you get confused and then you fade away.

Idag mötte jag upp Madde på lunchen, vi käkade och sen sprang vi in på H&M. Hittade en kjol som jag verkligen inte hade tid med att prova så jag köpte den i och provade hemma. Den är tvärslimmad och skulle egentligen behöva en storlek större, men tror den kan bli för stor då. Får se om jag behåller den eller lämnar tillbaks den i morgon. Tänkte åka in till stan trots att jag är ledig och kika på lite kläder. Är en del jag behöver faktiskt.

Läste nyss att 22 Oktober kommer Sofi Fahrmans bok ut i bokhandeln, den måste jag läsa. Har ju väntat ett tag på att den ska komma ut.

Nu - Gossip girl & 90210.


Jag och två söta tjejer, Emma x2 om jag inte minns helt fel? 
Alanya 09

jag är inne i någon slags Michael Jackson-period.

Men jag klagar inte, surru.

Man in the mirror

all I wanna say is that, they don't really care about us.

Det är kallt, usch. Har två filtar på mig plus laptopen i knät som jag försöker värma mig med, men datorn är ju iskall, den blir ju aldrig varm på grund av den där inbyggda kylaren eller vad det är. Brrrrrr... Ska be pappa tända en brasa så det blir varmt.

Idag tränade jag för första gången på väldigt länge, det kändes. Kroppen orkade verkligen ingenting och det ska det bli ändring på. Orkade knappt gå på bandet, hahaha! Jodå, så illa var det inte.

När jag fick reda på att jag är ledig både i morgon och på fredag så blev jag fan lycklig. Ibland älskar jag skolan alltså. Spanskan var också skön idag, det gick fort och var inte mycket vi "steg 1or" behövde göra. Vi är verkligen cp-gruppen, särbehandlas hela tiden, haha, älskar det.

So long!

onsdag.

En slapp lektion var det jag behövde idag och det har vi nu, skönt! Vi är redan klar med det vi jobbar med (första gången, tror jag) så vi kan chilla lite. Eftermiddagen är dock värre, där måste man hänga med hela tiden, i tre timmar liksom.
Gårdagen var hur skön som helst, vi tog tåget till Sala och gick sen hem till Sandra, åkte och handlade. Avnjöt sedan en urgod blåbärspaj som vi bakade, blåa runt hela munnen var vi, haha.

Sitter här och får värsta flashback, som jag får väldigt ofta i och för sig. Lyssnar på musik som vi spelade sönder i Alanya.

När vi kom till skolan idag sa jag till Sandra: Idag är en sån där dag där skolan veeerkligen bara tar emot. Värre än alla andra dagar menade jag såklart. Men nej, var in på gynnings blogg och hon skrev att man ska ersätta alla negativa tankar med positiva tankar då blir man gladare. Ska testa. Återkommer om det funkar!

Just de, har ju inte lagt in bilderna från i fredags. Dock tog jag inte många, men de kommer nog upp snart.


Hörs då

ergo bibamus.

Vi sitter och lyssnar på några redovisningar, mycket underhållande får jag lov att säga, jag gillar vår klass när det gäller sånt här. Vi är SÅ smarta, haha.

Om ca en timme slutar vi, då ska jag följa med Sandra till Sala för övernattning och mys. Det ser jag fram emot mycket. Har ju inte varit där efter de har gjort om än.

På fredag blir det utgång, det ser jag fram emot, redan, haha.

Hörs

hungrig.

Magen kurrar som fan. Det är lång tid kvar till lunch dock är det rast nu, så jag skulle kunna springa bort till ica och köpa en macka men det orkar jag nog inte. Får hålla ut helt enkelt. Dock är det inte världens godast mat idag men det ska nog gå ner. Eller så kör jag en god-vän-grej och bjuder Sandra på käk på stan, JAPP så får det bli.

Jag och Sandra var nyss ut och lufta lungorna utomhus, höll på att frysa sönder mina fingrar men det var det värt. Syndade lite också, men haha.

Vi har börjat en ny grej, Mini-UF, töntigt.


jag gillar er

she's a good girl, loves her mama.

