HAHA

Okej, om en kvart sticker vi!
Vi ses om en vecka fellows ;D
Sandra och jag ska sitta på flygplatsen i 4 timmar så tyck synd om oss, det var vår enda skjuts så vi hade inget val helt enkelt. FYFAN, jag är så taggad så jag vet inte vart jag ska ta vägen :D
Jag har lyckats sovit några timmar i alla fall, kan nog behövas. Längtar till i morgon då vi kommer ligga på beachen och steka, JAG VET ATT NI ÄR AVUNDSJUKA!
Whatever, jag mår bra, förutom huvudet då som fortfarande lever sitt egna lilla liv annars äre GÖTT! Så vi hös om en vecka! :D


Linn - du vet :)




Planering.

Dagen var helt okej. Jag försov mig som jag nästan väntade mig och vaknade 45 minuter innan jag skulle åka. Jag hann med att duscha och klä på mig hyffsade kläder i alla fall. Kom till tåget några minuter innan den gick och jag har nog aldrig sett så mycket folk på tåget som det var idag. Herregud... Det kommer alltså vara såhär varje dag i 2 år framöver om inte mer om 1 år. I alla fall så kom vi till skolan och fick schema och vissa fick tillbaks datorerna osv sen slutade vi. Jag och Sandra stack iväg och växlade pengar och var till ticket sen åt vi och åkte hem.

Idag:
- En powernap och samla energi
- Planera vad jag ska ha för outfit när vi åker
- Packa
- Handla de som jag behöver tills vi åker (bodylotion, schampo osv)
- Fortsätta packa

Ungefär så kommer det se ut.
Emellanåt kommer jag förmodligen blogga och snoka runt lite. Annars vet ni var ni kan nå mig - mobilen.

Jag känner att det är något lurt på gång, min magkänsla har ju haft rätt förut så.

.

det ekar i mitt huvud... fan!

godnatt.

pathetic.

Ett sista inlägg innan jag go to bed. Det är fasen helt sjukt hur jag har fastnat här vid datorn :o Jag har inte ens tänkt på vad jag ska ha med mig har inte ens tittat vad som behövs tvättas och inte ens duschat inför skolan i morgon! Jag måste alltså kliva upp ännu tidigare i morgon och duscha och sedan stressa (stressa är mitt liv) till tåget och gå i skolan och sedan gå till ticket och direkt åka hem och tvätta (om jag behöver) och till sist packa.
Whats in your heaaad?
Åh...
Skönt att vi sticker nu!

btw, jag tycker att mitt huvud kan sluta spöka nu. vill inte besöka någon läkare på grund av en vurpa i ett badrum, hur pinsamt är inte det liksom?


why are you hiding?

Okej, äntligen säger jag bara! 09.50 på onsdag går vårat flyg från Västerås flygplats mot Antalya och därifrån ska vi åka buss i ca 2 timmar till Alanya. Kan tänka mig att det kommer bli en varm och dryg bussresa, men wtf!? Skitsamma.
Vi kommer hem 3e september på morgonen någon gång. Förövrigt är det dagen innan my b-day, hihi.
Jag är helt uppspelt, jag lovar, kommer leva i extas enda tills vi kommer fram. Kommer dock grina en eller två skvättar på planet på grund av mina känsliga öron som gör att jag inte kan höra när man åker upp i luften och sen när man åker ner. Uscha.

Jag har nog setat och försökt skrivit det här inlägget rätt länge nu. Har glömt bort att jag skriver och börja med något annat.
I morgon ska vi lämna in de sista lapparna till ticket och till vår mentor så ska allt vara klart tror jag om man räknar bort packningen då. Den kommer ta längst tid och det kommer vara helt sjukt vad stressigt det kommer bli i morgon. Vi åker förmodligen med min bror på onsdag till västerås, han jobbar ju där så det blir enklast. Men vi kommer nog åka halv 7 och det är nog det värsta. Kommer förmodligen inte sova mycket den natten. Får sova när vi kommer till flygplatsen och på planet helt enkelt. 

Jag har rätt mycket i mitt stackars huvud just nu känner jag. Det tar kål på en att stressa. Kommer inte vara lugn förrns vi kommer till hotellet och vi kan ta det lugnt och pusta ut. Vi vet heller inte hur vårat hotell kommer att se ut, eftersom det är ospec.

