henrik lundqvist.



tur att han inte är nå snygg i alla fall

you sexy thing.


Det här var nog det snyggaste jag sett på länge. Blekta ögonbryn!


different style, different move.

Fick reda på för inte så längesen att vi är lediga i morgon, hur skönt som helst verkligen. Så jag planerar att jag ska träna i morgon när jag vaknar sen äta en stor frukost framför The voice.

Just nu sitter vi och tittar på en film i skolan, Insider heter den. Otroligt seg i början och man fattade ingenting vad den handlade om, men nu har den kommit igång och blivit väldigt intressant.

När jag kommer hem idag får jag se vad jag ska göra. Om jag ska dra till gymmet och sen sola eller något, det låter frestande i alla fall, så jag får se. Men känner även för att slänga mig i soffan och sova ett par timmar, men det kan jag göra i morgon så.

Igår gick jag och sandra lite på stan. Jag fick med mig hem två linnen, lite småsöta sådär..
Har även beställt lite stuffs från Nelly, så det lär ju komma i morgon eller på fredag, soft. Dessutom är jag starkt sugen på att köpa den snygga västen från matthew williamsons kollektion på h&m, finns en kvar och den har hängt där en vecka. Men det känns tufft att punga ut 1000 spänn för en väst..


sötnos


Dålig dag.

Hela dagen har varit ett helvete. Har blivit irriterad för allt och usch nej inge bra alls helt enkelt.
Var in till stan med mamma nyss, kom hem med ett par nya mjukisar, träningskläder samt vikter att ha runt armar och ben när man är ute och går eller springer. Innan gick jag med stenar i händerna, usch.
Håller på och laddar min iPod nu, kan inte gå/springa utan musik, blir så tråkigt då. Har egentligen träningsvärk i hela kroppen och är hur trött som helst men jag ska fasen ut i alla fall, det regnar lite också men det är bara skönt.

Just ja, köpte nya skor till min bror, hittade ett par ursnygga espadrillos som jag var tvungen att köpa åt han. Hade noll koll om vilken storlek han har så jag ringde och frågade vilken storlek han hade sen la jag bara på, höhöhö. Han har ingen aning, eller jo det är väl ganska logiskt egentligen..

Nej nu blir det ut och springa!
Puss!


min korv

I love Ica.

Dagen började med brännboll på rocklunda, otroligt underhållande. Sen blev det lite kycklingsallad och mys i solen. Efter det blev det bowling som gick tvärdåligt.
Pappa hämtade mig och jag åkte direkt hem och hämta arbetskläder för att åka till Ica. Jobbade till halv 10. Det var en lugn kväll, väldigt skönt och ganska lättförtjänta pengar.
Idag har kyrkan ringt till mig 2 gånger, jag hade missat båda gångerna. Jag sökte jobb dit som nån trädgårdsgrej, så det kan ju handla om det. Är inte säker.. Men kul är det, för i sånt fall är det tredje jobbet som har tackat Ja till min ansökan. Nej hurrni fjärde för att när jag kom hem från Ica idag säger mamma att jag har ett städjobb om jag vill ha det, men jag måste kolla upp med tider och så om det passar annars måste jag tacka nej.
Förra sommarn var det knappt att jag fick något jobb, i år har jag kunnat välja mellan massor. Herregud, det är sjukt. Medans vissa inte ens får ett enda Ja liksom.

Det känns skönt att det är slutspurten i skolan. Dock har jag en klump i magen och det känns som det är massor jag har kvar att göra i skolan. Men jag vet inte, har inte så stor koll på det där.
I morgon får vi förhoppningsvis reda på nationella i matten, jag är nervös!

Nu ska jag göra i ordning mig för bädden.
Pussis

you don't mean it.

Ibland kan hundar vara väldigt dryga, precis som nu. Zigge har gnällt i snart 2 timmar i sträck, mor och far har åkt iväg och eftersom inte Zigge fick säga hejdå så blir han såhär. Jag duger tydligen inte jämt, bara när jag äter, vilket kan bli ofta ibland, höhö.
Idag har jag fått lite plugg gjort, men har tappat bort en skiva full med uppgifter som jag måste lämna in, too bad for me liksom.

