no shoes and no shirt.

Vaknade halv 9 i morse, tvärpigg. Gick upp, drack kaffe, Marika kom på besök. Åt sen frukost och tittade på 90210, Cougar town och Gossip girl. Nu städar jag. Efter det hämtar jag upp Cicci och Malin för att åka och handla mat för kvällen. Ska till stallet också, haha. Typ andra gången i mitt liv jag befinner mig i ett stall.
Sen hem och duscha och fixa sig, sen ska jag fan korka upp. Fick ett sms halv 11: "Du ligger 3 öl efter." Igga och städade vidare.

Later!


life's a appetite, don't let her eat ya.

Jag hemma hos min bror och Marika och har lagt beslag på datorn. Haha..
När jag kom hit efter skolan åkte vi och handla direkt. Lagade mat när vi kom hem (eller Marika lagade mat), sen hade hon tydligen gjort pannacotta till efterrätt. Hur gott som helst! Är fortfarande mättare än allt och det var ett bra tag sen vi åt. Värsta matkoman på länge.. Undra vad min bror skulle tycka om en inneboende? Hihi.

I morgon är det dags för redovisning av projektarbetet. Improvisera! Haha, äsch kör på ba.

Nej nu blir det ryggläge i soffan igen, tröttt och mätt.


Miniman

tiiiiiiiiiisdag.

Vi slutar snart, mycket skönt. 

Vaknade av solen i ögonen i morse och Noels sköna stämma. När jag gick upp var kaffet klart och frukosten stod framme, tänk om det var så varje morgon? Underbart.

Idag håller jag tummarna för mina paket från Nelly och H&M kommer. Skulle liksom sitta bra nu.

Ikväll ska vi skriva inbjudningskort till studenten, har bestämt mig för att göra det för hand. Jävligt jobbigt, men har till och med blivit erbjuden hjälp nu så vafan. Har skjutit fram det så mycket.

Nej nu slutar vi kanske.
Hörs då.

it's a cruel world to face on your own.

Jag tänkte ta tag i det här med städning, har börjat plockat undan flera gånger men slutar alltid med att jag hittar något annat att göra. Nu är det nästan så illa att jag får skotta undan allt damm innan jag ens kommer upp från trappen. Nej men det är illa i alla fall. Så jag tänkte damma och dammsuga nu. Har inte så mycket kläder och skit som ligger det är mest skitigt.. I morgon "flyttar" jag till Snevringevägen och bor där tills torsdag (tror jag det var). Mysigt!

Igår blev det en utgång, slutade kvällen på en seg efterfest. Jag satt helt ärligt i ett hörn med chipsskålen i knät och undrade varför människan hade julgranen kvar PLUS att det fortfarande låg julklappar kvar under. Underligt...
Städa var det! Lite plugg efter kanske..
Later.


Vi svängde förbi Konrad igår. Vi var i princip in och vände, hann med tequila och tjaffs med bartendern sen gick vi. Blev påmind om varför jag inte tycker om det stället..

when the drugs don't work no more, you get high on life.

Det lutar åt en utgång idag med och du, jag klagar fan inte!


Just det, en sneakpeak från mitt & Sandras projektarbete. Haha, att stå och posa med 2 munkar i händerna och inte få äta dom är fan pain.

tjabba! zigge här, jag är döv och luktar inte tårta.




you're like water for my soul when it gets thirsty.

I morse när jag vakna var jag riktigt pigg, inte ett dugg bakis. Längesen jag var pigg dagen efter..
Fick erbjudande om att få visa-kort kostnadsfritt, mycket fint. Så har setat i telefon med swedbank ett bra tag. Sen fixade jag e-kort, bra att ha tänkte jag.

Sitter nu och gäspar, lyssnar på Matisyahu och dricker en cola zero. Frågan är om det blir en utgång ikväll igen eller inte? Chilldricka? Näääe. Röj eller inte röj, finns inget mellanting, haha.

