whateva you like.

Jag har huvudvärk. Visning på gång här, panik. Måste äta, får bli sen. Måste till ica och kolla schemat. 8 dagars jobb väntar. Puss på allt.

it's been a while.

Vet inte ens om jag kommer orka skriva något. Är sjukligt trött och sitter och gäspar just nu. Ska slänga huvudet på kudden och sova. Två dagars ledighet väntar och sedan jobbar jag 8 dagar i sträck. Jag har 11 dagar kvar att jobba, inte efter varandra som tur är. Men 11 pass. det är ju inte mycket, det pallar man väl med? Jo feffan, klart som korvspa.

Sträckte en muskel i ryggen en halvtimme innan jag började jobba idag, så jag har väldigt svårt att vrida mig åt sidorna. Hur lyckas man? Och jag tyckte Sannes head-bangning-sträckning var skämmig, haha. Jag stod och tuperade håret när jag sträckte mig, hur illa är inte det liksom.

Vi har döende fiskar i vårat akvarium på ica. Ett barn blev rädd när den såg en fisk "simma" upp o ner och en annan fisk satt fast upp o ner i ventilen. Jobbigt läge.

Nej, jag bara jiddrar, är trött.
Nu ska jag borsta gaddarna och sova. hej!


vilken kväll.

Gårdagen var väldigt behövlig, otroligt kul var det. Mycket alkohol gick ner, haha. "Pinky-purple-wine-red", säger jag bara!
Vi satt hemma hos mig och drack ett bra tag tills vi åkte vidare. Skön kväll som avslutades med vattenkrig nakna, slocknade bredvid min älskling. Mycket bra kväll!

Vi är uppe tidigt idag, är hundvakt så har gjort lite såna ärenden. Om ca trekvart åker vi till stan och tar tåget till storstaden för att gå på Grönan, skönt och åka karusell när man är bakis :D

PUSS


lalala.

Jahapp, en dag återstår och sen ledigt i två dagar. Ett gäng åker till grönan på lördag, har ej bestämt mig om jag ska med eller inte. Vi får se. Ska klura på det ett tag. Hade egentligen velat åka på onsdag eller torsdag men nu går ju inte det på grund av att vissa jobbar. Kasst.

Igår efter work åkte jag och Sandra in till stan, spenderade lite pengar. Fick ett samtal och vips så hamnade vi på Hällas äventyrsgolf med Jonas och Martin. Riktigt underhållande och jag kom etta om man tittar nerifrån. En liten unge garva åt mig också när jag missa hålet en gång. Haha, efter det blev det donken (jag åt bara glass!!!) sen hem till Sandra för att sova. Gött!

Vi får se vad helgen har att bjuda på, jag är sugen på fest så vi får se.
Puss.

livet går fort, det är ju så svårt att hänga med.

Jag jobbar 6-13 enda tills fredag, innan frukosten som jag har klockan 9 är det fan inte lätt att hålla ögonen öppna. Ni vet varje gång man blinkar så att ögonen inte ska torka ut? Varje gång jag gör det så somnar jag, tror jag i alla fall för jag är helt lost i skallen och måste typ dra upp ögonlocken med fingrarna för att inte somna stående. Ica får skylla sig själva att de har satt denna tid på mig, för jag tycker inte jag får så mycket gjort under de här timmarna. Konstigt liksom.. Det är fan omänskligt att gå upp strax innan 5 i en hel vecka.

Har nyss ätit god mat, hela familjen hemma nu. Bror & Marika är hemma från Gotland och mor & far är hemma från sin myshelg. I helgen åker alla bort igen och jag blir kvar ensam. Hatar att fiska så nej tack.

Har sovit för många timmar nu på dagen, alldeles för många. Kommer få det tufft att somna ikväll.
Hade planerat att jag skulle inta gymmet och träna och sola. Men orkar verkligen inte träna idag, noll energi och trött som ett djur. Sola blir det i alla fall, mycket skönt. Tar nog en promenad dit om det inte regnar.

Nej nu sticker jag.


hej för idag.

Fan va trist det är att sluta 1, man hinner med så sjukt mycket att det blir tråkigt. Har till o med hunnit att spela harpan och fördriva dötid. Sick.
Börjar bli trött, vill inte sova. Vill göra mycket annat. Vill inte jobba, 3 veckor kvar, håll ut!

