böööh.

Jag är hungrig, vet inte vad jag ska äta. Vi har typ bara sånt där tråkigt äckligt hemma.. Tycker jag.
Jag ska ut och gå nu, sen kanske det blir beachvolley för andra gången idag, men det visar sig hur sent det blir. Har ju som sagt krigartider på jobbet nu och måste gå och lägga mig tvärtidigt.

4 dagar kvar sen en roadtrip.
Puss.

I know I can take it 'cause I see know, it's just one of those days.

Jag är sliten, så jävla trött. Men jag känner inte att det är dags för sängen än. Jag har nog inte gått och lagt mig innan halv 11 på öööööhh, mer än något år i alla fall. Men det kanske vore bra då jag har en killer-vecka framför mig på jobbet, eller 2 killer-veckor är det fasen. Jag börjar antingen 6 eller 7 på morgonen och bara det säger väl allt. Men fan va värt det är!

Jag har fått bränna efter mitt halsband, fult som satan är det. Men så fort jag ska ta av mig det så finns det ingen i närheten som kan göra det åt mig, jag vet inte hur man knäpper upp spännet eller vad man säger.

I morgon ska jag fan sola när jag har slutat, så ni vet.

En skön mysarlåt såhär innan det är dags att slå ihop ögonen:


waka waka.

Det var inte längesen jag kom hem från jobbet, var upp redan 6 i morse för att börja jobba klockan 7. Jag var mer än död när jag vaknade, ni vet när det verkligen tar emot att gå upp när väckarklockan ringer. Inte skönt. Men väl på jobbet rullade det på. Mindre folk idag än det var igår kväll så det var skönt att jag inte var i kassan. Hon som satt i kassan sa att det var två betalande kunder på 1,5 timme. Haha, då är det lite.
Är ledig i morgon bara sen jobb mån-fre.

Nu sitter jag och lyssnar på musik, taggar lite för ikväll.
Måste hoppa in i duschen strax, fixa mig och sen sticka till Elin. Måste bara ta det lugnt i 2 min, har varit fullt upp hela dagen.

Ha de gött!

you know it's serious.

Igår var jag hela dagen och kvällen hos Malin, vi grillade och hade det mysigt.
Idag har jag jobbat några timmar, gick rätt fort. Sen har jag legat i solstolen från att jag sluta till kvällen. Eller just ja, jag och mamma åkte till IKEA en snabbis också. Fick med oss rätt mycket hem, brukar bli så ibland.

I morgon börjar jag 7, slutar 1 så det lär ju gå rätt fort. Vi håller även alla våra tummar för goda nyheter, hihi.

Håller på och planerar en roadtrip för nästa helg, kan nog bli rätt nice det där. Sen taggar vi för en grym resa med fest och sol till ett varmt land, woop woop.

Ibland älskar jag fan livet så jävla hårt.

pick yourself up.

Sitter och dricker en coca cola zero för ovanlighetens skull och gör absolut ingenting. Borde egentligen sova vid det här laget men är inte ens trött. Har tittat på nya wallander, riktigt jävla bra var den.
Jag börjar 7 i morgon så har ställt klockan på kvart i 6, underbart. Har insett att jag börjar 6 eller 7 nästan hela sommaren, så jag får vänja mig. Det blir nog bra!

Idag blev det lunch hos farmor & farfar, great food as usual. Till och med tårta till efterrätt.

Såg en sammandragning av bröllopet och allt från igår för jag missade i princip allt eftersom jag jobbade. När Daniel höll tal, då kunde jag inte hålla tårarna borta, damn! Jag har hela tiden tänkt att jag inte bryr mig men jag gör det ändå, coolt ju!
Vi lägger ner för mycket energi på att klaga över var våra pengar tar vägen, inte så jävla mycket vi kan göra åt saken så varför ska vi hålla på och snacka? Lägg energin på något annat i stället.


fint.

Sitter väntar på att mamma ska komma och hämta mig så jag kan åka och hämt min bil som står parkerad i lustigkulla.
Vi drog en utgång igår, ganska klockren sådan. Men det känns som jag var inne på sjökrogen i typ en kvart? Kan ju inte stämma, haha. Donken på slutet satt i alla fall fint i kistan.

Jag är trött och börjar jobba klockan 12. Har inte kunnat sova sen 6 i morse typ, sjukt jobbigt..

