onsdag.

Jag ligger i min soffa under världens skönaste filt och tittar på NCIS. Ska gå och lägga mig strax, ett mördarpass väntar mig i morgon- 7-17. Jag kommer dö typ. Har varit sjuk 1,5 vecka, jobbade ett pass på 4 timmar idag, kändes skönt och mjukstarta lite sen ser jag på schemat att två killer-dagar väntar mig. Underbart!
Gick hem till mor och far när jag slutade jobbet, åt där sen åkte jag hem. Tanken var att göra matlåda till i morgon när jag kom hem men orkade verkligen inte. Får köpa något i morgon på jobbet.
Sover nog hos mor och far i morgon, börjar 6 på fredag och det skulle vara skönt att ha nära till jobbet då.
En shot med Cocillana sen sova. Godnatt!
Vimmel från Bmb för två helger sen tror jag.

hey, I'm back!

Förra måndagen, för exakt en vecka sen var min mor här och umgicks med mig. Hon frågade om hon kunde ta med hostmedicin hem för att hon hosta så mycket. När hon hade dragit fick jag värsta nojjorna om att jag också börja må dåligt. Nästa dag vaknade jag upp med 39 graders feber (Varför ska man hålla på och känna efter?), så jävla tråkigt!!
Jag ringde min mor och grinade, det är sant.
Jag fick en REJÄL sväng av influensan, var uppe i nästan 40 graders feber där ett tag. I fredags åkte jag på magsjukan, OCKSÅ.
& nu, har jag en djävulsk hosta och en snorig näsa som jag gärna slipper.
Nu, ska jag åka och hämta min fina vän Malin, för en sleep over hos mig.
PUSS

tisdag.

Såhär sjuk över en natt? ÅH, det här suger. Feber och SJUKT ont i halsen, grinar typ för det gör så ont.
Kolla film och tycka synd om mig själv hela dagen? Sounds good.
Tvingade mig till Apoteket (så är det om man bor ensam:(), handla för 500 spänn. Inte klokt!
Film var det!
Återkommer säkert snart och klagar lite mer, höhö.

please don't put your life in the hand of a Rock n Roll band.

Det är lätt att göra av med pengar, fyfan. Idag har jag köpt lite saker jag behövde så som handdukar, grytlappar och såna grejer. Såååå tråkigt.
Har fått gardiner av farmor som hon har sytt åt mig, hon är snäll hon. Har suttit upp dom nu i mörkret så jag vet inte hur det ser ut än, men just nu tycker jag det ser fint ut. Lite svår färg hon valde, så det måste ju passa in till det övriga.
Känner mig helt matt i kroppen, jag kan inte bli sjuk nu. HAR INTE TID, måste jobbababa.
Måste intala mig att inte känna efter hur jag känner mig, då känner man sig ju sjukare, är ni med mig?
Nej, ösa c-vitamin och treo.
HEJ PÅ ER
Te!

one day off.

Yes, riktigt skönt med en ledig dag såhär en måndag. Min plan är att städa lite här hemma, organisera bland alla kläder och få in allt i garderoberna. Sen plocka lite med allt möjligt.
Sen är min plan att åka till mormor & morfar och hälsa på, var ett tag sen vi sågs.
På eftermiddagen kommer farmor & farfar och fikar och tittar på lägenheten. Trevligt!
Måste sätta igång så jag hinner med allt.
Puss!

REDO


stay with me while we grow old.

Jag håller på och packar för fullt. Yes, mitt i natten. Blir så när man jobbar hela dagarna. Har inte råd att tacka nej till jobb egentligen men har tackat nej till 2 pass, och det var ju såklart två långpass som ger sjukt mycket cash. Det tar emot men jag måste få göra klart i lägenheten så jag kan få slappna av lite. Måste även få sova ut lite, har inte varit ledig på 2 veckor ungefär.
I morgon flyttar vi sängen och allt. Tjoho, första natten i lägenheten i morgon kan bli intressant det där.
Just det... Pappa drar upp en Bacardi Razz från väskan när han kom hem, underbart ;)

sjuuuus.

Sitter nyduschad i soffan och ska alldeles strax föna håret och fixa till mig lite. Dags för jobb! Igen.. Har jobbat hela helgen, det känns som typ onsdag idag.
Egentligen vill jag typ ta ledigt hela den här veckan och bara hålla på och fixa i lägenheten. Men så blir det ju såklart inte. Någon få timme efter jobbet varje dag är det enda jag hinner med. Men i morgon börjar förmodligen flyttlasset!!
Så mina FINA vänner, förbered er på en SKÖN förkaka hos mig i helgen ;)
Min bror och Marika kom hem med en flaska Baileys åt mig från kryssningen, undra om pappa har något med sig till mig från Barca? Höhöhö
Nu har jag visst lite bråttom. PUSSSS

kan inte sova......

