Serier & Läkare.

Låt oss alla tacka gud eller nåt sånt för alla bra serier. Samantha Who & 90210, det är favoriterna just nu. Så klart vänner också, men man har ju sett alla avsnitt. Sex and the city också, mmmm. Gossip Girl har jag tappat lite av men det kommer nog tillbaka. Sen alla de här CSI, NCIS och så klart Bones, ooo den bästa serien bland den genren.
Serietittande kommer nog min kväll bestå av. Är hur trött som helst. Blir lite gott käk också snart sånt gillar vi.

Just ja, jag ska på röntgen nästa vecka... Trodde det var slut med att besöka läkare och såna människor. Som jag sa till mamma idag när vi satt i vänterummet: -Man känner sig som ett mongo här i väntrummet och bredvid en sitter alla andra sina mongokompisar, "Hejhej på dig".. Om man ska vänta länge så sitter alla och tittar på samma sak, till exempel ett akvarium, sen märker man att man inte blinkat på 2 minuter och hakan hänger långt ner med massa dräggel, ops. Sen kollar man runt men man behöver inte skämmas inte, för alla ser ju likadana ut med sina mongohakor.
 
tjing!

Fredag.

Idag vaknade jag halv 10 av att jag trodde jag hade försovit mig. Det hade jag icke, det var helt lagom tid att stiga upp eftersom jag skulle till läkaren halv 11, ta lite prover och så. Agneta, Ciccis mamma hon är helt underbar. Hennes stick i armen är det bästa, jag har varit hos henne två gånger och stuckit mig och tagit prover och inte ett märke har blivit. I måndags var jag hos en annan människa som stack helt fel så mitt armveck är helt grönt och blått. Go Agneta!

Efter vi varit där åkte vi hem och käkade och sen åkte vi till mormor, lalala. Jag sov typ när vi var där, orkade inte höra någonting plus att jag var sjukt trött.

Nu har vi hållt på och plockat, rensat lite överallt. Det ska vara fint när pappa kommer hem så han inte kommer hem och klagar på att vi inte har gjort någonting under den här veckan som vi har varit lediga. Mamma har också sportlov, skönt. På måndag börjar allvaret.

Puss..


inge skönt i alla fall.......

I can't lie, I miss you much.

Nu är garderoben helt klar, huset är helt rent och städat, så nu sitter jag och mamma och myser framför Rallybrudar. Haha, vi får se vad det blir av den här filmen, vi har nyss startat den.

En deprimerad Zara har precis börjat fasta. Prover i morgon, hallelujah!

Så här ser det ut. Man ser inte så bra men en liten bild i alla fall, haha. Fick rensa ur hur mycket som helst :(

Den rätte för Rosing.

Igår var det ju premiär för Den rätte för Rosing. Jag tyckte det sög rent ut sagt. Visste ni föresten att det är fejkat? Alltihopa. Linda har ju pojkvän men ingen hon har avslöjat. Så producenten till programmet drog sig ur i sista sekunden men de var ändå tvungna att köra på ändå. Fatta om killarna hade fått reda på det då, de hade ju dragit på en gång.
Sen tycker jag Linda bara är tråkig i programmet, hon låter alla andra snacka hela tiden. Hon står bara där och putar med läpparna.
Det var ju någon som hade ecstasy i väskan också, det ville hon ju absooooooooolut komma ifrån, men varför skicka hon inte ut den killen som hade det då? Hon sa ju att hon var tvärförbannad att hon inte tolererade sånt skit. Aja, hade jag varit den killen hade jag stämt alla människor som medverkat i det där programmet. Ingen har rätt till att rota i andras väskor och grejer.

you won't be sad or broken tonight.


Kortet är tagit i min nya garderob, den är dock inte klar än men när den är det kommer ni få se bilder på den. Just nu bor jag nästan i den. Jag älskar den. Garderoben alltså.

Jag äter inte. Jag håller på att få fnatt, ni ska veta att när man verkligen inte får äta då är man så jävla hungrig.