Åker till stan snart och våldgästar Malin. Men först alltid en dusch.
Hörs då!


tisdag.

Jag är trött, kommer vara helt slut ikväll också. Och sen ska jag plugga ikväll när jag kommer hem vid halv 10 typ, kul? nej inte nånstans.
Just nu har vi redovisning på en uppgift jag inte ens har börjat med, drog ihop en liten lögn så jag får bara lyssna.

Känns som att det inte kommer bli lugnt förrns efter skoldagen på fredag. Bokat studion onsdag, torsdag och fredag så det är fullt upp alltså.

Nej om man ska ta och lyssna kanske.
Later..


Snart Valborg, bilden är från Valborg för 2? 3? år sedan.

smart may have the brain, but stupid has the balls.

Jag är stressad, vill gå och lägga mig men samtidigt inte så jag sitter och har lite beslutsångest här. Ska i alla fall föna håret innan jag somnar annars får blir det inte så kul i morgon bitti när jag vaknar.
I morgon blir det en lååång dag, skola 9-16 och sen jobb 17-21.15. Jag gäspar redan, haha.

Kom på att jag har prov i spanskan på onsdag, haha det måste vara ett skämt typ? "Zara, du måste träna på det här, det här, det här, det här, det här, det här, det här och jaa lite av det här också till provet" Jahaaaaa...

Nej nu ska jag föna håret och kasta mig i sängen.
Hörs då!

freeeeeeeeeeeedag!

Jag har precis duschat, sitter och stör mig på att det droppar vatten från håret. Ska alldeles strax börja fixa mig. Sen bär det av till Cicci för att börja kröka. Förra helgen var jag nykter så har i princip varit taggad i två veckor, haha kanske inte riktigt så länge men var grymt taggad för en fylla förra helgen.

Igår blev det taco-mys hos Cicci och riktigt god efterrätt. Cicci kan det där, haha.
Nej nu ska jag fixa mig.
Cya!


the way you move ain't fair, you know.

Gäääsp.... Herregud, är så trött så jag skulle kunna sova till morgondagen, nästan. Började skolan 8 idag och slutade 9, har fått en specialtid med min spanskalärare för jag ligger efter så mycket. När jag kommer dit, 10 över 8 typ så är hon inte ens där (!!) Hon kom typ halv 9 flåsandes och började babbla om varför hon var försenad, jag lyssnade inte så mycket men jag hörde något om hennes barn och ett glas som var sönder. Yeye..

Ska till stan om någon timme igen, göra Malin sällskap på stan. Jag är så pank att jag inte ens har råd med en meny på donken, det är fan sorgligt då. Lön nästa vecka!!!!! Räknade alla mina mynt jag har samlat ett tag nu och det visades sig vara A LOT more than I expected, så jag funderar fan på att gå till banken och be dom kasta in pengarna på mitt konto. Men blir ju tråkigt att börja om på nytt då ju..

Nej om man ska göra lite nytta kanske.
Later dudes!


onsdag, värsta dagen på hela veckan.

Jag älskar verkligen spanska, wiiiii. Nu har läraren kommit på att vi ska utvecklas lite och bli mer moderna eller vafan hon snackar om, så hon ska fixa en grupp på facebook där vi ska hitta vänner som också håller på och lär sig spanska och som vi ska lära känna osv. "Nosotros los que aprendemos espanol". Jättekul, verkligen.

Jag sitter och väntar på att min mentor ska komma och rädda mig, för snart börjar vi med sveriges svåraste uppgift. Jag har mentorsamtal snart, vet inte när för han skulle komma och hämta mig när han hade tid, innan klockan 3 annars drar jag..

Ska köpa skor sen, behöver det. Sen blir det promenad i det fina vädret.

so gangster, I'm so thug.