Sitter och tittar på Johan Falk, någon film, vet inte ens om den heter så. Lite halvspännande, men inget speciellt vad jag tycker i alla fall.

Var hem till Linn en stund ikväll och snacka lite, Anna var också där och hängde.

I morgon ska jag till tandläkaren, sweet. Åker till skolan efter det, så det blir lite sovmorgon i morgon, skönt.

Nu ska jag titta klart på filmen, sova sen.
Later

lördag.

I morse när jag vaknade trodde jag att det var söndag, det kändes precis som det. Konstigt..
Gårdagen var i alla fall kul, jag och Madde förfestade lite hos henne sen drog vi till Pitchers där det var sjukligt mycket folk, det var tur att vi hittade ett bord. Vi satt inte där så länge, vi gick och mötte Malin och Hanna sen gick vi till Silk. Dåligt med folk först men efter tag blev det turkietsvettigt och mycket folk.
Sen blev det nattbussen hem och en macka på fiket, soft.

Snart är det måndag... oh please.

Lite vimmelbilder som vi hamnade på.. Ser likadan ut på varje bild, försökte att inte se för full ut, haha.




lön & utgång.

Är det inte underbart med lön så säg, hihi. Nu taggar vi för utgången ikväll som kommer bli great!

Jag vet att dom här har varit med förut, men dom är lika party för det.







sweet.

Har fixat spotify, sånt är ju bra o ha så slipper man riskera att man får betala massor i böter när man tankar onödigt mycket.

Jag vågar inte gå och lägga mig, eller jo det gör jag, men jag vågar inte ta mig igenom mörkret för att komma till toan, jag måste ju kissa och borsta tänderna. Hade vi bott i vårt nya hus hade jag haft ca 2 meter ifrån sängen till en EGEN toalett. Men så lucky kan man ju inte vara nu, ba bita ihop. Snart så.

why you so cocky?

Sitter och tittar på Lyxfällan, irriterad på såna blåsta människor.

Blev hemma idag, var egentligen bara ledig på eftermiddagen men huvudvärken slog till i morse och jag bestämde mig för att vara hemma. Ledig i morgon så det betyder att min helg har börjat. I morgon blir det utgång med min vän Madde. mycket nice.

Var förbi min bror och marikas hus idag och ja jävlar du vad de har kommit långt. Tycker dom kan blir färdiga lite snabbare så vi kan börja i vårat hus. Mor och far hjälper ju dom där borta och då blir vi hellre klara med deras hus innan vi börjar med vårt eftersom barnet kommer snart.

Funderar vad jag ska sätta på mig i morgon, den här biten älskar jag. Det visar sig.

Shit, det känns som jag ska upp tidigt i morgon, skön känsla när jag inser att jag kan sova hur länge jag vill.

Later

it got to be perfect.

Det är dags att bege sig till sängen i stället för soffan. Skönt!
Ledig i morgon som sagt så det blir att sova ut. Endast en lektion kvar den här veckan och hur skönt är inte det? Mycket!

Nu blir det nya gossip och sen sova, är dödstrött!

C YA

Flickan som lekte med elden.

Helvete vad bra den var. Jag och Sandra satt på helspänd hela filmen, haha. Den var bra läskig ibland, men herregud vad den var bra. Längtar till trean kommer, haha.

I morgon är jag ledig, men ska in till en läkare i morgon, så det är ju därför jag är ledig. Efter jag varit där åker jag till Malin och våldgästar, haha. Fint det.

Nej nu ska jag väl gö' nå'.
Hörs


TJA


hahahahaha.

En ganska full kille ~19 står utanför klubben med en inte lika full tjej ~18. De pratar en stund, och det framgår att tjejen är engelsktalande. Plötsligt rapar killen.
Kille: Oh, excuse me, I usually rape when I'm drunk.


Läste gamla inlägg och hittade den här som jag publicerade för typ ett år sedan, haha.

Lite bilder dårå va.

Först några bilder ifrån i onsdags:



drick då!