Jag har tankat lite Vänner, synd att jag inte har någon pappa här som kan skratta med mig. Mamma är ju inte något fan av det liksom. Hon kunde titta på det för att vara snäll men skämtet tyckte hon var tråkiga så hon gick och la sig och tittade på film. Kul va? Nej men jag ska ändå sova snart, ska upp typ 8 i morgon. Ser inte fram emot min morgon i morgon. Men efteråt ska jag till ikea och handla fina saker till min garderob, eller fina och fina..

so dream on,.. ♥

det blod jag trodde var stilla det fick du att rinna.

Jag vet inte om ni har lagt märke till det men jag har gjort om min header en aning. Den andra blev jag ju inte helt nöjd med men nu är jag helnöjd och kommer förmodligen ha den här headern rätt länge.

Idag vaknade jag upp hos Sandra, det var jäkligt längesen jag var där och sov. Vi vaknade upp vid halv 12 och åt frukost sen slängde vi oss i soffan bredvid Lotta och kickade lite ass, om ni förstår vad jag menar ;) Haha nej men ni vet det där på Facebook? Spelet där man ska sparka de andra användarna så långt som möjligt.
Jag åkte hem ganska tidigt och började städa hela huset. Jag fick värsta städmanin, så jag satt på rixfm på högsta volym och så var allt igång. Mamma blev i alla fall glad när hon kom hem.
Sen har jag pratat lite jobb. Det var ungefär min dag.

Om 2 timmar får jag inte äta nånting förrns klockan 12 i morgon. Vi får helt enkelt se hur det här går, dricka vatten får jag göra men inget mer. Ska trycka i mig äckligt mycket nu så det håller i sig lite. Samma visa på torsdag. I morgon ska många prover tas igen, wish me luck!

KISS♥

Jag-ska-bli-faster!

3 timmar har jag setat nere på vårdcentralen idag, inte ett dugg kul. Tog väldigt många prover, kände mig helt svag efteråt. Men sånt får man väl ta. Anledningen till att jag var där var för att jag har misstänkt att jag kanske har diabetes, men det hade jag inte. Dock kanske min köldkörtel inte är helt i balans. Så jag ska tillbaks på onsdag och på fredag, kul va? hehe nej verkligen inte. Ska ta ännu fler prover då, jag ska vara HELT tom på mat och grejer så jag får inte äta på 12 timmar eller något innan. Får bara dricka vatten. Låter helt sjukt men om dom säger det så. Kommer inte ha nå blod kvar i kroppen efter den här veckan, herregud.

Ikväll kanske det blir fest, sånt gillar vi. Det var dock inte helt bestämt, men vi får se helt enkelt.

Just det, min rubrik kanske jag ska tala lite om också. JAG SKA BLI FASTER, hihihihihi. Jag är annars inget fan av barn men den här ungen vet jag redan nu att jag kommer gilla starkt. Min bror och hans sambo ska få barn, jag är helt pirrig. Har hållt på den här nyheten i 3 veckor men har inte fått säga, det är bara jag som har vetat och mamma var nära på att strypa mig när jag sa att jag har vetat hela tiden. Det var kul, haha. Värsta mördarblicken fick jag och sen skrek hon med tårar i hela ansiktet: VARFÖR HAR DU INTE SAGT NÅGOT UNGE?? Jag ba garva, höhö. Min bror såg så stolt ut också och Marika den sockerbiten började och gråta, så söt.

Det här är underbart. Att ha något att längta till är så jävla great. I Oktober är det räknat att komma. Jag är helt ivrig!


"Vi har en älg i bilen"

http://www.vlt.se/artikelmall.asp?version=869223

HAHAHAHA
Det här gjorde min dåliga dag så jävla bra, herregud vad roligt!

a little light conversation, Casual Touch.

Med SOJA i mina lurar så blir livet så där lite enklare kan jag tycka. Ba gunga med och gilla läget.

