dddagen.

1 timme kvar av skolan sen är det 4 dagars lov. Kan inte bli bättre. Om ungefär 4 timmar bär det av till St. Sundby. Som sagt så är det riktigt skönt att komma bort, i alla fall några dagar.  Efter att vi kommit dit är det bara att sätta igång med att börja fixa oss, jag och Sandra. Eftersom alla andra av våra vänner där borta redan kommer att ha hunnit börja för längesen när vi kommer dit. Inte kunde dom vänta inte.

Nu sitter jag och gör någon engelskauppgift. Är bra taggad inför kvällen. Men nu ska jag sysselsätta mig med nånting. Ha det så kul ikväll allihopa, för det ska jag ha!! Infogar två bilder på mig och sandra. grrrrr

                                                    HIHI               
                                                    HAHA

Valborg i morgon.

Jag har tusen saker att göra. Men som vanligt prioriterar jag datorn, nej så har det inte varit jämt. Förut var jag besatt och sen ett tag var jag off i från datorn ett tag sen nu har jag blivit fast igen. Inte lika mycket som förut men för mycket enligt mig. Ska bli ändring på det.

Idag hade vi som sagt nationellt i engelska hörförståelse & läsförståelse. Det gick bättre på hörförståelse än på den andra delen. Jag som alltid tyckt att jag varit kass på att höra vad andra säger på engelska, kanske börjar bättra mig, keep up the good work.

Som sagt har jag tusen saker att göra (känns det som), måste packa, eftersom jag inte kommer hem i morgon. Måste duscha och fixa allt för morgondagen. Klockan är kvart över nio och jag hade tänkt att sova tidigt så man kan vara pigg och fräsch i morgon, icke då.

Jag, Sandra och Madde begav oss till stan på en gång efter vi fått slutat. Jag har äntligen hittat valborgskläder, men tycker fortfarande att det är lite tråkigt, har lagt in outfiten här i inlägget för er som är intresserade.
 Vi lunchade på Wayne's Coffe och åt en underbar kycklingsallad. Inte sista gången jag äter den där kan jag tala om. Ett plus för att vi åt nyttigt.

Nu måste jag sticka :*

valborgs-outfit   
Oversizad t-shirt från  BikBok
Höga shorts från         H&M
Armbanden från           H&M 
Strumpbyxor från Konsum haha


hosthost.

Alltid denna jobbiga rethosta på morgonar, bra jobbigt.
Vet inte ens varför jag bloggar nu, har hur mycket som helst jag ska göra. Men det är som vanligt jag som är tidsoptimisten.
Nationella om ca 1 timme, jag är fasen nervös. För jag vet att jag verkligen inte är bra på hörförståelse, jag rent ut sagt suger på det. Förstår ingenting när det är nån som snackar.

Vi håller tummarna för att få sluta efter nationella. Då blir det stan och till min förhoppning ska jag hitta nya valborgskläder. Jag vill ha nya...

I morgon bär det av till "stora" sundby och kommer hem på fredag. Skönt och komma bort.

Håll tummarna för oss nu, puss.


USCH.

Just nu hatar jag verkligen skolan.

29 April:  Engelska Nationella Hörförståelse (?)
6 Maj:      Prov på Lathundarna
7 Maj:      Matte Nationella Del 1
8 Maj:      Programhantering
13 Maj:    Matte Nationella Del 2
22 Maj:    Gymnastikprov

Än så länge ser det ut såhär för oss. Allt kommer i slutet, som vanligt är lärarna bra på att planera och lägger alla prov i slutet. Okej, nationella bestämmer i och för sig inte dom, men allt annat.

Ursäktar mig för detta inlägg men det är mer för att jag ska komma ihåg.

sverige, jag är täppt i näsan.

Vad irriterad man blir när man har skrivit en hel blogg och ska precis till att spara o publicera så råkar man trycka någonannanstans och hela bloggen är försvunnen. Skön känsla typ. Ibland kan man ha turen att den sparas i utkast men inte jag, jag har aldrig tur.

Igår var jag hurtbullen och var ute och sprang igår. Något stolt jag var när jag kom hem. Funderar om jag ska springa idag med, lutar åt det nu i alla fall.
Idag ska jag på synundersökning till övningskörningstillståndet eller något sånt. Så har tid idag till det.
Imorgon blir det shopping, får se om man hittar någonting. Ska förmodligen byta mina shorts till en storlek mindre om jag kommer i det. För dom jag har nu är nästan förstora och det hatar jag.
Är osäker på min outfit till valborg, grr...

