du är inte trasig, behöver inte fixas.

Vaknade nyss av att mamma ringde. Hon har fixat så att jag börjar jobba redan i morgon. Helt otroligt alltså. Jag hade ställt in mig på måndag men det här blir bra. Imorgon börjar jag 6 och slutar 12 förmodligen. För jag ska hinna till skolan och göra det sista så jag får ett G i Webbdesign. Om jag inte får sluta 12, får jag göra provet hemma och skicka över det till häxan. Jobbar hela helgen och nästa vecka, sen får vi se hur långt vi kommer med det vi ska göra.
På tisdag är inlämningsdag för datorerna i skolan. Jag måste lämna in min i morgon eftersom jag ska vara ledig nästa vecka. För någon vecka sedan skulle jag tömma min dator, har ännu inte gjort det. Så jag får göra det ikväll. Har inte tid nu när solen är som hetast, haha.

Nu ska jag städa här hemma. Det var bytet för att jag skulle få va hemma igår och idag. Så jag ska städa lite fort nu sen ut och pressa är det tänkt.
Jag har fått ett myggbett på tån. Det kliar så mycket så att jag skulle kunna slita bort hela tån. Bra drygt. Nej Sandra det funkar inte med att göra ett kors på det :(
Nej nu ska jag fasen sätta igång och städa så jag kan få lite färg någon gång.

Laterrrrrrrrrrrr

hallelujah moment!

Kom nyligen hem ifrån båtbryggan. Dagen har varit jättebra. Gick upp vid 11 kanske, mamma ringde och väckte mig och sa att jag kanske var tvungen att jobba idag, jag var inte så värst pigg på det. Gick ut och la mig i solen och efter ett tag åkte jag till båtbryggan och badade. Därefter åkte jag till stan, köpte 3 klänningar. Sedan qwarn och spela beachvolleyboll men jag var inte med. Åkte till båtbryggan och softade sedan hem.

Idag fick jag ett jätteeeeeeeekul samtal från en personalchef. Jag har fått sommarjobb, tack gode gud för jag har en sådan mamma som jag har. Hon som har lagt in ett gott ord för mig, eller massor med goda ord ;) Jag ska börja med att jobba 2 veckor och sen se hur det går. Så jag kommer få pengar tidigt eftersom jag ska börja jobba redan nu på måndag. Så jag har bara en skoldag kvar, tack gode gud för det med. Missar skolavslutningen, men det får man ta, haha. Jag är glad i alla fall.


Nu ska jag trycka i mig lite mat.

Puss på er gott folk.


i like.

Planerna för dagen blev nästan helt ändrade. Skulle följa med Sandra hem efter tågresan och pusta ut och hämta nya krafter för min färd till um. I stället mötte vi på Max och Ante så jag hängde med dom i solen i stället och Sandra åkte hem och åt. Sen avbokade jag min optikertid och sket i burning 4 och åkte till qwarn och spelade beachvolleyboll i stället. Gjorde ett bra val tycker jag. Har spelat i flera timmar. Så nu har jag en halft vrickad tumme, jag kör hårt  :o

Kapten Röd, Governör Andy & Jason Mraz, I LOV
Du kan inte ge upp utan en kamp.

Puss, nu ska jag njuta.

Föresten, jag har sand i hela mitt hår. Nu vet ni.

hey.

Väldigt fin dag idag måste jag säga. 27 grader stod termometern på i morse när jag åkte. Synd bara att jag har så mycket att göra idag, annars hade jag hunnit med och solat lite. Ska till um, optikern och till burning4. Kommer komma hem runt 6, så jag kanske hinner med någon timma innan solen försvinner ner. Igår blev det helt klart att det blir götet på midsommar. Undra om man hinner med lite shopping då också, skulle inte vara helt fel. 5 skoldagar kvar om man räknar bort skolavslutningen. På tisdag ska vi lämna in datorerna så man kan ju säga 4 också.
Jakob håller inte vad han lovar, han låter oss jobba med något riktigt tråkigt medans vi egentligen skulle ha kollat på film. Vi hinner tydligen inte med det. Grrr..

So long.

say the word.