Har hängt in alla mina kläder i garderoben, började lite lätt igår kväll sen nu har jag även ställt in lite skor, det var inte många som fick plats på hyllan :( Så jag får se hur jag löser det med resten av skorna.
Orkar inte stå mer än 10 minuter, sen måste jag sätta mig och chilla ett tag. Märks att kroppen tog hårt på all alkohol som jag fick i mig igår.

Ett jävligt stökigt rum har jag som jag måste ta tag i, idag. Blir hemma idag, är inte alls på humör för någonting.

Vad jag ser fram emot är Falun i morgon. Marika 20 år idag, ett stort Grattis till dig gullefjun! ♥

hihihihihi.


right now.

Förmodligen blir det fest ikväll. Först var jag lite skeptisk eftersom jag äger typ 70 kr just nu. Vilket inte är mycket. Men eftersom det är en vecka kvar till studiebidrag kan jag nog leva på mamma tills dess, höhö. Men fest ska det nog bli, om det blir som planerat förstås. Jag är taggad som vanligt så det här blir nog nice om det blir som tänkt.

Sitter och försöker komma på en text till en film vi såg för typ 3 veckor sen på engelskan. Man ska liksom fortsätta skriva vad som händer i filmen och själva filmen var väldigt komplicerad så det är jävligt svårt. För att vara exakt har jag skrivit 128 ord vilket är väldigt lite. Behövs kanske 500 till så är jag klar. Filmen slutade med att det var en tjej vid namn Viola gick på en strand. Man vet inte vad som kommer hända men jag och Sandra kom på det bästa: Hon kom bara fram tills den tredje palmen då hon fick en kokosnöt i huvudet och dog... Typ bara vi som skratta så vi kikna medans de andra vid bordet uttryckte sig: hehehe.

Chill out bros.


well, every step u take I'll be one step behind.

Det har hänt något med vårat internet, det är ovanligt segt och att tanka hem en säsong av Vänner tar sjukt lång tid. Förstår inte. Internet har slutat fungerat helt på våran stationära, eller så har det väl bara tagit en paus, pallar inte trycket.

Jag har inte duschat än, skitäcklig är jag. Har till och med tränat, men jag pallade inte så hårt, mina ben vek sig efter att ha stått på evighetstrappan i typ 10 minuter. Min träningsvärk verkar sitta i länge.

I morgon är det fredag och jag har turen som får skjuts enda fram till dörren, till skolan alltså. Mamma ska skjutsa vår hårboll till frisören, han ska bli fin för kalaset på söndag. Vi har ingen hundvakt så vi är så illa tvungna att ta med han till Falun. Min brors flickvän/sambo fyller 20 år så vi ska dit. Första gången jag ser deras lägenhet och jag kan tänka mig att den är minst lika fin som deras förra lägenhet. Dom lyckas alltid få till det.

Lyssnar på Tanya Stephens, SOJA och Collie Buddz. Jag älskar reggae men jag kan inte tänka mig att det är någon som vill följa med mig till URF i år heller....


Hej jag heter Zara och jag är 10 år

It's been so long.

Hade matteprov idag. Det var 4 tal på provet, haha. Det är ju så pass liten del så det var ju inte så konstigt. Men det kändes bra, det var ett tal jag var lite osäker på dock.

Idag fick vi även hem valblankett till valbara kurserna till 3an. Så jag ska väl sitta här och klura lite vilka jag ska välja.
Har varit på ica och pratat om min praktik, ska nämligen praktisera där i 5 veckor efter sportlovet, haha. Börjar 10 första dagen så det låter bra. Typ alla som jobbar på ica gymmar på nautilus också, haha.
Samtidigt som jag var där hämtade jag mitt paket från h&m, jag är mycket nöjd, hihi. Bikinin satt som ett smäck ;) Måste bara träna lite så det ser lite bättre ut, höhö, för många menyer från donken och kanske en för mycket chipspåse på lördagar så kan det lätt bli sådär. Beach 09, uh uh.

