SUUUUUG.

Fan vad jag älskar mig själv ibland alltså.
ÅÅÅÅÅÅH!
Älskar att se ett mejl en vecka försent. Får ÄNTLIGEN ordning på min skolmejl ser att min lärare har skickat mejl med stora bokstäver: Sista inlämningsdag på fredag, 28 maj!!!!!
JA, men fan va fint då! För jag har inte lämnat in allt ÄN. För att jag såg mejlet NU.
Jag gör allt, gråter en skvätt om hon inte godkänner mig, annars kysser jag hennes tår. Någonting måste hon väl gå med på?


I left my head and my heart on the dance floor.

Snart dags för att se Sex and the city 2, inge taggad va! Plus såna där goda chips ni vet som man kan köpa på bion, mmmmm...

Vaknade 2 idag, helt galet. Var längesen jag vaknade så sent, trodde liksom klockan var typ 11. Åkte till Åsby i hopp om att hitta något fint till mamma i morsdag present. Men icke, jag åkte därifrån tomhänt. Jag kan ju inte ge mamma något fult så jag stressade hem och åkte med mamma och Noel till stan. Köpt massor med grejer till studenten, typ partytält och sånt ni vet.

Nej nu ska jag hoppa in i bilen och sticka till stan. Jag sätter en hundring på att Malin inte är klar när jag kommer dit.
Puss!

Juste... Några bilder från igår kanske kommer upp senare eller i morgon.


:(

Mitt öga är kaos, måste uppsöka läkare för det här funkar inte. Mamma försöker få en tid åt mig, men det är väl inte tillräckligt akut så jag får väl gå runt och grina och inte se någonting. Tänk om jag blir blind???????

thursday again, yeah, this is getting old.

Igår blev det middag och utgång med klassen, det blev lite vin medans jag och Sandra fixade oss, gött! Jag hade i alla fall det hur trevligt som helst. Alla var glada och peppade, sånt gillar vi. Vi gick till Pluto och shakade lite. Blev stämplad på foten, gjorde bajsont. Ville typ skrika, grina, slåss och sen springa hem till mammas famn och tjura. Men man ska väl inte så saftig, så jag höll mig lugn.
Åkte hem till mitt andra boende och sov sen. Vaknade upp i morse helt död, kunde inte öppna mitt ena öga, det har varit fuckat hela dagen. Förstår inte varför, ville typ slita ur ögat.

Efter att jag vaknat till liv blev det IKEA och storshopping på Maxi, hann med och köpa lite prylar på Hälla shopping också. Fint det.

Läste nyss i Sandras blogg att man inte behöver komma till skolan i morgon, jaha nehe.. Det var ju kul, eller skojar hon? Måste kolla upp det där.

Family guy och sen sova.
Puss och Godnatt!

you don't see me like I wish you would.

Jag sitter i soffan och gäspar, har väntat på det här. Sovit nästan hela kvällen (stackars Marika), har varit helt död. Så jag förstod att det skulle dröja innan jag blev trött igen men verkar som jag kan gå och lägga mig nu, haha.

Var hemma på förmiddagen från skolan, kände verkligen ingen lust att åka dit. Men fick dåligt samvete när jag fick reda på att det var redovisning idag och ville ju inte skita i den och min grupp så jag åkte dit på eftermiddagen. Bra gjort.

Ser fram emot middag och utgång med klassen i morgon.
Lite serier och sen sova.
Puss!


söndag.

Sitter i min soffa och har precis tittat på A cinderella story.

Gick precis in och tittade vad jag fick på psykologi-provet, godkänt. Sweet!

Helgen har varit riktigt nice. Igår blev det buffé på Västerås golfklubb med alkohol till det, fick i mig en del där. Märktes ganska fint när jag och Malin skulle köra puttingtävling och jag skjuter den där jävla bollen ner till parkeringen, svårt att avgöra avståndet så att säga.
Efter vi varit där tog vi taxi ner till stan för att gå till tabban och avsluta kvällen på bmb. Helt okej kväll.

Nu ska jag strax in i duschen och sen sova.
Lång dag i morgon, suck..... 8-16 :( Kill me...

Bilder från golfklubben:


sweet disposition.

