sliten söndag.

Jag sitter i min soffa med stora hörlurar och lyssnar på lugna favoriter. Jag mår illa av att titta hur det ser ut här uppe, det blev lite förfest här innan vi drog till stan. De tre ridvännerna och så jag. Haha!
Linn skjutsade oss till stan, och vi tog oss in på bmb.
Kom hem strax efter 4 i morse, tittade på ett avsnitt av cougar town sen somna jag. Förstår inte varför jag fick för mig att titta på det när jag var dötrött och full.
Joanna ringde och väckte mig i morse som kom hit och berätta om hela hennes äventyr inatt, haha.
Tänkte sätta igång och städa lite här uppe. Det är behövligt!
Lite bilder från igår, HAHA
& så här ser jag ut nu.... Där ljög jag, taget igår, haha. Ser betydligt mycket slitnare ut än sådär.

Zara kirrar biffen!

En Rosa Pantern för er som inte ser det ;)

testar photo booth.

helnöjd!

I need a dollar.

Min dator kraschade igår, haha det är sant. Precis när jag hade skrivit klart föregående inlägg så blev det fyrverkerier på datorn, helt stört. 38 infektioner hittades. Stängde av datorn och somnade. Har inte startat den än. Köpte en ny laptop idag, det blev en macbook air. Jag är helnöjd! Hihi. Fast jag kan typ ingenting, jag lär mig.
Jag jobbade idag, det gick svinfint. Riktigt kul.
Nu ska jag fixa mig lite sen åka till mina vänner och dricka vin, hihi.
HÖRS!

tell the devil I said hey when you get back to where you're from.

Vet inte vad som hände riktigt, igår mådde jag så sjukt jävla bra. Och idag? Vilken jävla skitdag jag har haft. Helt svullen i ansiktet efter att jag grinat så mycket. Nej fyfan..

Blickar framåt helt enkelt. Kan det inte bli 1a mars?! Jag har köpt lägenhet, är så jävla peppad!

Jag börjar 6 i morgon bitti och vet ni vad? Jag är inte bitter! Jag ser fram emot det ska ni veta.
Därför kastar jag mig i säng nu och kikar på cougar town och sen sover.

Min mamma är världens bästa mamma.


måndag.

Jobb tidigt i morse, mycket och göra OCH stressigt eftersom det nya jobbet börjar snart. Har dock fått lämna över en av alla mina hundra saker att göra nu så jag har en sak ur världen i alla fall. Skööööönt.
Mäklaren ringde mig idag och sa att hon hade läst att jag var intresserad av en lägenhet och frågade om vi skulle boka visning (förstod INGENTING), så jag sa ja och fråga var tusan den här lägenheten låg nånstans. Visades sig att min MOR har lämnat intresseanmälan åt mäklaren att "jag" är intresserad av lägenheten. Hon hade alltså använt mitt namn och nummer och sedan glömt och berättat det för mig. Haha..

Var tvungen att sluta tidigt för att hinna till visningen klockan 4. Lägenheten hade perfekt läge och den var grymt fräsch. Bara det att den var på 29 kvm och det är lite för lite alltså. Skulle nog få lite panik.

En halvtimme efter den visningen var vi iväg på ännu en visning, en 1a på Haga. Inte fin och inte alls intresserad.

Under hela dagen har jag hållt på och budat på den lägenheten som jag skrivit om tidigare. "Leder" just nu budgivningen, hihihihi. Ska inte förvänta mig för mycket men man blir ju helt galen. Det är mååånga intresserade, bra jobbigt.

Nej nu ska jag föna håret sen lägga mig i sängen och titta på en film.
Godnatt! PUSS


it's like a fairytale without a happy ending.

Var på lägenhetsvisning idag, tror den kan bli riktigt nice när man har gjort om det så man själv vill ha det-typ göra om allt från golv till tak, hehe. Nej, men själva planlösningen var KANON. Bästa som jag stött på hittills i alla fall, lägger nog ett bud på den här, hihi.
Det värsta med visningen var att hela lägenheten var äckligt smutsig. Ägarna till lägenheten just nu hade inte ens städat (!!!!), det var hundhår EVERYWHERE och det till och med luktade illa där inne. Inte okej. Blev ju liiiiite värre också eftersom jag var bakis som ett as och var nära på att springa till toaletten på själva visningen för att spy. EUW.

Efter visningen blev det en fet donken-meny och sen storhandla. Köpte med mig två gråtfilmer - Allt för min syster och Remember me. Den förstnämnda har jag sett sen innan men inte Remember me. Och jag har nyss titttat på den, jag är förstörd. Jag gråter fortfarande.