Träning blir det ikväll, eller ja om drygt en halvtimme sticker jag dit. Har en helvetes träningsvärk från gårdagens idrottslektion så här ska det pumpas mer. Jag som knappt ansträngde mig igår :o Man kan nog inte fuska på "Funktional moves" som det så fint hette, haha.

Gotta go!
puss.


hundar som pruttar.

Hahaha, Zigge fjärta nyss och det var ingen sån här "prutt" utan mer "prrrrruuuuuuuutttttttt", hahahaha. Jävla stjärna den där hunden, jag och pappa skratta som fan och han fattade ingenting, han hör ju inget så han kanske inte ens märkte.

Ja föresten, pappa är hemma. Inge chockad jag blev? Satt i soffan och sen ser jag hans huve i fönstret.
Jag har sovit way too long. Somnade i soffan som vanligt och jag måste plugga. Nu känner jag ångesten, men jag borde ju nästan få G utan att plugga för det här är ju nästan lite ploj, kan jag tycka, men lite klurigt är det ju.

Inge 90210 idag, suck..

Hade inte mer än så att informera om mitt roliga liv som är så roligt, hehe.


Jungfrun.

Ibland hamnar livet i ett slags pausläge och precis så är det för dig under dessa två veckor. Visserligen får du ganska mycket gjort, men det händer absolut ingenting. En stor del av tiden är du helt enkelt uttråkad. Dina vänners förslag lockar dig inte heller. Det råder stiltje.


Så här stod det på mitt horoshop den här månaden. Inte undra på att jag mår som jag mår. Har varit jävligt uttråkad och allmänt pissed off hela månaden. Nu fick jag svaret. Så om jag verkar vara konstig eller något så vet ni varför. Jag skyller på att jag är jungfru helt enkelt....

Styrketräning med viktplatta med sin egen kroppsvikt.

-How long have I been here?
-19 years...
-WHAT?!
-No he's just kidding, 8 days

HAhahaha Alltså, jag skulle kunna tanka hem bara det avsnittet av Samantha och sen spola fram och tillbaka, fan va roligt det är.

Vi har idrott. Om en kvart ungefär. Så jag och Sandra lär ju pallra oss dit snart så vi inte kommer sent. Vi ska vara på FeelGood så det är närma i alla fall. Styrketräning med viktplatta. Det kan bli intressant, hehe.

Nu ska vi kila iväg tycker jag.
Puss.

less is more.

Sitter i min säng, väntar på hanna. Hon är inne i duschen, eller nej jag skoja bara nu kom hon, haha.
Hanna kom ju in till stan till mig, hon shoppade lite sen åkte vi hem till henne och åt lite sen stack vi till um och tog lite sprutor mot hiv. Innan det var vi förbi OK och hämtade vårat paket, med våra gladiatorsandaler i. Mycket snygga! Jag är skitnöjd!

Jag och Hanna ska väl snart mysa ner oss i sängen och mysa lite, haha. Nej men jag måste kolla igenom matten.. Suck verkligen. Jag tycker inte om det här kapitlet så det går lite trögt. Just ja, nya säsongen av ncis börjar ju idag. Men balle, det började för 40 minuter sen. Ba och glömma liksom. Nej får tanka det sen.

Nu ska jag in i duschen, usch. Hatar att ha blött hår och hatar att föna det.....

Chill out bros.


wihooo här kommer jag :)
hahahahahhahaa
men ni anar inte hur läskigt det var att hoppa, haha. Men det är ju så roligt, hahaha. Det pirrar så där stimulerande/tillfredställande i magen, eller nå. Haha.

2 timmar för länge i skolan.

Jag och 2 till sitter kvar i skolan. Slutade egentligen klockan 1, och jag sitter kvar?!
Haha nej men jag ska möta upp Hanna och det gjorde ändå inte mig något att vara kvar för att slutföra lite uppgifter. Hehe, har gjort en, duktigt.