Mina bilder på min blogg har blivit konstiga, de går inte att trycka upp, så jag lägger ut en bild nu för att testa om det går nu. Ehm, jag har ingenting kvar i Svenska, ändå får jag sitta kvar här och låtsas ha det bara för de som har kvar någonting inte ska känna sig stressade. Låter komplicerat men det är ungefär så våran lärare resonerar.
Jag känner mig otroligt rastlös och vet inte vad jag ska göra så jag tänkte göra klart mitt allra sista arbete innan sommarlovet, men icke. Det kunde jag inte eftersom jag inte förstår någonting på det.
Tittade lite smått på kläder idag på lunchen till avslutningen och till studenten. Så jag ska prova lite sen tänkte jag. Kanske hinner idag efter skolan.
Vädret just nu går upp och ner, på lunchen var det jättefint väder med strålande sol, nu är det mestadels molnigt. Men på onsdag ska det bli superväder så jag funderar på att skolka den dagen eller åtminstone eftermiddagen, skitsamma. Betygen sätts väl ändå den här veckan (?).

Later.

Update:
Mina bilder fungerar inte att trycka upp. Det måste fixas! Om någon kan, hjälp mig, tack.

ensamhället råder och tystnaden gror.

Haha, fyfan kommer ångra att jag har lagt in den här. Har bikini på mig, så jag är inte helt naken ;) cancer-bettan, jojo. Inte heller ni får se mig helt osminkad plus helt oljig.


Helt okej söndag, tror att jag börjar få sommarlovsnojja eller nått. Tänker på det hela tiden. En skolvecka kvar ungefär. De 3 sista dagarna blir väl mest lämna tillbaks datorerna-skoj-lekdagar. Skulle tänka mig nånting sånt. Har bara tre arbeten kvar som ska lämnas in, sen behöver jag inte tänka på skolan på några månader. Tackar.
Har lite att göra innan jag ska gå och lägga mig så jag ska fixa det nu.
See ya fellows!

woho, sunny day.

Can't be better than this, don't you agree? Solen skiner, det är varmt och det är ju livet att ligga och steka i solen. Mors dag är det också, blir bara bättre och bättre. Farmor bjuder på mat och paj och om några timmar är det tårta hos mormor. Mums.. Såna här dagar får man väl äta sånt? Ja, klart man får. Ska försöka få lite färg i ansiktet idag tänkte jag. Ska bara trycka i mig pajen först sen lägga mig ute. Har nyss ätit god mat så jag är egentligen så gott som proppmätt, men lite god hemmagjord paj ska nog gå ner. Nu ropar dom så det är bäst jag drar, ha en bra dag allihopp! :D

jävla skitdag.



Dagen började riktigt bra. Gick upp vid 8 och sprang en runda, hem och duschade och fixade mig, åt frukost. Hann med allt som jag annars aldrig skulle hinna. Åkte till skolan med halv 11 tåget, kom till skolan gjorde en redovisning på 20 sekunder. Gick på stan, åt mat. Gratis glass som egentligen inte var gratis. Mediafestival på Culturen, helt okej. Tog kvart över 3 tåget hem och det var här som allt började gå snett. Skulle möta mamma på järnia för vi skulle köpa hårfärg, hon var sen och jag började bli sur. Köpte färg, på hemvägen kom hon med det tråkiga beskedet att jag inte fick jobb. HELVETE..... Allt sprack. Nu vet jag inte ens om jag har råd med nånting i sommar. Öland, Turkiet? Grrrr... Om inte mamma är riktigt snäll och pröjsar är det kört för mig. När jag är ledsen eller sur gör mamma alltid som jag vill. Det som gör henne så bra, hihi. Hon ringde runt till alla hennes kontakter och slutligen kanske jag får ett städjobb, woho. Inte ens säkert med det. Men förhoppningsvis.

Nu är jag trött, sur, depp. Ska få upp humöret tänkte jag.
Ikväll ska jag umgås med Sandra och Linn, kul ska jag ha.
Imorgon ska jag färga håret, thank god.
Ska städa nu, men inte mitt rum -.-
Hejdå

jag undrar inte, men vad står det på löpen idag?

En otrolig lättnad är vad jag känner nu. Jag tror inte ens ni anar hur det känns nu, helt underbart ska ni veta! Har inget prov kvar, jo om jag får omprov av något av proven jag har haft den här veckan, men åt det hållet ska vi inte tänka. Idrottsprovet var enklare än vad jag hade trott, samma med programhanteringsprovet. Jag ska nog inte ha så låga förväntningar på mig själv längre.

I morgon börjar jag 11 vilket är riktigt skönt. Inte ofta vi har sovmorgon så det här uppskattas. Lutar åt att jag går upp och springer i morgon när jag vaknar så jag piggnar till lite och kan tagga för helgen, hihi. Jag är glad. Ni ska bara veta vilket humör jag har varit på den här veckan, inte något bra i alla fall. Slängt i dörrar, skrikit åt min hund, behöver jag säga så mycket mer? Det har varit stressen. Usch..

