kör.



Hahaaaaaaaa vilken ful bild :D
GOTT NYTT ÅR TJEJER OCH KILLAR :)

from Jamaica to the world.

Jag är bra taggad inför morgondagen. Det enda jag är osäker på och inte har är en bh till min klänning, tubklänning ni vet och då måste man ju ha en sån där bh till också. Jag har en, men den är för liten :( Så hur löser jag detta? Antingen tar jag en vanlig bh och håller tummarna för att inte svettas så mycket så jag måste ta av mig kavajen eller att ha utan bh, men hur skönt är det.... Hmm, får se hur jag gör. 

Ska fixa mina naglar snart, håller just nu på att packa upp från sälen och städar lite i mitt rum. Har ju hunnit blivit rätt dammigt på en vecka. Ska även byta sänglakan och sånt, fick sånt i julklapp förstår ni. 

Var i stan med Sandra idag, vi köpte smycken och båda var helnöjda. Köpte även ett par skor, mer mineralsmink och lite annat smått och gott. 
När vi var på väg hem ringde Lotta och fråga om jag ville äta med dom, men det hann jag ju inte. Skulle sola halv8 och jag som var så sugen på tacopaj :(( Ledsen åkte jag hem och tvätta bort smink och åkte och sola. Kändes som jag låg i solariet i 5 minuter, för jag var inte ens svettig, hann bara lägga mig ner och så var det klart. Men det var väl 18 minuter antar jag. 

Nej nu måste jag fixa mina naglar, lila ska de bli :))


Ser ut som jag våldtar Hanna bakifrån, Tove är bara lost... Vilket inte är ovanligt, hahaha.

Hahaha

Gott med varm choklad med lite (mycket) grädde i toppstugan, hihi.
Cpn alla tre

-Mamma, ta ett fint kort med solen bakom

Sveriges största snöoväder kom in

Lite mat, gött!

Toves räkmacka som var större än henne själv, hur hon fick i sig hela är ett mysterium

Hänger lite

Min vän Hanna Montana

My brother from the same mother

Mer bilder från Sälen när jag lagt in dom från systemkameran....

weoo.

Mamma hade "glömt" julklappar hemma när vi åkte till Sälen så jag fick lite julklappar igår, öppnade också lite kuvert med pengar i. Fick inte så mycket julklappar eftersom jag fick min Goose för en månad sen och den var en julklapp så.

Ska snart gå in i duschen, så vi kommer iväg till stan någon gång. Sov till 12 och det var väldigt skönt. Har ju gått upp tidigt nästan en hel vecka så. Vaknade av att Zigge ville in i mitt rum, drygt..... Plus att det ringde, men jag orkade inte gå upp just då.

Nej nu ska jag duscha, väldigt behövande, ni ska se mitt hår :D Haha!

whatever.

Det fick bli ett "whatever" till rubrik idag. Blandade känslor, känns skitkonstigt i alla fall. Gamla jobbiga, roliga minnen som jag tänker på, som tär på mig tror jag.

Har nyss laddat hem ett album fullt med gammal house/dance/trance/disco m.m. Fifan, dåligt partysugen och träningssugen man blir?! Jag och Hanna har nästan gått ur skinnet uppe i Sälen, vi har varit både och. Sista kvällen blev det några öl i baren i alla fall, men det var fasen inte mycket att hänga i julgran. Marika blev ju skaplig i alla fall, haha, tror hon gjorde 6 vurpor under promenaden hem. Medans Ken var mens och gick 1 km framför oss. Okej, så långt var det inte ens till stugan, haha. 

Det har varit otroligt kallt uppe i Sälen, vilket är bra på ett sätt. Tror det var uppe i 16 minusgrader någon dag. Men det var soligt många dagar vilket uppskattades otroligt mycket.

