EN LEDIG DAG = JULMYS

Ge mig en svårknäckt nöt - sötare gröt - djupare dopp i grytan - glittrigare glim - grötigare rim och mer Arne Weise i rutan. Jag vill ha rymligare säck - segare knäck - fetare fläsk från grisen - krimsigare krams - längre långdans och raskare räv på isen.

Tycker ni borde checka in min nya playlist, MYSIG JUL: MYSIG JUL .
Belysning på balkongen är fixad! Jag myser omkring idag, har haft tända ljus från att jag vaknade i morse. MYSIGT.
Väntar på att mamma ska komma så ska vi åka och handla och MYSA.
Puss från förra julafton.

torsdag.

Skulle börjar 14.00 idag, men var tvungen o komma tidigare, tror jag var där halv 12 eller nå sånt. Sjukt hög puls på jobbet, det gick undan. 25 års jubileum kan vara jobbigt. Vid halv 8 bjöd jobbet på god plockmat, tapas/jul eller nå sånt. Vi fick rosor och praliner när vi gick hem, jättefint.
Nu sitter jag och myser, är helt slut. Så jag tänkte tända ljus och gå och lägga mig och läsa.
PUSS

nu blundar de som jagar tröst och de som redan släckt sin törst.

Jag har haft en av de mysigaste kvällarna på länge, det kan jag säga utan att tveka. Eller vänta, jag ändrar det till: mysigaste dagen.
Jag ska berätta för er (nu lät det som jag hade 100 000 besökare), under tiden knaprar jag i mig vitlökar och pomamore direkt ur en burk (vem gör det egentligen?).

För det första har jag varit ledig idag, eftersom det inte händer så ofta så tar jag till vara på dagen till 100 % och gör allt jag inte kan annars. Varje minut måste jag vara sysselsatt.

- Startade dagen med att äta frukost och läsa några kapitel ur Elsas Hemlighet.
- Såg att Sandra & Nathalie var på väg till ikea så jag hookade med dom över en köttbulle-lunch.
- Åkte sen till Hallsta för att lämna en bilnyckel till mamma
- For vidare till Åsby för att leta julpynt och annat fint. Hittade massor med fina saker!
- Kastade mig in i bilen för att hämta Malin och sen handla ingredienser till LUSSEBULLAR (waaah)
- Bakade jättegoooooda bullar, lyssnade på julmusik och drack julmurre
- Cassandra kom förbi och smakade på bullarna, vi konstaterade att bullarna var de största vi sett och även de godaste (ska slänga upp bild sen). Inte visste väl vi att bullarna skulle bli större än de dubbla från början, haha..
- Vi tittade sen på film- Ensam hemma, när det är jul.

Underbar dag! Nu har jag så mycket energi att jobbdagarna framför kommer vara a piece of cake. Har dock inte en ledig dag förrens onsdag nästa vecka, men vafan!

PUSS!


well I'll admit that I was glad that it was over


denna fina söndag.

Vaknade upp och hade DYNG-ont i halsen, har haft det några dagar men försöker att inte känna efter så mycket.
Åkte och hämta en sliten vän, älskar när båda har sjuka berättelser en söndag. Lördagarna brukar ju vara rätt händelerika i mitt kompisgäng, haha! Jag var dock nykter igår men hade ändå lite roliga saker att berätta, hehehe.
Skyndade mig till mormor som har fyllt år, hon fick bland annat lite lotter: 6 dubbeltriss och typ 8 vanliga trisslotter och vann 50 spänn. KASST??!
Nu sitter jag och äter lite kvällsmat, mini-tapas. Mozzarella-sallad, pestopasta, olika salami och aioliiiii. Mumsigt..
Ska alldeles strax åka till Marie och Malin och mysa lite. Tar med mig lite choklad och bjussar på. Och Malin har beställt cheeseballzzzz så lär ju ta med det också.
Sitter i morgonrock så jag lär byta om först.
Ha en fin kväll, pusss!

I mean, you're so shy and I'm loving your tie.

Nyduschad och fräsch..
Måste kasta i mig lite mat, fixa mig och sen sticka till jobbet. Älskar att jobba kväll en fredag och lördag.

Håller på och bli sjuk igen, smärtar i hela halsen. VÄGRAR att bli sjuk igen, ska trycka i mig c-vitamin och allt vad det nu finns.

Igår gjorde jag allt att få tag på en bingolott när klockan var 19.45, det var även då jag kom på att jag verkligen ville spela också, haha. Det var slut ööööverallt.

Den här helgen blir bara lugn, orkar inte med något annat, har inte råd heller. Kommer krypa på knäna tills den 25e, rooooligt.