Jag sitter på min altan och lyssnar på musik.. Malin ringde nyss i panik att jag var tvungen att skynda in i duschen och ta mig till stan och hämta henne på golfklubben. Hon har inga nycklar in i lägenheten, dom har jag. Haha...
Det blir buffé och alkohol ikväll. Jag borde vara stressad nu.

Igår blev det alkohol hos Cassandra med lite folk och avslutade kvällen på tabban, mycket trevligt.

Nej, duschen var det.
Ha en go kväll!


fredag, woop woop.

Fick för mig att locka håret igår, klockan var då alltså 10 på kvällen. Jag är konstig. Men har aldrig gjort det i hela håret och ville se hur det såg ut och hur lång tid det tog. 1 timme och 30 minuter. Shit, jag var helt slut i armarna, haha. Fick inte lite med brännsår heller.. Men det håller än och då har jag ändå sovit i det.

Om några timmar väntar psykologiprov, håll tummarna för mig! Inte ofta vi gör prov på JB och så avslutar dom med ett fint sådär strax innan studenten.


wazzup!

Mitt paket från H&M has arrived. Hatt, långklänning och några toppar, jag är nöjd i alla fall. Nu dröjer det tills nästa kommer, tror till och med att det är ännu en leverans efter det. Tråkigt när grejerna man vill ha inte finns i lager.

Stressade runt på stan på lunchen, köpte bh till Marika, nya byxor åt mig själv och lämnade tillbaks en klänning jag köpte för ett par dagar sen.

Ledig i morgon, behövligt!
Måste plugga till provet på fredag, känns som jag väntar på min avrättning typ.

Efterlyst går på tv nu, alltid lika hemskt och titta.
Later dudes...


I cannot text you with a drink in my hand.

Jag pluggar psykologi och Marika bakar massor med kakor mitt framför ögonen på mig. Varje gång hon går iväg för att titta till Noel springer jag fram och snor lite deg. Hihi. Hon säger: Det här kommer ju aldrig bli 100 kakor som det står i receptet. Undra varför, mohaha. Nej men så mycket har jag faktiskt inte ätit, typ sammanlagt två kakor kanske.

Orkar inte skooooooolan. Seriöst skulle kunna betala någon som gjorde uppgifterna åt mig, någon villig?

Kan det inte bli helg snart?

Tre veckor kvar till studenten, inte långt alls! 4e Juni låses betygen, efter det äre kört, done, finito. Därför kommer jag fira så jävla hårt den 4e Juni att allt äntligen är över. Om ni ville veta. Har längtat efter den dagen sen jag började skolan i ettan, på lågstadiet. Lång väntan alltså.

Nu blir det mer plugg, woop woop. Ett glas vin så går det nog lite enklare.
Puss


Hey, so I gotta question, do you wanna have a slumber party in my basement?

Tillbaks i det gröna huset.
Inte mycket plugg jag har fått gjort idag, ångest (snart över).

Laddar touchen så jag kan underhålla mig strax när jag går och lägger mig.

I morgon:
Skola
Baka (mmmmhm)
Plugga
Sola?
Sova

Kastar in handduken nu.
Natti!



Galet...

listen hot stuff, I'm in love with this song so just hush.

Sitter i min soffa och försöker få upp motivationen för att plugga, går inte alls bra! Prov i psykologi på fredag, kommer gå förjävla bra känner jag! Första provet på ett år (?), dessutom har jag läsförståelse i spanskan på onsdag, tjoho!!

Jag vill kunna bocka av uppgifter från min lista med rester i skolan, det kan jag inte. Det suger. Inte många skoldagar kvar till studenten, ångest! Typ. Hade jag gått i tvåan hade jag inte haft panik, då hade jag bara kunnat gjort uppgifterna som är kvar i trean.

Igår tog jag bilen och hämtade upp Cicci och for till stan, först bill&bob, sen tabban och till sist pluto. Jag var nykter, för ingen jävel kunde skjutsa...... Men jag hade kul ändå. "Är det här mina trosor? Och så var det inte det ;PPPPpppPP" Hahaha!

Nu: En dubbeltreo & ett försök till plugg!