Farfar fyllde år idag, närmare bestämt 74 hela år. Ovanligt nog hade farmor hissat flaggan och han fick grejer att tvätta bilen med, haha. Grattis. Blev tårta, kakor, bullar, fanta, kaffe, skratt, prat och slutligen tittade vi på massor med kort på när bland annat jag och Ken var små. Såg verkligen hemsk ut när jag var liten, särkilt när jag hade klippt den otroligt snygga luggen själv, vad tänkte jag med? Åt som ett djur när jag var liten, fick jag höra, fick även se bildbevis på det.

Behöver inte plugga ett dugg idag, känns gööööööööttt!

HAHAHAHA vilken jävla idiot, kolla det här
http://vlt.se/artikelmall.asp?version=766664

See ya fellows :)

it's rainin' - and it isn't men

Här kommer våren, det har jag lärt mig. Det blir rätt ensamt bland alla löven, det blir rätt deppigt, ett liv i skuggan såhär på kvällen är det ohyggligt. Jag vill bara gå hem med dig.

Kom nyligen hem från skolan. Har tänkt att hinna med rätt mycket den här dagen. Plugga, städa och rensa min externa och mina usb-minnen, eftersom att vi snart ska lämna in våra datorer så måste jag tömma min. Vill inte gå miste om allt jag har på den.
Tänkte överaska päronen med lite städning här hemma, lite snäll är jag. Men har egentligen inte tid, måste plugga till alla prov. Så det är bäst jag sätter igång.

Omprovet idag gick bra, man skämdes verkligen att gå in i "omprovs-salen" och någon mer gång blir det inte. Nu ska jag skärpa mig. Har inte ens talat om för mamma att jag fick IG på det provet, gör nog inte det heller. Kanske kan göra det om jag får mycket beröm för min städning, ha ha. Eller nej, förhoppningsvis är jag godkänd nu så det behövs nog inte.

Kiss.

21:35 19:e Maj 2008

Sitter här och försöker plugga. Går inge vidare, för man är ju inte vidare pigg på att plugga på ett omprov. Jag vet att jag gnäller mycket om det men jag är så besviken på mig själv. Längtar verkligen tills den här veckas slut så jag kan få slappna av någon gång. I alla fall efter skoltid. Det kommer nog fortfarande vara mycket under skoltiden. Har skrivit en lista på vad jag har kvar. Det är sjukt mycket för att bara ha 2 veckor på mig. Ångesten börjar krypa fram. Herregud, håll tummarna för mig tack.


Måste köpa avslutningskläder och köpa någonting till Marikas student. Får se om det blir klänning, vet några fina som jag ska prova. Det är min brors flickvän för er som inte visste det.

Pappa är riktigt störd ibland, som idag när jag fråga vart han skulle ta vägen när han var på väg ut så svarade han: - Jag ska ut och slå sönder huliganer! Jo tack, han är lite egen i alla fall.


Jag lagade mat idag, kände mig stolt.

Sovit har jag också hunnit med. Typical me.


Later

ps. igår kom jag inte in på blogg.se för det var nå krångel med mitt internet. så jag skrev den i word igår och publicerar den idag. höhö..


Lets get drunk and freaky fly.

Fullsatt dag. Har fått mycket gjort den här dagen känner jag. Har verkligen jobbat sedan jag kom in genom klassrummet, känns det som i alla fall. Några timmar har väl gått åt annat.
Känner inte för att komma hem och plugga till omprovet i morgon, bra onödigt och få omprov Zara. Ska sluta med att vara slarvig. Går inför 2an, efter sommarlovet då blir det 'Pluggis-Zara Al La Bäst' eller nått.

Jag är bra sugen på en Ben&Jerry-glass. Men inte idag inte. Skulle nog ändå inte orka en. Har nästan slutat ätit, får knappt i mig någonting. Illa Zara..

Mina bloggar nu för tiden handlar mest om skolan, men jag lovar att under sommarlovet kommer det handla om allt annat utom det. Kommer nog inte bli så mycket dator för min del i sommar. För antingen kommer jag steka sönder i solen (jag ska vinna tävlingen) eller så jobbar jag om jag nu får jobbet såklart.

Later.

.

Hur lyckas du?

depp.