Aja, jag måste duscha och försöka få några timmars sömn innan skolan i morgon. Ny mentor och rätt många nya lärare..... Jag börjar sakta men säkert ogilla våran skola.

  

ring doktorn och skicka någon.

Klockan är 20 i 10 och jag ska snart gå och lägga mig. Jag är trött och fortfarande bakis. Jag tänkte läsa ut min bok, annars brukar jag läsa ut böcker på typ 3 dagar. Den här boken har jag hållt på med i 3 veckor och det är riktigt mycket. Det märks att den inte är så himla bra, jo den är skitbra men det är tredje och sista boken i en serie och de andra två var så himla mycket bättre så ja, ni förstår.
Jag hittade nyss bulan i mitt huvud, har inte ens tänkt på att jag kunde ha fått en bula men nu kände jag och den är ju inte så liten heller, konstigt att jag inte har märkt. Shit undra hur det ser ut, jag har ju inte ögon i nacken liksom.
Jag är pirrig inför i morgon, det kommer kännas så skönt att få boka och känna känslan av att få komma iväg en vecka till sol, värme och party. GOD it feels so good!
Jag försöker att komma in på Elin Klings blogg men det är tydligen överbelastat, tycker ändå att dem ska ha en riktig server så att det inte ska hända sånt här. Okej, mycket och bry sig om tänker ni, men det är min rutin att läsa alla de här bloggarna och sen gå ifrån datorn, jag bryr mig helt enkelt.

Min mamma vill åka till London. Jag vill också åka till London men jag vill hellre åka till New York, så det är väl ekonomiskt sätt bättre att vänta och åka till New York i stället, eller hur? Aja ..

Jag sitter fortfarande i gårdagens smink och min sov-t-shirt och utan byxor (endast trosor), sexigt va?

På tisdag börjar skolan, rätt skönt må jag säga.

Tänkte slänga mig i sängen nu. Ska upp tidigt i morgon och vakna med ett leende, ni kommer väl ihåg mitt nya positiva liv? Jo, jag tänkte väl det. Jag och Sandra ska käka god sallad i morgon har jag bestämt, vi kommer ju leva onyttigt i en hel vecka sen så liksom.. Aja får höra med na i morgon, om inte nu. Ska kolla om hon lever.
See ya fellows.


Ännu en osminkad bild på moí.

alternativen är så få.

Kvällen igår började faktiskt riktigt bra, slutade mindre bra. Vi var hos Richard och festade lite. Jacuzzi och bastu blev det också. Jag slutade kvällen med en rejäl vurpa på badrumsgolvet och fick en släng av hjärnskakning och sen var det sängen för mig. Vaknade helt fel i morse och fick sätta mig på badrumsgolvet, ni får tänka själva vad jag gjorde. Har legat i sängen hela dagen, med medlidande av Sandra som jag hade bredvid mig.
Förövrigt tycker jag vi sänder en tanke åt Stefan (Sandras morbror) som ligger på sjukhuset med väldigt mycket pain efter en motorcykel-vurpa.

Jag har nyss tryckt i mig en riktigt god sallad, mums.
I morgon tar jag och Sandra tåget till stan och beställer resa till Turkiet. Jag älskar min mentor!

Puss o hej!

Du kanske borde tänkt på mer än bara kicken idiot.

Du klarade en dag? Haha, better think twice dude :)
What, What?
You're rubbing me the wrong way
See your lips moving
But I don't catch a word you say
Shut up your chatter
I need for you to go away
And all I hear is ay ya ya ya ya

Igår var det planerat för fest. Blev det någon? Nej. Så jag och Sandra tog våra långa ben och gick och gick och gick. Hamnade till slut i hennes säng trötta och tankspridda. Vaknade i morse av Sandras alarm, hon gick upp och åt frukost och fixade sig, men jag orkade inte ta mig upp. Hon skulle iväg till St.Sundby för 5kamp med släkten eller något sånt.
Nu har jag nyss kommit hem och tänkte ta mig något att äta.

Kanske uppdaterar senare.
Puss.

ikea i mitt hjärta.