Update - 19.12:
Jag kan fan om jag vill, har fått klart två uppgifter! Dock kan jag bara bocka av en från listan då den andra var en uppgift jag kom på jag hade som inte stod med, suck! Plus att det kan ha varit de lättaste uppgifterna, men ändå! Keep up the good work liksom!
Mamma är på väg hem med Marabouchoklad med yoghurt och hallon, ny kärlek.

yeah, you messed up.

Sitter och taggar till lite med party-listan på spotify, mucho bra. Ikväll intar vi terassen på Pluto, med Lazee på scenen. Urbra! Tänkte gå och kolla vad jag ska ha på mig, inte en aning vad det blir. Funderar på att ta med min turkisk peppar-sprit och bjuda tjejerna på ikväll så dom blir lite roliga i skallen. Sånt gillar vi.

I morse klev jag upp alldeles för sent, slängde på mig nå kläder och sen åkte jag o hämtade Viccis som skulle fota Noel till utställningen i skolan. Jättefina bilder blev det!

Nej en dusch på det här så.
Hörs då!


Noel hälsar trevlig helg!

just call me karma babe.

Sitter och är arg, alltså den där Kissie alltså. Har nyss tittat på Bella & Tyras show plus eftersnacket... Herregud, hon är fan sorglig.

Har ångest som fasen också.. Skolan is a bitch alltså. Innan måndag morgon ska jag ha gjort hälften av min lista med rester i skolan! Om jag så ska sitta hela lördagkväll, shit. Men jag ska upp ganska tidigt i morgon så ska försöka plugga lite på dagen i morgon. En tur runt spåret också kanske, om det inte regnar förstås. 

Nu ska jag sova i alla fall, hur trött som helst.
Natti!


and you wave with your heart of gold.

Jag är hungrig, ska kolla upp vad vi ska äta tänkte jag. Börjar dom inte med maten snart äter jag upp min soffa.

Känner mig skapligt låst utan bil, vägrar att cykla. Mor och fars bil får jag typ inte låna, dom säger att de behöver den så fort jag frågar om det är lugnt om jag lånar den. I och för sig fick jag ha den över natten så ska väl inte klaga så mycket.

Har skickat iväg mina inbjudningskort till studenten idag, lite sent kanske.. Men det ska nog ordna sig.

En dusch kanske.
Sen får vi se vart kvällen tar oss.


f-ck it.

Allt har rasat.........
Återkommer när livet känns bättre.


papaooo.

Sitter hemma hos min bror. Väntar på att mamma och Marika ska komma hit, dom har setat på akuten med Noel hela dagen efter en liten incident. Orolig blir man, men jag pratade med mamma nyss och det verkade vara rätt lugnt nu. Som tur är!

Försöker plugga, men jag är trapped! Kommer ingen vart och jag förstår ingenting. Sug! Är hungrig också, vilket inte gör det hela bättre. Ska styra upp det här nu.

Känns ju skapligt segt med söndag redan, var det inte fredag nyss? Drygt. Tur att det är kortvecka, lediga på torsdag som jag är annars också och ledig fredag då jag annars bara har en lektion. Så egentligen är det väl inte så mycket att hänga i julgran.

Nej, fixa käk kanske.
Hörs!

fredag, uh uh.

Jag antar att Malin snart kommer dra iväg ett sms och undra vart jag håller hus, hon säger alltid att jag är seg. Fattar inte varför liksom.
När jag kom hem från skolan ramla jag ner i soffan och slockna en stund, mycket skönt. Marika ringde och väckte mig, hon har varit i Uppsala sen tidigt i morse. Tänkte åka dit och titta på henne innan jag åker till Malin. Spännande!

Mamma tvingade mig att gå ut med Zigge, har inte så mycket val. Det är helt sinnes vilket jävla väder det är ute, man blåser fan bort. När jag gick från bilen till skolan flasha jag nästan hela överkroppen då hela min tröja blåstes upp och samtidigt såg jag ingenting då det blev kaos med håret, haha. Stört ju.

Ska sätta mig framför spegeln och kleta på lite mascara sen ta mig härifrån.
Försöker mig på en nykter helg! I morgon blir det jobb nästan hela dagen också, så det känns ju soft och vara pigg.

Later dudes!


min kvinna

I'm losing control.