Idag har jag tryckt i mig någon karamell för mycket så en springtur i regnet skulle inte sitta fel. Dock har det slutat regna nu så jag kanske hinner springa om det skulle börja igen. Måste bara föra över lite nya låtar till iPoden.

I morgon är det ingen riktig skoldag vilket kommer bli skönt. Lite bowling och picnic ute, det är ju great.

Nu: På med löpar-tightsen, tjing!

go crazy, face it.

Idag tänkte jag ta en låååång sovmorgon. Sur blev jag när telefonen ringde halv 9, men blev samtidigt glad när jag såg att det var Ica som ringde, dom ville att jag skulle komma och ta ett pass, var bara att pallra sig upp. Dom ville att jag skulle komma kvart i 9, men jag kom senare, skulle aldrig ha hunnit i alla fall.
Det var mycket folk idag och det var inte ofta som det var tomt med folk.

Ska snart fara till Sandra för att spendera kvällen där, lite alkohol ska vi nog få ner. Var liksom ett tag sen så att säga.
Frågan är om jag ska cykla eller åka bil, hmm..

Nej nu ska jag byta om, tvätta fötterna och sen ta räsern, blir nog den, eller fan. Jag vet inte.

xo


Förvirrad!

Sista avsnittet av första säsongen av 90210 var pretty much fucked up.
Jen är dum i huvet, eller det är typ alla men hon är värst!


spotlights don't do you justice baby, why don't you come over here.

Idag har jag jobbat, steg upp vid sju redan. Mamma och pappa låg fortfarande och snarkade då, höhö. Lagom med vuxenpoäng till mig. Jobbade till två, jag och mamma drog till Ica maxi, jag köpte en jävla massa kändes det som. Bland annat en bok, herregud äntligen. Förmodligen sista boken av En shopaholic, den här heter I väntans tider. Hon ska alltså ha barn nu.

Efter Maxi blev det raka vägen hem till farfar som fyllde 75 år, han fick en parfym, massor med trisslotter och blommor av oss. Det roliga var att både vi och Ken och Marika hade köpt exakt likadana blommor, haha. Så det kan bli va.
De bjöds på god mat och till efterrätt jordgubbar, grädde och kladdkaka. Mums!

Nu ska jag snart gå och lägga mig och titta på nyaste avsnittet av 90210, spännande! Sen ska jag börja läsa min bok, hihi.

Pussi.


du behöver ju inte se så arg ut..


fan va känslig man får vara då.

Japp, hade precis skrivit ett inlägg som var riktigt långt, jag suddade ut allt. Är så jävla känslig just nu och hela inlägget handlade om det och nej sånt gillar vi inte.

Nu ska jag sysselsätta mig med något och sedan ska jag somna och vakna i morgon till världens bästa fredag!
Kalla mig nörd med Tina Thörner inspirerade mig starkt efter föreläsning igår, en kvinna jag från och med då ser upp till. Får ni chansen att lyssna på en föreläsning med henne, gör det!


together we've done so much fun shit.

Det var inte längesen Sandra åkte hem. Vi hade en myskväll igår och lagade mat och åt godis och tittade på Greys bland annat. Vi skulle hyra film men det glömde vi, haha.
Idag har vi bara legat i soffan och tittat på alla kanaler som finns och det har nästan aldrig varit något riktigt bra vilket var frustrerande, haha.

Känns som jag håller på att bli sjuk, har svettats typ hela dagen och varit helt varm. Sjuk får jag inte bli.. Det orkar vi inte med just nu.

Jag är sugen på kebab och om jag nu ska köpa det så måste jag gottgöra det på något sätt så jag tror jag ska ta en springtur snart, så att det blir plus minus noll typ. I morgon blir det jobb så jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll, sounds good. I morgon fyller farfar 75 också, så då ska vi fira honom. Fint de.