Aja, låt oss börja.
hejhej vilken underbar dag det är, att få leva tillsammaaaaaaans!
Puss på er klassmates

good.

Dagen har sett ut ungefär såhär:
- Vaknade upp hos Sandra
- Åt frukost
- Åkte hem
- Batman Begins
- Fika med Kenn & Marika
- Springtur
- Dusch

Helt okej dag. Kenn och Marika kanske ska bygga hus så dom var här och visade sina spekulationer. Oh, jag blev helt kär i huset som dom kanske ska bygga upp.
Nu ser vi fram emot skoldagen i morgon (not) och ska snart sova. Göra mig ett försök till att sova i alla fall. Sen vet vi ju hur bra det brukar vara för mig att sova på söndagskvällar. Men det visar sig.

peace and love mina vänner


Finemang.

En helt oplanerad helg visades sig bli en riktigt bra helg. Kanske ska börja med det. I alla fall så i fredags så var jag och Sandra i stan till att börja med, på vägen hem ringde Alice och fråga om vi ville komma hem till henne och röka vattenpipa och umgås. Det lät frestande så vi drog dit. Med våra onda fötter gick vi hem dit och skratta så vi fick ont i magarna. Tack så mycket för kvällen tjejor.

På lördagen blev det tänkt att vi bara skulle dö hos Sandra. Max fråga om vi ville umgås med han och några fler och vi var positiva till erbjudandet och åkte hem till Ante & Malin. Sen åkte vi hem till Max & Linn, där det till slut blev film. Cloverfield, den var riktigt bra faktiskt, slutet var inge vidare men själva filmen var bra. Den rekomenderar jag.
I kylan lånade vi Max cykel och cyklade hem och sov.  Tack för den kvällen pöjkar.

Nu sitter jag och tittar på Batman Begins medans jag sitter här vid datorn. Ser inte fram emot skolan i morgon, det gör jag i och för sig aldrig. Men den här veckan blir det bara 2½ dag i skolan. Tackar för det också.

Later.

si.

Igår blev det storstädning i mitt rum. Hade inget för mig så jag dammsög till och med garderoben. Damma överallt och hängde ut täckena på vädring. Böt sängkläder och allting. Det doftade så gott, jag dammsög, torkade golven you name it. Jag älskar: att gå och lägga mig i ett nystädat rum.

Idag har jag bestämt att jag ska gå enda till klockan 16.00. Bra segt, men vad gör man? Har inte gått en hel skolvecka på väldigt länge och det är dags för förändring. Lite sent på terminen kanske, men ja.

Honung och pepparstekt fläskkarre med ratatouille och kokt potatis
Låter inge lockande va? Desto längre vi går på den här skolan desto godare blir det, huh?

Kolla in spansidorna på vlt idag, en kändis är med. Sidan 5 om jag ska vara mer exakt.

Btw, hade 1 jävla poäng i från VG på matteprovet. Han kunde inte ens bjussa på en ynka poäng, jag blev sur.

peace and love miii homies

sol.

För härlig dag idag. Kanske inte på skolfronten, men vädret?! Jag gick i linne och drog upp mina mjukisar (jag hade varit på idrott) Det var inte ett dugg kallt. Bra härligt. Nu märker man verkligen att sommaren är på väg.
I morgon ska Sandra klippa sig och efter det ska vi gå på stan. Mina idéer för klädvalet till valborg är som bortblåst. Skorna... ska jag verkligen köpa dom? Är osäker på dom, provade dom igen idag och nja, jag vet inte.
Det visar sig, ska tänka positivt och säga att i morgon kommer jag hitta någonting. Det ska jag.
Provade en jättefin klänning på gina idag, den skulle passat så bra till skorna. Men jag såg tvärgravid ut i den och jag skulle fasen må dåligt av att gå runt i den. Provade en annan klänning och den satt riktigt bra, bara det att det inte var en valborgklänning mer än sommardagsklänning. Nu är jag komplicerad.

Jag är trött. Är arg för att jag hatar min idrottslärare.
Föresten, klockan 12 öppnades dörrarna till nya gina. Jag och Madde var av de första som kuta in som virriga idioter där inne. Tyvärr var det under min förväntan och jag trodde faktiskt att det skulle vara större plus mycket nytt. Men nja, de hade mycket nytt det hade dom. Men inte så mycket jag hade trott. Jag ska nog inte förvänta mig så mycket nästa gång, då blir jag bara besviken precis som nu.