Jag överväger om det blir Stockholm i morgon eller inte. Är jävligt sliten efter den här veckan i Sälen så jag och mamma kommer säkert bara bråka med varandra. Så jag tror vi skippar det och skjuter fram våran shoppingtur dit och tar det nästa år, höhö. Låter som det är månader kvar tills det, men icke. Knappt en vecka ju. 

Nej, det blir stan i morgon i stället och se vad det finns kvar på rean. Förmodligen inte mycket. Har känt mig handikappad som har befunnit mig för långt bort för att ens se vad som finns i affärerna. Så i morgon blir det satisfaction vänner. Hahaha

Kastar in lite bilder sen när jag orkar :)



BTW
Vet ni vad jag ska göra i morgon när jag kommit hem från stan? Jag ska gymma, ännu mer tillfredställande eller hur man utformar det. Haha, efter gymmet drar jag hem till S och chillar i badkaret. Hihi.

thank u.

Eftersom vanliga explorer inte fungerade som det ska var jag tvungen att tanka hem Safari. Det här var ju mycket coolare än de andra tycker jag, höhö. Men jag var ju som sagt tvungen, jag kom inte in över huvud taget på bloggen i explorer och jag förstod att det var webbläsaren som skojade med mig. 

I alla fall så tänkte jag bara skriva ett snabbt inlägg nu för jag måste packa klart allt inför i morgon.
Åker till Sälen vid 12-taget ungefär. Familjen Andersson och Ahlström åker dit. Ser jag fram emot väldigt mycket faktiskt. 

Har inte packat klart än och jag måste sova snart om jag ska orka gå upp lite tidigt i morgon för att förbereda och allt. Kommer säkert glömma mycket saker men det får vi hålla tummarna på att jag inte gör... Känns som jag bara snackar skit... 

Aja, jag kommer väl inte uppdatera mycket mer än så här. Kommer hem nästa söndag!

God Jul hörrni! ♥ With lööööööve!



du får inte knacka på min dörr, om du inte är beredd att komma in.

11.45, då är våran dag slut, våran allra sista lektion för denna höst. Fifan, vad skönt. Nästa jul kommer jag gå i trean, hihihi.
Jag vet inte om jag hinner träna idag, mamma är superstressad innan vi åker till sälen och hon hade tydligen massor att göra och ville ha hjälp. Så jag får se om jag ska träna ikväll i stället för direkt efter skolan. We'll see.

Igår var vi och storhandlade, 4000 kr åt mat, heheh.

I morgon är det julavslutning vilket jag ser fram emot, blir mycket käk och shower osv. Soft. Ska ha på mig mina nya zebraleggings, haha.

Igår mötte jag och sandra upp hanna,lisa,malin,josse och annie för att köpa julklapp till vårat lilla byte. Jag och Hanna åkte hem med tåget efter en timme men i alla fall, haha.

På tisdag fyller min bror 21 år men vi firar det i morgon i stället eftersom vi befinner oss i Sälen den 23:e.
Efter kalaset får vi väl se hur vi gör med vårat fika och julklappar.

Nu måste jag få tag på Hanna ang. träningen, så vi hörs!
2 De Luuuuu!


så jävla snygg!

kick it.

Long time no seen. Har inte orkat uppdaterat helt enkelt.

Igår blev det gym och solning med mor min. Det var skönt. Inte att sola dock.
Ídag blir det gym igen, inte sola, måste hinna med och sola två gånger den här veckan. Sen ska jag sola några gånger till efter jag kommit hem från sälen, innan nyår, uh uh. Men det är ju billigt plus att man vill ha lite färg på nyårsafton. Har också börjat äta betakaroten eller vad det heter.

Vi slutar 3 idag, lite tidigare än vanligt. Skönt! Första gången vi får gå tidigare på Lottas lektioner, höhö.
Ska bara hem och byta om och sådär sen åker jag till gymmet och springer lite. Just ja, måste käka också, har inte gjort det. Bara druckit en drickyoghurt och ätit en toast. Så jag är väl så gott som vrålhungrig nu. Blir en stor tallrik gröt, hihi.