Nej jag lär gå snart om jag ska hinna göra lite saker innan jag ska möta henne. Ni vet, toabesök och så, haha.

Kilar iväg nu.
Puss.

it's a shame.

Igår fick jag sån här städmani ni vet. Bytte sängkläder och till och med gardiner haha. Det kanske var på tiden, de jag hade i mitt rum har hängt där för länge helt enkelt.
Det var jätteskönt att gå och lägga sig, sen att det var satc på tv gjorde ju bara saken bättre, hihi. Somnade skitbra sen och vaknade av att min blöta, snöiga hund hoppade upp i min säng, kastade ner honom lika fort för jag ville inte att det skulle börja luktas blöt hund om min säng, nä nä. Men jag tror faktiskt han ligger och sussar där nu, när jag åker hemifrån öppnar han dörren och går in och lägger sig i värmen. Fan va fusk....

Jag försov mig en aning idag, 07.24 visade klockan när jag vakna, men jag hann ganska precis. Farmor har ju slutat väckt mig nu för hon tycker ju att jag är så stor att jag kan klara de själv, hehe, kanske inte än.

Mina ögon svider, trött som faen. Får väl se hur denna dag slutar. Just nu: Matte. Woho. Mest ovärt kapitel vi har nu, prov på fredag, hallelujah!


it's written all over your face.

Har ganska nyligen anlänt till skolan. Det var packat med folk i bussen och jag satt och lyssnade på två konstiga människor prata, haha. Nu kom vi på att vi har redovisning, hallelujah! Måste förbereda mig, kanske är bäst. Har en timme på mig i alla fall. Åh vad drygt, varför tänkte jag inte på redovisningen igår för, nu får jag värsta ångesten...

Igår var jag på bio, med min far och mor. Jag kan knappt minnas senast jag var på bio med dom, jo jag minns när det var premiär för typ Mulan eller Pocahontas. Jag satt mig typ 2 rader bort ifrån mamma för jag skämdes så mycket när hon skrattade, hon överröstade alla -.-
Filmen vi såg var Valkyria, jävligt bra film! Men jag var med om 3 dödsirriterande saker som kan hända under en film. Första: Sveriges längsta man satt precis framför mig så jag fick sitta som ett cp och typ luta mig på killen bredvid, hans flickvän verkade inte uppskatta det särkilt mycket, höhö.
Det andra: Folk som prasslar med sina jävla godispåsar, om man är en riktigt godisnörd så vet man hur man stoppar ner händerna i påsen utan att låta. Amatörer.....
Det tredje: Folk som pratar under filmen. Seriöst, det var bara människor i 40-50 årsåldern och sen jag. Men de man trodde var mogna nog att fatta att man ska prata när det är mycket action valde att göra det när det var som mest spännande och då väldigt tyst.

Människor som är längre än 190 borde placeras längst bak och folk som stör under filmen borde straffas!

Suck on that.
Hejdå.

pssst.

Vi sitter just nu och ölar.
Min date som Sandra hade fixat är Nisses kompis. Det går bra nu!
Nu ska vi öla lite mer och spela lite bowling och värma upp på wii, haha.
Vi hörs kanske när jag kommer hem, om det inte går allt för bra ;) Hahah

ÄEJ, vi hörs!


I just mmm.

Mina kommentarer verka strula sönder -.- Jag har fått många kommentarer som inte ens visas. Trökigt.

Igår umgicks jag och Sandra med Sara och Katja. Underbara prickar det där. Vi var först på Strike och drack och sedan gick vi till Pitchers, haha. Men det var för trevligt.
Sara och två till från klassen åker till Italien inatt, have fun guys!

Läste ni VLT i onsdags? Om inte, så läs igen och så bläddrar ni till åsiktstorget, där har min farmor skrivit en insändare, haha. " DÅLIGT PLOGAT PÅ OLBERGAVÄGEN" är rubriken, ja ni fattar, haha.