Frustrerande!
Nyss tittat på Stylisterna, kan Kajsa åka ut någon gång eller?????? Får panik på henne. Jävla bitterfitta. Melody och Caroline är BÄST.
Sova, ska upp tidigt som fan i morgon. 05.00!!!!!!!!!!
hahahaahahahahahahhaaaaaaaaaaaa

on the floor.

Nyss kommit ur duschen, ska börja fixa mig så fort jag är klar med det här inlägget. Jobb står på schemat, får se om jag hinner till lägenheten en stund efter men det tvivlar jag på. Så tråkigt att det tar längre tid nu.. Kan ju inte tvinga folk och hjälpa mig!
Rensningen av min garderob står också rätt så stilla, I need help. Min mamma ruska bara på huvudet när hon följde med upp för att hjälpa mig. Hon sa att mitt vardagsrum ser ut som en secondhand butik-kläder och skor everyyywhere!
Nej föna håret och fixa sig.
PUSS

tisdag.

Jag lämnade alla mina kläder som det var och åkte till lägenheten för att hjälpa till. Var inte så mycket som jag kunde hjälpa till med, målade en vägg bara.
Min bror har blivit sjuk och det är han och pappa som gör mest i lägenheten. Eftersom det är mest kakel och sånt som ska göras. Så nu står det lite stilla i arbetet. Pappa åker till Barcelona på torsdag och kommer hem på måndag och min bror åker på kryssning på torsdag och kommer hem dagen efter.
Tanken var att jag skulle flytta in i helgen. Men efter som allt blir framskjutet så kommer jag nog flytta in nästa vecka i stället. Tråkigt, man blir ju så himla ivrig.
& allt som har gjorts hittills är jag riktigt nöjd med. Kommer nog bli svinbra när allt är klart!

hej o hå

Har rensat min garderob HELA dagen. Inte klokt alltså. Blir nog aldrig klar heller.. En stor svart sopsäck full med kläder ska bort i alla fall. Har lyckats kasta 3 par jeans av 30 och 3 par skor av 40 typ, får förvara mycket av kläderna i förrådet för i lägenheten får dom inte plats i alla fall. Har tre garderober, ni vet såna där vanliga. Herregud. Och inte har jag plats att ställa in nå fler heller så.
ÅH.. Jag hatar o rensa kläder. HEARTBREAKIN'

your time is running out.

En av de sämsta dagarna jag har varit med om, seriöst. Jobbet ringer och frågar var jag är, dom väcker mig alltså. Sovit förbi alarmet, PINSAMT.
Någon gång under dagen kommer chefen fram till mig och säger: Ojjj vad glad du är, det smittar av sig!
Skenet kan bedra!
Snart kommer mamma hem, vi ska åka och köpa tapeter. Så nu måste jag alltså bestämma mig, har haft riktig jävla beslutsångest tidigare men nu börjar det bli kris. Tror vi ska tapetsera idag nämligen.
Tapeter är fan dyrare än vad man tror, dom jag vill ha ligger runt 1500 per rulle och då behöver man ändå ett par stycken.
Aja, måste byta om o fixa lite innan mamma kommer.
Hejs

onsdag snart torsdag, ho ho.

Onsdagen är redan över, alltså torsdag i morgon. Den här veckan har gått sjuukt fort, riktigt kul.
Idag blev det en ovanligt lång sovmorgon för min del, enda till klockan 11. Tanken var egentligen att åka till Bulten och jobba där på förmiddagen, det var mest frivilligt, så jag strunta helt enkelt i det. Har jag jobbat så mycket på sistone att jag varit nära att somna ståendes ibland, så jäkla trött. Så det var jag värd tyckte jag. Fast jag jobbade på Ica hela eftermiddagen och en bit på kvällen.
I morgon blir det jobb hela dagen, kanske slutar vid 3 någon gång. Då blir det renovering i lägenheten hela kvällen. Det går framåt! Kommer väl vara där från morgon till kväll hela helgen.
Nu ska jag sova.. Ska läsa en tidning bara som jag köpte idag.
Puss o hej!

RSS 2.0