Det jag saknar mest just nu är värme, okej jag ska inte klaga på vädret vi har just nu men fatta 40 graders värme liksom? Herrejesus vad nice. Vill vara brun, är så blek att jag är genomskinlig typ. Idag slutade vi 12 vilket var riktigt nice. Shoppa några plagg efter skolan sen åkte jag hem och sov några timmar framför tvn (samma visa varje dag). Efter det tog jag mig i kragen och gick ut, satte mig i solen i linne (!!!) och läste. Mycket mysigt.
Var inte längesen jag kom hem från sporthallen heller, eller jo var fan 2 timmar sen typ, åkte dit och sola sen hem. I morgon ska jag försöka satsa på att gymma lite..

Nu ska jag försöka göra något vettigt, typ städa eller plugga eller något. Det visar sig.
Later!


thai? tror jag

you can..

..spend minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can leave the pieces on the floor and just move the fuck on.

jahapp...

Sitter i köket framför datorn, hur kul som helst. Det är lördag och jag sitter hemma, i mitt kök.. För jävla tråkigt ska jag tala om. Men någon gång ska man väl göra det också. Fast skulle hellre skaka rumpa någonstans med lite alkohol i kroppen.

Jag tänkte tanka hem en film, inte en rysare, inte en kärleksfilm och inte nå jävla dramaskit. Action eller komedi, det är så det ska vara.
Just det, igår var jag på Avatar 3D. Alla som säger att Avatar är helt jävla supermegabra, hallå? Den var okej, men jag satt mer och tänkte på hur man kunde göra en film till 3D, jag kastade mig åt sidan när det kom en bomb emot mig, grymt ju! Hur gör man? Kommer liksom knappt ihåg hur själva filmen var, 3D var bättre. Om ni förstår.
På måndag tar jag och Malin nya tag för beach 2010, förra gången gick ju inte helt enligt planerna riktigt. Så om någon ska käka donken framöver, räkna INTE med mig. Ska leva på hundmat fram till jag nått mitt mål och det lär ta ett tag.

no time to think of consequences.

Inatt skedade jag med Sandra, natten innan det skedade jag med både Malin och Cicci, jag har det bra det förstår ni va? Haha.

Nej men, fan va taggad jag är. Så in åt helveteee, hihihi.
Studentkryssning nu!

söndag.

Jag hänger lite med hundarna hos min bror. Lille Rambo är livrädd, sitter och skakar. Min far och bror håller på och renoverar på övervåningen och använder sig av spikpistol, låter ganska högt.


Hehehej.

Ikväll blir det fan lugnt. Igår sa jag till typ alla kunder på ica att jag skulle vara lugn igårkväll, inga kommentarer.
Nu siktar vi på studentkryssningen på tisdag, det kommer bli galet!

Därför kan vi ju lyssna på denna, fyndigt va!


mmmhhm.


jobbigt läge.

Jag mår dåligt, är bakis och på det sämsta humöret någonsin. Passar bra och sitta i kassan på ica då har jag hört. Kolla vad klockan är, jag sitter halvnaken och nyvaken och jag börjar klockan 1. Då vet ni att jag är stressad.

Ikväll tar vi det lugnt, eller?

påsklunch hos farmor.






haha.

Har ni googlat er själva någon gång? Hur kul som helst ju! När jag gjorde det för något år sedan kom det alltid upp en skitful bild på mig sen när jag spelade basket, jag hade ljusbrunt jääätttelångt hår och ett par alldeles för hårt ifyllna ögonbryn som dessutom var jävligt ojämna. Pricken över i:et var att jag var knallröd i ansiktet och svettig eftersom vi tog bilderna under en träning. Skönt att bilden är borta nu.

Nu när jag googlar kommer det upp bilder från min gamla nogg, som man hade förut och en bild från vlt på mig och Madde. Vi var med när gina öppnade sin nya butik i gallerian och kom med i vlt. Stort, verkligen. Haha!

Haha.

RSS 2.0