Det här funkar inte längre...

.. Jag har gått igenom hela garderoben, provat ALLA kläder jag kan hitta som är somriga och såna kläder jag har haft med mig tidigare utomlandsresor. Jag får inte på mig hälften, det är fan pain. Jag har fått nog nu. När jag kommer hem så tar jag tag i det här.

Jag håller på och tankar musik till iPoden, högtalarna hänger med så det blir lite party på rummet. Dock kommer vi nog oftast befinna oss i poolbaren då vi har all inclusive och jag kommer fan utnyttja det fullt ut. Samma när maten serveras, jag ska knuffa undan alla moffande tanter och ställa mig först i kön.

Nej nu ska jag packa, det enda jag lagt ner i resväskan är trosor.
Om 3 timmar drar jag till stan och spenderar kvällen där innan vi åker, så jag lär ta arslet ur vagnen nu.
Hörs om en vecka ppl!♥


what up Oprah?

Idag är jag lite känslig, lite bakfull, jävligt pissed off och börjar fan bli sjuk. Det är inte sant.
Min hals is killing me, jag orkar inte prata. Det gör ont. Bra jävla tajming, är jag sjuk på lördag blir jag ledsen.
Känns som jag har feber, isn't it G R E A T?

Nej nu ska jag fan göra något, typ städa som min våning är i STORT behov av. Får se hur länge jag pallar, är helt paj.
Hörs!

wiie.

Så jävla trött. Böööhh.

Vill sova, vill vara brun, vill ha mat (HUNGRIG som ett djur), vill ha ett glas vin, vill ha jävligt mycket just nu.

På lördag natt drar jag och fina vänner iväg till varmare breddgrader. Hur gött som helst! En hel vecka fylld av fest och sol, kan inte bli så mycket bättre än så va?

Alltså det finns typ inga resor, helt sjukt! Till slut fick vi tag i en resa, all inclusive, 4 stjärnigt hotell som var nyrenoverat för i år. 500 meter till party och 150 meter till stranden, awesome!

Mat, dusch och fix snart..
Ikväll ska jag ha vin.
Puss.

party-people in the place.


nej, jag kan inte dansa, det ser bara psykopatiskt ut.

Sitter och gör absolut ingenting. Så skönt!

Snart åker hela familjen utom jag till Gotland, jag hör hur dom håller på och packar in i bilen. Jobbigt och åka på natten, båten går tydligen 4 eller nå sånt.

Jag ska väl gå och lägga mig snart, eller titta på en film och somna till den kanske. Vi får se.. Har ju sovmorgon så det är lugnt. Börjar inte förrns 11, lite skillnad från förra veckan. Har bara 3 pass den här veckan sen har jag semester! Helt okej.. Om det blir som vi har tänkt oss drar vi iväg på en sista minuten vecka 30, för det är ju så himla kallt här i Sverige, fryser hela dagarna.

Igår åt jag en langos som smaka diskmedel, fan inte gott.


TJENA ← GÅ IN DÄR, HAHA


rest in peace, dear friend.

Jag raderade föregående inlägg, det kändes inte rätt.

Jag sitter i soffan i morgonrock med ett stort glas med två resorb i, kan nog behöva det idag. Ska nog hälla i mig en dubbel treo också.
Igår åkte vi raggarbil runt cruisingen, haha. Det var kul och full blev jag. Tyckte lite synd om Malin som körde faktiskt. Jag har ont i röven, satt ju uppe på sätet hela tiden, haha.

Börjar jobba snart, borde klä på mig. 
Jobbar inte många timmar, sen ska jag korka upp igen, tro mig.

Nu ska jag fräscha upp mig lite, vore ju trevligt om man lukta något annat än rök och inpyrd öl så att säga.
Hörs vänner!


övertaggad på studenten

världens finaste.




life sucks sometimes.....

Det kommer bli tomt..

nu lever du på lånad tid.

Jag har typ nyss vaknat av att min hund låg nedanför soffan och yla, inte bra att jag somnar på dagen och vaknar nu. Men har inte hunnit sovit ut så det blir ju så. Tre dagar kvar av krigarveckan, dock jobbar jag på lördag men det är bara ett par timmar. Nästa vecka blir nog ganska skön skulle jag tro. Sen har jag ju semester efter den veckan.

Cicci ringde nyss och fråga om jag levde, haha... Ska dit och hänga lite nu. Hon är ensam hemma så antar att hon behöver hjälp med maten av mästerkocken (JAPP).

Mor, far, Ken, Marika och lille Noel åker till Gotland på söndag och är borta en vecka. Både mormor och farmor vet mina skills i köket så dom har redan bjudit över mig på mat så jag tror jag klarar mig, haha.

Nej röra på fläsket till Ciccis soffa kanske?
See ya!

mellan åker och motorvägar, i solsken och i oväder.







Bilder från helgen, jag, Malin och Elin drog iväg två nätter. Riktigt roligt var det, känns som jag har skrattat hela helgen. Elin är inte med på en enda bild, wonder why??
Dåligt med blixt på några bilder också, haha.
R.I.P min klocka, buhu.

Somnade i solstolen när jag kom hem från jobbet, vaknade av att det blåste svinkallt och moln över hela himlen 2 timmar senare. Sweet!

Ska göra något nu. Sova tidigt ikväll igen, det var ett lik som promenerade till jobbet i morse några minuter försent. Inte okej..

Hörs!

so we patiently wait.

Jag är så sjuuuukt sliten och trött alltså. Inatt slog vi igen ögonen vid 5 taget i tältet och vaknade typ halv 10. Sov inte många timmar igår natt heller. Men fa-an vad kul vi har haft.
Bilresan hem idag lite halvjävlig, satt och gäspade hela tiden.

Kaos när vi åkte igenom Borlänge och hungriga som vi var så stannade vi där och åt på donken. MASSOR med folk från peace & love, dom såg ofräscha ut som oss så vi smälte in ganska bra i miljön, haha.

Nej jag ska snart kura ihop mig i sängen och sova. Börjar 7 i morgonbitti, en krigarvecka till...

Hörs då!

see yaaa.

Jag sitter och tittar på sex and the city med malin, jag försöker packa men det slutar hela tiden med att jag sätter mig ner och läser en tidning eller kollar på tv. Dåligt av mig! Jag ska upp om mindre än 6 timmar och jag sover inte. Men jag måste hinna med att packa och HELST duscha också för annars kommer jag få det stressigt i morgon när vi åker. Jag slutar 1 och jag ska bara hem o byta om sen åker vi. Buuuuuu, hatar och vara stressad och hatar att jag är sån tidsoptimist.

Nej nu ska jag fan sätta igång här!
Hörs på söndag om inte senare!


RSS 2.0