Nej nu ska jag käka, sen ska jag göra det jag hatar mest av allt ... föna håret.
PUSS

Det här med matlagning...

Ni får skratta åt mig nu, tycka att jag låter som Björn Ranelid, eller någon annan mupp men vafan...

När ni lagar mat, tänk för guds skull på kvalité. Betalar ni några kronor mer för produkterna så kan jag lova er att maten blir tuuuusen gånger godare. Euroshopper/ICA Basic är något jag är allergisk mot. OKEJ, vissa saker kan man faktiskt köpa med det märket, fast det enda jag kan komma på är mozzarella. Men deras pasta smakar sand....

En annan sak, ska ni göra Aioli, använd riktig majonäs 82 % annars kan ni skippa. En Aioli med riktig majonäs mmmm, vilken fest för smaklökarna.

Igår sa Malin att jag skulle bli kock, bara för jag gjorde min köttfärssås. De som har smakat den vet att den är oslagbar, yummi!

För ett halvår sedan kunde jag inte ens koka potatis och det är faktiskt inte så mycket mer än så jag kan heller, så kock är faktiskt helt uteslutet då det gäller min framtid.

Haha.... Bra inlägg.

ju mera dom spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma.

Vaknade för en timme sen, JÄVLAR vad länge jag har sovit. Minns inte sist jag vakna så sent, det var skönt men nu har jag lite ångest.
Ska städa min lägenhet lite fort, damma och dammsuga. Sen ska jag fara fort som vinden hem till mor och far och städa där, kanske till och med tvättar deras fönster. Varför jag ska göra det? JAG ÄR FATTIG, blir galen! Fattar inte hur jag kan ha så lite kvar, var inte ens längesen man fick lön??

2 helger nykter framför mig. Det är stort!
Till alla mina vänner: Fråga mig inte om jag ska med ut eller om jag ska med på stan och shoppa! Känner jag mig själv så kommer jag inte att svara nej, just därför. Haha!

Nu ska jag göra något bra av den här lediga dagen :) PUSS!
OLD PIC

1000e inlägget

Väldigt lite om man jämför med hur många år jag har haft bloggen... JAJA

Har ångest över hur spårad alla mina helger är, seriouslyyyyy?
Var fortfarande full när jag vaknade i morse... Kom till förfesten en kvart innan vi skulle dra ut igår, kämpade som tusan att komma ifatt. Vill.inte.se.kontoutdraget.
Och nästa helg är det Eskilstuna som är målet och där kommer det bli allt annat än lugnt. Efter den helgen bli det att vara nykter till 25e December, om jag kommer klara det? Hehehe

Nu ska jag hem till mamma och pappa, behöver kärlek i mängder och en pizza.

Vybz Kartel - Half On a Baby



Skruva upp volymen och njut i några minuter. Hemma hos mig går den på repeat och högsta volym i alla fall i 15 minuter till, jag bor ju i lägenhet ni vet och jag är ju världens bästa granne. Hehehe...

you make me high.

Äter Julskum och tittar på The Mentalist, blivit en vana på kvällarna. Älskar Julskum & The Mentalist, tillsammans ännu bättre. En diet coke på det så är ju kvällen fulländad. Ni får testa!

Har haft en ledig dag, den perfekta lediga dagen måste jag nog säga.
Startade dagen med städningen och disk.

Sedan kastade jag mig in i bilen och for till Eskilstuna och träffade Sandra.
En sväng till banken och på stan. Gick in på Dinsko och lät dom titta på mina skor, kom ut med ett par helt nya likadana på fötterna, haha. Köpta över en månad sen, inget kvitto och inte ens i den butiken, rätt bra gjort.

Vi gick sen hem till Nathalie för en fika, hon hade bakat. Vilken tjej va!

Vi promenerade sen hem till Sandra igen, jag hoppade in i bilen och åkte hem till mammsen. Åt mat och tittade på resor, vi har lite svårt och bestämma oss var vi ska. Nu har vi i alla fall riktad in oss på Thailand, var i Thailand det blir är svårare...

Titta klart på The Mentalist sen sova, ska ju trots allt upp halv 6 i morgon.

sinnerman.

Städar och diskar det snabbaste jag kan nu.
Den här låten hjälper mig lite: Sean Miller – Sinnerman (Original Mix)

Om 45 minuter SKA jag vara heeeelt klar för då måste jag klä på mig lite fort och sätta mig i bilen. En dag med min fina vän Sandra väntar i Eskilstuna. Förmodligen kommer vi prata minnen tills skrattar ihjäl oss, brukar bli så när vi ses.

PUSS

RSS 2.0