Ont i magen, ont i huvudet, trött i hela kroppen. Tycker jag har sovit bra inatt med skillnad mot fredagsnatten. Men jag har väl fortfarande mycket att ta igen.
4 prov den här veckan och det känns verkligen som jag bara vill gå och lägga mig och sova mig igenom hela veckan. Ett idrottsprov, programhanteringsprov, muntliga nationella i engelska och ett omprov. Någon som vill byta med mig? Nej, jag förstod väl det.

Ubba förföljer mig tror jag.
Nice kväll igår föresten, haha.

Puss

tjo va de va livat i holken i fredags.

Mår riktigt jävla dåligt, rent ut sagt. Gårdagen som skulle bli mys och chill framför tvn slutade med fylla hos Rikard. Haha, shit. Vi kom inte iväg förrens sent, men det var roligt, ja det var roligt. Vi hade roligt, väldigt roligt :)
Sitter hos Sandra nu och är långt ifrån pigg. Fick i mig en halv macka i morse, inte mer. Nu har min aptit kommit tillbaks så vi ska snart kila ner till Milano och dra en pizza. Den är som godast dagen efter.

Ikväll däremot blir det mjukis-osminkad-soft-tjej-kväll, något sånt kanske, mja. Låter som en helbra idé.
Vädret? Säger som exakt alla andra av Sveriges befolkning: vart fan tog det fina vädret vägen?

Gick på stan lite igår. Köpte en ny bikini och nya sandaler (HAHAHAHAHAHA)

ey fyfan, nu är jag bra dryg, ska kiiiiiiiiiiiila
herrÅ :)

2 losta bilder hiihhihiihhi




SOSANONDODRORA ÄROR BOBÄSOSTOT I VOVÄRORLOLDODENON

hur skulle det annars vara?

Igår fick jag ungefär en halvtimmes sovmorgon, behövdes verkligen. Jag behöver egentligen sova mer, får sova ifatt lite i helgen helt enkelt. Dejan ville ha sällskap till stan så jag åkte med, så han skjutsade mig till skolan.
Jag vill verkligen veta om jag får sommarjobbet. Mamma tror att jag kommer få veta nästa vecka, men så säger hon varje vecka så.
Nu är det bestämt, blir inget Gotland för min del i sommar. Mamma och pappa åker själva i stället. Skönt.

Jag och Sandra ska till resebyrån efter skolan, hihi. Det känns bra,
Jag vill ha pengar och shoppa i stockholm, det ska jag. Måste bara sälja moppen först. Den har ju stått och dammat i garaget ett bra tag nu.

Puss, later.

I've lost my place.

Kom hem strax innan två idag. Min mentor och min idrottslärare lär inte vara så stolt över mig som skiter i idrotten nästan varje gång. Jag vill skärpa mig, men va tusan. Det är inte ens 3 veckor kvar tills vi slutar så lite kan dom väl hålla med när vi säger att vi är skoltrötta. Inte då.
När jag kom hem så la jag mig i soffan som jag alltid gör och skulle försöka titta på en hel serie av What about Brian, nejnej. Jag somnar och drömmer, vaknade av att jag fick sendrag i vaden. Jag hatar när drömmar blir avbrutna. Även om sendrag kan vara rätt skönt så hatade jag det då. Skönast är när man får det i foten. Jag antar att ni kommer tro att jag är oseriös när jag säger så men det är faktiskt sant.
Ska snart gå och se vad jag ska ha för outfit i morgon, för jag hinner aldrig med det på morgonen. Efter det ska jag titta på Sanningens Ögonblick, sjukt program, förstår inte hur folk kan utsätta sig för det dom gör när dom går med på att vara med. Till exempel: "Har du varit otrogen mot din nuvarande flickvän?" Han som sitter i stolen och är desperat efter pengar svarar: Ja och flickvännen som sitter bredvid helt ovetande och tar emot en massa skit. Jag skulle aldrig ställa upp. Finns lättare sätt att tjäna pengar.

Ikväll har pappa och jag varit ensamma eftersom mamma skulle till Sura, till mormor och morfar antar jag. Så vi lagade god mat, mestadels jag. För när mamma inte är hemma är min pappa bra slö, han sitter framför Youtube och garvar åt tjocka människor som gör bort sig. Haha, men han är söt, lite smålost sådär.
Måste fixa ihop kläder till i morgon.
Later..

Hejhej bloggen!

zzzzzara-update här.
Sitter i skolan nu och har SJUKT mycket att göra. Men jag känner att jag inte har någon ork. Idrott på eftermiddagen och jag tänker INTE vara med, man kan ju bli blöt om det regnar =o Man kan få träningsvärk om man tar i för mycket. Nej, sådant har inte jag tid med.

