listen up, no one sleeps when I'm awake.

Soltid är bokad, innan det blir det nog en promenad runt sjön också, kan vara skönt att rensa på tankarna litegrann.
Har inte gjort mycket idag, tiden har gått jäkligt fort märkte jag nu. Men jag har ju snart packat klart och det är det enda viktiga.

Puss!

give me a reason.

Det pirrar i hela kroppen, haha. Är så jävla ivrig. Förstå om man skulle glömma det viktigaste av någonting, jobbigt läge. I morgon kväll måste jag vara helt klar eftersom vi ska bege oss till Madde då och tagga till där innan vi åker.
I morgon blir det skolan i några timmar sen hem och fixa det sista, eller först växla pengar och sånt, kommer nog inte kunna sova inatt. Var knappt att jag kunde det nu i natt liksom.

Har en ny helsvart resväska och svart utan något "kännetecken" har ju typ alla, så jag håller på och stylar min bag så jag ser att det är min, blir skitsnyggt, haha.

hörs senare!

people, vi behöver inte oroa oss.


26e-2a ser safe ut

lördag.

Kräftskiva hos mig igår, det satt fint de. Full o glad, kexchoklad.
Just nu sitter jag med en full mage, har nyss fettat i mig homemade paj, jag och Alice stod för bakningen.
Nej... Sitter på linns dator så det är ju nice att titta på bilderna från gårdagen, här kommer två:


slut:o


I'm so 3008, you're so 2000 and late.

Kräftorna och alla tillbehör är nu inhandlade, får hålla alla mina fingrar och tår på att kräftorna hinner tina tills ikväll annars blir jag fan ledsen.

Sandra lär ju komma snart, tycker jag.
Fan jag måste ju duscha, håret är som ett smörpaket -.-

Aja, måste städa undan lite grejer här nu.
Hörs!


godnatt fellows

ska upp tidigt i morgon och köpa kräftor, hörs!

otuktad som elvis höfter.

Nomy - I miss you
I väntan på min vän. Vi har fan aldrig varit utan varandra såhär länge och jag håller på och går i taket. I morgon i morgon, hihi. Då blir det lite fylleslag, liten kräftskiva at my place. Sounds good. Känns som jag har glömt bort att skala kräftor, kan man göra det föresten? Glömma sånt, haha. Var fan mer än ett år sedan jag åt det sist, fan va weird.

Jag har varit själv hemma hela dagen, har varit ut med zigge 1 gång, kan ha varit 2 men det tvivlar jag staaarkt på. Jag känner att min samvete inte håller snart. Tycker så synd om honom för att jag verkligen inte klarar av att komma ihåg att ge honom mat eller gå ut med honom. Eller alltså, maten kommer jag på kanske 1-2 timmar efter han ska ha den, så han får den ju i alla fall. Pappa fråga nyss hur mycket han har varit ute, "Jo, han har varit ute rätt mycket, senast var väl vid 8-tiden, men kanske är bra om du går ut lite med han nu", säger jag och kommer på att senast han var ute var vid 2-tiden. Skapligt dåligt samvete..... Men det är nog vana, har ju aldrig behövt gå ut med han tidigare.

Nu har jag tröttnat på att vänta på att få börja packa, så jag börjar nu! Eller ska prova kläder och sånt skoj, älskar det. Sen börja tvätta och lite sånt. 5 dagar kvar, egentligen 6, men vi åker ju på natten till onsdag så det är fan 5 säger vi, haha.

HÖRS!


clap it.

Nej men, är jag uppe såhär dags? Såhär tidigt var det längesen jag var uppe, senast var väl rättegången och sen jobbade jag ju innan det. Nu sover jag helst till runt 1, hur skönt som helst. Nej men anledningen att jag är uppe nu är för jag ska på bikinivaxning, jojo. Ska ju till turkiet, men hade nog gjort det ändå, haha. Var där för lite mer än en månad sen och gjorde det och nu blir det återbesök. Det gör ont, men fan va värt det är!

Nej vi hörs senare!

i love you baby, though I hate you, I'm a double nature.

Sandra är rolig, när jag frågade om hon hade nå önskemål till partyblandningen till iPoden till Alanya (många till) så sa hon: Inte en aning. Inget otippat svar faktiskt. Sen sa hon gamla godingar för jag kan inga nya typ som: Get low, fast inte den kanske. Haha, ännu roligare. Sen skulle hon försöka sjunga en låt genom att skriva nånting ur det dom sjunger då skrev hon: reeed wine, eller one kanske det är? Haha, jag fattade inte någonting men jag tror det är Flipsyde - when it was good, som hon menade? Jag vet inte.

Rolig är hon (förlåt älskling).

