there's no more wicked games to play.

Idag fick jag nyckel till lägenheten, WOHO. Vi drog dit direkt efter mötet med banken, mäklaren och säljaren. Helt sjukt vad fult det är nu, men det kommer bli SKITBRA sen. Är helt hundra på det. Enda som kommer bli halvbra är badrummet, men det får vi ta sen om det är värt. Man vet ju aldrig hur länge jag kommer bo kvar där, ett år? två år? 6 månader? Inte en aning.
Vi åkte sen och köpte spackel, färg och lite annat. Tanken var att börja riva och renovera idag, men vi kör på i morgon i stället.
Vi var tvungna att hämta soffan idag också, så det tog ju lite tid. Vi skulle egentligen hämtad den i torsdags, tror ni att vi glömmer bort det och kommer på det igår? HAHA.
I morgon börjar jag 6, bara att kriga upp. No life nu för tiden, jobbar och sover typ. Kommer det bli ett bra tag framöver.
Nu ska jag titta på Stylisterna, läsa nya Sofis mode och sen sova.
PUSS

don't stop.

Musiken är igång, alkoholen tas snart fram och tjejerna kommer snart. Och jag har inte ens hoppat in i duschen, hehe.
Måste tvinga pappa att dammsuga min lilla våning. Ligger långa hårstrån överallt, haha. Och jag kommer inte hinna göra det.
Nej om jag ska duscha kanske.
Sen in i dimman. Puss på jobb i morgonbitti!

onsdag.

Har precis fixat klart mig och ska alldeles strax skutta iväg och jobba mitt andra pass för dagen.
Är hemma till halv 10 ikväll. Drygt med tanke på att jag börjar 7 i morgon bitti igen. Herrejösses. Men det är bara och kriga på! Fick lönespecen från det ena jobbet idag, det lönar sig och kämpa på ;) Nu håller vi alla tummar på att lönespecen på det andra jobbet är lika bra! Lönen kommer i och för sig ta slut fort med tanke på flytten.
Yeye.... Jobba var det!
Heppåre!

I just came to say HELLO.

Den här dagen skulle egentligen börja med sovmorgon, först får jag ett samtal från Bulten (my second job) som frågar om jag sitter på kontoret (min lediga dag, HALLÅ). Sen ringer mäklaren och gaggar om något. Sen skickar Sandra sms (haha).. Kände att det inte var meningen att jag skulle ha sovmorgon idag.
Gick i alla fall till ICA vid 12 och jobbade till 7.
Nu sitter jag och kastar in musik på iphonen. Tänkte ta en promenad och sen avsluta på solstudion. Idag var det en söt tant som frågade om jag hade varit utomlands. Haha, så lite färg har jag fått!
Lång dag i morgon! 7 - 13 på Bulten och 15 - 21.15 på ICA.
Kan inte slarva med jobb nu när jag snart flyttar, inga undanflykter bara och kriga!
HÖRS
Mossano – Zingarihno
Martin Solveig featuring Dragonette – Hello

I try to run but I don't wanna leave.

Det blir sängen snart, helt slut.
Jobbade några timmar idag, drog hem med en sjuujävla magknip och somnade i soffan. Sov typ 5 timmar, sen drog jag och mamma till ikea, även en sväng in på nordik hann vi med. Nu har jag handlat alla glas och grejer som behövs till lägenheten. Köpte en ny soffa och blivit RIKTIGT fattig, herregud. Köpte även en stor lampa som jag älskar.
Nu är det inte långt kvar!! En vecka precis idag. Sen börjar renoveringen, peppad!
Snart Stylisterna och sen sova.
Puss!

and I wonder if I ever cross your mined.

Hela dagen har jag klagat på hur jag mår och det tycker jag får också. Ont exakt ÖVERALLT.
Har två FETA blåmärken på insidan av låren, efter galgarna igår. Ni vet leken när man ska ha en galge mellan benen och sen springa en bit. Det gjorde inte ont då men nu gör det fan ont ska ni veta.
Marika fyller år i morgon så vi firade henne idag. Bara för att jag mådde så kasst och ville vila så terroriserade Noel mig hela tiden. Han körde verkligen slut på mig, haha.
Gårdagen var riktigt kul. Tackar Malin, Hanna och Rasmus för kvällen!
Nu sitter jag och dricker Thailands-te och har precis tittat på Wallander.
Ska sova nu alldeles strax tänkte jag, upp tidigt i morgon för jobb.
Jag och mina fina!
Festfixarna!
En söt terrorist :)

if I said I want your body, would you hold it against me?