Nu då? Beck. Ensam? Ja.... Läskigt? Ja.

we are shadows.

Sov inte många timmar inatt, kanske max 2 timmar vilket inte är nå vidare. Gjorde smörgåstårtor mest hela dagen och har fått in snitsen på det där också.
När jag kom hem från work fick jag mat av farmor, satt fint i kistan. Har städat och tvättat lite och nu tänkte jag antingen dra till gymmet eller ut och gå eller springa. Det visar sig, hur mycket jag orkar.

Ledig i helgen och det tackar jag för! Känns som det var ett tag sen -.- 4 dagar kvar bara, hehe.

Nej på med träningskläderna, vi hörs!


söndag igen..

Sitter här och gäspar, är så trött så jag skulle kunna gå och lägga mig och sova tills i morgon. Men det kan jag inte, även om jag skulle vilja. Jag börjar jobba 5, så det är bara att bita ihop. Sen jobbar jag hela veckan fram tills fredag och är ledig lördag och söndag, för en gång skull.

Tidigt i morse åkte mor och far bort, så nu är jag ensam. Och vad händer när jag är ensam? Jo min hund har gjort illa en tass och kan inte gå och jag har ingen aning om vad jag ska ta mig till och jag vill inte ringa päronen för då skulle dom inte kunna slappna av där borta. Inge jobbigt.

Vaknade halv 2 idag, trött som ett as. Hoppade in i duschen och sen fick jag mat av farmor och farfar och nu sitter jag här. Måste väl fixa mig snart.. Jobbar till stängning ikväll.

Later

toca el batteria, haha.

Det kändes inte så jäkla bra i morse när jag vakna av väckarklockan, snoozade läänge och tillslut orkade jag ta mig upp medans Sandra fortfarande låg kvar och sniffa på kudden, otroligt orättvist. Kastade i mig två mackor och for till work. Tiden gick sakta och jag var hungrig. Inte längre dock, efter två koppar kaffe så är man på topp igen typ. Är jättepigg nu och skulle vilja ut och springa, men jag tar det lite senare i stället om jag är lika pigg då.

Tänkte kasta mig i solstolen och sola någon timma, fast det är ju knappt varmt så det känns segt faktiskt.

Aja, vi hörs!

blame it on the a-a-a-alcohol.

Jahapp, vad ska man göra nu då? Har tränat, duschat, ätit och nu fattas bara sömnen men inte än på ett tag.

Min mor fyller år på söndag men jag vet inte vad jag ska ge henne. Dock är hon och pappa bortrest då så det är ingen brådska, kan ge presenten (vad det nu blir) på tisdag då de kommer hem.

Jadu, vad hittar man på i morgon då? Börjar jobba 8 på lördag dock, men jag är ju en killer så det ska nog inte göra så mycket, haha. Jag är sugen på fest, får se hur det blir.


arrrrrrriba.

Idag hade jag tänkt att sola hela fuckin' dagen, men först ringde polisen, snackade med en lost kille och förklarade allt som hände i en halvtimme, fick upprepa allt 70 gånger, tror vi fick med allt jag minns. Svårt att återberätta allt i minsta detalj..

Men i alla fall, polisen ringde först, sen gick solen i moln sen hamna jag här och solen tycks bara gå i moln hela tiden vilket är drygt.

Jag vill vara 18, för hade jag varit det hade jag befunnit mig på Gotland, seriöst. Ska lätt dit under stockholmsveckan nästa år, fifan vad röj.

Idag började jobbet igen, och 8 dagar återstår innan lite ledighet och det är Julias fel. Ska hämnas på henne, jo det ska jag. Ska kasta ägg på hennes bil eller något, haha. Nej då.

Ska fan ut och springa, gjorde det inte igår eftersom jag inte fick. Har gjort det varje dag i en vecka och sen spricker det, not good. Nu, ska jag ut och sola om det inte är molnigt i sånt fall sätter jag på mig tightsen och springer i stället.

Så får det bli!


Min otroligt söta vän och jag. Jag syns ej mycket eftersom Sandra är kass på att ta kort när hon är drunk.

hola amigos.

Jag sitter i sveriges svåraste beslut... Ska jag eller ska jag inte? Det är en sviiinsnygg klänning ifrån Nelly och jag kan inte bestämma mig om det är värt det eller inte. Jag tror fan det är det. Eller?