Nej den där kebaben är jag inte sugen på längre, blir inge sånt. En sallad blir det nog.
Men jag är fortfarande sugen på att springa, så vi hörs om ett tag!
Puss..


wazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzup?
hhahaahahha remember this liksom

chockande.


En liten smygtitt på H&Ms vinterkollektion, chockande!


En liten smygtitt på Ellos höstkollektion, också otroligt chockande enligt mig.. Skorna var väldigt snygga.

Ett snabbt inlägg.

Provet i morse gick relativt bra, det blir i alla fall godkänt det kan jag säga. Men det skulle inte förvåna mig om jag fick ig, det är så typiskt mig när det känns bra. Jag hade även boksamtal nu på eftermiddagen och berättade om någon bok jag läst för 2 år sedan, inte helt bra kanske, haha. Men det är fint det..
Jag och Sandra luncha på stan idag då det var äcklig mat i skolan. Har inte ätit i skolan på månader kan jag tala om, och jag har inte ätit ute varje dag utan jag har ätit nyttigt.

Ikväll har jag inget plugg alls så jag ska dra ner på gymmet och pumpa och sen lägga mig i solariet, underbart.
Vi hörs!
Bilder från Gotland kan ju dyka upp senare.
Puss..

Kommer jag klara det?

Jag har några minuter mer än 20 minuter på mig att lära mig 17 frågor och svaren till det förstås, helt utantill. Frågan är: Kommer jag klara det?

Jag fraooos.

Jag sitter här och försöker plugga, men Zigge ligger och "grinar" nedanför mig. Jag sitter i soffan och han ligger i sin säng nedanför. Jag skulle kunna stänga in mig i ett rum och slippa höra honom, men då finns det risk för att han hoppar upp någonstans, det vill säga i soffan eller i någon säng. Det får han inte eftersom han har en skadad ryggrad. Diskbråck vill säga. Han har lite svårt att gå och har det även svårt att vifta på svansen. Puffen.. Pappa var tvungen att åka akut med honom till djursjukhuset i fredags. Han trodde det var något mycket värre eftersom han inte kunde gå alls då, han var nästan som förlamad i hela bakändan. Usch... Det var otroligt jobbigt att höra, mamma och jag befann oss på Gotland och var helt hjälplösa.

En timme innan begravningen fick vi höra om Zigge, det gjorde ju inte saken bättre liksom. Vi trodde ju såklart att det värsta skulle hända.
Begravningen var nog den finaste jag har varit på. Hans barnbarn som inte var många år gamla sjöng Blinka lilla stjärna i kyrkan. På minnesstunden efteråt var det många som höll tal och sjöng. Vi var runt 150 stycken där. Min bordsdam gick upp och sjöng opera, söt var hon.

Förutom begravning hann jag med att shoppa. Köpte en klänning, ett linne från Matthew Williamson-kollektionen, massa smycken och sen fick jag ett par Converse av mormor. Hur snällt som helst.

Nu måste jag verkligen plugga!
Puss

everyday and every night.

Dödstrött.
Bara förnamnet, håller på att somnar och jag har inte packat klart än. Jag kommer hem på lördag kväll så det blir bara två nätter så egentligen skulle det räcka med en liten träningsväska ni vet, inte då. Zara packar på som om hon skulle vara borta en vecka, men det är som vanligt, ba bita ihop.

Jag måste sova, måste duscha, måste packa, jävligt mycket jag måste göra helt enkelt. Drygt, men samtidigt vill jag tanka hem massor med bra låtar så jag har att lyssna på vägen till gotland och hem. Men är alldeles strax klar med det. Då blir det packa klart och sen krypa till kojs.

Avslutar detta inlägg med en kram till min älskade vän, kommer sakna dig :*


Ni hänger med va?

Natti.

I morgon kommer det vara full rulle på mig fram tills 8 ungefär då jag slutar worka. Då måste (!) jag packa. Åker hur tidigt som helst på torsdag morgon så jag är så illa tvungen. Orkar inte skolan i morgon, den kommer gå segt..