& bilder ifrån i lördags:


- Åh, nej jag blunda, vi tar en ny nykter bild!

Haha, jävlar nykter va!


dricker fruktsallad


skål då!






visa gärna hela tandköttet


trött.

En för sliten Zara orkar inte kasta ut bilderna ikväll. Förmodligen kommer lektionerna vara tråkiga i morgon så då kommer dom upp.

Godnatt!

bakis.

Mitt tumme är helt mördbultad efter en liten incident med Sanne igår, fastnade på något vänster i hennes armband, rev igenom hela nageln. Dock syns det inte så mycket men ont som satan gör det.

Jag borde vara ute och övningsköra, jag borde hänga tvätt, jag borde vara i vårt nya hus och riva tapeter, jag borde plugga, jag borde äta.... Mina måsten tar liksom aldrig slut. Orkar inte.
Har nyss tankat nyaste Wallander så det blir att titta på den nu och sen vettefan.

Lite bilder ifrån igår kanske kommer upp senare. Men just nu orkar jag inte.

Laterrr

let's get drunk and freaky fly.

En sak är säker, man behöver inte ha någon parfym om man använder body butter-kokos ifrån body shop. Har ganska nyss smetat in hela kroppen, för 5 sekunder sen kom min bror hem och skrek redan i hallen att det luktade vanilj (KOKOS ditt cp). Haha, så jag skippar nog parfymen ikväll.

Måste sminka mig och dra nu snart. Måste ju sätta igång och dricka så man kommer igång liksom. Är helt seg.
Somnade halv 6 i morse efter att ha tittat på 90210 och Gossip girl. Lite väl sent kanske.

Have fun!


min fredag.

-Skolkort
-Lunch på stan
-Fick present av Sandra (love you)
-Shoppade lite
-Film - Slumdog någonting (sög)
-Besökte Malin

& nu blir det nyaste avsnittet av Gossip girl och 90210, hell yeah!

torsdag.

Jag är bakis, fortfarande. Otroligt fint va?
Har ganska nyligen fått i mig lite käk, har varit tungt innan.

Idag vaknade jag och Madde vid 3-tiden, skapligt slitna alltså. Jag slocknade 2 sekunder efter vi kom innan för dörren inatt. Var nästan så att jag sprang in till sängen, tror jag i alla fall. Det var inte nice att sova med strumpbyxor och alla kläder från gårdagen plus gårdagens smink som var ihopklistrat.

Tidigare idag har jag och mamma varit i vårt nya hus, mätt olika saker och bestämt lite hur det ska se ut och sådär. Så snart ska vi dit och riva tapeter och fixa, svinfint.

Nej nu ska jag till Dejan och snacka skit.
Hörs när vi hörs

fill up my cup, mazel tov.

Sitter och har huvudvärk, som vanligt när man är i skolan, inge nytt liksom.
Har fotografisk bild och just nu suger det här.. Vi har fotohistoria, usch. Trökigt.

Ikväll blir det utgång med Madde, kulkulkul. Funderar vad jag ska ha på mig, det visar sig, har lite alternativ i huvudet, så får se vad det blir.

Ledig i morgon, skönt!

Har inte mycket att berätta. Kastar in några bilder från helgen, kameran åkte bara upp en gång och det var inte många bilder som blev tagna då.




bajskorv

& bajskorv

I need you right in front of me.

Sitter här och dunkar partylåtar ur mina hörlurar, blir taggad. Helgen kommer nog bli bra. Morgondagen också, det vankas utgång. I like!

Okej, nu dör jag. Jag räknar till tre, sen kutar jag bokstavligt talat in i mitt rum till sängen, det här var äckligt. Jag är nästan hundra på att någon står breve mig nu. HÖRS

Efter 5 sek:
Jääääävlar vad äckligt... Vet inte hur många gånger jag har känt den där känslan faktiskt, men det är många gånger. Känns skönt att flytta ifrån det här huset, det är skumt och jobbigt.