Närmare 100 låtar har jag nu fixat, gamla och nya godingar, även lite klassiker som spelas på The doors där nere, så det passar ju utmärkt, dock kan jag fortfarande hela playlisten från förra året så det vore tråkigt om det är samma, haha.

Är jävligt träningssugen, funderar på att åka ner till gymmet och springa lite. Dock inte för hårt eftersom jag dietar. Drar nog en solning också, vill ju bli lite brun när vi åker till Alanya.

Hörs!

it's fantastic.

Om det är någon låt jag kommer ihåg från Alanya förra året, så är det den här. Jävlar vad den spelades sönder överalt då, haha. Den hänger självklart med i iPoden i år, haha. Måste ju tagga till på förfesterna, hihihohohih.


sanne.




sur för kebaben tog slut :(

let's have some fun, this beat is sick.

19 dagar kvar tills jag fyller 18, how nice? Mamma är nästan mer pepp än vad jag är, haha. Vi tänkte dra till på stort här ute i skogen. Mamma har beställt 10 plattar öl, till att börja med sa hon, haha. Helt sjukt. Nej men det kommer bli nice.

10 dagar kvar till vi är i Alanya, och hur skönt kommer inte det bli då? Synd för er som är i skolan då ;) hihi

Nej vafan. vi hörs!

Nu?


"Bakis"pizza med Sanne, trots att vi inte drack igår.

svinfint.



massförvirring och fetma, brottslighet och helvetet nästa.

Har äntligen lyckats tagit mig ur soffan, en dusch och lite käk så är man nog på topp igen. Vaknade i morse med en öken i munnen, vatten var det enda.

Gårdagen var kul, vi var hos Julias moster och drack. Sen blev det mimmis och sen hem och sleepa, fint det.

Som sagt först dusch, sen ringa Sanne och höra hur det blir ikväll. Blir nog bara chill om jag förstod det rätt.

Kan nog lägga in lite bilder ifrån igår faktiskt.

På väg till mimmis

cool va?

sött

Julia & Elin

Resten av bilderna blev riktigt kassa, man ser knappt vad det föreställer :( Mobilkameror in my ass


"as far as being young and wild I am up for whatever"

Nu är det helt jävla klart ska ni veta, 26e Augusti 06:05 stiger planet till Turkiet/Alanya, hur skönt är inte det? Men vet ni vad, det känns inte som vi kommer åka, kommer nog inte göra det förrns vi sitter i bilen till Arlanda. Jag, Sandra och Madde plus lite grappar från klassen och andra håll, för fint dä. Har redan hunnit pratat med researrangörerna en gång för mycket, haha, jag och min oro alltså. Var tvungen och ringa och höra lite med dom, haha.
Biljetten ligger här framför mig och varje gång jag tittar pirrar det lite i kroppen, hihi.

Ska tömma hela min iPod och bara lägga in partymusik, höhö.

Morgonen började med rättegång, Sandra skötte sig superbra. Jag var nästan lika nervös som henne stackaren, efteråt firade vi med lite god mat.

Nej vi hörs peeps.


jag hatar att inte ha ps -.- snart så!

tisdag.



Vi börjar med en partylåt och taggar till tycker jag. Farmor och farfar har varit inne hos oss och ätit tårta nu på kvällkvisten efter jag slutat jobba. Vi firade lite allt möjligt faktiskt, det är mycket som kommer förändras nu. Vi flyttar, dom flyttar, kenn o marika flyttar, kenn o marika får barn osv. Det är en del, mycket och göra. Därför har vi flyttat fram datumet, så vi flyttar inte förrns 1a November, men vi kommer ju börja renovera huset innan.

I morgon, sova? Oh ja! Ledigt nu och det känns ju för härligt alltså.

Nu ska jag snacka skit med pappsen
puss.

haha.

Sista dagen i morgon på jobbet, 15.00-21.15. ÄNTLIGEN lite sommarlov!
Fast det är verkligen inte sista gången ica-kläderna åker på. Det är ju bra.


Hahaaaaaaaa

morgondagen är för långt bort, så jag skrattar idag.

På tisdag är vårat hus officellt sålt, kontrakten blir påskrivna då och vi vet fortfarande inte var vi ska ta vägen. Var vi ska bo sen alltså. Vill inte att det ska bli något impulsköp av något fult hus då flyttar jag hem till farmor.... Hon och jag hade deeptalk idag om att vi inte får glömma varandra nu när vi flyttar. Så söt.

Idag gick jag upp vid elva och strax därefter åkte jag till båtbryggan där Jonas, Martin och Linnéa var. Trevligt.
Efter det cyklade jag till Ken & Marikas hus där de höll på och jobbade. Kommer nog bli bra till slut.