Varför måste man alltid ta saker i egna händer? Kan inte någon göra det åt mig? Don't think so. Fan va drygt.
Hej på ett tag!

I think the end is mine to write.

Matteprovet idag var ju en katastrof, då menar jag inte att själva provet var svårt eller något, mer allmänt, haha. Vi satt i en stooooor sal på mälardalens högskola som sagt och vi är nästan 100 pers i den där salen, eller så är det jag som är dålig på att avgöra på ett ungefär hur många vi var, haha. Men i alla fall, min mattelärare var tvungen att prata i mick så alla skulle höra, jag sitter längst fram precis framför honom. Så börjar han prata om att det är jättebra att vi har något att dricka och något att tugga på, "till exempel Center!", och så stirrar han på mig. Det var ju kul.
I början av provet fick min penna tuppjuck och börja låta som fasen, det var ju också kul. Ännu roligare var det när jag blev sugen på lite Loka och sprutade vatten över alla mina papper, det var som pricken över i:et liksom.
Själva provet vill jag inte prata så mycket om. Jag blir nöjd om jag får godkänt helt enkelt.

Idag har mäklaren varit här och värderat vårat hus, sound great, höhö. Det kanske blir flytt det här året, we'll see.

Visste ni föresten att Robinson-Christian och Robinson-Elleonor är tillsammans, eller dom hade väl lite trevligt i alla fall under Robinson-återträffen, höhöhö. Låter ju bra eftersom Christian både är gift och har barn, hur många vet jag dock inte. Älskar robinson!

Nu ska bladdra med Sandra.
Puss!


En bild från nyår.

you killed the beauty of today.

Jag pluggat lite matte, har tittat på massa genomgångar på youtube om alla möjliga grejer som hör till B-matten. Får jag ett G kommer jag bli lycklig, får jag några poäng ifrån VG kommer jag grina, får jag några poäng ifrån G kommer jag grina desto mer. Det får gå som det går helt enkelt, jag kan inte göra mer än mitt bästa.
Det här är vårat näst sista nationella, det sista är muntligt i engelska.

TIDIGT på torsdag morgon åker jag till Gotland, herregud vad skönt! Jag har saknat det stället, ska njuta av de få dagar jag är där och verkligen leva på det tills nästa gång, man vet aldrig hur länge jag får vänta tills då.
Ska fixa lite filmer och nyaste avsnitten av 90210 & Gossip Girl tills jag åker. Sounds good.

För att inte deppa över matten alla ni som går i tvåan, lyssna på denna, ni blir gla'a då!


måndag.

Idag började vi kvart i ett vilket var otroligt skönt. Det blev en lång sovmorgon sen tog jag halv 12 tåget till stan. Åkte lite tidigare eftersom jag skulle hinna gå på stan och byta min skjorta och köpa en ny skjorta och nya skor. Jag hittade allt vilket var bra.

Vi slutar om ca en timme vilket är väldigt skönt. Då ska jag hem och plugga matte.

Nu ska vi analysera texter, hehe.
Puss

don't let me go.

Det har varit en otroligt lugn helg, men jag har njutit och det är det bästa. I fredags var jag på kalas, en aning kaosartat där ett tag men det var lugnt. Efter det åkte jag hem och myste ner mig i sängen med en bra film.
Igår var jag och mamma till stan och letade begravningskläder, det jag hade bestämt dög inte på långa vägar för min mor och eftersom våran släkt på gotland är otroligt petiga för lilla minsta tråd som hänger ifrån tröjan eller ett hårstrå som har hamnat på fel plats, ja ni vet. Så både jag och mamma köpte nya kläder enbart för begravningen. Måste dock köpa nya skor innan vi åker också, inga av mina skor dög heller. Skapligt drygt.

Idag har vi varit och tittat på ett hus som vi är intresserade av. I 3 timmar (!) var vi där, i slutet höll jag på och somna så mycket dom snackade. Herregud.. Om vi nu skulle köpa det kommer jag ha en hel övervåning för mig själv och 3 (!!!!!!) garderober, det vill säga walk in closet, halleeeeeelujah! Hihihihi.