Jag lyckades! Mamma och jag åkte till hälla för tredje dagen på raken, haha. Den här gången fick jag med mig hem ett nytt överkast, nya fodral till prydnadskuddarna, 2 hyllor och sen var det något mer.
Jag håller på att vänjer mitt hår så det inte behöver tvättas varje dag och det är riktigt jobbigt ska jag tala om. Att gå runt i flottigt hår och känna sig obekväm är inge vidare så idag åkte en keps på, som jag införskaffade mig när jag var på Gotland. Ett tips, keps är riktigt skönt också, förstår varför killar vill ha det. Dom har väl bad hair-days dom också. Eller jag vet att dom har det.

Jag inspirerades av Stina Lee's blogg idag. Hon skrev någonting med att göra om allt negativt till positivt. Det ska jag med göra. Här med börjar jag mitt nya liv, mitt positiva liv! Ni är väldigt välkomna att joina.

I morgon ska jag och Sandra gå till skolan, haha. Nej men vi ska in till resebyrån och sedan tänkte vi gå till skolan och hämta ansökan om ledighet och snacka lite med våran mentor om hon nu är där. Vårat busskort ska vi också hämta om dom också finns där.
På fredag har jag skrivit in jobb på mitt schema. Det menas ungefär som: Ringa morfar att han ska komma och hämta mig och åka hem till honom och städa huset, måla någonting osv. Tjäna lite cash liksom, fjäska in mig lite typ :)

"Problemet får inte längre ignoreras"
Puss.

can't control my evil.

Ras Cricket - Polisen Slår
Låten är ju rätt bra alltså.

Idag vaknade jag vid 2 ungefär av att det ringde på dörren, jag kastade mig upp och smygkikade om vem det var. Ingen aning vem mannen var, men han hade en ljusblå skjorta på sig och jag såg aldrig ansiktet. Jag skyndade att sätta på mig kläder eftersom jag endast sover i trosor. När jag väl skulle öppna var han borta och så började jag tänka om jag hade drömt att han stod och ringde på? Jag var helt borta i huvudet, snurrade och jag var tvungen och lägga mig ner och tänka efter. Jag kom fram till att jag var ett cp, nej men alltså jag kunde inte tänka i alla fall och nej usch jag förvirrar mig själv.

När jag väl kom på fötter och efter att jag snackat lite med Sandra och att vi konstaterat att det inte fanns något att göra så fortsatte jag med mitt rum. Jag började rensa i garderoben och slutade med att jag slängde 2 stora ikeakassar med kläder, det vill säga: tjocktröjor, linnen, toppar och bikinis. Det är inte likt mig att slänga så här mycket så jag kommer förmodligen ångra mig om en vecka.
Förstår inte ens hur allt har fått plats. Skönt att bli av med det i alla fall.

Förövrigt så börjar skolan på tisdag och jag har en saknad efter Madde. Hur ska jag och Sandra klara oss utan dig i ett år? Det återstår att se helt enkelt.

only heaven loves you now.

Jag skriver mina inlägg vid nästan samma tidpunkt varje dag. Tror jag i alla fall :o
Vet ni vad jag har gjort nu i nästan hmm.. 3 timmar? Jo jag har städat,rensat och möblerat om i mitt rum. Herregud, vad det kan ta på krafterna alltså. Möbleringen gick åt farao men det känns skönt att jag har rensat på kassar, tidningar, smink osv. Ska köpa nya gardiner, överkast och påslakan och sånt också. Så det känns lite nyare liksom. Har köpt choklad och kanelbulle-doft-ljus så det luktar smaskens i mitt rum nu, ska ha dom tända jämt, hihi.

Inatt somnade jag inte förrns klockan 7, ingen aning om varför men jag var helt enkelt inte trött. Så jag sov till 2 någon gång och då gick jag upp och fixade mig och gick och mötte upp Sandra på samhället. Vi gick och käkade lite gott och sedan begav vi oss till um. Fytusan vad folk det var idag. Var till och med lång kö ner i trappen när vi kom dit för dom inte hade öppnat än, plus att barnmorskan satt fast i en bilkö på E18.
Efter vi hade varit där åkte jag till hälla igen och sedan till mormor.

