Hur många lingon finns det i världen?

Klockan är snart 11 och jag håller på och tankar en film, blir tokig på mig själv! Börjar ju 6 i morgon bitti.... Men jag måste verkligen se den här filmen, velat sett den ASLÄNGE och nu ligger den äntligen ute. Hur många lingon finns det i världen, oj oj oj.. Skrattar redan!
Har haft en great dag med Hanna. Startade dagen med lite disk och sånt tjaffs. Sen blev det en runda på stan, en sväng till ikea för korv och en runda där sen avslutade vi med att laga mat och snacka skit.
Har en del grejer att se fram emot, ho ho, vad roliga grejer!
NU BLIR DET FILM OCH SEN SOVA, PUSSSS!

tisdag-natt.

Jag vill flytta... Mest för att jag vill ha separat sovrum och större utrymme för mina stackars kläder, får dåligt samvete för att dom är intryckta i tre små garderober och börjar nästan grina när jag vet att mycket ligger i förrådet. Vill få plats med ALLT nära mig, så jag kan titta och prova kläderna när jag vill.
Stor anledning till att jag vill flytta är ju också för jag vill bo närmre stan, jag vill kunna snöra på mig skorna och GÅ till stan.

Jag har hittat en lägenhet, den är nästan exakt lika stor som min lägenhet är nu men den är ändå bättre; den är nära stan, stor klädkammare och separat sovrum.

Varför slår jag inte till? Chansen är rätt så stor att jag inte kommer få så mycket för min lägenhet just nu. Det är nu man ska KÖPA inte SÄLJA.
Bu hu!

sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead.

En liten update om mitt liv kanske skulle sitta fint:
- Jag jobbar fortfarande som ett djur
- Nästa vecka åker jag och Malla till Götet i 4 hela dagar och lever livet
- Jag fyller 20 barre nästa vecka
- Jag saknar min fina vän som bor allt för långt bort (när ska ni flytta till vässan Sandra??)
- Jag är så sugen på Martin Stenmarck men eftersom han är upptagen så nöjer jag mig gärna med Måns Zelmerlöv
- Kapten röd sjunger sig hes i mina högtalare så fort jag är hemma
- Bävar inför torsdag, 25e. Det vill säga lön, semesterlönen.... Behöver inte säga så mycket mer va?
- Känns som ALLA jag känner ska börja plugga nu, jag får alltså ångest att jag inte gör det också. Men jag kommer ha mer pengar än er! HA! Nej okej, det där var fan lågt... Förlåt
Måns, du duger!
Återkommer om det är något mer.
PUSS

du får rida på din tandem ensam hem.

Ett par glas ska ner idag, kräftskiva utan kräftor. Haha! PUSS
ps. gammal bild, har INTE börjat dricka än, hehe

torsdag.

De senaste dagarna har mitt humör verkligen åkte berg och dalbana. Ena stunden världens lyckligaste människa och i nästa sekund den tjurigaste. Och det roliga, jag har kommit på vad som får mig på dåligt humör mest. Sura/efterblivna tanter, där har ni det. Haha! Vi säger inte så mycket mer än så.
Jag räknar dagarna tills jag får vara ledig EN dag..... 8. Det går fan inte fort men framåt går det.
Planen för kvällen är: damma och dammsuga, handla lite och få i mig något i magen. Sen blir det film och sova. Jag ska inte upp tidigt i morgon men jag behöver all sömn jag kan få.
Inte så mycket som händer för tillfället.
Pusspuss!

Känner du vinden som blåser i stan? Nu blir en förändring, allt dåligt blir bra.

Jag är hemma nu och jag sitter ner, det var längesen. Har bara varit hemma och vändit, inte ens tagit av mig skorna, därför har dammråttorna i hörnen förökat sig. Får panik, men jag vore få en eloge om jag skulle dammsuga nu. För jag måste diska och det är stort nog.
Jag är inne på min värsta mördarvecka på jobbet, närmar mig 55 timmar den här veckan. När jag tittade på mitt schema insåg jag att bara skulle vara ledig 1 dag på 16 dagar, så jag tänkte på mig själv - fattade mod och bad min chef att försöka så jag kan vara ledig i alla fall 1 dag till. Hon lyckades få bort 1 pass i alla fall, skönt. Att gå in i väggen som 19-åring känns inte så frestande. Dock, kommer det väl dom veckor som jag bara har 20 timmar.. Men ni förstår.
Min fina vän kommer snart hit, laga mat och titta på film är planen.
Nu ska jag diska, Kapten röd gör mig sällskap.
Lite Rhodos

RSS 2.0