Nu tror jag mamma är här, så jag lär gå ut.
Hörs!

you give and you give and you give up.

Studenten var galen och helt underbar! Bästa dagen någonsin.. Kommer sakna Huldran, gör det redan.

Igår tog jag det lugnt med Malin och Cicci, film och sedan donken. Till sist åkte jag o Cicci och hämtade Jonas i Arboga.

Idag blev det käk hos farmor, inte gjort så himla mycket bara tagit det piano. Mycket skönt!

Ska slå på en film, Couples Retreat. Visar sig om den är bra.
Hörs i morgon eller något.
Puss!


Linns bild, om jag inte minns fel..


Imorgon: STUDENT 2010!!!

Jag har stressat hela dagen idag. Har varit sinnessjukt mycket saker på agendan helt enkelt. Var och såg när alla sprang ut i Hallsta, jag rös i hela kroppen. Sen blev jag nersprutad med champagne men sånt får man ta. Åkte hem till Cicci och hängde en stund tills jag åkte och klädde vårat flak. Sen har det varit fullt upp!

Hade tänkt att jag skulle hinna locka håret innan jag går och lägger mig, ser fan inte ljust ut om man säger så. Klockan står liksom på 05.00 i morgon bitti.

Måste hinna ringa jobbet också i morgon innan jag åker på champagnefrukost, snacka om tankspridd människa. Hatar att jag inte kommer ihåg saker!!

Jag har nyss kommit ut från duschen, så jag måste föna håret och gå och lägga mig nu. Får ha platt och tråkigt hår i morgon helt enkelt :( Skulle aldrig hinna locka håret i morgon bitti då det tar mig minst en och en halv timme att göra det. Mitt hår är inte att leka med.

Nej vi hörs!
Är så jäääävla nervös och taggad så det är sjukt!!!
HUUULDRAN SCHALALALALA!!

we no speak americano.

Jag är kass på det här med bloggen.. Men jag har så gott som fullt upp med studenten och allt det innebär.
Igår var det Studentmiddag/Mösspåtagning, lärarna bjöd självklart på underhållning och vi fick även reda på sjuka grejer om våra lärare vi inte visste och även visste. Typ en är skogsturkens syster, en annan hade visst puttat igång Iron Maidens turnébuss och ännu en annan lärare hade blivit uppvaktad av Bono från U2. Det var en jävla massa mer, galet! Vi avslutade kvällen på Löga med Kubb och Beachvolley.

Nu taggar vi för maskeraden på Pluto ikväll, kommer nog bli awesome! Vi startar med grillning och en jävla massa alkohol hos mig sen tar vi oss in mot stan. Jag springer omkring i huset och fixar och donar till hög musik.

Pusssssssss


alors on danse.

Kvällen igår var riktigt nice och idag mår man som man förtjänar. Vi tackar Julia för en klockren förpärla.


warra warra.

Jag har nyss duschat, ska alldeles strax föna håret och börja fixa till mig litegrann. Jobb står på schemat!
Gick upp halv 10 för att hinna sola en stund, hann sola en halvtimme sen blev det tvärmolnigt. Ganska bra tajming, synd om er andra som är lediga, hihi. Fast det kanske blir bättre..

Jag vill utomlands :( Om någon månad ska vi försöka komma nånstans. Fint!


Thailand!

et là tu cries encore plus fort.

Det börjar bli en vana att jag får damp på mig själv. Herregud, jag hade ju missat att lämna in uppgifter som jag har haft på min dator hela tiden. Tur att jag fick ett stress-mejl igen då, för i morgon lämnar vi ju in datorerna och får dom tömda. Kul och få tillbaks en empty dator..

Har en redovisning i morgon, blev precis klar med uppgiften. Tänkte först att jag skulle sitta och skriva den i morgon innan skolan i solen. Börjar ju inte förrns 1, men nej. Fick ihop några rader nu, får väl snacka i slow motion så det tar lite längre tid. Typ fixa en hostattack mitt i redovisningen eller något. Det där löser sig. Skrivet direkt från boken, haha!

Sova kanske? Damn vad trött jag är.....
Puss och godnatt då.

turkiet 08 & 09.

Här snackar vi flashbacks, hahaha.. Alanya 08 & 09 var riktigt nice!














RSS 2.0