Snart sälen, uh uh.
Sen är det nyår, uh uh.

här ligger ångest och prylar i drivor.

Vaknade för några timmar sedan. Gick upp och åt lite frukost och tittade klart på filmen vi hyrde igår men aldrig tittade på, haha. Jag och Hanna alltså. Vi drog till sura, hem till Stefan på fest i stället. Vi var jäkligt festsugna och när det förslaget kom upp kunde vi inte motstå längre, haha. Eller alltså, det var det enda alternativet för fest så. Det var skapligt mycket folk, festen dög helt enkelt. Vi var nyktra, så med lite alkohol i kroppen hade vi nog kunnat göra det lite roligare, haha.

När jag kom hem igår slog jag på filmen, vid halv4 kunde jag inte hålla upp ögonen längre så jag gick och la mig. Tittade som sagt klart på filmen idag. Fools Gold, antar att de flesta har sett den, men den var bra faktiskt.

Övervägde om jag skulle till gymmet idag, men kände att kroppen tog emot. Helt hängig och trött. Mamma var dock sugen men hon åkte inte heller.

Idag vill jag festa, röja lite, haha. Sen vakna som ett as i morgon, låter väl bra det?

Chiillllidill.

Föresten, min mor och far firar 20 års gifta idag, har köpt en chokladask som ingen av dem kommer äta upp så i slutänden kommer det vara jag som trycker i mig i lite god choklad. Jag hade planerat detta, jag är väl inte dum? Höhö.


I just can't stop.

mmmm, det doftar choklad här igen hihi.
Har läst ut en bok jag lånade av Hanna, andra boken av O.S.A, det vill säga Storlek 37. Riktigt bra, men jag tycker det var lite kasst slut men vafan, haha.

Sitter här och snorar, känner mig hängig och både Lotta i skolan och mamma har sagt att jag ser hängig ut. Men det är nog bara tillfälligt.
I morgon är vi lediga, yohooo, hihi. Lärarna ska på julbord och första lektionen är inställd så vi blir helt lediga. Huldran is the shit ni vet. Vi missar dock luciatåget men det är skitsamma, det kommer ändå vara kasst :D

Tränade idag vid 2-taget någon gång. Det gick brabra, försökte hänga på en tjej på springbandet, hon sprang på 12an och hon hade sprungit i 25 minuter innan jag klev på och jag kunde inte hänga på alls, hahaha lär ha varit fult. Hon hade helt slimmad kropp och helt überglad verkligen och sprang som det där var ingenting för henne, efter 10 minuter var jag helt död och då hade jag vara sprungit på typ 10.5 eller något. Shit, hon sprang i typ en timme så där fort. Hon var inte ens svettig -.- tråkig brud.... Med en tår i ögat lämnade jag bandet, kändes som hon innerst inne skrattade typ: mohahaha åt mig. Taskigt.

Var en gubbe som absolut inte kunde släppa blicken när jag tränade, så fort jag böt maskin och började köra igång, slutade han med sin och bara satt och glodde i nån minut, så gjorde han flera gånger. Helt störd, haha.
Jag solade efter, fyfan, var röd som en tomat för det var så varmt, fick en liten bränna, men det syns inte mycket. Ska försöka få upp någon färg nu fram tills nyår, men det kommer jag verkligen inte lyckas med. Kommer ju komma hem från sälen 2 dagar innan nyår och jag åker nästa lördag, haha. Får köra hårt om jag ska hinna med det.

Aja. Puss

it feels so good.

En äckligt skön känsla har spridit sig över hela min kropp, jag ler.
Vet ni vad som har hänt?
Jag har skrivit klart min recension på engelska!

Detta firar vi med en iskall coca-burk, wohoooo

Bäst.

Min favoritbok ska bli film, wohoo!!
Confessions of a Shopaholic kommer den heta, exakt som boken då. Den kommer ut nästa år och den kommer bli bäst, hihi.

hände för någon vecka sedan.