I morgon har jag ingen aning om vad som händer om inte jag och mamma ska till ikea och köpa gardiner och sådant. Hälla för tredje dagen i rad låter coolt. Ska lura mamma fler dagar (6). Ikea skulle jag kunna gå i flera timmar och bara gå runt och mysa.

Aja, jag taggar.
C'ya.


Kolla ögonen ... Små ögon=Full Zara

när alla löften klingar falskt.

Idag vaknade jag allt för sent än vad jag ska göra. Inte förns 14.00 kom jag ur sängen. Mådde inte så bra, sliten ungefär, låg och kollade på tv till mamma slutade jobba. Efter en stor kopp kaffe och 2 rostade mackor var jag på topp igen. Vi kom överens om att åka till ikea och köpa de sista delarna till min ännu inte färdiga garderob. Kom hem med grejer till garderoben och vi svängde även in på hälla shopping och köpte lite kläder.
När vi kom hem stack vi ut och sprang, mamma åt ett håll och jag åt ett annat, eftersom jag tycker det är så skönt att springa själv med musik i öronen och inte tänka på något. Sprang oväntat långt, trodde inte jag skulle orka så långt på min dåliga kondis men jag hade fel.
Nästa vecka börjar vi träna på hsk, jag och Sandra. Dags och ta tag i det här, för en gång skull, haha.

Puss o hej.

.

Jag hatar när folk tar mig för givet.
Jobbigt att just du ska göra det också.

zzzzara.bilddagboken.se

Är nu hemma efter en rätt så galen helg i St.Sundby och Eskilstuna.
Bilder ser ni på min bilddagbok.
Har inte så mycket att skriva.
När jag kom hem åkte pappa och köpte mat åt mig, blev riktig fettomat kan jag tala om. Efter det mumsade jag i min kräftor som satt riktigt fint i kistan, luktar mindre gott om mina händer nu bara.
Måste packa upp om ett tag.. Det är det värsta när man ska åka bort, att packa upp alltså.

Huvudet är inte på topp efter helgen, så jag rundar av.

haaaahaha.

Snodde Mattes dator för några minuter för koll av bilddagboken och en liten uppdatering på bloggen.
Igår var det kul som fasen, hade kunnat varit roligare men wtf det var kul. Skämde ut oss lite här och var men ingen skada skedd, vi bryr oss inte, haha.
Vi skulle egentligen sitta och titta på en fotbollsmatch nu, men Matte dissar oss som vanligt och ska dricka öl i stället så vi har ingen skjuts.
Jag och Sandra var sugna på pizza idag men då var vi tvungna att vänta till klockan 5 och det orkade vi inte så vi har nyss ätit Kerstins fina korvgryta och specialris. hihi
Idag är det förfest at Karlsson's place. Kommer lite folk hit, problemet är att det inte går några fler bussar härifrån efter 6 så vi får helt enkelt ta taxi som kommer råna våra stackars plånböcker på allt vi har.


I alla fall så ska jag snoka vidare.
Kiss.

Å-festen.

Om ungefär en timme (?) åker vi till Eskilstuna för att möta upp Micke. Inte säker på när vi åker men det är väl runt halv 4-4 skulle jag kunna tänka mig. Jag snoozade från 10 till halv 1 idag, haha. Jag kände ingen ork att gå upp :( Sätta igång och packa och allt. Men nu är jag så gott som klar, ska bara ta fram min gamla mobil med superbatteriet som Sandra ska låna under helgen.
Nu lyssnar jag på gammal partymusik och börjar bli sjuuuuuuukt taggad..
Den här helgen och nästa kommer bli superbra hiihihihi

"jag har inga trosor på"

Pusssss

Natural baby

girl please.

Okej, jag sitter här nu och funderar på klädsel till den kommande helgen. Med tanke på att jag inte ska vara hemma och förflyttar mig till St.Sundby i helgen, sen är jag rätt duktig på att ta med onödiga kläder så jag måste tänka ut varje outfit.
I morgon på eftermiddagen nån gång åker vi dit. Å-festen är det och det är gött.