Nu ska jag lugna ner mig, äta upp min nattmacka som jag så fint förberedde för ett tag sen och läsa klart min bok.
Hörs när vi hörs

mr. perfect don't exist my little friend.

Jag är lite happy faktiskt. Jag är ledig både torsdag och fredag och det är ju helt underbart, verkligen. Så i morgon är ju min sista dag den här veckan, LOVELY. Dock är det en heldag men det får man väl tåla, tycker jag.

Efter skolan funderar jag på om jag ska upp på stan och prova jackan jag har kollat in. Men jag vet inte om jag orkar ta ett senare tåg, det återstår att se helt enkelt.

Är trött som ett as, sov ju bara 3 timmar inatt så det är väl ganska logiskt att bli trött nu. Kunde ju faktiskt inte slita mig från min bok jag håller på och läser. Madde har du läst klart andra boken? Börjar bli klar med den första, höhö.

Nej nu ska jag och Sandra fortsätta med våran otroligt roliga uppgift.

Later dude

well, maybe you think your lie is safe, but I read you like a letter.

Efter 12 timmars sömn så mår jag mycket bättre än gårdagen. Vill inte gräva ner mig i massa skit, så en deppdag fick det bli. Nu är jag på topp! Mor och far är och skriver kontrakt och får nycklarna till vårat nya hus. Fint. Nu är vi husägare, till två hus.

Jag tänkte slänga på mig träningskläderna och ta en promenad till farmor och farfars nya lya, har ju inte ens varit där än. Lite dåligt kanske.
Håller på och laddar iPoden (och ja Linn, nu fungerar den, äntligen), sen går jag. Det ser ut att vara varmt ute, måste titta på termometern innan jag klär på mig.


so easy to say, and easy you failed.

Den här dagen började inte bra, jävlar vad dagen har varit kass, i alla fall hittills. Bakis och dåliga nyheter, ibland är livet inte enkelt.

Har tittat på två filmer, håller på och tankar två till. Filmdag, minst sagt.

Dålig dag, som sagt.
Hörs när vi hörs


Skål vänner.


HAHAHA

lördag.

När jag tänker på hur många tusenlappar jag har spenderat på bara kläder idag så får jag fan dåligt samvete. Men nej, så ska man inte tänka. Jävlar vad nöjd jag är med mina inköp, så är det bara. Grrrrr..

Nu är jag helt slut i benen, ligger i soffan och bara glor in i datorn. Här ska jag ligga länge, höhö.

Later

tröökigt.

Sitter i soffan och har tråkigt. Inte ett skit händer ikväll vilket är trist.
Har inte gjort någonting av detr jag skulle göra, otroligt bra av mig tycker jag!

Jag vill shoppa, vill ha massor. Men finns ju nästan ingenting i stan. Fast det kanske blir en sväng dit i morgon och kika lite. Fast det skulle sitta fint med en sthlmsresa nu, när man har pengar. Om ett par månader är väl alla pengar slut, lovar.

Skulle även sitta fint med en utomlandsresa nu, orkar verkligen inte skolan. Har inte kommit igång alls och motivationen är i botten. Fint!

Nej, nu ska jag plocka upp i mitt rum.

Later


ledig.

Har nyss tankat ett partyalbum som såg ut att vara bra, har lyssnat igenom nästan hela och det är typ ingen låt som är bra. Förutom dom vanliga låtarna som man har hört 48294 ggr innan. Hatar när det inte finns någon ny bra musik.

Jag måste städa mitt rum, vika tvätten och gå ut med knodden. Orkar verkligen inte. Får slå på partyskivorna från förra helgen så ska det nog gå lite bättre.

Snart får vi nycklarna till huset, då kommer det hända grejer kan jag lova.

Hörs senare!


helg.

Ledig fredag, lördag, söndag och måndag, härligt!

Fan va happy jag blev idag när jag insåg att jag förmodligen gick på engelskan helt i onödan, jävla skit. Hade kunnat vara ledig hela dagen idag. Men i alla fall.. Tåget var försenat också, drygt.

Känns inte som det är fredag i morgon, veckan har gått fort.