Jag: - Hurru Olle, såg dig i tidningen, nicee
Olle: - Ja visst är det en riktigt ful bild?
Jag: - Nejdå, den var ju schysst
Olle: - Alltså, man tycker ju själv att man blir ful på bild jämt.
Jag: - Men det är ju så man ser ut
Olle: - Ja, det är sant, men ibland kan man ju tycka att man ser skitsnygg ut. När man går förbi spegeln så ba: Aaah, shit vem är den snyggingen?

Haha, skön.


can't handle this.

Kom nyss från caféet, köpte toast och en smoothie. Fick lite rabatt, hihi. De som jobbade i caféet sa att jag var den enda som köpte toast, hehe. Det var roligt att höra, extra ost också.

Blir tokig på alla som håller på med julkalendern, alltså alla som tittar på den. De bara förstör :( Har sagt till några fula killar en gång idag och det är flera andra som har gjort det också. Dåligt, respektlöst. HEHE.

Jag är trött.
Måste plugga när jag kommer hem idag, tråkigtttt.
Kanske ska och gymma lite också, får se om jag hinner och orkar.

Pözz...

fyyy.

Vet ni?
När jag skulle köpa mina underbaringar till skor, det vill säga lårhöga stövlar så var min storlek slut :( Buhuuuuu
Men jag har i princip glömt dom till nu, när jag såg den här bilden:


Jag vill ha dom!!
Jag går igenom eld och vatten eller om jag så ska gå igenom land och rike, jag ska ha dom...

Kanske ska inse att jag inte kommer få dom?

so I keep it low, keep a secret code.

Det doftar choklad i mitt rum, vilket är helt underbart, hihi. Jag har köpt chokladljus, de ser ut som chokladbitar också vilket gör att man blir lite sugen på att ta en tugga.

Idag åkte jag och Sandra hem lite tidigare, blev lite arg på Lotta (Eva) där ett tag men vafan, har man inget att göra och man måste vänta 1 timme (!!!!) på nästa buss får man fan sluta, tycker jag. Det fick vi, till slut. Men satan i gatan vad tjurig hon blev. Skitsamma, vi sliter som ett djur med att våran julkalender ska bli klar och sen kan hon inte ens släppa oss 20 minuter tidigare. Skandal!

Har tappat bort mitt hsk-medlemskort -.- Drygt!! Har letat everywhere, men det finns ingenstans. Men det är väl bara den här veckan och nästa kvar på kortet så det var väl skitsamma egentligen.
Åkte och gymma i stället för boxningen, det var skönt. Sprang typ 25 minuter superfort, vilket resulterade i ett tomatface och en helt slut brud.

Västmanlands snyggaste kille var på gymmet idag, nämner inga namn, haha. Nej men gud. Det var mycket folk där och jag tror det blir svårt för er att gissa vem jag menar, hihi.

Håller på och rensar ut mina sommarkläder ifrån min garderob, så de åker ner i en kartong eller någon oanvänd låda/byrå. Bara onödigt för dem att hänga utan att bli använda plus att de är i vägen. Så nu får jag plats med lite nya clothes, hihi, har haft ett problem med det surru.



sesssy! verkligen, eller inte. men vafan, haha. kommer aldrig sluta tjata om alanya, det var fan livet ska ni veta!

Peace out!

flashback to warm nights.

Okej, tänkte skriva ett litet inlägg sisåhär på kvällskvisten.

Igår var det som sagt ikea, träffade min nyfödda syssling, hihi så söt. Nu blev Hanna förvånad, hahaha. Men den här ungen sa inte ett knyst så det var chill.
Såg inga andra värda själar att nämna där, såg dock några kända ansikten, men som sagt inga som är värda att nämna, hehehe.

Efter ikea åkte jag till Sandra, vi spelade lite kort med Matte och sen bakade vi 2 ggr, haha. Först chokladbollar sen Scones, mums. Sen blev det film och läggdags.
Idag åkte jag till tandläkaren, usch och fy. Fick bedövning i hela käften och inte var det roligt att man inte kunde kontrollera drägglet som rann, haha. Nej usch.