JAG - DIG = SANT
Jag ska fan inte deppa för att det är alla hjärtans dag och är singel, nä nä. Sandra har kirrat någon blinddate till mig, visar sig hur det blir, men jag har lite aningar om att hon driver... Eller kanske inte. Jag är neutral, inte negativ inte.

Undra om man ska ta en promenad i det fina vädret? Det visar sig. Vi hörs fellows!

hurtful.

Jag är tröttttt, som ett djur typ.
Vi slutar alldeles strax, har redan kryssat allt jag har haft uppe för jag orkar fasen inte mer.

Just ja! Igår gjorde jag, Hanna och Tove en beställning från La Redoute, snygga skor på ingående, hihi. Men jag blir alltid så nervig när jag beställer skor, tänk om de inte sitter bra och så måste man skicka tillbaks och det är ju bara drygt liksom. Men det här kommer nog bli fantastiskt.

Ska vara kvar i stan idag som sagt, får se om jag orkar göra det i 2-3 timmar. Sorrry Sandra :( Men jag ska försöka, hih. För jag vill verkligen se resultatet.

Nej nu ska jag kila och packa ner mina stuffs.
Puss.

buhu.

Varför är Elin Kling utomlands för? Min bästa underhållning varje dag har åkt på semester, nu är det typ ett inlägg per dag max. Ååhh, Elin kom tillbaka :(

you don't know what you got until you missin' it a lot.

OKEJ
Ett snabbt inlägg innan datorn lägger av.
McKey vann top model! Hon är ju väldigt mycket modell så det är ju klart, men jag hade nog sett Analeigh vinna, men hon var ju inte ens med bland finalisterna, buhu. Men hon var för söt och inte modellig så att säga.

Har målat klart allt nu i garderoben, så nu fattas mattan som kommer ligga över hela golvet, spegel och kläder hihihi. Det kommer bli braaaaa, jag ska pynta med snygga modeller och outfits på väggarna så det kommer bli ännu mer fett. Tar kort sen när det är klart.

När katterna är borta dansar råttorna på bordet. Är det så man säger? För kolla, pappa är ju borta i veckorna och det spökar sönder! Jag vågar knappt gå på toa utan att mamma ska få följa mig till dörren, detta skrämmer mig väldigt mycket..... Vill inte berätta vad som händer men det är jävligt läskigt.



Nu måste jag lägga ner.
See yaa!

I used to laugh it of.

Har inte skrivit på ett tag nu, men jag har inte haft tid plus att min dator har varit i skolan över natten.
Men jag har faktiskt inte så mycket att säga, var i stan igår och shoppade om ni ville veta. Köpte ett par skitcoola tights, ett par nya pilotbrillor, ny bh och ett par slitna jeans.

Idag hade jag nog den roligaste idrotten jag haft på jäääääkligt länge. Vi hade idrott för funktionshindrade och för att översätta det blir det någonting med: Jumpa för cpskadade, blinda, utan armar .... whatever, ni fattar. Det var riktigt roligt, vi lekte att vissa var cp, vissa var blinda och ibland att alla vara blinda. Man skratta hur mycket som helst och sånt är ju fint, hihi.

I morgon ska jag gå på stan igen, Sandra bad på sina knän, nej jag skoja, hehe.

joligt.

I en hel timme har jag nu setat och läst ur hur många bloggar som helst. Två saker chockade mig stort. För det första så har Chris Brown lämnat sig själv till polisen efter att ha slagit/misshandlat (vet inte hur illa det var) Rihanna. Det sägs vara för svartsjuka, herregud!
Det andra var att Blondinbella blev påhoppad under bloppisen igår av några djurrättsaktivister som levererade en flådd mink till henne. Attacken filmades också, och finns ute på youtube. Seriöst, roligaste jag hört! Det skulle jag velat se. Alltså jag har något hat emot henne samtidigt som jag beundrar henne väldigt mycket. Skitkonstigt.