Kom hem från Martin för en stund sen. Var där med Sandra och Jonas och kollade på film.
Nu har jag nyss ätit lite fil och ska snart gå och lägga mig, tänkte gå upp någorlunda tidigt för att jag ska hinna med och packa och kanske överraska mamma med lite städning här hemma för andra gången den här veckan. Är jag inte för gullig? Jaaaaaja, jag vet, ta det lugnt va.

Det är dött i mitt huvud så, Hejpåer!

and btw you're fired

asså, har jag något i näsan eller?

Vad finns det att göra när det regnar ute och man har sommarlov och när det inte är helg? Lite förslag skulle uppskattas.
Igår kollade jag och Sandra på Heroes, första säsongen, vi orkade inte med dom 3 sista avsnitten så vi tog dom i morse när vi vaknade. Jag måste ladda hem andra och tredje säsongen, varför har jag inte fått upp ögonen för Heroes förut? Det är ju svinbra!
I alla fall, så satt jag och Sandra och funderade efter frukosten vad vi skulle hitta på idag. Vi åkte till slut hem till Jim där Lina var. Det blev film och lite prat, alla var rätt trötta. Kom nyligen hem och funderar vad som händer ikväll? Haha...

Förövrigt så ska jag på informationmöte angående extrajobb på torsdag.  (13.30-måste komma ihåg)
För egentligen är det ju rätt bra med lite extra cash sådär när skolan är igång och så. Mamma och pappa börjar tröttna mer och mer på mig och jag förstår typ varför, haha.

C'ya!

tjuvlyssnat.se

En kille ~25 ska beställa. Han kollar länge på menyn men bestämmer sig slutligen.
Killen: En korv med bröd tack.
Killen i grillen: Vågat!

Två tjejer ~14 står och pratar. Tjej 1 har en Intersport-tröja med ett stort tryck som det står "Intersport" på.
Tjej 2: Ooh, vad snygg. Var har du köpt den?

hahahahahahahhahaha
Jag skulle kunna sitta och läsa dom här hela kvällen.

Someone needs to rap off the top.

Mina ögon hänger som aldrig förr, förstår inte hur jag kan vara så trött. Jag tycker ju att jag har sovit rätt många timmar, i alla fall mer än jag brukar. Har till och med sovit en halvtimme i soffan också.
Igår blev det som sagt tjejkväll hos Sandra med alkohol inblandat. Efter ett tag kom Jonas och då hade jag ingen aning om vart mina nycklar var, så efter en massa letande efter skjuts hem så kom till slut Marcus och skjutsade hem oss.

Ikväll blir det mys med Sandra och en massa feta snacks. Det är så det ska va, ibland i alla fall.
Kommer somna fint inatt märker jag.
Puss.


fuck me like you hate me.

Sitter hemma hos mitt älskade S nu. Vi har nyss ätit en fet kebabpizza som min pappa snällt kom hit med. Vi har även börjat dricka lite smått. Snart kommer Alice, Elin, Linnéa och Linn hit. Då det blir en full tjejkväll haha, you name it.
Vi hade först tänkt att åka till Västerås men eftersom alla ungdomar är rätt torra den här helgen blev dom festerna som vi hade tänkt att gå på inställda eller framflyttade. I stället tänkte vi åka till Martin och sällskapa med honom men vi hade varken skjuts eller någon lust att sitta 3 stycken och dricka och titta på varandra, haha.

Så ha så kul felloooooows! Lägger ut en bild på mig och Sandra också, rätt barnförbjuden om jag får säga det själv.


she plays like a broken guitar.

Igår åkte jag och Sandra in till stan för att äta ute på restaurang. Väldigt mysigt vill jag säga. Vi åt på Grekiska Kolgrillen och åt i princip bara vitlök, haha muumms. Efter det blev det fika på Gränden. Sedan kom Nils och hämtade och skjutsade mig till Jonas.

Mamma åkte till Leksand igår, det vill säga att jag och pappa är ensamma hemma. Lugnt och skönt är det verkligen.
Ikväll blir det fest, eller ja, ska bli i alla fall. Har jag och Sandra bestämt, men vart vi hamnar har vi ingen aning om. Det visar sig helt enkelt.

Hej.

fake it, if you don't belong.