Jag hoppas att ni andra kommer ha en bättre dag än jag och jag hoppas för all del att ni håller tummarna för mig idag. Varför vet jag inte. Jag är nog bara blond, hihihi.

Hej då bloggen!

524574-1
SÅ fina stenar där vi fotade! Kolla mitt fina hår också :)

huvudvärk.

Tänkte lägga in lite bilder i från helgen.


if I sing my little song would you follow me home.

Idag hade vi Matte Nationella. Det gick rätt bra faktiskt. Synd att tåget var försenat 20 minuter bara för vi skulle ha prov. Det är så typiskt, så vi klampa in där och störda alla 15 minuter försent. Vad jag hatar VL ibland.
Nu vill jag få reda på vad jag fick i matten på nationella, engelskan behöver dem inte ens tala om, vet att det inte gick bra i alla fall så.
Vi fick sluta efter provet, det vill säga halv 11 för våran del. Tog tåget hem. När jag kom hem var det planerat att jag skulle städa mitt rum, har fortfarande inte gjort det. Kan inte planera såna saker, för det blir aldrig som jag tänkt. För jag la mig i soffan och poff så sov jag, vakna för en timme sen ungefär, typical me. Så jag ska nog städa nu tror jag, lovar inget. Men om jag gör det kan jag kanske slänga upp för- och efterbilder för er som vill se min knarkarkvart till rum. Om nu min kamera vill sig, sist jag kollade var det inget batteri kvar och min laddare är hos Sandra. Men den kan funka, kanske.

Nej nu tycker jag att solen kan komma fram där bakom molnen och värma så det blir runt 30 grader, ja tack. Helgen var ju super. Hallå solgudarna hör ni våra önskningar?

Okej, nu bestämmer jag, har inget val alltså. Idag ska jag hinna med att springa 30 minuter och städa. Det är måsten.
Så jag ska sätta igång, LaTer.

ih.

Igår när jag kom hem och skulle äta kommer mamma fram med en låda och ger den till mig. Jag frågar vad det är i och hon säger att jag ska öppna det men jag blir skitsur för hon inte säger vad som är i. Så säger hon ännu en gång att jag ska titta i lådan. Efter mycket om och men tittar jag i lådan och ser att det ligger en Sony Ericsson w890i i den.
Jag lös upp som en sol, min mamma är bäst.

Midsommar har börjat planeras, ser ljust ut, det kommer bli bra.

and if you want me to be real deep, I hook you up with som poetry.

Den här helgen har varit grymt bra kan jag tala om. I fredags stannade jag kvar i stan med Madde. Eller hon åkte hem och lämnade datorn och jag gick på stan sen mötte jag jonas med vänner. Snacka lite skit sen gick jag och mötte Madde. Vi skulle på bio som jag säkert har skrivit här nånstans. What happens in vegas. NI MÅSTE SE DEN. Nog bästa komedin jag sett på bra länge i alla fall. Sunes sommar är fortfarande svårslaget.  Efter filmen gick vi åt olika håll, jag drog till tåget och Madde skulle hämta sin cykel osv. Minns inte riktigt. Jag åkte hem och bytte om och lite sånt sen åkte jag till Simon. Hann vara där i några minuter sen drog vi till Qwarn, bra tråkigt där så vi drog hem till Simon igen och spelade Nintendo Wii. Sen skulle jag och Malin gå, vi gick mörkaste vägen och en gång blev vi så skrämde av nån jävel i skogen så vi fick springa som blådårar in på nåns tomt. Mitt hjärta har nog aldrig slagit så fort någon gång. I alla fall så gick Malin hem och jag gick och mötte Sandra, vi cyklade hem till mig och la oss och sov, pratade tydligen rätt mycket i sömnen, men det får man göra ibland.

Lördagen spenderades med Sandra på min tomt, i hela 6 timmar låg vi och stekte framsidan. Så vi är vita på våra ryggar, jag vet att ni gillar det :)
Efter att vi sovit i en timme och klockan började närma sig ja vad var den nu då, whatever. Så duschade vi, fixade oss och åkte till ica och skulle handla jättegod mat. Men icke då, det var slut på det ena och det andra, så det blev ändrade planer, köpte en värdelös engångsgrill, korv, potatissallad och lite gott till. Gick knappt och grilla 3 korvar för grillen slockna ungefär. Så köp inte grillar på ica, bara en förvarning.
Vi mös och hade det jättetrevligt. Jag, Sandra, Malin och Linn. Sen kom Max, Rikard och massa andra. Men dom uppskattade inte vårat ställe så vi drog till båtbryggan och mös i stället.
Helt okej kväll, hög mysfaktor.
Jag och Sandra åkte hem till henne och sov i Stens sköna säng (nej, han var inte hemma).