Jag sa godnatt till mor och far för 3 timmar sen, kan inte gå och lägga mig tidigt.
Nu ska jag sova i alla fall.
Godnatt!

älskar den här dagen än så länge!

Jag sitter och väntar på att ett cougar town-avsnitt ska tanka klart, men misstänker att det inte kommer funka av någon anledning..

Tog lite ledigt restan av eftermiddagen, tyckte jag var värd det efter beskedet jag fick idag. Jag-Zara Andersson har fått ett heltidsjobb!!!!!! Jag är så stolt över mig själv, hihihi. Inte världens bästa betalt, men vafan, man måste ju börja nånstans! Men kommer fortfarande ha kvar mitt jobb på Bulten, så fort jag är ledig får jag jobba har dom sagt, vilket är LOVELY.
Livet känns lite ljusare nu.

Nu ska jag titta på Cougar town om det funkar, annars sticker jag till gymmet.
PUSSS

måste sova.

Ja, jag är HELT slut. Efter en heldag på stockholms gator, är jag helt lost. Ont i fötterna har jag och trött som fan. Sängen väntar på mig, men vill typ inte förstöra min fantastiska bäddning. Inte ofta jag bäddar så det känns dumt och förstöra, kanske ska sova i soffan i natt? Nej, skämt åsido.

Jag borde spara pengar, hade ångest så fort jag köpte något idag. Men Malin sa hela tiden: -SKÄRP DIG!

Aja, skulle ha sovit för 30 minuter sen! Så godnatt :)))))


and my good old buddy whiskey keeps me warmer than the sunshine.

Har nyss varit ute och gått, har inte promenerat eller tränat över huvudtaget på mer än ett år. Ändå har jag betalat gymkortet under hela tiden, vet inte hur mycket det är och vill nog inte veta det heller, höhö.
Nej men ska komma igång nu, undrar hur många gånger man har sagt det? Nej men jag får ångest så jag tänker på det, så nu MÅSTE jag ta tag i det.

Tänkte hoppa in i duschen och sen ta något och äta kanske.

Imorgon blir det förhoppningsvis Stockholm för lite shopping med min best friend. MYS. Även om inte min ekonomi tycker det är så kul, men vafan. Får hålla alla tummar och tår på att jag får en bra lön den här månaden! Har ingen koll alls.

Nej dusch var det. HARE GÖTT


what didn't you tell me?

Lider av en riktig jävla otur!
Igår när jag skulle springa och hämta telefonen i köket för det ringde så råkade jag skrapa i smalbenet mot en kartong och fått värsta köttsåret(okej, lite överdrivet) och ömmar som fan.
Idag när jag laga mat(ja, kors i taket) så råkade jag doppa min hand i kokande vatten. Jag kom lindrigt undan med smärtande fingrar som även är röda. INTE SKÖNT.

Idag har jag varit på arbetsintervju, det gick bra tror jag. Eller det kändes bra i alla fall.. Sen får vi se hur det går, har inga förväntningar alls. Inte varje dag man är på intervjuer så jag var DÖDsnervös innan.

Nej nu ska jag ta och sova.. TRÖTT

Ett snabbt inlägg..

Har precis skickat iväg ett word-dokument till farmor, vi har ingen skrivare och det har hon så hon måste skriva ut det till mig. OTROLIGT viktigt att jag måste ha med mig det i morgon, viktig dag i morgon helt enkelt. Nervös så in i helvete!

Drog till stan när jag slutade jobba. Köpte spel till Wii, ny morgonrock (som jag upptäckte var hål i när jag kom hem!!!!), väckarklocka (IN NEED), Ally Mcbeal box (klockren serie ju) och så köpte vi en ny micro och grejer som inte är så intressant. Stod lääänge och tittade på en Macbook Air, beslutsångest som fan. PC eller Mac?

Ikväll är det Solsidan och Rush Hour 3. Grymt!

Måste sticka nu, så jag hinner hem till Solsidan, viktigt.
Puss

lugn fredag.

För vissa är jobbveckan slut och en LEDIG helg väntar, not for me. Jobbar hela helgen! Ska även ta det lugnt, inte dricka en droppe alkohol. Behöver jag verkligen, dåligt med cash på kontot och jag tror även min kropp skulle uppskatta att ta itu med alkoholen.

Tror det är bra att jag sitter hemma, helt lonely ikväll. Är på dåligt humör, som jag varit ungefär hela veckan. Lite känslig och ja ni vet.
Saknar min lille vovvsing... ♥

 
When you lose something you can't replace.


if life brings you lemon - ask for salt and tequila.