JO, nu beställer jag. Har fan money så det är värt det.

Har legat i soffan nästan hela dagen och glott på tv, har bara varit dåliga program. Eftersom jag inte får sola så strejka jag. Hur jobbigt som helst ju.

Snart en månad kvar till turkiet, oh så härligt. Längtar så jag dör.

I morgon ska jag upp vid 5 igen, hallelujah!


this town kills you when you're young.

Idag har jag faktiskt hunnit med en del. Jag och mamma städade hela huset, eftersom det var visning ikväll. Pappa har åkt på roadtrip med en polare med HDn. Han har tjatat så mycket om det, haha.
När vi städat klart drog jag ut och sprang, min iPod hade inge batteri så det gick segt utan music.
Duschade lite snabbt sen åkte jag och mammsi till stan en sväng sen åkte vi till mormor och fikade.
Nu sitter jag här och ska snart ut och springa igen, är så rastlös. Jobbade inte idag och inte i morgon heller. Men sen jobbar jag 9 dagar i sträck, inte fullt så soft men jag ska inte klaga. Förstå sen när lönen kommer, då lever man.

Håller på och laddar iPoden nu, sen ska jag ut och löpa lite.


remember this?


wazzup my niggah?

Har det fortfarande i huvudet sen jag såg Rush Hour häromdagen, haha.

Idag var det bara för mig att stiga upp kvart i 5, egentligen snoozar jag från kvart över 4, men det är helt omänskligt att gå upp då. Jobbet gick fort, skrattade mycket, sånt är bra, då går tiden fort. Efter jag slutat åkte vi till djursjukhuset för att hämta vår lilla kis. Han har opererats, öron och tänder. Han har inte ätit någonting och knappt druckit sen dess så vi börjar bli lite oroliga, om det blir värre får vi ringa i morgon.. Usch. Han är inte alls pigg. Ögonen stod kvart i 7 när vi hämtade honom.

Mamma och jag drog till stan efter, köpte nya löparskor, flipflops och lite allt möjligt.
Tränade när vi kom hem, sen har jag inte gjort så mycket mer.

Ringde och bokade för lite behandlingar jag ska göra, ansiktsbehandling och lite sånt skönt.

Later!


hola.

Jag saknar min vän, ska faktiskt smsa henne nu. Sådär, snart plingar det nog till i hennes phone. Hon är i herrfallet den jäkeln. Tycker hon kan komma hem nu.

Igår när vi var i sthlm var det hur varmt som helst, nej inte så varmt men varmt var det. Sen kommer man till hallsta och det är regn och bara skitväder.

Funderar om jag ska ta en springtur nu även fast det vilket sekund som helst kommer börja regna. Äsch? Jag kommer ju ändå bli svettig, hmm..

Så får det bli!
Puss.

tankspridd.

Kom hem från Stockholm för inte så länge sen, vi tog bilen så allt blev ju krångligt och sådär. Men vi orkade inte sätta oss på ett tåg. Fick hem en del, en skinnväst, en jeansväst, massor med underkläder, ett par skor och lite linnen och grejer. Jag är nöjd, men var egentligen ute efter byxor, shorts och jeans, hittade inte något utav det -.-

Nej jag orkar inte, ska gå och lägga mig framför en film, väldigt mycket tankar i huvudet just nu.

Det är sjukt hur folk faktiskt är otacksamma, irriterad blir jag.....

skulle räcka med hälften än vad vi har idag.

Asså shit vad jag sover. Igår natt/dag sov jag 15 timmar :o Eller jag gick upp och somna i soffan, men ändå. Och idag när jag kom hem (Julia skjutsade hem mig, thank youu) somnade jag också, vaknade för inte så längesen. Kanske har nå vitaminbrist eller något? Eller så är det bara på grund av vädret, eller något.

Måste vara pigg i morgon eftersom vi ska till Stockholm då, annars är det segt.

Funderar om jag kanske ska städa mitt rum eller något och städa garderoben, alltså det ligger kläder på hela båda golvena, inte roligt när man ska ta sig framåt.

later.

hehe.

I morgon ska jag upp med tuppen, sen blir det stan med min bäste vän.
Puss.


tisdag.