På tisdag kommer vi sitta på mälardalens högskola och göra nationella i matte. Varför måste vi vara där? Bara för att göra oss mer nervösa? Äej, vettetusan. Måste plugga nu i alla fall.

Puss!


Ett projekt jag håller på med. En illustration, ser ni vem det föreställer? Har svårt att göra munnen så den är inte klar än, höhö.

the party is ending at 2 am so whatever you must do, do it now.


En old låt, men åh så bra!
 
Taggad?

Eftersom jag har sovit alldeles för länge idag och förmodligen kommer få det svårt att sova ikväll så ska jag köra mig helt slut på en löptur. Ska försöka få mamma att köra lite kickboxning utomhus också. Great!

Puss.

Torsdag.

Kläder till begravningen?!
Jag höll på mestadels av kvällen igår att välja kläder. Jag har en outfit jag skulle kunna ha på mig men jag ser ut som 30 i den, skulle jag ha på mig mina brillor skullle jag se ännu äldre ut, heheh.
Men det är ju valfri klädsel och då behöver man inte ha svarta kläder på sig och det är just det. På begravningar ska man ha på sig svart och det känns väldigt knepigt att komma dit i en skrikrosa tröja, men ni fattar..... Det får bli något neutralt helt enkelt.

w/e

Fårskalle.

Gud, så kissnödig jag är och gud så spännande och bra Greys var idag!
Har hört att Gotlandsresan kommer bli bra trots allt, hihi. Har även hört att det ska komma lite nytt folk dit, alltså till begravningen menar jag då. Kan inte tänka mig att det kommer finnas mycket folk i Visby och så. Har varit på Gotland en vinter och det var inte kul, inte alls lika fint som på sommaren. Nu ska jag dit i Maj och jag kan tänka mig att det kommer vara lite boring, men shoppingen är still the same, höhö.

Jag undrar varför Erik som är gäst på Fråga Olle ikväll har badshorts och en urtvättad gammal tröja på sig? Medans Hanna som också är gäst har på sig en finklänning. Hmm..... Ska tänka på det där medans jag besöker damrummet, hehe.

Hej på er! Snart besöker jag ringmiiiuuuuren, höhö.


En Efes, tack!

you're nothing.

Jag var hemma tidigt, både jag och Sandra blev klara med uppsatsen en timma efter vi börjat, haha. Kul och inte sitta enda till halv 4 liksom. Man fick göra det om man behövde det. Jag, Sandra och Fredrik var de enda som var klara och fick gå på första släppet, man får liksom inte gå när man vill. Jag skrev 680 ord, man skulle skriva mellan 500-800 ord så det var helt perfekt.

Snart väntar ett frisörbesök, jag ska endast toppa mig lite. Otroligt slitet är mitt kära hår och jag vill inte att det ska sluta växa, nejnej. Väx mer tack! Måste bara springa in i duschen nu, hann inte duscha i morse, försov mig en aning, farfar ringde och väckte mig som tur var.

Nej nu blir det dusch, klä mig sen tar jag Karin (min cykel) och cyklar till frissan.
Puss!

Tisdag.

Fick reda på tidigare idag att Hoffmaestro kommer till Peace and love, hur great som helst ju! hihihi

Har varit hemma från skolan idag, var mer än trött i morse plus att huvudet inte kunde sluta dunka, kändes som någon stod och slog med en hammare.
Har sovit nästan hela dagen och det har varit hur skönt som helst förutom att det bara har funnits äcklig mat i kylskåpet. Inge kul alls. Men nu har jag ätit mängder, höhö.

Jag ser inte fram emot morgondagen som kommer spenderats i en stor sal och det kommer skrivas tråkiga uppsatser. Svenska nationella skriftliga.. Herregud, 5 timmar! Men jag ska äta en stoooor nyttig frukost så att det kommer gå lite bra i alla fall. Jag suger balle på att skriva uppsats :(

Nyaste Ica-reklamen är väl för rolig?