Jag sov kanske 2 timmar igårnatt, kunde INTE sova. Orkade i alla fall ta mig upp till slut på morgonen. Jobbade 9 timmar idag, heeelt slut var jag. Har dock suttit på kontor idag, var väldigt effektiv fick jag höra då jag gjort en arbetsuppgift på 3 timmar som egentligen var beräknad att ta 2-3 arbetsdagar. Synd att jag har timlön -.-
I morgon ska jag få vara med på ett möte med ledningen, spännande!

Kan inte sova nu heller.. Men måste tvinga mig, var kanske inte så smart att gå och lägga sig när jag kom hem och sova 5 timmar!

Nej, godnatt!
Puss..

fuck allt och alla.

Aaa fyfan, inge bra humör jag är på idag. Mina föräldrar går mig på nerverna. Så har kurerat mig här uppe hos mig. Nyss tittat på nya avsnittet av Cougar Town, nu lyssnar jag på reggae och chillar. Har besämt mig för och sova inom en timme. Kan behövas, börjar halv 8 i morgon.

Klev upp i morse med 3 timmars sömn i bagaget och begav mig på lägenhetsvisning. Den var söt, renovering behövdes men dålig planlösning. Får leta vidare.

Har tappat ut alla mina chips ur Pringles-röret. Lust att sparka hårt på något. pms-varning idag :))))

Nej, HÖRS

två sjuklingar i samma säng!

nu är det malin som skriver så ni vet,fast det kommer väl nästan alla fatta på alla stavfel,men jag skyller faktiskt på min dyxelexi eller hur det stavas? just nu ligger jag här i sängen och zara ligger bredvid och snarkar kanske ska ta lika fula bilder som hon gör på mig när jag sover.. vi har precis kollat på hiphip hora speciell film det där,han linus han är ju riktigt söt,försöker han ge en komplimang söt som han är så säger han gud vilka söta öron du har,och hon börjar ass garva lite taskig faktiskt,sen när han frågar om hon vill ha saft han ba eller ja mena cola hon ba nej det är bra och så säger han asså jag vet inte varför ja sa saft utan mamma kommer in när jag är med polarna och så frågar hon (på löjligt sätt)vill ni ha saft.. okej slut pratat om filmen.. ska strax sova ja med ser lite frästande ut när zara ligger så sött och sover.. får se till och sova innan zara börjar gå i sömnen och prata i sömnen,ska berätta en gång innan jul tror jag de var satt jag i vardagsrummer uppe hos zara ni som har vart hos henne vet ju att hennes sovrum ligger bredvid vardagsrummet och där satt jag och zara sov för hon skulle jobba kl kanske var 3 på natten zara hade kanske sovit sen 1 så ställer hon sig i dörren och kollar på mig så säger jag zara du skrämmer mig då börjar hon mummla och kolla på sina fötter sen gick hon och la sig,jag kan ju säga att jag var nära på att gå och lägga mig mellan ann och jonny!!

thank god i have a frend like you!!!

du är min bästa!


min vän.


så jävla bra du är. love u bigtime.

nu är du bara en dröm.

Har varit sängliggandes hela dagen, nej där ljög jag. Jag har legat i soffan hela dagen. För att jag är sjuk, det är synd om mig. Behöver någon som tar hand om mig, min mamma är min slav.
Mår som ett arsel, kan inte andas genom näsan, hostar, ont i halsen och har pain i hela kroppen. Pratade med läkaren på telefon idag som skrev ut mirakelmedicin mot min hosta, sånt där starkt med morfin i. Ska träffa henne på fredag, hon hade inte tid tills dess. Jobbbbigt.....
Måste vara på bena igen på lördag, viktigt! Så får hålla alla tummar och tår på inga dåliga besked när jag är hos läkaren.

Har lyckats tacka ja till jobb på fredag vilket inte är så jävla bra, måste ringa i morgon och säga att jag inte klarar av det.

Sova mig frisk kanske.
Hörs

Nyårsafton 2010/2011.

Tänkte bjussa på några få bilder från nyårsafton, mitt batteri på kameran dog och min iPhone ville jag inte springa omkring med så det blev inte så många bilder.




Mina fina föräldrar.


Efterrätten var den enda jag fick bild på. Förrätten och varmrätten åt jag upp.





Helt klart bästa nyårsafton jag varit med om. Kryssning på nyår kommer nog upprepas.


DEPP.

Aaaa, fan vad sur jag är.
Malin och jag har gnällt hela dagen, eller nej inte hela men i alla fall halva. Man är jävligt duktig på att vara efterklok.

Malin sa nyss: "Alltså, det känns som livet är slut typ, vad fan ska vi göra?"

Det är inte lätt.
Ska övertala Malin att vi ska till donken nu, för ovanlighetens skull.
Mitt i nassen också..
AJA


RSS 2.0