PS. Det var ironi om tofflorna från förra inlägget, haha.

what you think about that.

Jag tränade inte igår och heller inte idag, drygt....
Igår åkte jag hem till Sandra och tjockade sönder, godis, chips och även hallonpaj. Hur gott som helst. Åkte hem rätt tidigt.
Idag var det söndagslunch hos mormor och morfar i sura.

Slitna jeans, randigt och kedjor.

Till det blev det ett par killer-heels


all your problems are back to stay.

Gårdagens smink sitter fortfarande kvar. Dock hade jag inte lika mycket smink som jag brukar så det är inte så illa faktiskt. Det blev fest för mig, som ni kanske förstår. Jag skulle egentligen hem efter vi vart hos Hanna och bara chilla, men nej, när alla pratade om fest och börja tagga så var jag tvungen att vika mig. Jag ångrar inte att jag åkte dit för det var fasen riktigt kul.

Men jag lämnade alla mina grejer hos Hanna igår så nu är jag tvungen artt ha på mig mina gamla brillor som jag ser tvärkasst i, får kisa sönder.

MEN SKÖNT, en kille som just åkte störtlopp och ramlade mitt i allt och hasade ner i spagat :o ljumskarna heheeh.

Aja, kanske ska fräscha upp mig lite och börja jobba lite.
Puss påre.

torsdag.

Igår låg jag med migrän i soffan och nersläckt hus förutom tvn som jag märkligt kunde titta på utan att det börja flimra för ögonen. Så det blev ingen träning för mig igår. Ska träna lördag och söndag i stället. Får se om jag tränar idag, jooo det är klart jag ska, haha.

I morgon tänker jag sluta tidigare för jag ska hem till Hanna, haha. Nej men jag orkar heller inte gå till kvart i 4 så jag tänkte ändå sluta tidigare även om jag inte skulle dit.

Idag ska vi gå på stan och köpa present till Hanna som fyller år i morgon, jag är avundsjuk, det är inget snack om saken. Får vara olagligt 18 i stället, haha eller nått.

Igår när min migrän gick över så började jag rensa min garderob. Det behövdes, men jag kunde nog ha plockat bort mycket mer för jag kom på mina två kassar med sommarkläder som jag rensade bort i höstas som jag måste få plats med och då kommer det i alla fall vara fullt. Åhh.... Får gå igenom alla kläder en gång till. Lägga undan kläder kan man ju göra, man behöver ju inte slänga det. Just ja! Jag har ju en beställning från H&M som kommer om 2 veckor eller något. Shit... Det kommer vara proppat!

Idag är det pannkaka till lunch, jag är inte sugen på det. Det blir nog fisk för min del.

Hej då, hehe.


I'm so on.

Tänkte bara meddela er en sak.
Jag har tänkt igenom det här beslutet och jag har kommit fram till att det låter helt great! Kommer säkert ha ändrat mig om ett år vid den här tiden men det är skitsamma. I alla fall, här kommet det: Jag ska bli lärare!! Först och främst mattelärare, kanske fysiklärare också, eftersom det i princip är samma sak. Coolt va :D

hallelujah.

Mamma ska äntligen göra min önskan till verklighet, elller nått..
Vi ska köpa ett bubbelbadkar, uh uh!


Onsdag.

Jag blev hemma ifrån skolan igår också. Kände att det har varit alldeles för mycket för mig nu på sistone och jag har tagit hårt på det psykiskt. Så jag fastnade framför 24-maraton enda tills mamma kom hem från jobbet och fråga om jag ville till ikea. Herregud, ja det ville jag! Så nu har Projekt-"Walk in closet" börjat. Får vi se hur det blir, haha. Så jag ska väl börja rensa bland alla mina kläder nu, vilket inte kommer bli väldigt enkelt.......

2 hela veckor i skolan återstår, sen är det lov och praktik och lov igen, haha. Vad skönt!