PS jag har hittat kjolen som har varit borta, jag är arg DS

När du träffat botten, kom ihåg mig då.
524574-1

I pray you die inside some nights.

Dagen började bra dåligt alltså. Jag ljuger inte om jag säger att jag stod och skrek i 3 minuter och bara onda ord om min mamma. För det första var jag ganska försenad och för det andra så hade min mamma tagit mina cykelnycklar. Min cykel var öppen men man måste ha nyckel för att kunna låsa den. USCH, jag till o med cykla och skrek att alla kunde dra åt helvete, HAHA. Så jävla körd. Tur att ingen såg eller hörde mig, för då hade säkert någon fått sig en dojja mellan ögonen.

I alla fall så blev dagen bara bättre och bättre, jag skratta så vanligt på lektionen och vi fick reda på att vi inte hade någon eftermiddagslektion. Jag var nog glad åt att sluta tidigt i minst en halvtimme alltså. Shit, jag är fortfarande glad. Det var jättefint väder också och då blir man ännu gladare. Jag och Madde struntade i och äta och gick och köpte kaffe o paj och satte oss i solen. Helt underbart.
Sen gick vi till gina som vanligt. Dom reade ut allt, trodde aldrig jag skulle hitta någonting, inte så ofta jag gör det när det är rea. Men jag hittade ett par jeans, okej, tappa inte hakorna nu men för 29 kronor, JAG VET, visst är det sjukt?!

I morgon är det premiär för ginas nya affär. Jag har varit nervös hela dagen och kan tänka mig hur ivrig jag kommer vara i morgon. Ja jag vet, jag är sjuk eller nått.

peace and love mina vänner

puss.

Jag kanske borde äta, min mage har börjat kurra nu. Har inte ätit något på hela dagen, förutom en kopp kaffe, en paj och en halv glass. Jag har inte haft aptit eller varit hungrig, det kommer väl nu antar jag.
Dagen har varit hmm ...helt okej. Vi fick sluta tidigare ifrån våran enda lektion och det kändes riktigt bra. Vi hade våran svenskalärare, som sagt hon är bäst and i love her.
JAG MÅSTE BARA: OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHH!! Jag har hittat mina skor till valborg och på lördag inhandlas dom. GRRRR jag kan knappt bärga mig, JAG ÄLSKAR DOM!
I morgon kommer min farmor hem så jag måste städa, usch jag vill verkligen inte. Men det måste göras, så jag ska snart sätta igång för annars kommer jag skjuta upp det hela tiden och det uppskattas inte.

Bra att vi tog oss tid att prata, jag hade ångrat mig om vi inte gjorde det.
We are better off this way.


körd.

Ibland är jag bra körd alltså. På nisses i lördags höll jag på att ramla ner för rulltrappan, igår mosa jag min hand med osthyveln, det var bra skönt, testa vettja. Nej, gör inte det.
Jag hittade en jättefin tavla på Nisses, den ska jag köpa till mitt rum. Ska byta färger förstår ni. Just nu har jag lila/svart, ska byta till rosa/svart. Det blir nog fint.
Idag var det superväder precis som igår, jag älskar min svenskalärare Shokri. Hon låter oss göra mer än vad våra andra lärare gör.


Den nya I'm Yours-låten är jättebra, mhmm.
På torsdag öppnar den nya Gina-butiken. Blir att inspektera den litegrann då.
Bokade tid på Cut&Blow idag, på lördag klockan 10 har jag tid.


All saints - Never ever -.-


fotosession.

Idag fick vi vårat efterlängtade sommarväder. 28 grader i solen, helt underbart. Jag och Sandra tog cyklarna och stack till forsen för att mysa och ta kort. Både jag och Sandra hade endast shorts och t-shirt på oss och vi frös inte mycket kan jag tala om. Bara då solen gick i moln och det var inte ofta.
Det blev rätt mycket kort på mig, eftersom Sandra är lite mer kameraskygg än vad jag är. Haha. Efter ett tag kom Linn också eftersom Sandra inte kunde få in någon bra inställning, för mig spelar det ingen roll men det är tydligen stort så jag la mig inte i det där riktigt, jag var mer ett testföremål. Tack tack, hahaha.
Efter vi varit där i några timmar och hunnit med att sola ett tag också cyklade vi till ica för att köpa glass. MUMS, det kittlade verkligen störtskönt i kistan.
Efter tag kom jag på att jag endast hade ätit frukost så jag cyklade hem och åt och sov en stund på det och nu sitter jag här. Jag förstår verkligen inte hur jag lyckas, så fort jag ska titta på tv och lägger mig ner eftersom det är så mycket skönare än att sitta så somnar jag. Var nog längesen jag såg ett helt tv-program.