Jag ska alldeles strax åka till stan och träffa en riktigt bra jävla vän alltså. Vi ska käka gott och sen blir det vin.
Har haft en sjukt dålig men vissa gånger bra dag. Heeeeelt slut är jag, sprungit upp och ner.
Vet ni vad jag fick med mig hem idag? 15 wieneråttor, alltså såna där stora wienerbröd. HERREGUD säger jag. Och hela familjen kör stenhård diet. Så vi säger såhär, alla som är sugna på wienerbröd, kom och hämta för vi vill inte ha dom!
Nu måste jag kasta mig in i bilen. PUSS

inga konstigheter.

Lyssnar på Robyn och chillar i min soffa. Har nyss kommit ut från duschen, så jag ska väl föna håret strax (kan inte sova med blött hår!). Ska måla mina naglar också innan jag går och lägger mig.
I morgon ska jag vara på Håkans och hämta mackor och bullar klockan 6, herrejösses. Kill me! Och i morgon är även värsta mördardagen, har MYCKET att göra. Så jag lär vara igång från 6 till 4 i morgon med jobb. Det går nog bra!
Är värsta happy nu förtiden. Sjukt bra!
Har varit ute och gått nu tisdag-torsdag, det är bra för att vara mig! Har avslutat mina promenader på solariet, vilket har resulterat i tomato-face! HAHA, alla kollade konstigt på mig idag, förstår inte varför.
Längtar till i morgon och på lördag, kommer bli AWESOME!
Och snälla kan det inte bli 1a mars snart?????? Planerar redan inflyttningsfest, haha!
Puss på er!
Haha, tjaaaa... 3-4 år gammal bild?

your snow doesn't warm you in December.

Cicci åkte för en stund sen. Vi har tittat på Eat Pray Love, en kärleksfilm på självaste alla hjärtans dag, så trevligt. Haha. Riktigt bra film, men jag varnar er som ser den, vissa saker är till för de äldre att fatta, min mamma skulle älska den här filmen. Alltså en riktigt mamma-film.
Åkte till jobbet vid 8 i morse och hade ett möte med chefen. Planerat upp veckan och så där. Onsdag till fredag kommer jag agera assistent. Det hålls en kurs och jag ska vara till lags hela tiden och hjälpa till där det behövs. Jag har redan ett helt A4 med saker jag ska göra varje dag plus de saker dom ber mig göra. Kommer alltså ha fullt upp! Men jag tror det blir kul.
I morgon ska jag förbereda allt, så det är klart.
Åkte från jobbet vid 3 och direkt till frisörn och satt där i 2,5 timme. Nyklippt och ingen fet utväxt som innan, skönt! När jag kom hem tog jag en promenad till solariet, fy satan trodde jag skulle förfrysa på vägen hem.
Ska kasta mig i sängen och titta på Stylisterna och sen sova.
Godnatt!

HOLA

Det är alla hjärtans dag i morgon eller idag. Det firar jag med en jävla massa jobb. Jag är inte bitter!
Borde sovit för i alla fall en timme sen. Det är lätt hänt sånt här, att vara vaken alldeles för sent. Det händer FÖR ofta.
15 dagar tills jag får nyckeln till lägenheten! GÖTT
Sova, hejs!

is it the look in your eyes, or is it this dancing juice?

Inom 5 minuter ska jag ligga i sängen, det är ett måste. Jag trodde man gick och la sig i tid när man var nykter och tog det lugnt. Tydligen inte.
Cicci åkte för en liten stund sen, vi tittade på årets kanske sämsta svenska film; Puss. Se den inte. Haha, vi eller jag i alla fall satt bara och vänta på att filmen skulle starta. Riktigt seg var den och det hände liksom ingenting kan man säga.
I morgon väntar jobb några timmar, ska försöka komma dit tidigt så jag får ihop några timmar. På söndag är det tänkt att jobba också. Mucho bien.
Har fått värsta mycket inspiration till lägenheten, är mest peppad. Om det blir som jag har tänkt kommer det bli awesome!
Tvätta bort sminket och borsta gaddarna.
Puss på er.

torsdag.