Nu ligger jag i soffan och myser.

Puss hörrni!

no one else.

Jag älskar fasen Peter Jöback, i alla fall när han sjunger Decembernatt, eller ja Hallelujah i svensk version. Shit, jag sitter och lyssnar på den repeat hela tiden. Den är kusligt bra.
Vaknade 09.47 idag av att det var någon som inte gav upp att komma in i vårt hus, mamma och pappa hade inte klivit upp än och jag var så illa tvungen att gå och öppna. Det var Kenn och några till, tjena tjena. Haha, lite fult kanske med morgonrock och oöppnade ögon. Var helt lost. Kenn börja snacka om massa men jag har glömt varenda ord, haha.

Om 1 timme kommer en kille och hämtar vårat piano, buhu. Jag kommer aldrig mer se det. Sorgligt...

Igår var det kalas hos Annie som fyllt år. Det bjöds på mat och massor med godis, jag var proppmätt efter all mat så det var inte mycket godis jag fick i mig. Men det var jättetrevligt. Jag var dock riktigt trött, inge ovanligt.

Nu gapar mamma om att jag ska börja fixa mig för vi ska åka till ikea och köpa vardagsrumsbord. Jag orkar inte följa med egentligen, men hon kommer bli besviken om jag inte följer med så jag är väl så illa tvungen.
Efter jag varit i västerås ska jag våldgästa Sandra.

Btw, har ni googlat er själva någon gång? Jag har gjort det och jag är fan med på två bilder på första sidan :oooooooo
För ni vet på bilddagboken där det står typ: Googla er eget namn och ta den tredje bilden så kommer du se ut om 30 år eller något i den stilen. Så gjorde jag det för skoj skull och vips den tredje bilden var en bild på mig själv för ett år sen, kusligt :D

Peace and love

if you like it, then you should put a ring on it.

Jag har ångest, idag igen. Var ju inte längesen jag skrev att jag hade det tidigare. I alla fall så vill jag vara 18, jag vill det så mycket att jag skulle kunna döda för att få vara det, to kill for helt enkelt. Varför skulle mina föräldrar jöka alldeles försent? Vafan.... Det är på sommaren man vill vara 18 helst, kommer jag vara det i sommar? Hell no.
Jag är även irriterad på att min pappa kunde handla på systemet när han var 15 år utan någon reaktion av de som jobbade. Herregud?
Jag vill även ha körkort och en egen bil, eller ja okej egen bil kanske inte är så viktigt men körkort? Det skulle kännas så skönt.

Jag vill alltså vara 18 år och ändå kunna gå på systemet. Det dröjer 9 månader innan jag fyller 18 och 33 månader tills jag får gå på systemet. Jag hatar att vänta.............

Huldran is the shit.



Vi har snott skolans gran in till vårat klassrum och har pyntat  den med våra ansiktet i gips, we rock!!
Hahaaaaaaaa i love us

Öj killar!

Ni som har planerat att bli gravida, eller alltså att era flickvänner ska bli gravida. Ni ska inte ha eran laptop i knät/på magen, det försämrar spermierna. Liksom svårare att bli med barn, alltså era flickvänner för andra gången.

Just so you know...

suitcase full of memories.

Sitter och försöker få klar en rapport inom ergonomi. Går kasst verkligen, var är mamma när man verkligen behöver henne? Jo hon jobbar, så klart. Pappa också, inte för att han skulle vara till så stor hjälp (vet inte ens vad 2x2 är, typ) men i alla fall.
Snart har vi hela frysen full med kött igen, pappa sköt ett rådjur i söndags, gött de.