Ikväll blir det Sommaren med Göran på bio, med Madde. Look forward to, yes.


Rambo checkar in grannarna


and now you want me to read your mind.

Vårat hus kan vara sålt i morgon, sorgligt men sant. Vi har fått ett bud vi gillar starkt! Nu ska mäklaren ringa runt till alla som är sugna på det, sen får vi se. Mamma säger att vi måste "agera snabbt", japp, vi har bara haft 111 visningar liksom.. Frågan är vart vi ska ta vägen?

Nu ska jag motionera lite. Hela familjen är i min brors hus och jobbar, tar nog en sväng förbi där.

Later

prepare for change.

Idag jobbade jag över 3 timmar, det vill säga att jag jobbade 10 timmar idag, började 6 och slutade 4. När jag väl sluta så kände jag att jag lätt kunde jobba ett par timmar till, vet inte varför men pigg var jag, haha.
När jag kom hem fick jag en locktång av farmor, nej men man tackar. Inte för att jag kommer använda den så mycket men i alla fall.

Idag kom det in 1000 kr på mitt kort helt utan anledning, jag och mor satt och funderade lääääänge om var de kom ifrån och kom sen på att det är ju mina skattepengar. Glad blev jag, cash is king! 20 dagar kvar till mer, hihihi.

4 jobbardagar kvar, sen är det over. Det är fan inte mycket.

Just de, i går eller i förrgår kom postbilen upptutandes på gården, gick ut och fick paket, knähöga stövlar, SOM JAG HAR LÄNGTAT. Men dom är inte riktigt som jag vill ha dom så om det dyker upp andra så slår jag till där med, höhö.

Aja, snart sovdags, puss på er!

I would love you like a fat kid love food.

Håller jag på att bli sjuk? Eller är det bara viljan till att bli sjuk för att slippa jobba? Haha, jag vet inte. Men hälften av mig säger att jag vill jobba och andra hälften saknar sovmorgon och fest. Snart snart snart....

Idag bjöd farmor på mat som hon gjort de senaste dagarna, vet inte varför men gött är det. Lilla Zac bor hos farmor i några veckor, han är så snäll och gosig. Han och jag somnade i farmors säng efter maten, sov alldeles för länge. Har saknat den där kisen.

Fick brev från folktandvården idag, men tiden jag fick passade ju inte alls, jag är nästan 100 % säker på att vi befinner oss i Alanya då. Så jag har nyss bokat om tiden till en månad senare, för att vara på säkra sidan. Visste ni föresten att man kunde boka om på internet nu för tiden?! Skitbra ju, man kan även gå in och få en akuttid, det är coolt.

Nej visning i morgon, that means att städning i trångfors som gäller. Men först: MAT!

a monkey needs to dance, so do you.

I morse var jag riktigt pigg, slog upp ögonen innan väckarklockan till o me. Klockan var väl 20 över 4 eller nå. Drack en fin kopp kaffe med pappsen och svepte en precis innan jag åkte till jobbet och var speedad som fan. Klockan ba rusa iväg och klockan blev 1 snabbt. Har tränat och solat, ätit och sånt idag. Fint de, kommer nog somna fint inatt. Är helt extas, snart är worket  över, fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint!

hörs

värd att lyssna på.


unstoppable.

Den här helgens jobb har gått fort, men ledsen blir jag när jag inser att 5 dagars jobb och upp halv5-5 varje dag återstår är inte särkilt uppiggande. Men vafan, det blir vad man gör det till och de här dagarna ska bli skitroliga och det är helt underbart att stiga upp efter bara några ynka timmars sömn. Sounds good?

Efter alla dessa veckor med jobb ska det firas, jävlar vad det ska firas. Alanya en vecka och direkt efter det blir jag 18, behöver nog inte säga så mycket mer ;>

Jag har köpt en ny mobil, vet inte om jag sagt det men i alla fall så tror jag att jag ångrar mig.. Får damp på mobilen 111 gånger om dagen, förmodligen för att jag inte kan den än -.- w/e



2 de luu motherfuckeeeeeeeers

hahahahaha
I förrgår tittade jag på Hangover en gång till, såg ju den på bio när den kom ut. Herregud, den är lika rolig varje gång, hahaha.
Igår såg jag nyaste Fast and Furious, den var riktigt bra och det kommer klart komma ännu en uppföljare, för den kan ju inte sluta så? Såg även Bröllopsduellen eller vad den heter, typ inte så bra kanske. Men den dög.

Jag är ju inne i min jobba-8-dagar-i-rad-grej, har jobbat två dagar av 8 och det är alltså 6 dagar kvar och den jobbiga biten har inte ens börjat än................ Jag vill inte klaga MEN nu räknar jag tusan ner.

Nej vi hörs!

RSS 2.0