Tanken var att besöka mamma på sjukhuset idag med men hon förbjöd oss att göra det. Hon ville inte att vi skulle ge oss ut i det här vädret. Trots att hon själv inte har sett hur det ser ut förutom litegrann från fönstret.
Hon kommer hem i morgon. Jag får äran att hämta henne. Äntligen kommer du hem! <3
Har inte kunnat slappna av en sekund sen vi lämna mamma där.
Eftersom mamma kommer hem i morgon, så tänkte vi överraska med en storstädning.
Pappa har redan börjat städa så jag lär göra detsamma innan han kommer och gnäller att jag inte gör någonting.
Nej städa var det.
Puss.

not alone no, we're not alone.

Jag är barnvakt, lillkillen ligger och sover här bredvid mig och har gjort det nu i snart 1,5 timma. Tycker han borde vakna nu, haha. Så jag får något att göra.
Idag ska vi hälsa på mammi, ska köpa med oss choklad och tidningar så hon har något att göra. Tänkte tanka hem lite filmer också åt henne så hon har att titta på.
Jag borde byta om och förbereda mig lite så jag är klar. Lite svårt och göra sånt när Noel är vaken.
PUSS

such a tired game.

I samband med lånet på lägenheten och allt sånt så bestämde jag mig för att byta från Swedbank till Handelsbanken. Eller egentligen var det mest just handelsbanken som övertalade mig. Ångrar mig lite nu. Guuuud vad jobbigt det är att lära sig något nytt, tog mig en halvtimme att förstå bankdosan. Varför finns det en sladd om man inte ens behöver den? Och pinkoden då, 34 siffror lång. Herregud!
I morgon ska jag gå och hämta Noel från dagis, jag är nervös, haha! Tänk om han vägrar följa med mig hem tillexempel? Skämmigt inför fröknarna. Äsch, det där går nog bra.
Jobbar till 12 sen vid halv 1 hämtar jag lill-kisen.
I morgon kväll ska vi hälsa på världens bästa mamma <3
Nu: SOVA. Ska försöka komma till work tidigt i morgon.
Godnatt!

she said: I've finally had enough.

Jag har nu bestämt mig vad jag ska ha för golv i hela lägenheten, har även bestämt tapeter till hallen, vilken färg jag ska ha på väggarna i vardagsrummet. Det jag har kvar är tapeter till köket, kakel till köket och klinker till hallen. Puuh, mycket och tänka på!!
Är bra sliten. Vaknade i morse av att Cicci drog hem, sen somnade jag om och vaknade igen vid 1taget. Myst med hela familjen idag, på kvällen skjutsade jag och pappa in mamma till sjukhuset. Operation i morgon bitti.
Jag borde verkligen sova. Börjar 8 i morgon, buhu. Vill sova hela dagen.
Nej, kastar in handduken.
PUSS
hahah, photo booth är bra kul.
Noel har varit målad som katt därför han har massa streck på kinderna, haha.

hands up in the air like we don't care.

Gäspar som fan. Helt slut efter den här mördardagen, men det har gått fort och det har varit kul.
I morgon är det jobb igen, dock inte så många timmar. Efter det ska jag vara barnvakt några timmar sen blir det IKEA. Tror inte jag kommer köpa så mycket för jag vet inte riktigt än vad jag måste köpa till lägenheten. Har ju inte ens bestämt mig vad jag ska ha för tapeter eller golv så man lär ju göra det först. Men vill mest få inspiration.
Apropå lägenheten, MÅSTE komma ihåg och ringa mäklaren i morgon. Viktigt som fan.
Jag har verkligen INGENTING kul att skriva nu förtiden. Jobbar, städar, lagar mat och sover är väl det jag har för mig. Haha..
Nej ett avsnitt av Cougar Town och sen sova.
POSS
sötis

ONSDAG.

Jag är på väg till sängen, måste sova. I morgon väntar en lååång dag. Vi får se om jag pallar komma till jobbet som det är sagt: 7. Blir nog 8 faktiskt. Först ett pass 7 el. 8-13 sen hem och käka lite för att sen sticka till ica och jobba 14-21.15, jobb hela dagen alltså. Jobbar även hela helgen. Ska försöka få tid till att åka till ikea i helgen tänkte jag också. Vi får se.
Fan, jag hyrde ju film när jag gick från jobbet idag. Kanske ska se en snutt innan jag går och lägger mig, sen får jag hyra om filmen eller nå.
Aja. Godnatt!

imagine that.

Upp 6 i morse för jobb, herregud vad det tog emot. Var bara o kriga på. Slutade 2, gick hem och lagade mat sen kom mamma och farmor och åt.
Nu ska jag åka till stan med Cicci.
Ikväll blir det bio.
I morgon blir det 12 timmars jobb, KRIGA.
Hörs! HEJ

RSS 2.0