Idag slutar jag kvart i 4 och efter det ska jag fort hem och fortsätta titta på 24, haha. Jag har blivit helt fast! Eller om jag ska skita i det här maratonet som går på tv och i stället tanka hem. Har ju sett säsong 1 och 2 på tv så jag kan ju bara tanka hem de andra sen. Kanske blir så i stället. Och idag kom ju ett nytt 90210-avsnitt ut, uh uh!
Blir nog träning ikväll också, blev ingen igår eftersom vi åkte till ikea istället.

Puss.


it's not fair.

-Zaraaaa!! Var det såhär man skulle göra? MEN ZARA, sluta skratta! Det är inte roligt!!!

Hahahahahaaaaaaa
Mamma sitter på pilatesbollen och ser ut som en mupp. Kan inte sluta skratta!

Okej, nu är jag lugn.
Har nyss tränat, skulle kunna bo på gymmet, varför? Ja inte är det för att man får muskler eller bättre kondition, höhö.
Har inte duschat, äckligt va? Nej men jag var tvungen och springa hit och sätta på ett nytt Bones-avsnitt på nerladdning.
På fredag får jag hem alla säsonger av Sex and the city, shit. Jag kommer inte ha något liv, haha.

I morgon blir det skola, suck.... Pallar inte. Men snart blir jag av med matten, mycket skönt! Sovmorgon till 1 varje tisdag, hallelujah!

Hörs senare kanske!

get high like planes.

Igår när jag väl skulle sova så gick det verkligen inte. Herregud, det var hemskt. Så när jag vakna i morse så tog allt emot, jag ville verkligen inte gå upp. Först gick jag upp och ringde farfar och sa att jag skulle åka tåg så jag kunde sova en kvart till. Men det var ju på tok för lite så jag gick upp och ringde igen och sa att jag blev hemma. Gick och la mig igen och vaknade vid 12 när mamma kom hem. Det var väldigt skönt. Tror det kommer bli svårare att somna ikväll bara. Men jag får väl dra till gymmet och träna sönder så jag blir trött, typ det enda som funkar.

För kanske en timme sen gjorde jag iordning raggmunkar, guu så gott. Kittla störtskönt i kistan!

Shit, klockan är ju snart 3 :o
Jag sitter i alla fall och pluggar lite litteraturhistoria nu, så jag gör någon nytta.
Puss.

I'm so sorry, we just like to party.

Jag dissade Holiday för en otroligt intressant konversation på msn.
Sitter samtidigt och tittar på bilder från i somras plus att jag tankar hem nya Bones-avsnitt. Kan verkligen inte hålla mig en vecka för att se ETT avsnitt, så jag tittar på alla sen i stället.


Fyfan.. Alanya-08, lever på det fortfarande.

ÅÅÅÅÅÅH..................... seriöst, blir fan tokig. längtar som ett as!

Vi ska dit i sommar också, men den här gången blir vi fler, aight?!

Det var livet det.. Sandraaaaaa, du ligger efter :D

Nej nu var det slut på det roliga. Nu blir det Bones och sen sova..
Farfar, jag hörde dig nyss! Sover du inte än? Vill inte att du försover dig i morgon när du ska skjutsa, okej?

why do all good things come to an end?

Söndag=tv-kväll, med Bones och sen Holiday på tv. Helt rätt, så ska det vara.

I fredags började jag med att sitta hemma med mina föräldrar framför Lets Dance. Efter ett tag blev det för tröttsamt så jag tog mina ben och gick hem till Hanna. Där käkade vi godis och låg och pratade. På lördagen, det vill säga igår åkte vi först och tränade, vilket var riktigt skönt. Sen en promenad hem till mig.
På kvällen blev det en surprisemiddag för Sulan och Camilla som har kommit hem från Österrike. Sen skulle det bli fest, men det gick ju som det gick, hehehe.

Nu ska jag relaxa i soffan och sen sova.

See ya guys!

RSS 2.0