-Excuse me, where am I?
-Härregiuuud, du är precis utför ringmiuuren!
-Okeeeej, ofcourse....

Försökte mig på att skriva på gotländska, men det gick inge vidare, haha. Men rolig är reklamen i alla fall!

Nej nu ska jag titta på 24.
PUSS


Måndag.

Sitter i skolan nu och har ingen lärare, var hon är? Bra fråga, no one knows.
Har glömt att gratta vår egen Madde på 18årsdagen idag, så här kommer ett Gratttis! Och har även glömt att gratta my cousin på sin hmmm... 15årsdag tror jag, så ett Grattis till dig också!

Det är fult väder ute, det är tråkigt. Varför ej någon sol?

Nej nu ska vi sätta igång här.
Tjing!

I'm right here where you want me to be, fighting with myself.

Fick klart mitt tal inför i morgon för inte så längesen och jag måste säga att det känns faktiskt helt okej. Mamma tycker det låter bra i alla fall. Så va fasen, det får bli som det blir helt enkelt.
Jag har storstädat i mitt rum idag. Eller inte bara i mitt rum, typ hela huset. Alla har varit aktiva hela dagen. För en mäklare skulle komma hem till oss i morgon, men när vi var helt klara med städningen så ringer han och säger att han är sjuk.. Suck.... Nu har jag städat mitt rum nästan helt i onödan, eller njae, det behövdes ju helt klart, kanske var bra att man fick tummen ur röven och göra det någon gång.

I morgon åker jag och mammi till ikea direkt efter skolan för att köpa in lite grejer som behövs. Var på tiden.. Har inget att hänga upp mina kläder längre med, helt slut är galgarna :o

På onsdag är dagen jag har fruktat länge. Nämligen nationella i svenska-skriftligt. Sitta i 5 timmar och skriva en uppsats? Usch.. Låter så hemskt.
Den 12e ser jag fram emot, då är det nationella i matte och det låter kanske konstigt att jag älskar det, för så mycket tycker jag inte om det, men gillar det, de gör jag! Älskar att lösa problem, hahaha. Kalla mig boring, men vafan. Matte B är mycket lättare en Matte A får jag lov att tillägga också.

Nej nu ska jag lägga in nya lakan och påslakan!
Puss!


En dåligt tagen bild - skuggorna.....

buhu.

Just det!
Linda Rosing har snott min kille.... Peter Thelenius :(

Första Maj.

Jag är bakis, har ångest, glad, fundersam och känner att nästan allt är great just nu. Lite blandade känslor där men vafan, det är så det ska vara.

Den 14e Maj åker jag till Gotland för en långweekend eller vad man ska kalla det. Framförallt åker jag dit för att jag ska på begravning, tråkigt nog. Ibland är livet tufft, men jag tror de flesta är lättade att det hände nu och att du inte ska behöva lida mer. Vi kommer alla sakna dig och din personlighet går inte ens att beskriva, så himla underbar som den var. Okej, nu får jag tårar i ögonen..
Nej men i alla fall. Vi ska ta in på ett fint hotell, tror det kommer bli bra det där, shoppa ska jag också göra, fifän vad fint. Längesen jag träffade alla släktingar med, blir ju bara en gång om året som man åker dit så.

Jag måste plugga.. Har ett pm att skriva, senast på söndag 23:59 ska den vara inne, eller den är snart klar. Ett tal till nationella muntliga ska jag också skriva. Sen en jävla massa arbeten och skit... Herregud, på en fredag? Men jag är ändå bakis så vafan.

Slänger in lite bilder ifrån gårdagen som förövrigt var helt fantastiskt kul! Fest hos Tom och alla röjde, så det ska vara!


this is ma sista from anatha mista

welcome

sad?

kubbisch

sandja äj fett full

wazzup with the hand liksom?

Bilderna är snodda av linne.

RSS 2.0