I morgon börjar den efterlängtade skolan (yeah right). Jag är sjukt trött och skulle kunna gå och lägga mig nu och sova tills i morgon. Funderar faktiskt på att göra det, men frågan är om jag sabbar hela mitt nattrytm(eller vad man säger) då. Så jag funderar ett tag till. Måste hitta hostmedicin någonstans, snart hostar jag upp mina lungor eller något för jag har hostat konstant i en halvtimme nu. Kul.
Vi börjar med att dricka lite vatten.
LateRR

Godnatt.

http://www.stureplan.se/frame.php?main=/articles/7052/

Om man går in på länken ser man en intevju med Blondinbella om ni vet vem det är. Hon är 17 år och är sveriges största bloggare och hon tjänar pengar på det plus att hennes pappa jobbar FÖR henne.
Killen från stureplan.se påstår att det är ofint att åka buss. Hallå? Och blondinbella är fan "blondin"bella, hon kan inte erkänna att hon inte har något problem med att åka buss sen kan hon inte erkänna att hennes pojkvän bor i förorten.........

assfuckin'hole.

Snoret rinner och det är så gott som stopp i min hals, jag har ju nyss vart sjuk (?) Nej jag ska fan inte bli sjuk, här ska knarkas halstabletter, nässpray och te. Jag ska inte ge mig, för jag vet att om man verkligen inte vill bli sjuk så blir man inte det. För jag kommer ihåg i 6an då jag skulle vara lucia och jag ska läsa nån dikt o sånt. Dagen innan hade jag ingen röst och jag var tvärnervös att det inte skulle hålla. Så jag satt igång med alla möjliga huskurer, te, varmt vatten med en halstablett i och allt möjligt, dagen efter mådde jag skitbra, halsonten var borta och rösten var tillbaka.

Mika - Happy Ending

Jag och Sandra hade bestämt att vi skulle ge oss ut och glassa i det fina vädret som det egentligen skulle bli idag. Jag hade kollat upp att det skulle bli nästan 16 grader varmt men det står bara 10 grader och det är moln överallt, solen syns inte ens. Där sprack det liksom.
Har nyss ätit lite frukost så nu är jag plättmätt.
Hanna och Sandra var här igårkväll. Gosh vad jag tycker om er. Vi såg på cabarén, jävlar vilka flashbacks man fick. Men jag ska fan ta i kontakt med den där kameramannen som har filmat, ska strypa honom. Han kunde inte filma för fem öre. Men i vilket fall som helst så var det riktigt sorgligt att se den.

Later

Än så länge en bra dag.

Dagen började med matteprov, slut.
Japp, orkade verkligen inte webbdesignen på eftermiddagen, så jag gick "hem". Jag och Sandra gick på stan, vi slutade 10 och gick på stan i några timmar. Hittade ett par shorts, strumpor & 2 t-shirtar. I just love t-shirtarna, grrr.
Hanna kommer hit sen, mysigt. Bra längesen nu. Vi kanske behövde det?
HAha, haaaallå hon är ju ful? dude it's skrattretande

morsning korsning tjejeeeer! hahahaaaaaaa

Har du hört om han som ränner på stan och är på jakt efter varma händer?
Har du hört om han som alltid kommer fel, hur han än stämplar och eftersänder?

....

Från att vara så glad till det här. Come on, trodde du var starkare än såhär bruden.
Jävla idiot

Friluftsdag.

Japp, friluftsdag var det. Jag hatar Linn (våran idrottsvikarie typ), hon är helt vrickad verkligen. I vilket fall som helst så vann vi hela skiten, mitt lag. Det var väl det jag ville få sagt liksom. Först skulle man göra upp en eld, vi kom trea sen fick vi pluspoäng och stjärna i kanten för den snygga stilen på brasan. Det var sex grupper. Sen skulle man blablablablablablabla. Sen så vann vi i alla fall, jag hatar att förlora så det kändes rätt bra, höhö.

Vi hade nationellt prov i engelska idag. Gick relativt bra, skulle ha kunnat gjort det bättre men det säger man alltid så. Imorgon är det matteprov, känner att jag behöver kolla igenom vad som kommer vara med, känner mig lite osäker på det. Men det ska nog gå bra, tänker positivt, blir alltid bättre då. Peppar peppar ta i trä.