Jag lider just nu av beslutsångest, har hittat två par stövlar jag vill ha. De ena kostar 300 medans de andra går på 1000 kr. En väldans skillnad och egentligen säger det ju sig självt vilka jag ska välja men vafasen.. Tror mamma går med på att jag betalar de ena själv och sen får jag de andra som en tidig julklapp. Fick ju en Goose-jacka av mor och far för inte alls så längesen så de är inte så pigga på att köpa så mycket till mig just nu.

Nej nu börjar jag bli rädd, det är mörkt och det är endast rummet jag sitter i som är tänt. Vågar inte gå någonstans så jag ska väl dyka ner med huvudet i skärmen och skriva rapporten så jag får något annat att tänka på.

Btw. Vårat avsnitt i julkalendern är bäst! Haha, Johnbauerfolk!! Ni måste se det, för ni kommer skratta ihjäl er, om ni har vår humor förstås, haha.


Trodde aldrig att jag skulle publicera den här bilden, men vafan, hahahaaaa. Såhär trött är jag i alla fall :(

give me something to believe in.

Sitter med min far i soffan och glor på Efterlyst, hemskt verkligen...

Skolan känns göbra just nu. Var ledig i torsdags och fredags, sjuk i måndags, ledig igår, lite extra sovmorgon i morgon och sluta 11.45 och sen ledig på måndag igen, fifan. Detta känns härligt! Man blir ju mer motiverad när man är lite småledig så här ibland, hihi. Snart är det ju lov också, äejj jag ska inte klaga ;)


Thinkin': "Why does this happen to me?"

Hello people!
What's up?
Jag ligger och halft snarkar i soffan till 2½ män, lagom trött man är. men det är kortvecka den här veckan och långhelg för Huldran (min klass namn för de som inte visste det) så det ser jag fram emot. Har dock ett ergonomi-arbete och lite opponering på ett par bilder som ska vara klart den här veckan så det är ju mindre kul. Men det ska vi nog ordna.

Blev stan igår för mig och Hanna. Jag köpte en jädrans massa kändes det som då, men just nu gör de inte det, skumt. Aja, jag köpte i alla fall två t-shirtar, torrschampo, strumpbyxor och lite mer stuffs.

Idag var det 4 dryga på tåget, höll på att kliva ur skinnet. De kastade plånböcker och shit, herregud.

Jag vill trääääääna........ Gör mig frisk :(



Seriöst skulle göra jääävligt mycket för 2 saker just nu!
Det ena är att åka utomlands, speciellt Thailand, snälla ge mig pengar för two tickets to thai?
Det andra talar jag inte om, hihi busig busis


Snörvel.

Det här med att vara sjuk är väl inte riktigt min grej.
Har sovit hela dagen, då menar jag verkligen hela. Så fort jag vakna lite till liv och försökte hålla mig vaken och titta på Kim Possible så gick det verkligen inte, ögonen slog igen.
Nu har jag dock vaknat till liv och vill ha mat. Ska se vad mor min ska koka ihop idag, det visar sig.
Hanna kommer efter hon har tränat, blir väl monopol som vanligt, haha. Som vanligt vinner jag, det går först nerför och sen kammar jag hem allt som går, min strategi helt enkelt. När vi är i sälen blir det riktiga bullar, haha.

Jag vill träna, är hur sugen som helst och just nu sitter väl Hanna och Annie på någon maskin och pumpar medans jag sitter här med snor ner till knäna, äej fy fan.
I morgon blir det stan och sedan ska jag försöka chilla på gymmet, kanske inte ta i allt för mycket så jag svimmar. Kan ju knappt andas liksom. Efter gymmet tvivlar jag på att jag kommer orka boxas så får nog skippa det. Satan i gatan, jag som har varit sugen på att boxas vääldigt länge.

Nästan 2 veckor kvar till sälen, hihi. Z-Zara är sugen på att slira i backarna, hahahahaha.


Jag och Hanna i sälen last year.

ett .... cp?

Skolavslutningen i nian, sad :(

Jag hämtar betygen, haha.

Shit, vad coola vi var... Vill bara ta på oss

Tummen upp för gamla bilder ;)


RSS 2.0