& ni som inte har sett Män som hatar kvinnor, SHIT, ni måste se den! Den 18e går andra på bio, jag måste gå på den!

Hoj!


love school.

Jag vaknade alldeles för sent idag för att hinna se klart Män som hatar kvinnor, helvete vad irriterad jag blev när jag insåg att klockan var kvart över 11 och jag skulle ta tåget halv 1. Jag hade ungefär 1 och en halvtimme kvar på filmen. Inge jobbigt.. Jag hann se en kvart i alla fall, stod som fastklistrad och pappa fick dra i mig för att jag skulle gå ifrån tvn och åka till tåget. Får snabba mig hem efter skolan och titta klart på den då innan den ska lämnas in igen. Annars får jag helt enkelt hyra den igen, haha. Men bra är den!

Nu sitter jag på Engelska C och letar efter en film jag vill se som har ett bra budskap som man kan disskutera. En väldigt rolig idé av våran nya lärare.

Jag har fortfarande inte bestämt mig hur jag ska göra med valen i skolan. Sitter på engelskan nu bara för att liksom, i väntan på att höra om några andra kurser som jag hellre vill ha ska starta eller inte. Kul!

Snart slutar vi, då ska jag springa till tåget och springa hem och slänga mig i soffan och titta på Män som hatar kvinnor, hihi.


TJA hahah

godnatt.

Idag blev det work för min del, det gick helt okej faktiskt. Tiden gick någolunda fort så det var chill. Dock kändes det att det var ett tag sen man jobbade, tog väl en timme innan man kom in i det hela igen.
Jag var en av dom som stängde och när jag kom hem hade mamma tydligen varit i stan och köpt en ny laptop, likadan som min brors, dom köpte den samtidigt. Töntigt. Den är stor som fan och klumpig, men helt okej. Den har tydligen en sån här kylargrej som gör att den aldrig blir varm, som alla andra töntiga laptops som gör att man bränner låren av sig när man har dom i knät. Det är ju bra liksom. Så nu ska vi tydligen slänga stationära åt pipan och ha den här i stället. Fint det.

Innan jag slutade hyrde jag Män som hatar kvinnor. Vågade inte titta på den själv så har endast tittat en timma på den, kollar klart på den i morgon innan jag börjar, när det är ljust ute, haha.

Nej om man ska ta och gå och lägga sig kanske? Börjar inte förrns 1 i morgon så det är ju skönt. Har bara en lektion sen är det helg för min del, hur skönt är inte det liksom.

Vi hörs!


Alanya 09.

Bilderna är helt i oordning och orkar verkligen inte sitta och lägga dom till rätta. Dessa bilder är hemska, men då har jag inte ens publicerat mycket, de som är mest hemska kommer aaaaldrig komma ut. What happens in Alanya stays in Alanya.
Hahahaha



bussen dit


Första kvällen, förkrök på Mona Lisa


Madde & Sandra


Hej hej


ho ho


kisen


Firade semestern med drinkar på stranden


Fint!


Party


hahaha


Flickor


Sandja


Maddelicious


hola amigas!


norskn


Sandra & Justin


Bistro Havanna


Betala 50 lira; ät vad ni vill och drick hur mycket ni vill.
Vi var 12 pers och beställde in drygt 200 drinkar, fint!


Simon & David


dansar väl


Mustafa säger hej då, haha.

tack och hej.

Idag hade jag planerat att springa på drop-in och få mina naglar gjorda. Men det kan jag ju inte eftersom jag glömt plånboken hemma dumt nog. Det hade varit skönt att få lite snygga naglar, men nej. I morgon hinner jag nog, ska nog växla in mina pengar också från turkiet. Slutar ju 12 i morgon, dock jobbar jag sen så jag får se om jag orkar göra det innan. Något att tänka på.

Jag är tusan helt dödstrött. Igår kom jag hem från stan vid 8-taget, halv 9 låg jag och snarka i soffan, vaknade seent och gick upp och tittade på bilderna från helgen som Jacke lagt ut på facebook och gick efter det och la mig och sov, försov mig i morse också. Är nog fortfarande sliten ifrån helgen. Men med tanken att jag är ledig fredag, lördag, söndag, till o med måndag blir jag fan lite piggare. Två dagar kvar till helg, hur skönt som helst.

