onsdag.

Jag åkte till mitt ena jobb vid 9 och var där till 12, sen åkte jag hem till mammsen och åt lite mat sen tänkte jag vara lite smart och gå ut och sola tills jag skulle gå till mitt andra jobb. Det vill säga Ica, där man vill i alla fall se LITE anständig ut. Varför i helvete gick jag ut och sola innan för? Var fan dyngsvettig redan innan jag börja jobba. Vet ni vad jag var när jag sluta? Tänk er äckligaste svettigaste gubben gånger TRE och där har ni mig! Seriöst.......... Gick in i frysen typ 13 gånger, men där är det waaay to kallt. Aaaa ni fattar, man vet inte vad man ska ta sig till.
Varje år sen jag var väldigt liten har jag varit utomlands och vet ni vad jag alltid glömmer? Hur jävla varmt det är.
Minns första eller andra gången jag åkte till Alanya med Sandra: Vi hade precis hämtat vårt bagage och skulle gå UT till bussen som ska köra oss till hotellet, det var som att gå in i en vägg av värme. Vi höll på att dö.. Det kom fram någon snubbe som jobba där som skulle berätta var bussen stod, han såg på oss hur jävligt vi tyckte det var. Han ba: Är det varmt? Vi ba: JAAAA. Han ba: Men vad fan gör ni här då?? (På engelska alltså)
Det ska man fråga sig. Men helt ärligt, det är ju så sjuuukligt underbart samtidigt som man avlider. Trots ständiga svettpärlor i pannan så njuter man ju.
Anledningen att jag drar upp detta är för att vi håller på och kollar efter resor, vi bokar vilken dag som helst!!
Några gamla bilder, Alanya 08 var det tror jag:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0