Bor hos farmor och farfar just nu. Dom är bortresta så jag passar på liksom. Bra skönt, iofs är det våra grannar och dom bor vägg i vägg med oss, men det är skönt ändå.
Sandra sov med mig inatt, mysigt. Vet att ni är avundsjuka, inte alla som får spendera natten med Sandra liksom.
Igår var föresten den där övningskörningskursen. Alltså, bra onödigt och sitta och lyssna på en babblande kille i nästan 4 timmar. Men det var väl rätt nyttigt antar jag och dom har ju inte införskaffat det helt i onödan för jag lärde mig rätt mycket saker som jag kommer tänka på. Har berättat för Sandra och Madde om det där nästan hela dagen idag, så nu vet dom ungefär exakt vad dom kommer få höra när dom ska gå dit. Lite typiskt mig kanske.

Nu märker jag att den här bloggen håller på att bli lite för lång och jag skriver ALDRIG om nödvändiga saker så, HERRÅ.


äckelpotta.

Igår kom jag inte iväg på mitt cykel förrns det var 4 minuter kvar. Påstod farmor i alla fall så vi litar på det. Det resulterade i; att jag kom på min cykel, sen när jag svänger av vid kyrkan ser jag att bommarna är nere och att tåget sakta åkte iväg på sin färd till västerås. Satan vad irriterad jag blev. Jag mötte alla som kom i från tåget och kände mig skapligt dum innan jag började cykla hem igen. Jag sket i skolan, jag var så irriterad.

Jag hade en pluggdag för mig själv. Jag satt på verandan och njöt av vårvädret medans jag pluggade. Så ska jag göra varje prov. Man kan verkligen koncentrera sig, med skillnad mot i skolan har jag noll koncentration.
När pappa kom hem hade han med sig wienerbröd, han är väl för go. Så det blev en mysig fikastund på verandan.

Idag höll jag på att missa tåget igen, fick slänga upp benen på ryggen och nästan springa.
Sitter och fördriver tiden nu, tills jag ska redovisa min engelskauppgift, Alicia Keys/Soul. Jag är inte ens klar. Bra bra...

LateR

Ledig.

Pluggpluggplugg och det går allt annat än framåt för min del. Jag är mest orolig för mitt prov på onsdag i tv-historia eftersom jag fick IG på det andra i tidnings-historia. Antingen kommer det vara superenkelt eller tvärtom. Det vill säga att man aldrig vet vad vår Mediekunskapslärare hittar på. Det är bra drygt.
Har bara varit trött idag så har inte orkat plugga. Fast jag har varit ute och övningskört litegrann. Det gick hyffsat bra. Det går framåt med det i alla fall.

puss.

Söndag.

(Raderat stycke)

Sitter och försöker skriva en uppsats om Alicia Keys/Soul som jag ska redovisa på onsdag. Går inge vidare om jag ska vara riktigt ärlig. Tur att det ska vara på engelska för det är jag så himla bra på också. Kommer gå skitbra har jag hört.

let's do this shit.


Sure.

Jag och Lina övernattade at Sandra's place inatt. Jag var morgonpigg i morse och gick upp 2 timmar tidigare än de andra. Tur att det var bra på tv annars hade jag väckt dom (6) eller ätit en låååååång och god frukost utan dom, hähä.
I alla fall så drygade vi bara igår, gjorde ungefär ingenting mer än att skratta och gå i regnet. Jag har nästan träningsvärk i magen idag.
Igår när vi kom hem hade grannen fest, hörde allt dom gjorde, hähä. Helt plötsligt dunkade det till och hela huset vibrerade nästan, så vi trodde dom hade haft omkull en bokhylla eller något. Men fick reda på idag att det var en bil som hade sprängts och att det var det som dunkade. Jävlar....

Imorgon är jag ledig. Rätt skönt, så idag behöver jag inte tänka: Fan, i morgon börjar skolan. Men jag måste plugga så det blir inte så skönt ändå. Har 3 prov och en redovisning den här veckan. Sista matteprovet i A-kursen i alla fall. Bra skönt och slippa det. Synd bara att det är nationella kvar och så.

Aja,  Later.

Lördag.