Får damp på min dator, den lever bokstavligen sitt eget liv. Trycker jag på enter, ja då kan bakgrundsbilden på skrivbordet bytas helt plötsligt. Den byter inställningar själv och är allmänt dryg. Kan det vara virus? Sug i sånt fall.

Sitter fortfarande hemma, pillar mig i naveln typ. Börjar om lite mer än en timme typ. Ska ta bilen så det är inte sån brådska. Dock sitter jag i blött hår och lär föna det innan jag åker så ska väl ta tag i det. Inge jobbigt och börja 1 och sluta 4 på en fredag? Inte nå.
Har konstaterat att det bara är crap på tvn på förmiddagen, vem fan vill se Xena-krigarprinsessan?? & Tv-shop ta dig nånstans.

Igår hade jag fetaste pmsen någonsin och den här morgonen har inte börjat så bra heller. Ska försöka rycka upp mig!

Nej, föna håret kanske.
See ya!

high on life.

Jag fattar inte hur det kan bli så stökigt så jävla fort på min våning, stört! Jag har börjat städa lite nu, ska ta tag i skiten strax tänkte bara slänga iväg ett inlägg och sätta på musik.

Mamma ringde och väckte mig vid 9-taget, Hertz chef hade ringt henne och sa att han ville gottgöra mig på något sätt då jag inte blev behandlad så bra när dom var här och skulle hämta mammas hyrbil för ett tag sen. Så han sa att jag fick välja vilken bil jag ville och hyra den gratis en hel helg. Tjohoo, bara välja och vraka!

Marika och jag har farit omkring lite överallt idag, Noel var såklart också med.

Just det, har ni tittat på Debatt där Blondinbella är med? Ni måste fan göra det. Har lust att åka hem till Åsa Linderborg och strypa människan. Blondinbella är fan min idol.

Nej städa var det! Sen plugga, sug.
Later..



don't let idiots ruin your day.

Sover hos min bror & Marika ikväll, min bror är inte hemma dock. Jag och Marika har haft en chillkväll inkluderad god mat, snickerskakor och vin ungefär.
Marika har nyss kastat in handduken och jag tänkte göra detsamma.

Hörs!

I guess I should be laughing.

Sitter och väntar på att gossip girl-avsnittet ska tanka klart så jag får titta på det. Tänkte sova efter det. Ska försöka dra mig upp till skolan i morgon, men jag mår som värst på morgonen så det visar sig. Är inte bra att jag missar mer i skolan så jag ska försöka åka dit en stund.

Pappa har äntligen börjat och göra min toalett, han ska väl börja lägga klinker typ i morgon eller något tror jag så det dröjer väl inte länge tills den är klar. Nice! Slipper man skrämma upp sig om man blir panik-kissnödig mitt i natten och det är kolsvart i hela huset.

Nej nu: Gossip Girl.
Godnatt!


monday.

Sitter och tittar på hollywood-fruar som varje måndag. Maria borde få ett eget program, skönast nånsin. "Har jag en kuse i näsa?" Hahaha!

Jag kan inte andas, herregud vad jobbigt. Måste gå runt som ett jävla sär med munnen öppen och dräggel i mungipan, haha. Fattar inte ens varför jag var i skolan idag när jag hade kunnat tagit årets sovmorgon.
Blir nog hemma i morgon i alla fall.

Just det.. Ser ut som att jag kommer bli engagerad i politiken.

Hörs!


I cannot hear you, I'm kinda busy.

Kom precis in, har setat i solen och druckit kaffe med mamma. Fryser..

Jag är typ sjuk, kanske inte var den bästa idén att springa runt i linne på qwarn i fredags. Kan inte andas genom näsan och hör typ ingenting, tjurigt.
Ska snart ta en dusch tänkte jag, ska hem till bror & Marika och grilla lite senare. Gott!

Igår var det jobb hela dagen i princip, 8 jävla timmar krigade jag igenom. Dålig sömn och inte pigg i kroppen så var det rätt tufft. Hade sagt till mig själv och skippa tequilan i fredags, vem var det som stod vid baren och beställer tequila det första vi gör? Jag och Malin....

Nej nu ska jag chilla en stund innan jag hoppar in i duschen.
Later!

RSS 2.0