Okej, nu sitter jag här med bedövning i halva munnen, kinden och örat. Hur fasen kunde jag bli bedövad i örat? Aja, har i alla fall lagat en tand och jag är hungrig som ett djur nu. När jag skulle skölja munnen hos tandläkaren rann allt vatten ur munnen för jag inte kunde kontrollera det, hahaha. Känner inte ens piercingen i tungan. Undra när det här släpper då, så man kan få i sig lite mat :(

Igår var jag i stan med mamma. Köpte ny laddare, nya hörlurar, en FM-sändare till mobilen och iPoden, nya mjukisar och 3 böcker. Sen kollade jag på film, National Treasure 2. Den var faktiskt rätt bra.

Hej så länge.

look sharp fellows.

Glömde nämna i inlägget igår att vi såg killen som sitter i juryn i Top Model, det som utspelar i USA. Rätt coolt om jag får säga det själv. Eftersom han är rätt stor i sitt land och flera andra länder.
Idag har jag inte gjort någonting skulle man kunna säga. Tittat på tv, läst bok, tittat på tv osv. Varje gång jag ska till och titta på tv har det varit någonting dåligt eller så har jag sett avsnittet av någon serie, när jag tittar i tv-tidningen inser jag att jag precis missat något bra.
Åkte hem till Sandra och kollade hur hon mådde och hämtade mina grejer där. Tjejen är sjuk ännu en gång :(
Måste ha min mobil-laddare också, Micke har råkat fått hem den från i helgen, grrr.. Och det är den enda Sony Ericsson-laddaren som jag har kvar, har tappat bort mina andra två.

Funderar om jag ska åka och sola i morgon, eftersom solen inte vill titta fram. Men har läst i tidningen att efter helgen så kommer den förmodligen och det tycker jag den gör rätt i. Kallt och regnigt är inget man vill ha på en sommar.
35 grader varmt och stekande sol skulle inte sitta helt fel nu under tiden som är kvar till skolan börjar. 3 veckor kvar, sen börjar skiten och jag längtar inte ett dugg. Saknar klasskamraterna det gör jag, men inte skolan.

Nu ska jag ta boken och gå och läsa, see ya.


Hittade ett old pic

and now I do and it's not much, but it's enough.

Tänkte skriva en snabb blogg innan jag ska krypa ner i sängen. Är helt slut verkligen, har gått på stan i sthlm hela dagen, då menar jag hela. Med tanke på att vi åkte ifrån västerås 0900 och kom hem ca 1930. Var i princip plaskvåt om fötterna när jag kom hem. Inte bra att gå runt i ett par strumpliknande skor när det spöregnar och det är vattenpölar överallt som inte går att undvika. Nästa gång ska jag ha ett par gummistövlar som nöd i väskan (förmodligen inte). Jag och mamma hade turen att åka till sthlm samma dag som Hanna, Tove och Camilla så blev det att vi gick med dom hela dagen. Åt jättegott, fikade, shoppade och ja allt det där ni vet. Till en början hittade ingen av oss någonting, till slut hittade jag 2 par jeans, puder och en väska. Helt okej, även om jag hade tänkt att jag skulle ha handlat lite mer så dög det faktiskt.

Natti natti "homies"

just like that.

Vilken helg alltså, ni kan inte ens tänka er vilket jävla drag det var. Kent, Uggla (som jag förövrigt stod längst fram och i mitten på), Neverstore, Lars Winnerbäck, you name it.
Förutom lång bilresa och lite too hot på fredagen så var det KALAS. Borat, Mårten&Krister, Killen med skinkan, massa knepiga människor träffade vi. Åt en jädrans massa mat och bara levde, oh yes. Vi umgicks rätt mycket med Biffen i Lilla Jönssonligan på Kollo också, det är coolt.

Nu har jag mest ont i kroppen efter att ligga i tält, känner mig som en gammal tant ungefär. Är bra trött också, sov 12 timmar inatt, skulle ha kunnat sovit mer men då skulle jag bara bli tröttare.
Nu i veckan blir det Sthlm med mamms, shoppa och äta, mumss..
Nu ska jag käka mat också, hihi.
Bilder kommer upp på bilddagboken när jag känner för det, några kommer nog upp här också.

pussssss

RSS 2.0