Gjorde en "pappa" inatt. Somnade i soffan när jag kom hem och vakna vid 4-halv5, haha. Skrattade åt mig själv när jag vaknade. I alla fall så var festen inge vidare. Det var helt okej med folk när vi kom dit sen blev det lite bråk o tjaffs o sånt och då drog de flesta, så det var inge vidare. Men vi hade kul i alla fall, hihi. Bilder kommer upp på: http://zzzzara.bilddagboken.se inom kort. I och för sig blev det inte så många bilder tagna.

Min bror har sålt sin lägenhet i stan nu och flyttar till hallsta. Nu kanske man får se dig lite oftare?

Jävla idiot, jag har lust att spy på dig!

Update.

Kom hem från skolan för ungefär 2 timmar sen. Fick sluta 2 timmar tidigare, dvs klockan 2 men jag hade hittat 2 tröjor på stan så jag hann inte med 14.15 tåget. Bad bad, Madde gjorde mig sällskap så det var ingen fara. Som sagt så hittade jag 2 tröjor på lunchen, självklart har jag inte med plånboken när den verkligen behövs. Tur man har en pappa som jobbar i stan. Räddare i nöden liksom.

Har egentligen inte tid att sitta här, måste duscha sen är det brådis till Sandra. Damn..
Ibland gillar jag konserthuset extra mycket alltså, som idag tillexempel så var det inte bara god mat dom bjöd på muffins också. Choklad också för den delen, riktigt saftiga var dem med.
Matten idag var så jävla sjuk, vi gjorde i princip ingenting mer än att spela in sjuka videos. Snart införskaffar jag mig ett youtube-konto då jävlar ska ni få se på grejer, HAHA!

Var ute och övningskörde igår för andra gången. En eloge till alla er som kan köra bil. Det är fan inte lätt alltså. Höll på att köra rakt in i en stenmur, tur pappa var med på handbromsen. Haha, jag är så jävla körd.
Nej hörrni, nu taggar vi för fest! Puss på alla sjuka människor :)


Party.

Skolan nu. Vi sitter och har matte och det är väldigt mycket mer än tråkigt. Har prov nästa vecka så vi är tvungna att ha matte nu. Sjukt jobbig vecka i skolan nästa vecka.
God mat i skolan idag, kyckling och potatisgratäng, det gillar vi. I eftermiddag ska vi titta på filmerna som klassen har skapat under veckan. Haha, spännande.

Igår var jag till stan och köpte en ny pennkjol eftersom min är spårlöst försvunnen om någon har den skulle jag uppskatta om någon sa till. Ska byta den idag eftersom jag tog fel storlek. My bad.. Den rosa jackan var slut också så jag fick köpa den vita. På gina, ni vet.

Party ikväll, och jag är grymt taggad. Ni skulle ba veta ;)

Something new.

Eftersom alla andra skaffar blogg.se/webblogg.se så följer jag också strömmen, varför vara sämre än alla andra liksom?
Ehm, den här bloggen var svårare än den andra simpla noggen så det kommer nog dröja innan den här bloggen blir någolunda snygg. Så förvänta er inte för mycket på designen, ha ha.

Vi håller på och spelar in filmer i skolan. Det går rätt bra för oss. Vi spelade in i förrgår och ska redigera allt idag. Kan tänka mig att det kommer bli rätt nybörjaraktigt, haha. Jag, Madde och Julia sitter och tittar på lite klipp nu. Där bland annat Julia gör bort sig ett antal gånger, haha.

Inge dryg dag idag och i morgon... Alla orkar ingenting och gör ungefär ingenting, så det är klart det smittar av sig.
Har haft ont i huvudet sen i måndags och min energi är i botten. Måste ändra min kost, träningen ska jag också börja med. Kan tala om att vecka 17 så börjar jag med träningen, Sandra med. Nu har vi verkligen bestämt oss för att ta tag i det här. Beach 08, eller hur var det?

Måste bara tillägga att min mamma är sjukt bra. Det är redan konstaterat men jag måste bara tillägga det.

Föresten så övningskörde jag litegrann igår. Lite busigt eftersom jag inte varit på den där kursen än, men den blir på onsdag nästa vecka. Jag var jättenervös men det gick rätt bra faktiskt. Pappa tyckte jag var oväntat bra, hehe.

Idag dissar jag, Sandra och Madde den mustiga köttgrytan och sticker till donken i stället. Håller verkligen inte vad jag säger. Men det kommer jag lovar...

Btw, så har Marimekkos kollektion för H&M kommit i butik nu. Spännande, enligt mig.

Ska hjälpa min otåliga grupp att leta sorglig musik till våran film. Later!

RSS 2.0