckan kommer gå fort också, så det känns gött. Ser fram emot torsdag också, säkert fler som gör det om ni är som mig, hihi.
Det är fan sjukt vad jag flagnar alltså, ser ut som en vandrande fisk som fjällar, fult som fan. Ska snart börja sola regelbundet så jag slipper se vit och blek ut i vinter.
Skulle lätt kunna åka till Turkiet igen i år, mamma? hahaa
I år firar vi jul i sälen, jag tycker både det kommer bli roligt och tråkigt.

Peace & Love Fellows.


hey, that's something everyone can enjoy.

Igår drog jag till tryggheten, ja jag menar det. Det blev Vänner & CSI hela kvällen.
Idag hade jb ledigt så det blev mys framför tvn med Sandra. 
Ska snart till stan med mamma, haha. Säg inget. 

Nu ska min mamma få sluta lida på grund av min vrede (som är på grund av dig), nu är det verkligen helt slut på det. Mina närmsta ska inte behöva lida för att du är en pain in the ass. Så du kan ta din present och köra upp den nånstans för jag vill inte ha den! 

Nu blir det en kopp kaffe och lite småprat med mina päron och sen bär det av till hälla eller stan, det visar sig. 
Hej så länge.   

make some noise.

Okej, nu har jag flyttat tillbaks min säng (nöjd nu?), dammsugit, dammat, plockat in alla kläder som har legat i mitt rum och bäddat med nya påslakan och lakan. Nu känns det bra. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan åka och lämna filmerna vi hyrde igår.
Jag är hungrig, så förmodligen bestämmer jag vad det blir för mat idag. Jag vill ha fisk, så det ska vi nog kunna ordna.

Det här är Buddy, han har fått rätt många hårstrån(grässtrån):

söt va? :D

eee wazzup doc?

Igår blev det mys med Sandra och Linn. Jag och Sandra möttes och hyrde film och köpte godis och allt, sen cyklade vi hem till mig och väntade på Linn som var seg som vanligt, haha. Vi kollade på slutet av Scorpion King och lite andra program innan vi slog på White Coats, lite konstig film men den dög. Linn åkte hem och jag och Sandra gick och la oss i min säng och kollade på Hack, någon skräckis. Jag somnade efter halva ungefär och snarkade gjorde jag också. Filmen var inte så himla bra i alla fall, eftersom jag somnade.
Nu ligger vi i min säng och äter gårdagens godis. Sandra ska snart åka hem och jag ska väl fundera ut vad jag ska sysselsätta mig med idag. Lediga i morgon så något ska man väl komma på.

- VI ÄR DÖDA!
- YES! Jag fick det på film!

Yeye, peace out mf!

dom tror att man kan stänga av och bara starta om.

Det här var nog det roligaste idag, haha. Jag åt donken idag (bad me, men vafan är man bakis får man äta det), i alla fall så ska jag, Sandra och Linn (?) (fler om det är någon som villl) kika på film och fetta godis idag. Hon gav det brilijanta förslaget att vi skulle promenera och hyra film och köpa allt och sedan promenera hem till mig och jag svarade: Ja, det låter utmärkt  då går jag bort den feta hamburgaren jag har ätit idag. Hon svarade mig: Promenera bort donken för att göra plats med godis, jag vet Zara.
Hon känner mig...

Idag var jag på Hälla med mor och far. Pappas roliga berättelser slår ingen, ingen är så nördiga som min pappa och hans arbetskamrater, nästan pinsamt. Jag köpte nya högtalare och mina päron köpte en ny DVD, om ni var intresserade.

Lediga på måndag, skönt!

-Vad smakar det?
-Gott

-Vad lyssnar du på för musik då?
-Allt som är bra

Jag tycker i alla fall att det är okej och svara så.

Nej nu får jag se fram emot en skräckis till kvällen, Sandra tycker seriöst det är kul att bli rädd av vrålande monster och avklippta hälsenor, herregud kvinnan är inte frisk. Jag föredrar att titta in i kudden i 2 timmar tills det är över.
Tack för den här gången, Puss.

fake it.

Det blev fest igår, haha. Vilken kväll alltså. Det blev lite förkrök hos mig, inte så värst roligt, men sen när vi kom till festen kom alla igång. Max sa nånting innan med att de som var på festen inte var så bra på att festa, kan hålla med. Haha, en låg där och sov och 2 låg där och kramades osv.
Vi var dom enda som var igång för alla hade redan tröttnat och åkte hem typ, sen blev vi utkastade vid 1, tråkigt, men det var väl kul så länge det varade, det blir ju vad man gör det till.
Sen fick vi skjuts av Jennys (?) pappa till nibble och gick därifrån hem till sandra, där jag skrev brev och grejer, haha. Fick tag på Jonas som skjutsade hem mig och sen var jag död, slockna så fort jag såg sängen, ungefär haha.