Vi vaknade av att Emil kom hem och visade sina coola helikoptrar och han började baka muffins till oss. HELNICE kille. Vi fick slicka ur smetskålen också. Tackar tackar.
Jag, Linn och Alice åkte till Qwarn för att killarna var där och spelade volleyboll. MEN NEJ, då hade dom dragit så vi fick åka hem igen. Eller nej, vi åkte till båtbryggan och satte oss där. Sen kom alla dom dit i stället.
Vi drog till trollebo och spela fotboll, hade krig med gummikulorna på den där planen. Usch säger jag.
Kvällen slutade med lite snack på lustigkullagrillen. Nu orkar jag inte skriva mer.

Later.

you can write it in a letter babe.

Hann inte med någon frukost i morse, så jag sitter och äter en toast nu. Mumsigt. Kommer inte hem någonting idag, blir kvar i stan. Jag och Madde ska på bio ikväll, What happens in Vegas. Sandra ska med oss på stan en stund. Sen åker hon hem.
Tacos i skolan idag, det var faktiskt grymt längesen jag åt det så det funkar för mig idag. Annars är jag inget fan av det.

Imorgon har jag och Sandra planerat upp dagen, oh det kommer bli mest mysigt. Du, jag, mat och musik, grr. Haha.

Nej jag hade inge vettigt att skriva. Kan uppdatera ikväll.

Pusss, Later.

image13

Back to black.

Det här är första gången på riktigt länge som jag blir klar med en uppgift innan lektionens slut. En eloge till mig. Pannkakor idag, jag vill inte ha det, jag vill ha fisk. Sant faktiskt. Jag kanske hinner till JC på lunchrasten, ska se om dom har någonting som jag kan byta till från min skjorta. Vill inte ha den, den är A-formad och jag ser tvärfet ut i den, det var mamma som tyckte jag såg söt ut i den igår, så jag tänker inte tala om för henne att jag ha bytit till något annat. Anar att någon blir ledsen då.

524574-10 

Kan man älska ett par shorts?
Jag kan.

spin that.

Lång dag, 16.00 började vi våran vandring till centralen. Jag köpte en Ben&jerry- glass. Gick till tåget, cyklade hem. Frös, gick och la mig i soffan. Sen ringde mamma och fråga om jag ville följa med som smakråd för någon festoutfit. Jobbet bjuder på middag och fest i morgon. Som sagt tackar jag inte nej till ett erbjudande på stan, så jag hängde med. Tur att jag följde med, haha. Dum jag är, men det är sant. Hon blev nöjd i alla fall. Jag köpte en skjorta och strumpbyxor till mig, eller mamma betalade, blinkade lite med mina hundögon, störd.
När vi kom hem hämtade vi pappa som var på jaktskjutebanan. Nu har förstår jag varför jag är blåst och seg, jag är brås på pappa. Tänker inte tala om vad han sa idag, för det är nästan pinsamt. Sorry papps, men så är fallet.

Skönt att det ska bli fint väder i helgen.

Programhanteringen i morgon är inställd. Det med =o Nu får John Bauer snart ge sig tycker jag. Lite förbättring skulle uppskattas.

.



524574-9






The music keeps me up all night
Cause I'm full of lust
Come with us
Run for your lives

I'm only lonely when the music's over 















matte nationella.

Dagen började med matte nationella, första delen var busenkel medans den andra delen var lite småklurig tills jag kom på hur det skulle vara. Så det gick rätt bra. Jag är nöjd.
Nu sitter jag och har engelska lektion.
I morgon är det prov i programhantering, har ingen aning hur jag ska plugga på det. Men det löser sig väl.

Aja..
Later

heard a knock, who's there? no one.

Idag blev det som sagt stan efter skolan. Lite mat sen gick jag, Sandra och Madde upp på stan. Provade bra mycket kläder, men det var bara ett par jeans-shorts som föll mig i smak. Tur i oturen ungefär, min ekonomi klarar inte av mer. Nu är jag i princip pank.
Jonas ville ha sällskap på stan, så jag ställde upp. Lämnade Sandra o Madde och gick och mötte Jonas. Jag köpte shortsen jag hade tittat ut och han köpte en keps och ett par skor. Efter allt gick vi och tog en fika på Wayne's sen åkte jag hem.

