kom, du kan väl ruttna på en stol i mitt kök.

Lång dag, vilket har resulterat i att jag ligger i soffan och är dödstrött och fryser. Skulle vara skönt och bara stänga igen ögonlocken och sova här. Men det går ju inte för sig.

Efter kursen idag som slutade strax innan 4 så skyndade jag mig och hämtade bilen och stack till stan för att möta upp Sandra. Vi satt länge och snackade och åt på Gränden. När vi inte träffas lika ofta som vi gjorde när vi gick i skolan så har vi en del att prata om.
Jag hittade ett par nya svarta jeans, riktigt behövligt. Ett par kilklacks skor från Scorett och två nya ögonskuggor från mus fick också följa med mig hem. Jag är nöjd.

Eftersom jag fortfarande inte har köpt någon bil så måste jag och mamma samsas om bilen (pappa behöver den tydligen aldrig). Och eftersom jag och mamma just nu jobbar på samma jobb så skulle det ju vara otroligt bra om vi kunde åka samtidigt till jobbet. Bara det att min mamma vill vara på jobbet 06.00 och inte en minut senare, TROTS att hon har sån där flextid och kan börja 9 om hon vill. Och jag börjar 8 varje gång jag jobbar där så nu när det är så galet kallt ute så måste jag gå upp och skjutsa min mor till jobbet. Jag gjorde det i morse och jag höll på att avlida, ska göra det i morgon och resten av veckan också. Fantastiskt roligt!

Nu ska jag sova!
PUSS



inte många ettåringar som har ett bollhav hemma. Iggle Piggle nere i hörnet där, fin.

I let the bad ones in and the good ones go.

Idag har jag varit ledig, eller jag tog ledigt för att jag kände att det blev för mycket. Kanske jävligt töntig som inte pallar och jobba men om man har varit ledig en dag på 14 jobbdagar så börjar man bli riktigt sliten. Men jag är fan stolt över mig själv, längtar efter lönen i december och januari.

Bra saker:
-Fick reda på för några dagar sen att jag har 15 betalda semesterdagar att ta ut när jag vill.
-Jag har anmält mig som reserv på en 3 veckor lång bartenderutbildning här i Sverige, är det någon som hoppar av eller att de väljer att ta in fler är jag den första som kommer in. I Januari börjar den i så fall.
-Ska på lägenhetsvisning i veckan (!!!)

Ska väl gå och lägga mig nu tänkte jag, ska bara föna håret först.
I morgon väntar jobb på förmiddagen sen klockan 12 börjar en kurs för alla oss som sitter i kassan.
Efter kursen ska jag träffa my friend Sandra!


tjohoo.

Jag börjar 7 i morgon och behöver alltså sova nu om jag ska vara pigg i morgon. Jobbade stängning idag, blev strul med kassorna när vi skulle tömma dom, sjuuukt irriterande. Så kom hem senare än planerat.
Det går bra nu, jobb rullar på bra nu!

I morgon är det mycket möjligt att jag fixar en spännande grej.. Vi får se! Shit, vad pirrig jag blev.

Nu ska jag tvätta av mig sminket och sova.
Natti!


there's certain things, that should be left unsaid.

Den här veckan består endast av jobb, måndag till söndag, eller helt ärligt jag vet inte när min nästa lediga dag är. Jobbar måndag, tisdag, onsdag sen får vi se om det blir torsdag och fredag också nästa vecka.
Det är lite roligt att när man inte får in nå jobb från ett får man inget från någon men får man helt plötsligt några pass så ringer flera. Det är lite skumt det där.
Jag är i stort behov av pengar, börjar bli lite smått desperat. Försöker lägga undan så mycket jag kan då jag har stora funderingar på flytt framöver. Vi får se hur det blir helt enkelt.

Jag kom hem från Thailand den 11e för att vara exakt. Min resväska står fortfarande oöppnad. NU ska jag ta tag i det där. Har inte riktigt haft tiden än, men nu så.



Vi drar till med en bild på mig och en öl, för ovanlighetens skull. Singha! Gött mos.

Lite stressigt.

Gick upp snortidigt i morse och stack till jobbet, kom hem för en liten stund sen. Ska snart tillbaks och hämta mamma på jobbet och skjutsa henne på något möte. Det är drygt att jag inte köpt någon bil än! Sålde min för några dagar sen men vi har inte hittat något ny som passar än.

Ska snabbt till Ica och se hur jag jobbar där i veckan. Sedan hem och duscha och fixa mig lite lätt och sticka på bio och titta på Harry Potter. Kommer inte ens ihåg hur 6an sluta? Äej jag är fan skeptisk mot hela Harry Potter-grejen men vafan bio är ju alltid mysigt. Såna där goda chips eller popcorn med sån där cheddar-krydda? Hmmm...

Nej nu ska jag klä på mig och hämta mor min.
Puss!


En Chang, tack!

Blir lite mycket öl & Thailand nu, haha..


vill ha en kall heineken nu, tack.



höhöhö

next time? there will be no next time.

Jag ska väl uppdatera för en gång skull. Har chillat från bloggen ett tag.

Idag gick jag upp tidigt för ett möte på arbetsförmedlingen. Sedan snabbade jag mig hem och lagade till lite mat innan jag for iväg och jobbade. Blev inte så många timmar, har fått ett specialjobb tydligen. Hemligstämplat är det också så får inte tala om det för någon, och nej jag skojar inte.
Efter jobbet åkte jag direkt till stan och mötte upp Malin, shoppade en himla massa. Det var 50 % på ALLT på Bikbok så vi gick loss helt enkelt. Skaplig kaos var det också.

I morgon väntar jobb igen och på kvällen blir det fest.

I helgen är planen att jobba. Ska även på julmarknad, kul!

Några bilder från Thai:





tisdag.

Alla som jobbar har tycker jag garanterat sitter vid datorn for mycket pa min semester for nu nar jag gar har sager dom: Inteeeeernetttt?? Lust och sla dom hart.

5 timmars sol har jag fatt sen jag kom hit, deprimerande? JA. I morgon ar det 75 % chans till sol, hall alla tummar!

Nu ar klockan strax innan 10 har nere, planen idag ar en langpromenad pa stranden. Sen ska jag nog ta mig till en av alla salonger har och fixa nailextensions, forlanga naglarna helt enkelt. Kostar typ ingenting och gora det har.. En massage ska vi val hinna med ocksa.


RSS 2.0