Idag blir det mys, en aning slitna kan jag tänka mig att alla är. Jag är i alla fall grymt sliten i kroppen.
Undra om jag ska bifoga någon bild från festen igår? Jo en på kvällens bäste dansare får komma med.


Felicia & DansarN

får vi värmÄ mÄ er?

Det blev shopping på lunchen idag med... Jag kan inte hålla mig, jag måste skärpa mig!
Ikväll ser vi fram emot fest! Fast vi har inte riktigt hittat någon fest än, men det visar sig, haha. Vi får göra det bästa av situationen helt enkelt.
Jag har inte mycket att skriva mer än att den här veckan har gått riktigt fort. Låt oss alla be för att nästa vecka kommer bli likadan :)

Puss!

sweet dreams are made of cheese.

Har nyss kollat klart på 2½ män, som sagt alltid lika bra och roligt.
Idag åkte jag och mamma till stan och köpte en cykel åt mig, oh, nu kommer jag bara swisha ner för backarna och förhoppningsvis kommer den här gå mycket bättre upp för backarna också med skillnad mot min gamla, helt pajj liksom, haha.
Innan jag och mamma köpte cykel var jag på stan själv efter skolan, hittade en rutig skjorta, en lång t-shirt och en lång väst, jag är nöjd. Jag letade efter ett par skor till Jonas också som han är ute efter och som han inte hinner med själv att leta efter, men icke. Dom var slut överallt. Sånt är typiskt när man vill ha något.
Jag har nog aldrig gått så sakta som jag gjorde i stan idag, jag brukar alltid gå fort när jag är själv, men nu har jag skavsår så jag kommer knappt framåt, skavsårsplåster fungerar inte heller. Ye ye, thats life.
I morgon är det redan fredag, veckan har gått riktigt fort. Så vad händer i helgen?
Om ca 20 minuter börjar Top Model, tvivlar på att jag kommer få se det -.- undra varför haha

Puss!

and guess what.

Sitter här och kollar på 2½ män, har sett avsnittet men det hindrar inte mig från att se det igen, alltid lika roligt, haha.
Idag i skolan var det faktiskt helt okej, kom en timma för sent på grund av försovning så idrotten på morgonen gick rätt fort. På eftermiddagen skulle vi göra en reklamaffisch för årets gymnasiemässa, min och Sandras blev faktiskt rätt bra, även fast vi fick lite tid på oss.

I morgon slutar vi tidigt, det vill säga innan 12 till och med så jag tänkte äta i skolan och sedan gå till glada oxen och sola. Kan ju behövas nu när hela överkroppen förutom magen ser ut som ett helvete på grund av all flagning, försökte skrubba igår men blev inte så stor förändring. Var helt röd efter allt jag tagit i och skrubbat haha.

Men jag ska försöka styra mat här i huset nu.
Puss!

hihihi.

Tänkte skriva en blogg nu så här lite fort innan våran el stängs av. Vi har nämligen någon form av strömavbrott mellan 23.00 och 03.30, ingen aning om varför men det bara är så.
Jag såg nyss på Vem kan slå Fredrik och Filip eller vad det heter, väldigt roande program må jag säga, haha.
Idag var det tänkt för träning, blev inte så tråkigt nog, men det är inget som kan göras åt och vi kör stenhårt nästa gång i stället, aight?

I morgon är det idrott som står på schemat och "Meko", kan inte komma på vad förkortningen står för så det ser vi fram emot vad det är för något. Ett tack till våran idrottslärare Linn som har sagt att vi bara ska vara i klassrummet i morgon, alltså ingen uteidrott, thank god for that.

Har fått igång mitt trådlösa på min bärbara, woho. Nu kan jag sitta i sängen och surfa, hell yeah hahaha...
Jag är nog trött, jag vill vara trött i alla fall, så jag provar och sover nu, kisssssss!

just one more hit, and I’ll be fine.

Sitter här med en ansiktsmask, jag har några olika och det här är en rengöringsmask ungefär. Svider lite men det är ändå riktigt skönt på samma gång.
Mina ögonbryn fick lufta idag, haha. Orkar verkligen inte med lugg så idag när jag åkte till stan med mamma drog jag luggen åt sidan och visade världen mina svarta buskar.
Jag var ju som sagt ute efter ett par höstskor och jag hittade ett par helt vanliga svarta stövlar så dom fick följa med mig hem plus en Svea-väska ifrån Linda P som jag har suktat efter ett tag nu. Jag hittade även ett linne som jag inte kunde bestämma mig för, ska försöka hinna dit på lunchen och prova det igen och bestämma mig då. Var ju på banken och satt in mina födelsedagspengar idag så nu har jag lite cash på kontot.

Jag flagnar typ överallt på överkroppen förutom på magen, det ser äckligt ut så jag ska skrubba bort allt nu, hej då brännan :(

My second man, I like!

ge mig mat.