Jag har ont i kroppen. Ska nog sova snart, tror jag ska upp i skaplig tid ändå i morgon och springa en runda. Tänkte ju sova länge o sådär, men njae, jag vet inte.

Var ute och gick idag, kom på att gymmet inte har öppet så länge såhär på sommaren. Dåligt -.-

Kollla vilken charmig bild jag hittade på max's facebook. Taget förra sommaren, tror jag?
Ser ut som ett mongo, men vafan.


-Blåsten talar till oss!
-oooh, vad säger han?
-Jag vet inte, jag är inte blåst.

allting var ju enklare då, men ingenting kan bli som det va.

Har tjuvkikat på schemat för jobb nästa vecka och veckan efter, mycket bra tider, mycket ledigt, sånt bra ni vet.
Idag jobbade jag 10 timmar, det känns, kändes. Har inte suttit mycket om man säger så.

Ska nog träna snart, tränar nog i morgon bitti också, jobbar inte förrns klockan 4 i morgon så det är soft att äntligen få sova länge. Har inte blivit mycket sömn på sistone. 
 
Föresten, bion igår var ju ganska sämst. Transformers, ni vet? Fattade ingenting om vilka som var goda och vilka som var onda. Vi skrattade hela tiden även fast det är en action-film eller vad det är, haha.

hehe

hej.

Sitter hos Sanne, vi ska snart till stan.
Bio.
Nu vet ni.
Puss.

finns inget rätt, inget fel, alla kör sin grej.

Kom hem för en liten stund sen, har jobbat några timmar på ica. Det gick finfint, lite folk så det blev snabbt tråkigt.

Ska nog träna idag, känns som det var ett tag sen. I alla fall på gymmet och jag ska nog dra dit och pumpa lite, höhö.

Jag skiter i Visby i helgen, åker till Stockholm på fredag och shoppar i stället. Känns bättre att spendera lite pengar på kläder. 

Nu ska jag käka lunch.
Vi hörs.

maybe one day, you end up cryin'.

Stockholm eller Visby? Bra fråga.

snart så.



Börjar bli tråkigt att vara bakis. Snart får man sova i alla fall. Men upp tidigt i morgon och jobba, har saknat icis lite om jag ska vara ärlig.

sliten..

Jag lovade Sanne att lägga upp alla bilder, orkar inte. Orkar inte stå, orkar knappt skriva på tangenterna... Idag klagar vi på allt, så är det.

Gårdagen var otroligt rolig, alla var på festhumör, det är så det ska vara helt enkelt.

Kan inte klockan bli kväll så man får sova? Eller så napar jag nu, något att fundera över.


onyktra....

uäk.

Jag och Sandra kom hem 5 i morse, det var inte kul. Vi var skakis och chockade. Ni kommer säkert höra snart vad som har hänt, hemskt hur människor kan sjunka så lågt.

Jag är sliten som ett as, kom nyss hem från Sandra endast iförd en morgonrock, väldigt sesssy måste jag säga.

Det var kul igår, det enda jobbiga var att vi var blöta som en disktrasa, usch. Trodde jag skulle vakna upp med feber och en rejäl förskylning men jag kanske är hård? hihi
Men ikväll kör vi igen, fint det.

Nu ska jag ta en pn.
puss


jag har bytt header, som ni ser, annars tryck F5.

Jag sitter här i min morgonrock och eftersvettas som ett as, jag var ute och sprang, sen gick jag in och duschade för fort och då blir det såhär.

Borde sova nu, ska göra det snart, ska bara föna håret, packa väskan för fredagen osv. Det är en del faktiskt. Sen upp halv 5 imorgon, men jag börjar vänja mig, faktiskt. Nästa vecka ser annorlunda ut, det är bra det.
I morgon ska jag och min bäste vän åka in till stan och handla present till jobbe sen möter vi upp maddelicious och börjar förfesta, sen röjer vi hela kvällen, okej? :)

Igår bärde jag på för att vara ganska exakt 250 kg meloner, samma sak i förrgår och dagen innan det. Det är bra träning i alla fall.

Idag solade jag med några friends på albertbryggan, det var nice, vi var omogna, hahaha. Men det är väl inge nytt?

Fan va tired jag är, måste sticka.
puss i ljumsken


RSS 2.0