Senare ska jag nog försöka lägga ut lite turkietbilder, men jag är fan skeptisk. Haha! Ska nog glömma usb-minnet med alla bilder i morgon med flit, Sandra och Madde tjatar ihjäl sig. Mohaha...

Slutar vilken minut som helst. Så vi hörs!

hungrig.

Vi har beställt studentmössor, how nice? Min mössa kommer bli snöögg, lovar.

Har ont i huvudet som ett as, hungrig också, glömt matkortet plus plånboken, lyckades bra känner jag. Men Sandra är snäll och lånar ut pengar, så vi kör på mat ute idag också. Vi gjorde ju faktiskt det igår också, hähä.

Ikväll blir det förmodligen träna, måste ju komma igång med det igen också och maten och allt sånt skit. Tråkigt och leva nyttigt. Blöööö

Puss!

söndag och bakis.

Helgen har varit jättebra. I fredags blev det fest hos mig, igår blev det förfest hos Dennis och sen qwarn och efterfest hos Linus. Kom hem sent som tusan, mamma var söt och kom och hämta mig, farfar hade redan stigit upp när jag kom hem, haha. Fint. Idag var det kalas för mig med släkten. Mycket bra presenter, mycket.

I morgon börjar skolan igen, på riktigt. I fredags var jag i skolan i max en timme, sög ju.

I morgon ska jag nog även växla tillbaks pengar och sätta in de på banken, även sätta in pengarna jag fick idag om jag vågar ta med dom. Läskigt att ha mycket pengar i plånboken ju.

Nej, snart blir det sova. Först se klart Kärleken checkar in som går på tv.

Puss

tequila boom boom tequila boom boom.


bakis.

Sitter och gör absolut ingenting. Skönt att städningen är finished i alla fall, var ju en del kan jag tala om. Men det var det värt, så roligt som det var igår.

Är sugen på en stoooooor godispåse, men inte har jag någon.

Usch, nej, ska nog napa en timme innan det blir dusch och fix.

Hörs!


Puss.

Min födelsedag var great igår! Full och gla', precis som det ska va'!

HEY

Inte lång tid kvar tills jag blir 18, inte alls lång tid, ca 1 timma, hihi. Jag är taggad!
I morgon bitti inleder jag min 18 årsdag med min första Matte C lektion, ännu mer taggad.

Har även insett att mitt schema faktiskt inte är så pjåkigt, trodde det var värre först. Kommer sluta 12 tre gånger i veckan, det är ju skitbra ju. Så nu ser jag fram emot skolan lite mer faktiskt.

Morgondagen kommer nog bli super, eller hela helgen kommer nog bli super. I morgon födelsedagsfest, på lördag kräftskiva och på söndag kalas med släkten.

PUSS

alanya 09.









"as far as being young and wild I am up for whatever"

Jag är vaken, somnade efter ett eller två glas vin igår, mamma ville fira en rolig sak som hänt som tyvärr är tvärhemlig. Även anledningen till att hon blev sen igår när hon skulle hämta oss på Arlanda.
Blev ingen skola för mig idag, kände att jag var tvungen att sova ut först, vaknade för en halvtimme sen och skulle kunna sova hela dagen. Men jag har mycket att göra idag, städa, packa upp och tvätta det som behövs tvättas.

Igår åkte jag förbi hos brors hus och jävlar vad det har hänt grejer, det kommer bli sniggt som fan.

Veckan i Alanya var så jävla sjuk, helt galet och helt underbart. Trots att vi alla tre var sjuka. Lyckades proppa i mig 6 treo och 2 alvedon en dag, vilket är waay to much. Vi har knappt solat heller, så vi alla är bleka. Tänkte besöka ett solarium redan idag faktiskt, haha. Men vad tusan!

I morgon är dagen med stort D, jävlar vad jag är tagggad!

RSS 2.0