Hann bara hem och byta om sen åkte jag igen, ungefär. Min kusin har ju fyllt 14 så det är ju tvunget att firas.

Hemma nu, kom hem för nån timma sen. Ska nog sova snart, har dödsont i huvudet och det känns som det ska sprängas.
Så tack och hej för mig.

Bild från kalaset, mi padre and jag (snygg engelsk-spansk-svenska)
mi padre and jag


mi casa.

Fick reda på vårat prov nyss, radioprovet. Minns inte riktigt. Fick Ig, jag är inte stolt men jag hade inte förväntat mig nå bättre. Bad me.. Måste klara den här kursen, men den är så otroligt tråkig så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Tror 99.9 % av klassen håller med mig. I alla fall Madde och Sandra, haha.
Blir stan efter skolan, slutar om 15 minuter, får nog gå några minuter tidigare, hihi.

Hatar att cykla till skolan på morgonen, luggen står rätt upp, tårarna forsar (för att få vind i ögonen är inte skönt) och sen sitter inte klädarna alls som dom ska när man kommer fram. Finns inget positivt alls med att cykla.
Kalas ikväll, ska byta Jespers tröja. Nu ska jag plocka ihop och dra strax.
Later!

love each day.

Idag åt jag en jättegod glass, Ben & Jerry's, någon cookie-glass-blandning. Finns på Pressbyrån, PROVA! Jag smaska i mig den fint.
Pappa kom och hämta mig på station idag, hade verkligen ingen ork till att cykla från station. Alltså han kom och hämta mig i västerås men jag orkade inte cykla ifrån hallstas station, get it?
När jag kom hem, tog jag det lugnt, åt lite osv. Tänkte att jag skulle sova bättre inatt om jag tog en springtur. Är jag dum i huvudet eller? Har inte ätit mat på hela dagen, förväntade jag mig då att jag skulle orka min vanliga runda? Ibland tänker jag inte. Blev halva rundan, slutade med att jag låg på gräsmattan hemma och hosta upp lungorna. No energy, inte för jag har någon vidare kondition heller men ni fattar.

Mamma kom ut och berätta att Sandra hade ringt, så jag gick in och ringde tillbaks. Fick dagens bästa, vi har inget prov i morgon. YES! Kunde inte bli bättre. Min dag var räddad. Jag gick och la mig i soffan, lovade mamma att jag verkligen inte skulle somna, vad gjorde jag? Jo jag somnade.. Tur var tittade mamma till mig en kvart senare, så det blev bara en powernap. Bra det, för nu är jag lika trött igen och tänkte föna håret och sen sova. Behöver verkligen dom här timmarna för att sova. Måste äta något först, mammas och pappas mat var inte så lockande för ett tag sen. Sorry pears, man kan faktiskt inte älska allt.

Måste få ordning på min hy någon gång, blir tokig. Jag stressar för mycket, lägger för mycket press på mig och då blir ju såklart hyn lidande.
Just det, sa åt mamma att köpa bodylotion till mig igår, eller gå och ta det när vi var och handlade. Hon tog såklart med brun utan sol i så nu är jag tvärfläckig på benen, inte tänkte jag på det när jag smörjde in mig igår kväll!?

Ska gå och bestämma morgondagens outfit, föna håret, äta något och sedan kasta mig i säng.
So long!  ♥


Ten million dollar smile, I think I can handle that.

Har skaffat mig en ny bok, äntligen. Kan aldrig sova på en gång när jag går och lägger mig så jag behöver någonting jag kan sysselsätta mig med. En bok är det bästa sättet för mig att kunna sova. Boken heter Vildängel, än så länge är den inte bra, jag har läst ungefär 50 sidor. Hatar när jag inte kommer in i böckerna på en gång. Jag är en boknörd, hehehe.

Nu i Maj får jag reda på om jag får sommarjobbet jag har sökt till. Jag måste ha det annars får jag knapra på knäckebröd när alla andra sitter och smaskar i sig dom största Magnumglassarna -.- Tvivlar på att jag kommer få det, har i och för sig en fördel att mamma jobbar där så hon kan lägga in ett gott ord. Har hört att det jobbar många unga killar där, raor. Ge mig jobbet, tack.