Jag sitter för tillfället i skolan, försöker komma på ett bra ämne för mitt och sandras lilla projektarbete. Inte det där stora som man har i trean utan vi skulle få prova på och göra ett projekt nu i tvåan. Såhär på morgonen fungerar inte våra hjärnor så himla bra. Så förslag på vad man kan göra uppskattas :) Vi har just nu en idé, väldigt enkel, haha. Vad det är avslöjar jag ej.
Min dator är helt tom så det är rätt tråkigt. Så jag ska väl fixa i ordning den när jag kommer hem idag, eller ikväll. För jag ska till banken när jag kommer hem. Sen ska jag försöka övertala mamma att åka till stan och leta höstskor. Fanns inga jag ville ha på hälla och då var jag inte på så bra humör heller så det gick inge vidare. Min bror och Marika var också med då. Dom tre gick in på ikea när jag satt ute i bilen och ville ha mat och var sur, haha. Mamma köpte lite mer galjar åt mig så då blev jag lite gladare.
Det är nästan helt fullt i min garderob, eller nej, men alla mina galjar är använda så jag behövde nya (men lite fullt är det).

Värda grejer jag skriver om. Men nu när skolan har börjat kommer det nog bli rätt mycket skola i bloggen, jag är rätt medveten om att det blir tråkigt.

Igår gjorde jag misstaget att färga mina ögonbryn, varför skulle jag göra det för? :( Dom är svarta, stora och helt usch. Så nu har jag klippt lugg och tänker inte visa mina ögonbryn på väldigt länge. Jag köpte fel färg, jag tog svart och inte tänkte jag på att det fanns brun och mörkbrun. Hade färgen i på tok för länge också, satt och kolla på tv och var fast där.

Gräset på Buddy har fortfarande inte börjat växa, hur lång tid ska det behöva ta? =o

5 minuter kvar till lunch!

Bifogar en av mina finaste bilder jag har på min dator:

hej hej.

Har snart tittat på hela 3e säsongen av Svensson Svensson, haha. Rätt så bra faktiskt, har sällskap när jag tittat i alla fall: Pappa. Han och jag har exakt samma humor så det är bra, haha.
Jag fick igång datorn nyss, woho, haha. Kommer säkert stängas av snart och allt jag har skrivit kommer försvinna, men förhoppningsvis hinner jag skriva klart innan den stannar och stängs av.

Idag har jag bestämt mig för att jag ska packa upp, måste göras någon gång och det är lika bra att göra det nu för annars kommer väskan stå där öppen i veckor tills jag har använt allt. Så nu ska jag hjälpa pappa med hans mobil (det var några låtar han ville ha), sen ska jag packa upp.

Puss o hejjjjjjj!

snart är det hej då med våran stationära :(

Japp, ni läste rätt. Den är rätt så full och rätt så seg och stänger av sig själv, hej då käre vän :(

Igår fick jag en liten gris som ska ligga i vatten som det sedan växer gräs på. Skitcool :D Buddy heter den. Det tar tid för håret (gräset) att växa, hatar att vänta, haha.
Fick helt okej med cash igår så jag ska sticka till stan strax, ska gå och fixa mig nu. See ya, Kiss!


Soleksem is the shit.

Jag antar att det är dags för lite uppdatering, var ju ett tag sen.
Turkiet var helt galet (!) och bra. Jag saknar det redan. Vi var depp hela dagen vi skulle åka hem, nog för vi var rätt slitna också men mest för att vi skulle åka hem. Mest tråkigt ju.. Vi var med om rätt mycket kan jag tala om. Sandra kommer nog berätta allt mer i detalj i sin blogg och kan länka sen när jag ser att hon har skrivit.
Tror jag slänger upp lite bilder här nere sen när jag har avrundat.
Igår kom vi hem och idag fyller jag år. Bara 30 minuter kvar på min födelsedag, haha.
13 Oktober tycker jag ni ska ta och gå till bibblan, Mark Levengood är där då, jag o Sandra ska dit i alla fall. See you there, aight?!

Dagen började inte bra alltså, jag försov mig på den enda viktiga dagen på året för att vara lite fräsch på. Jag gick i flottigt hår och helt fläckig av mitt smink... Vi skulle ta kort i skolan och jag vägrade ta enskilt kort. Så något sånt blev det inte.
Jag har haft en fin dag förövrigt (det lät ironiskt, men det var det ej). Tack alla! Särkilt Jonas som gav mig sötaste presenten, hihi.

Han tyckte vi skulle få fina barn tillsammans, jag höll med!



sista dagen, slitna, ledsna och det blev vatten hela dagen..

haha, på väg till beachen

på doors

Galnaste kvällen!
Mer bilder kommer.

Hej!


RSS 2.0