Sov MAX en timma inatt. Bra att man kan sova. Vid 3-halv4 gick jag upp och tog en macka för att fördriva tiden, självklart väckte jag både mamma, pappa och Zigge(hunden). Sorry guys. 
När jag precis kommit till ro, ringer väckarklockan, arg man blir. 
Prov i morgon, på lathundarna, dvs. om Typografi, grafisk form och bildbehandling. Låter det lockande? Nej du Jakob, dina prov uppskattas inte av någon. 
Jag vill sova tidigt ikväll, det kommer inte bli så, för det första slutar jag sent och för det andra måste jag plugga. Hela natten om det behövs. Sjutton också!

I think I can handle that 

I guess I wish you well.

Idag vaknade jag av att någon hade öppnat mitt fönster och hörde massa ljud utanför, bland annat min pappa som snickrar osv. Tack så mycket. Gick upp och åt frukost, tog det lugnt tills mamma fråga om vi skulle till ikea.
Min kusin fyller år idag (madde&malin också), men hans kalas blev inställt, bad :(
Vi åkte i alla fall till ikea, mamma köpte lite möbler o så. Sen träffa vi min mormor, morfar o min kusin Jesper, födelsedagsbarnet själv. Han skulle byta någon tröja men det var stängt så jag tog den och byter den inne i stan åt honom någon gång i veckan. Alltså det var bra längesen jag träffade honom, han är fan längre än mig, senast jag träffade honom var jag ett huvud längre, damn boy! Han börjar bli en riktig tuffing ska ni veta, han är singel också, 14 bast ;)
Efter det åkte vi och handlade på Ica maxi, jag köpte en jäkla massa produkter.
Har övertalat mamma och köpa Nintendo Wii, sen när hon kommer köpa det, de vet man aldrig.

Idag använde jag mina underbara chinos, hihi.
Bild från valborg, lite på lyset får jag väl erkänna, haha.

chinosdruuuunk

ica-kassar under ögonen?

Jag är nu hemma från min lilla weekend i st. sundby. Sandra blev kvar en natt till och den otroligt snälla Mattias skjutsade hem mig enda fram till dörren. Ett stort tack till dig.

Tänkte berätta lite kortfattat om allt vi har gjort. Började med att jag och Sandra fick skjuts av Sten hem till Erik (Sandras far). Vi kom dit pratade lite med Erik, tittade på det nya köket som förövrigt var otroligt snyggt. Fläkten och spisen var inte nå stor.
Vi trodde vi hade gott om tid på oss så vi tog det lugnt ett tag, åt god mat. Allt slutade med att vi stressfixade oss och fick skjuts av Erik till festen. Det var rätt lite folk till en början, men sen blev det rätt mycket. Kan tala om att jag och Sandra var inte uppskattade av någon tjej där borta förutom två stycken. Alla såg ut som dom hade sett sin största fiende varje gång vi gick förbi. Det tackar vi för. Men vi hade SKITKUL, verkligen!
Kvällen slutade med skrik på toaletten och sen sovdags. Men jag gillar dig, haha.
Vi vaknade upp dagen efter av att en morgonpigg Matte kom in och började prata. Vi låg i sängen ett bra tag tills vi fick skjuts av Matte till kiosken och åt. Det var inte mycket man fick i sig, men någolunda mycket för att klara sig hela dagen, för ingen av oss var sugen på mat efter det.
Efter mycket om och men kom Linslusen och hämtade mig och Sandra och vi åkte till Nils i Sundbyholm. Där blev det bad och mys framför brasan och efter det film hos Nils (Nisse, Robin, kalla han vad du vill). Jag var trött som en vet inte vad och ville hem och sova. jag tjatade i många timmar tills dom äntligen slog sina kloka huvuden ihop och tittade på klockan som visade typ halv5-5. Grattis, haha.
Efter några nattmackor och lite snack med Erik som skulle upp och mjölka korna kom vi äntligen i säng. Tack gode gud för du uppfann sängen.
Vi sov rätt bra till klockan var halv2 ungefär och jag gick upp och fixade mig och åkte hem till Hallstahammar.

När jag kom hem frågade mamma om jag skulle med till stan och ni som känner mig vet att jag inte tackar nej till ett sånt erbjudande. Kom hem med en tavla och en jäkla massa mat.

Just det, jag köpte ju Ben&Jerry-glass, kanske ska mumsa lite på det nu och sen sova. Låter som en riktigt bra idé. Pappa har förvånansvärt inte somnat i soffan än, en tia på att han somnar om 10 minuter.
Puss

RSS 2.0